Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Marman píše:Myslis ze je ten vek tak dulezitej?
Já tedy myslím že jo, proto nikdy nebudeme větší experi jak dědek (AndyF) :neviem:
Ale dedek je ztelesneni vseho moudra sveta, to je rozdil :bac:
Marman píše:Anty napsal to,ze se MacT boji udelat vetsi trade a ze udelal ho*no.
A to je presne to o com vravim aj ja! Samozrejme ze MacT nepride do kabiny a nenakaze hracom aby dostavali latu doma 1:7...ale ta jeho neschopnost na hracskom trhu (podpis Nikitina za 5M napr.), neaktivita, ziadne trejdy, nic,...akoby bol so situaciou spokojny. ( :arrow: ved co, budeme mat dalsi vysoky pick)
Ty ale napises,ze by nam nepomohl McDavid aspol. dokupy
A za tymto si stojim. Uz aj tak je tam talentu tolko a vysledky? Pokial sa tam nieco nezmeni zhora, bude to stale rovnake. Tak neviem, dufam ze to uz pochopis tak ako si mal aj hned. Ryba smrdi od hlavy a ja neutocim na hracov, ale na vedenie.

No uz sa k tomuto dalej vyjadrovat nebudem...a btw. o veku si zacal pisat prvy ty.
kajo píše:
Marman píše:Anty napsal to,ze se MacT boji udelat vetsi trade a ze udelal ho*no.
A to je presne to o com vravim aj ja! Samozrejme ze MacT nepride do kabiny a nenakaze hracom aby dostavali latu doma 1:7...ale ta jeho neschopnost na hracskom trhu (podpis Nikitina za 5M napr.), neaktivita, ziadne trejdy, nic,...akoby bol so situaciou spokojny. ( :arrow: ved co, budeme mat dalsi vysoky pick)
Ty ale napises,ze by nam nepomohl McDavid aspol. dokupy
A za tymto si stojim. Uz aj tak je tam talentu tolko a vysledky? Pokial sa tam nieco nezmeni zhora, bude to stale rovnake. Tak neviem, dufam ze to uz pochopis tak ako si mal aj hned. Ryba smrdi od hlavy a ja neutocim na hracov, ale na vedeniu.

No uz sa k tomuto dalej vyjadrovat nebudem...a btw. o veku si zacal pisat prvy ty.
Když to napises takhle,tak to beru,to dava smysl a souhlasim s tim.. Ale proste z toho,jak jsi psal níže to nedokazu rozlustit. To bylo jenom prirovnani,proste mi to nedavalo smysl..
Problém je hlavně ve stylu trénování a taktice vždyť to jde v zápasech jasně vidět jak se po ledě hráči motaj a nikdo neví co má zrovna dělat :slap: Nikitin a Fayne nejsou bůh ví co, ale pořád to jsou pro obranu Oilers posily. Scrivens, Perron, Purcell a Pouliot? Kvalitně doplněnej kádr a Draisaitl skvělej tah na draftu. Já nevidím se soupiskou problém, ikdyž je pravda, že jednoho lepšího beka by to chtělo :yes:
Leo píše:Já nevidím se soupiskou problém
Leo píše:ikdyž je pravda, že jednoho lepšího beka by to chtělo
Tak kluci, Leo nám to objasnil. Už víme, kde to vězí. :)
Leo píše:Problém je hlavně ve stylu trénování a taktice vždyť to jde v zápasech jasně vidět jak se po ledě hráči motaj a nikdo neví co má zrovna dělat :slap: Nikitin a Fayne nejsou bůh ví co, ale pořád to jsou pro obranu Oilers posily. Scrivens, Perron, Purcell a Pouliot? Taky skvěle doplněnej kádr a Draisaitl taky skvělej tah na draftu. Já nevidím se soupiskou problém, ikdyž je pravda, že jednoho lepšího beka by to chtělo :yes:
Hale, Fayne je bozi,dobrej shutdown bek,u nej nemam problem. ALE Nikinik je fakt hroznej,ted se ani(zcela zaslouzene) nedostal do sestavy. Akorat tam zabírá místo. Klefbom by byl podle me platnejsi. No a ten TOP obrance se dostavi do par let,podle me to bude Nurse,to je fakt borec. Kdyz ne on,tak Klefbom nebo Marincin. S utokem jsem docela spokojenej,ale trade eberleho treba za simmondse by se mi libil,k tomu jeste privest druheho centra. Takze trade Perron + Eberle za Simmondse a Schenna nebo Coturiera by bodnul. V brane to je taky katastrofa. Prumerej Fasth po sezone odejde a Scrivens nikdy nebude vic nez dobrej backup. Ale jak se as vsichni schodnem,nejvetsi problem je ve vedeni a trenerech... Ale dokad bude Katz spokojenej,tak se nic byt nebude a my budeme z vesela vzpominat jak to bylo uzasny za Gretzkyho...
Perron + Eberle za Simmondse a Schenna nebo Couturiera
A ještě Vorase k tomu nechcete? :ciga:
Rono píše:
Perron + Eberle za Simmondse a Schenna nebo Couturiera
A ještě Vorase k tomu nechcete? :ciga:
co se ti zas nezda? :-D
Jo,pockej vzpomel jsem si na kd a hned mi bylo jasny,ze ve fair dealech se ty nepohybujes :giggle:
Perron a Eberle su softici, uplny opak od Simmera a Schenna. Navyse, zmluvy...
kajo píše:Perron a Eberle su softici, uplny opak od Simmera a Schenna. Navyse, zmluvy...
DP prave moc ne a Eberle to vynahradi svou sikovnosti,myslim ze kdyby jsme k tomu pridali druhej pick tak je to fer
tym narazkam o zamernom tankovani sa nevyhne asi ziadny tim zospodu tabulky, pokym sa nezmeni system draftu. Ja si nemyslim, ze by sme v hociktoru z poslednych sezon zamerne prehravali, ale zaroven to nie je mozne vyvratit. Podla mna by system mohol byt aj opacny a 1st pick dostavat prostrednictvom loterie PO tim. Alebo este lepsie tim z cca. 16.-24. miesta, teda nepostupovy tim, ktory ale zaroven preukazal snahu a ani zdaleko zamerne netankoval. Obdrzany vysoky pick ako naplast za tesny nepostup do PO...co viac si priat. Tento system je stupidny ...
Inak len pre info, ja by som do Oilers McDavida ani nechcel. Mame povest draftoveho timu uz teraz, a co by este bolo s McDavidom :scare: a chcem aby sme sa zo sraciek dostali sami, nie s pomocou talentu desatrocia.

Vcera mal Eakins po treningu asi 5-minutovy rozhovor s hracmi, vid https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 15a8de0a33" onclick="window.open(this.href);return false;
Predstavoval som si dva scenare:
1. hracom prehovoril do duse a proti Chicagu by sme videli zlepseny vykon - nestalo sa.
2. hracom oznamil, ze je to mozno jeho posledny zapas
...a ti pri vidine jeho vyhodenia zapas odsuckovali a dnes som teda v kutiku duse ocakaval Eakinsov koniec. Pred chvilou sa ale objavila informacia, ze dnes nie je naplanovana ziadna tlacova konferencia. Tzn Eakins zostava. Tak ja uz tomuto timu vobec nerozumiem :hroza:
MacT zije :tada: ale trochu neskoro sa zobudil. Hladat centra mal v lete ku*va a nie sa spoliehat na Draisaitla. Ten mohol chudak hrat este radsej v juniorke ako trpiet v tomto cirkuse.
Cely MacT..precenuje svojich hracov a preto ziadnu vymenu ani necakajte. Za Perrona top centra? :lol2: Good luck, Craig.
Nechcete Bollanda? Centr jak víno!
Musite rozlisit, kdy na to serou hraci a kdy na to sere vedeni..
Hraci na to serou vyjimecne a je to spis psychologicka zalezitost. Urcite nepousti zapasy, nebo nehrajou tuzku v obrane, aby tym, ve kterem druhej den nemuseli bejt, ziskal vetsi sanci v draft lottery.
Na druhou stranu, vedeni na to obcas sere a to bud umyslne, nebo z neschopnosti.
To jak Oilers uz nekolikatej rok nedelaj nic, vypadalo nejdriv, ze je to neschopnosti, ale ted uz to vypada spis na umysl, protoze mit takovej potencial pro trejd a neudelat prakticky nic, to se tezko da jinak nazvat, nez umyslem.
:plac:
AndyF píše:To jak Oilers uz nekolikatej rok nedelaj nic, vypadalo nejdriv, ze je to neschopnosti, ale ted uz to vypada spis na umysl, protoze mit takovej potencial pro trejd a neudelat prakticky nic, to se tezko da jinak nazvat, nez umyslem.
ja sa teda nechcem MacTho zastavat, ale to je aj o mentalite. Nie kazdy chce vsetko rozpredat a postavit zhola novy tim. Niekto chce dokazat vitazit s tym, co ma a to je aj pripad Oilers. Co imo neni primarne zly umysel, prave naopak. Napokon je to vidiet aj teraz...MacT neponuka ziadneho Eberleho alebo Yakupova, ale Perrona..
MacT chcel urobit uspech s nasimi mladikmi a veril, ze Eakins to s nimi dokaze. Na konci dna je ale MacT iba priemerny GM a Eakins podpriemerny couch. MacT si nedokaze za celu tu dobu uznat vlastnu chybu a neustale Eakinsovi slepo veri. Eakins je hlupak, ktory nedokaze usit spravnu taktiku za rok aj nieco a vrcholom vsetkeho je vlastnik Katz, ktoremu su vysledky timu u riti a tym padom tak skoro nevyhodi nikoho z manazmentu. Vyzera to ako neriesitelna situacia.
Obrázek
Proč furt Coburna? :giggle:
boze zase ta Philadelphia a Coburn? :rofl: :slap:
arek píše:Nie kazdy chce vsetko rozpredat a postavit zhola novy tim
to asi nikto netvrdi potencial tam je..ale vymenit aspon jedneho nadejneho beka+jedneho nadejneho utocnika+Purcell Perron Pouliot (Nikitina nikto chciet nebude) za nich ziskat dobre kridlo (ziaden soft) a poriadneho beka do prvej obrany ...skusit podpisat nejake normalne GK (vzdycky sa da najst nejake) a nejake nesoft kridlo do 3.lajny a ten tym moze vyzerat ovela normalnejsie a vyrovnanejsie ako teraz..a hlavne tam bude vidiet nejaky rozumny kocept..Eakins to s tymto zlozenim nevie..ale chyba nie je iba v nom
idealni by bylo podepsat Jonese z LA a Greenea z Washingtonu
Za toho Perrona ocekavam tak maximalne Jokinena nebo Roye :D
pitak píše:Za toho Perrona ocekavam tak maximalne Jokinena nebo Roye :D
To snad ne :))
Jinak ja bych asi (opet), nejradsi videl Berglunda, ale za toho nemame co nabidnout...
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES