no tak potom sorry..som nevedel, ze St.Louisa dodatocne zvolili fanusikovia Montrealu, resp. obv. Quebecku. To je potom hned ina.. Ja som spomenul Semina len preto, ze som to bral zo svojho pohladu, kludne to nemusel byt Semin, al. trebars Richards. ASG sa mozno robi najma pre Kanado-Americany, ale dost podstatny vplyv tam hra aj europa, napr. kedysi bol ASG vo formate S.Amerika proti zvysku sveta, co tiez malo svoj vyznam. Takze Semin mozno neni z Quebecku, ale to rozhodne neni hl. dovod preco nebol nominovany..Ja si myslim ze to Marty dostal tak trochu za zasluhy, aj ked jasne ze jeho vykony su na vysokej urovni.safa píše:Nezmis zapomenout ze to hlasovani je hlavne pro kanado-americany (no ono ostatne ta vikendova komedie taky), tak jakej Sjomin. Je Sjomin snad z Quebecu ? Navic samozrejme Marty je nejaka persona, za jeho ucinkovanim v NHL je silny pribeh (nikdy nedraftovany mrnous atd, vsak to znate) ... to za morem desne "hraje". Tedy ... samozrejme vsechna cest a hluboka ucta pro STL#26 (a nemyslim B.J. Crombeena) , o tom vubec zadna !
k tomu hlasovaniu..je mozno pre kanado-americany, ale vela kanado-americanou by si mozno rado zvolilo do otvaracej zostavy europana..ako kedysi volili Jardu Jagra, dnes mozno niekoho ineho..system, ktory sa da nastavit tak, ze sa da zanho hlasovat neobmedzene a este aj obchadzat urcite neni spravny a krati fanusikov celej NHL. Ci ako myslis ze ti 4 hraci z MTL boli voleni celou Kanadou?