Ne, porovnávám pouze jeho zkušenosti s vypjatými momenty - a těch má více. Nic víc, nic míň!mt-svk píše:Habs, ty porovnávaš kanadskú a českú reprezentáciu?habs píše:Pavelec je určitě dobrým gólmanem a mám ho i rád. Přesto si myslím, že Price má daleko větší předpoklady stát se top gólmanem NHL - jestli tomu tak nakonec bude nebo svůj talent prohospodaří, to se uvidí už v následující sezóně. A nezapomeň, že Price už své kvality dokázal - dotáhl juniory Kanady k mistrovskému titulu a Hamilton v AHL ke Calder Cupu...mt-svk píše:Ja Pricemu talent neberiem, ale napriek tomu s vami nesúhlasím. Ak by bol Pavelec Kanaďan, bol by určite draftovaný vyššie. To isté platí o jeho hodnoteniach.
Pricovo hodnotenie je také vysoké len vďaka tomu, źe je Kanaďan.![]()
Porovnal si si reprezentácie v dotyčných rokoch? Pre zopakovanie:
Kanada: http://www.iihf.com/Hydra/Tournaments_0 ... 33_2_0.pdf
Česko: http://www.iihf.com/Hydra/Tournaments_0 ... 33_2_0.pdf
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pon 16. srp 2010 08:54
Tak Pavelec ešte neudržal nulu v siedmom zápase playoff.ThrashersFan píše:Ďaleko väčšie určite nie. Pavelec bol draftovaný v druhom kole, čo pri preferovaní Kanaďanov znamená late 1st round u Kanaďana. Potom, aj Pavelec dotiahol svoj tím ku Calder Capu. Na MS však tak nezahviezdil, ale priznajme si, nejde porovnávať českú a kaandskú repre. Myslúim si, že Price určite nie je o toľko talentovanejší. Navyše, Pavelec zatiaľ toho v NHL ukázal asi viac.habs píše:Pavelec je určitě dobrým gólmanem a mám ho i rád. Přesto si myslím, že Price má daleko větší předpoklady stát se top gólmanem NHL - jestli tomu tak nakonec bude nebo svůj talent prohospodaří, to se uvidí už v následující sezóně. A nezapomeň, že Price už své kvality dokázal - dotáhl juniory Kanady k mistrovskému titulu a Hamilton v AHL ke Calder Cupu...
Pavelec je super, možno bude mať dokonca lepšiu kariéru ako Price, ale tu som nekompromisný.
Price je určite talentovanejší.
To síce nie, keďže oodhral jeden jediný siedmy zápas v zámorí u seniorov (QMJHL nechcem riešiť). A to proti Rockfordu. Neudržal síce nulu, ale dostal len jeden gól z 38 striel. Slabé? Keď si porovnáme, že Chicago vystrelilo 22-krát, nie je ťažké uhádnuť, kto bol prvou hviezdou zápasu.begbeee píše:Tak Pavelec ešte neudržal nulu v siedmom zápase playoff.
Pavelec je super, možno bude mať dokonca lepšiu kariéru ako Price, ale tu som nekompromisný.
Price je určite talentovanejší.
Mne nejde o to sa hádať, že či Pavelec je menej talentovanejší (mimochodom to slovo - talentovaný - too, to sa nedá nejako odmerať, to je také blbé slovo, podstatná je realita, a to ako to pretaví v seniorskom hokeji) ako Price. Asi je (ale určite nie o toľko ako tu niektorí píšu). Mne ide len o to, že tá argumentácia so siedmym zápasom nie je na meiste.
Vyhnu se porovnání s Pavelecem,protože to pro Canadiens důležité není.Pro nás je důležité jak zachytá Carey v následujících letech.A já předesílám,že ho moc budeme potřebovat,protože kvalitní golman je vždy základ úspěchu.
Jedno mu neupírám.Je stále mladý,talentovaný a některého jeho zákroky byly v jeho již odehraných zápasech fantastické.Byly zápasy,které nám vychytal,nadruhou stranu musíme přiznat,že ztrátou vlastní koncentrace a zbytečnými chybami nám byl schopen prohrát téměř vyhraný zápas.S jeho prohranými zápasy v brance mu loni odcházela psychika a nedokázal se už později dokonale soustředit.Dokonce prolítla informace v mediich,že se po včerech poflakoval někde po barech..Zkrátka a dobře se to na něj valilo a Carey loňskou sezónu neustál.
U nás vždy byly na brankáře kladeny vysoké nároky .Od golmana se požaduje skvělý výkon a zázraky vedoucí k vítězství.K ruce se berou hvězdní golmani opředení úspěchy a to je pro každého nově příchozího golmana vždy velké utrpení.
Uspěju nebo ne?Smůla je,když to pak nevychází, jak si golman sám představuje a očekává.Jen si vzpomeňte kolik golmanů tu vyhořelo.V poslední době Thibault,Aebischer a koneckonců ani Moog určitě nenaplnil očekávání fanoušků.
Pro Price je v jeho nízkém věku prostředí Montrealu určitě náročné.Jinde by se asi chytil rychleji.Tady vlastně,ani po třech odchytaných sezónách nedosáhl statutu hvězdného golmana o kterém s pořád dokola mluví.
Ačko-li má úspěchy s repre 20 a Calder cup, v NHL,zatím žádného věhlasu nedosáhl.K hvězdné kariéře golmanů Drydena nebo Roy se ani nepřiblížil a těžko kdy přiblíží.
To pro nás ale teď není důležité!!!!!!Důležité je ,aby se zase chytil,dostal do pohody a začal konečně naplňovat výkonnostní předpoklady o kterých se předpokládá/viděno z treningu/,že je v sobě má.Opět nalezl ztracenou psychiku a konečně vedl mužstvo k vítězství a postupu do PO.Za sebe bych si strašně přál,aby to byl on,kdo nás někdy dovede k SC!!!!!
První co konečně musí udělát podepsat smlouvu!!!!!!!!Už mě vážně štve,jak to protahuje!!!!!!!!
pon 16. srp 2010 11:39
Preto je pre mňa záhada ako sa môže vedenie zbaviť brankára, ktorý sa s tým tlakom dokázal vyrovnať.montreal píše:Má vážně smůlu,že chytá zrovna v Montrealu.
U nás vždy byly na brankáře kladeny vysoké nároky. Jen si vzpomeňte kolik golmanů tu vyhořelo.V poslední době Thibault,Aebischer a koneckonců ani Moog určitě nenaplnil očekávání fanoušků.
Dnes udělám výjimku a budu s tebou TÉMĚŘ ve všem souhlasit...montreal píše:Opět se tu probírá téma Price,když dovolíte přidám se.
Vyhnu se porovnání s Pavelecem,protože to pro Canadiens důležité není.Pro nás je důležité jak zachytá Carey v následujících letech.A já předesílám,že ho moc budeme potřebovat,protože kvalitní golman je vždy základ úspěchu.
Jedno mu neupírám.Je stále mladý,talentovaný a některého jeho zákroky byly v jeho již odehraných zápasech fantastické.Byly zápasy,které nám vychytal,nadruhou stranu musíme přiznat,že ztrátou vlastní koncentrace a zbytečnými chybami nám byl schopen prohrát téměř vyhraný zápas.S jeho prohranými zápasy v brance mu loni odcházela psychika a nedokázal se už později dokonale soustředit.Dokonce prolítla informace v mediich,že se po včerech poflakoval někde po barech..Zkrátka a dobře se to na něj valilo a Carey loňskou sezónu neustál.
To se může stát.Má vážně smůlu,že chytá zrovna v Montrealu.
U nás vždy byly na brankáře kladeny vysoké nároky .Od golmana se požaduje skvělý výkon a zázraky vedoucí k vítězství.K ruce se berou hvězdní golmani opředení úspěchy a to je pro každého nově příchozího golmana vždy velké utrpení.
Uspěju nebo ne?Smůla je,když to pak nevychází, jak si golman sám představuje a očekává.Jen si vzpomeňte kolik golmanů tu vyhořelo.V poslední době Thibault,Aebischer a koneckonců ani Moog určitě nenaplnil očekávání fanoušků.
Pro Price je v jeho nízkém věku prostředí Montrealu určitě náročné.Jinde by se asi chytil rychleji.Tady vlastně,ani po třech odchytaných sezónách nedosáhl statutu hvězdného golmana o kterém s pořád dokola mluví.Ba,co víc.
Loni mu sezóna vůbec nevyšla a jeho náhradní brankář Halák ho daleko předčil.To pro něj muselo být hodně frustrující.
Ačko-li má úspěchy s repre 20 a Calder cup, v NHL,zatím žádného věhlasu nedosáhl.K hvězdné kariéře golmanů Drydena nebo Roy se ani nepřiblížil a těžko kdy přiblíží.
To pro nás ale teď není důležité!!!!!!Důležité je ,aby se zase chytil,dostal do pohody a začal konečně naplňovat výkonnostní předpoklady o kterých se předpokládá/viděno z treningu/,že je v sobě má.Opět nalezl ztracenou psychiku a konečně vedl mužstvo k vítězství a postupu do PO.Za sebe bych si strašně přál,aby to byl on,kdo nás někdy dovede k SC!!!!!
První co konečně musí udělát podepsat smlouvu!!!!!!!!Už mě vážně štve,jak to protahuje!!!!!!!!
Finance a ješitnost managementu - přece nepošlou pryč gólmana, kterého pár roků před tím vybrali jako jedničku draftu...begbeee píše:Preto je pre mňa záhada ako sa môže vedenie zbaviť brankára, ktorý sa s tým tlakom dokázal vyrovnať.montreal píše:Má vážně smůlu,že chytá zrovna v Montrealu.
U nás vždy byly na brankáře kladeny vysoké nároky. Jen si vzpomeňte kolik golmanů tu vyhořelo.V poslední době Thibault,Aebischer a koneckonců ani Moog určitě nenaplnil očekávání fanoušků.
Tohle jsem vážně nepochopil...PainKiller píše:Sorry kluci, dneska vám SFY vzal hodně nadějného golmana Cedrika DesjardinseVy ste na oplátku dostali práva na brankáře Karri Räma., který momentálně hraje v Omsku. Musim říct, že když sem koukal na Cedrikova čisla, tak k nám šel docela levně
Ramo má šanci stát se regulérním NHL golmanem.U nás chytal dobře,ale předváděl poměrně nevyrovnané výkony.Loni patřil k nejlepším brankářům KHL,takže na konzistenci už asi zapracoval.Já si ho dokážu představit jako vašeho backupa pro sezonu 2011-12.Náhrada za Aulda.Co myslíte?
V plánech Yzermana již Ramo evidentně nefiguroval,asi i proto,že máme talentovanější golmany (Tokarski,Janus...) a návrat Rama z Evropy se nezdál příliš pravděpodobný.
Můžete napsat pár slov ohledně Desjardinse? Jeho stats vypadají víc než slušně.Pokud Smith opět vyhoří,pravděpodobně si již v příští sezoně zachytá v áčku...
V plánech Yzermana již Ramo evidentně nefiguroval,asi i proto,že máme talentovanější golmany (Tokarski,Janus...) a návrat Rama z Evropy se nezdál příliš pravděpodobný.
Můžete napsat pár slov ohledně Desjardinse? Jeho stats vypadají víc než slušně.Pokud Smith opět vyhoří,pravděpodobně si již v příští sezoně zachytá v áčku...
Už to pozoruji delší čas.Mladé hráče na farmě v Hamiltonu dlouhodobě vypipláváme a ve chvíli,kdy se k NHL přiblíží,pošleme je jinam.Hlavně,že je kolem jejich růstu vždy mediální bublina o tisíc jedno sto pochval.Zuřim
Mám dojem,že Pricemu chtějí odstranit s cesty veškerou konkurenci a bojim se,že nato doplatíme!!!!!
Taky si myslím, že Boucher měl na tento trejd velký vliv - Desjardinse zná asi nejlépe a ví, co umí, Desjardins naopak určitě cítí pod tímhle trenérem daleko větší šanci na start v NHL než v Montrealu, to je jasné! Dva gólmani, na které jsem do budoucna dost spoléhal, jsou pryč...montreal píše:Výměna Desjardinse za Ramö je pro nás nesmysl.Na Cedrika čekáme až vyroste čtyři roky a pak ho směníme za golmana,který ani nenastupuje v Kanadě.Navíc Desjardins měl poslední sezónu spolu se Sanfordem výbornou.Zapracoval přeběhlík Boucher, to je jasné.
Už to pozoruji delší čas.Mladé hráče na farmě v Hamiltonu dlouhodobě vypipláváme a ve chvíli,kdy se k NHL přiblíží,pošleme je jinam.Hlavně,že je kolem jejich růstu vždy mediální bublina o tisíc jedno sto pochval.Zuřim![]()
Mám dojem,že Pricemu chtějí odstranit s cesty veškerou konkurenci a bojim se,že nato doplatíme!!!!!
Úplně podrobně jsem ho sice minulou sezónu nesledoval, ale se Sanfordem vytvořili vynikající brankářskou dvojici v AHL a mohu jen zopakovat, že pro mě to byl maximálně do dvou let stabilní člen našeho áčka...!kisin píše:Ramo má šanci stát se regulérním NHL golmanem.U nás chytal dobře,ale předváděl poměrně nevyrovnané výkony.Loni patřil k nejlepším brankářům KHL,takže na konzistenci už asi zapracoval.Já si ho dokážu představit jako vašeho backupa pro sezonu 2011-12.Náhrada za Aulda.Co myslíte?
Ale teď tam je snad celý trenérský tým v čele s Boucherem, kterého jsem měl pro jeho styl práce rád... Z hráčů pak navíc Moore (pro mě největší ztrátaAndyF píše:V Tampe pusobi (ci pusobila) taky spousta lidi z Philadelphie. A kupodivu ji tim spis nefandim... :ja_neviem:habs píše:Za chvíli, abych snad pomalu začal fandit Tampě, když už tam působí tolik lidí z Montrealu....
U me to je hlavne tim, ze hraci jako Prospal, Fedotenko se nejvic vybicovali prave proti nam... a Downie, toho muze mit clovek rad opravdu jen kdyz hraje v jeho tymu..habs píše:Ale teď tam je snad celý trenérský tým v čele s Boucherem, kterého jsem měl pro jeho styl práce rád... Z hráčů pak navíc Moore (pro mě největší ztrátaAndyF píše:
V Tampe pusobi (ci pusobila) taky spousta lidi z Philadelphie. A kupodivu ji tim spis nefandim... :ja_neviem:) a gólmani Ellis (u nás sice jepičí život) s Desjardinsem.
S Downiem jednoznačný souhlas...AndyF píše:U me to je hlavne tim, ze hraci jako Prospal, Fedotenko se nejvic vybicovali prave proti nam... a Downie, toho muze mit clovek rad opravdu jen kdyz hraje v jeho tymu..habs píše:Ale teď tam je snad celý trenérský tým v čele s Boucherem, kterého jsem měl pro jeho styl práce rád... Z hráčů pak navíc Moore (pro mě největší ztrátaAndyF píše:
V Tampe pusobi (ci pusobila) taky spousta lidi z Philadelphie. A kupodivu ji tim spis nefandim... :ja_neviem:) a gólmani Ellis (u nás sice jepičí život) s Desjardinsem.
Hmm...žeby sa obával toho, čo sa stalo Halákovi? Alebo, pokiaľ tak ako habs tvrdí, bol pripravený na NHL, po tom čo angažovali Aulda a uvedomil si, aký boj by ho čakal radšej zvolil takúto cestu...To by malo logiku.PainKiller píše:Tak s Desjardinsem to bylo nakonec uplně jinak:BoltProspects píše:Cédrik Desjardins confirms he asked Montreal for a trade. Tampa Bay called first.
Jo, takhle nějak by se to podle nové informace dalo vysvětlit...Getzo5 píše:Hmm...žeby sa obával toho, čo sa stalo Halákovi? Alebo, pokiaľ tak ako habs tvrdí, bol pripravený na NHL, po tom čo angažovali Aulda a uvedomil si, aký boj by ho čakal radšej zvolil takúto cestu...To by malo logiku.PainKiller píše:Tak s Desjardinsem to bylo nakonec uplně jinak:BoltProspects píše:Cédrik Desjardins confirms he asked Montreal for a trade. Tampa Bay called first.
pát 20. srp 2010 07:20
Gauthier said that he see fuck da hell, no way for being no1 goalie in Montreal if your are not named Price until 3002.kisin píše:Ramo said that he is going to compete for Montreal’s no1 Goaltender pos in 2011.
:|Syn prezidenta Pierre Boivina Patrick přebírá farmu Hamilton Bulldogs po Julien Briseboisovi.Nebude to mít snadné.Jeho předchůdce byl hodně úspěšný,farma za něho šlapala!!!!
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=331125
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=331125
Tak som sa tak zamyslel, a rozhodol som sa zhodnotiť MONTREAL na jeho všetkých postoch
Brána : Podľa všetkého bude Price chytať za kvalitnou obranou, no je na ňom, či sa chytí. Problém bude, ak sa náhodou zraní. Auld podľa môjho názoru nie je dosť kvalitná dvojka.
OBRANA : Mená ako Markov, Špaček, Hamrlík, Subban, Gill či Picard sú zárukou dobrej defenzívy. Čo sa týka ofenzívy, tam okrem Markova a Špačka nie je nikto. Zrejme sa MTL zamerá na kvalitnú defenzívnu hru v tejto sezóne.
ÚTOK : Podľa všetkého bude Montreal ťahať štvorica Cammalleri, Plekanec, Gionta, Gomez...ostaní hráči ako Pouliot, A.Kostistsin, Moen, Lapierre sa už len musia pridať. Dôležité bude, aby sa nikto zo 4 ťahúňov útoku nezranil...
tri atribúty k tomu, aby Montreal uvidel tento rok Play-off :
1. Price sa musí chytiť a chytať "aspoň" tak, ako minulý rok Anderson
2. Obrana musí Pricovi neustále pomáhať, a hrať na 110 %
3. K 4 ťahúňom sa musí niekto pridať
Toť vše...S Montrealom to také zlé nebude...Bude to tuhý boj o Play-off
Brána : Podľa všetkého bude Price chytať za kvalitnou obranou, no je na ňom, či sa chytí. Problém bude, ak sa náhodou zraní. Auld podľa môjho názoru nie je dosť kvalitná dvojka.
OBRANA : Mená ako Markov, Špaček, Hamrlík, Subban, Gill či Picard sú zárukou dobrej defenzívy. Čo sa týka ofenzívy, tam okrem Markova a Špačka nie je nikto. Zrejme sa MTL zamerá na kvalitnú defenzívnu hru v tejto sezóne.
ÚTOK : Podľa všetkého bude Montreal ťahať štvorica Cammalleri, Plekanec, Gionta, Gomez...ostaní hráči ako Pouliot, A.Kostistsin, Moen, Lapierre sa už len musia pridať. Dôležité bude, aby sa nikto zo 4 ťahúňov útoku nezranil...
tri atribúty k tomu, aby Montreal uvidel tento rok Play-off :
1. Price sa musí chytiť a chytať "aspoň" tak, ako minulý rok Anderson
2. Obrana musí Pricovi neustále pomáhať, a hrať na 110 %
3. K 4 ťahúňom sa musí niekto pridať
Toť vše...S Montrealom to také zlé nebude...Bude to tuhý boj o Play-off
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé