Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Linden má fetiš na nuly nebo je hned takhle zkraje neaktivní? :jn:
fantomas píše:Linden má fetiš na nuly nebo je hned takhle zkraje neaktivní? :jn:
to je jeho spôsob tipovania :wink: On bude tipovať pravidelne, na vás všetkých je spolahnutie verím tomu a tak ma to teší,že vás mám v tíme. :)
Fantomas a Sergion dnes dalšia výhra nad pavúčikmi vdaka vám :clap: Velmi pekne ste sa navzájom v tipoch doplnali :jupi:
Juraj píše:Fantomas a Sergion dnes dalšia výhra nad pavúčikmi vdaka vám :clap: Velmi pekne ste sa navzájom v tipoch doplnali :jupi:
Díky za poklonu :yes: doufám že nám nikdo nesfoukne vítr z plachet :good: a serie se bude prodlužovat
Tak dnes máme volný dník(tímové volno,individuálka sa tipuje :wink: ),tak si trošku odpočinte a naberte sily na sobotnajší duel s vojakmi z Army Men , nech skúsime dať dole aj ich :box: :-D
Juro jelikož mi z tohoto fora nešlo odeslat zprávu tak jsem ti napsal na klubovou tipovací ligu
Tak já sem si na týmový volno načasoval pěknou mizérii :clap:
fantomas píše:Tak já sem si na týmový volno načasoval pěknou mizérii :clap:
tak to je práve dôležité,že to je v takýto deň :-D Mali sme volno, tak sme si dali trocha do nosa,ved sme si potrebovali odpočinúť,pred dalšími zápasmi v KTL :-D
Po dohode s kolegami v týme, sme sa spoločne rozhodli zrušiť zmluvu s Lindenom a nahradí ho dreamer. :) Je to posledná zmena, tým takto verím ostane dlhšiu dobu pokope. :)

Vitaj dreamer medzi nami vo Fire Birds. :) Lindenovi ďakujeme za tých pár dni v našom drese a prajeme veľa šťastia v KTL. :)
Juraj píše:Po dohode s kolegami v týme, sme sa spoločne rozhodli zrušiť zmluvu s Lindenom a nahradí ho dreamer. :) Je to posledná zmena, tým takto verím ostane dlhšiu dobu pokope. :)

Vitaj dreamer medzi nami vo Fire Birds. :) Lindenovi ďakujeme za tých pár dni v našom drese a prajeme veľa šťastia v KTL. :)

:good:
Ďakujem za privítanie. Potiahnuť FireBirds do PO, aj keď určite to nebude jednoduchá úloha, je veľká výzva a motivácia, takže sa budem snažiť.

Toto by mohla byť hymna. Prečo práve táto skladba? Lebo istý futbalový klub túto skladbu má ako hymnu a má vo svojom logu práve Fénixa. Ďalej asi nemusím písať.

Inak na dnes si myslím že to máme celkom dobre rozložené, už len aby kluby zahrali tak ako potrebujeme :D Ak by niekto mal niečo čo by bolo treba zmeniť nech my pošle správu, alebo napíše sem.
Super dreamer, vitaj medzi nami,pokúsime sa to play off vybojovať,nebude to lahká úloha, ale kto sa bojí,nech nechodí do lesa :-D

Pesnička bude naša hymna :) velmi sa mi páči a sa to i k nášmu novému štartu FB hodí :)
K novému štartu tímu Fire Birds i s novými tipérmi v ňom ,patrí i nové logo ktoré nám urobil Petrík,ktorému sa tu chceme za to veľmi pekne podakovať :) .Po hlasovaní sme si vybrali toto logo a stáva sa našim oficiálnym pre KTL.

Obrázek

a pre budúcnosť v zálohe ešte máme tieto dva :)

Obrázek

Obrázek
a ešte dresy nášho týmu, v ktorých vykorčulujeme na ľad proti našim súperom v KTL:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
dreamer píše:Ďakujem za privítanie. Potiahnuť FireBirds do PO, aj keď určite to nebude jednoduchá úloha, je veľká výzva a motivácia, takže sa budem snažiť.

Toto by mohla byť hymna. Prečo práve táto skladba? Lebo istý futbalový klub túto skladbu má ako hymnu a má vo svojom logu práve Fénixa. Ďalej asi nemusím písať.

Inak na dnes si myslím že to máme celkom dobre rozložené, už len aby kluby zahrali tak ako potrebujeme :D Ak by niekto mal niečo čo by bolo treba zmeniť nech my pošle správu, alebo napíše sem.
Zdravím, super nápad :good: a přeji Ti mnoho radostných chvilek v našem teamu :good: jak za sebe tak také za ostatní členy :oslava: FB
Škoda dnes tesná prehra o ktorej rozhodla moja X v poslednom zápase. Ak by som mal 1, tak by sme vyhrali
dreamer píše:Škoda dnes tesná prehra o ktorej rozhodla moja X v poslednom zápase. Ak by som mal 1, tak by sme vyhrali
nerozhodla o nej tvoja X, rovnako ja či Sergion sme mohli mať viac bodov,fantomasov velmi pekný výsledok :) žial k výhre nestačil , sme za ním zaostali my 3,no máme to aj tak pekne rozohrané, tak skúsime vyhrať nabudúce :)

Ešte sa chcem vyjadriť k jednej téme, ktorá možno niekoho napadne, ked uvidí dnes výsledok Lindena.Keby ostal v týme, boli by sme aj dnes vyhrali. Velmi pekne mu to dnes tam padalo,ale z dlhodobého hladiska, pre nás bude väčším prínosom dreamer.Dobre nás doplníš ako z tipérskej, tak aj z kolegiálnej stránky písaním tu do topicu a burcovaním kolegov. A ked sa zohráme, budeme dobrý tým a i nejaké pekné výsledky prídu,som o tom presvedčený a preto som k tomuto kroku pristúpil a verím,že sa to ukáže ako správny krok pre Fire Birds. :) Tak sa hlavme bavme hrou a ostatné časom príde :)
dreamer píše:Škoda dnes tesná prehra o ktorej rozhodla moja X v poslednom zápase. Ak by som mal 1, tak by sme vyhrali

Ahoj, já bych to vůbec takhle neformuloval , na kdyby se nehraje tak nemá cenu se v tom pitvat, z mého pohledu o naší těsné prohře rozhodl náhodný faktor paní :x proměnná . No nic jedeme dále ... :good:
Juraj píše:
nerozhodla o nej tvoja X, rovnako ja či Sergion sme mohli mať viac bodov,fantomasov velmi pekný výsledok :) žial k výhre nestačil , sme za ním zaostali my 3,no máme to aj tak pekne rozohrané, tak skúsime vyhrať nabudúce :)

Ešte sa chcem vyjadriť k jednej téme, ktorá možno niekoho napadne, ked uvidí dnes výsledok Lindena.Keby ostal v týme, boli by sme aj dnes vyhrali. Velmi pekne mu to dnes tam padalo,ale z dlhodobého hladiska, pre nás bude väčším prínosom dreamer.Dobre nás doplníš ako z tipérskej, tak aj z kolegiálnej stránky písaním tu do topicu a burcovaním kolegov. A ked sa zohráme, budeme dobrý tým a i nejaké pekné výsledky prídu,som o tom presvedčený a preto som k tomuto kroku pristúpil a verím,že sa to ukáže ako správny krok pre Fire Birds. :) Tak sa hlavme bavme hrou a ostatné časom príde :)
Juro , po schlédnutí výsledků mi bylo jasné o co jde, ale jinak můj názor se nemění jak jsme to rozebíraly to platí,už nekoukejme dozadu ale směrem na vrchol :good: kde čeká to nejradostnější :yes:
No myslím že si budeme rozumieť :) celkom sa aj teším, že som išiel sem :D
Ah, to je mi teda smůla :sok:
Hele, chlapi, my ale dneska neměli týmový volno! :giggle:
Hm... dvaja nás porazili :D, že by som priniesol veľkú zmenu k lepšiemu. Nemôžem povedať :D Nuž asi to chce čas :)
dreamer píše:Hm... dvaja nás porazili :D, že by som priniesol veľkú zmenu k lepšiemu. Nemôžem povedať :D Nuž asi to chce čas :)

časem to přijde :yes: bodový přínos je dobrý, ale výsledky taky příjdou tomu věřím....., ty porážky také občas přijít musí aby sebevědomí zbytečně nenarostlo :hehe: , sám bych také chtěl přispívat více body :yes:
fantomas píše:Hele, chlapi, my ale dneska neměli týmový volno! :giggle:

k naší nelibosti neee, ale jestli měli mít tak byl někde informační šotek :sok:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO