Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dunim píše:tak zacha by som za nic dnes nedal.. aj ked getzlaf..uf.. to je hrac podla mojho gusta.. zoberme to tak ze mame pariseho(budme radi ze mad mike tahal ako tahal)..hentí su centri a my mame taktiez zajaca :) viem, je minimalne o level nizsie ako obaja spomenuti, ale tiez je to two way hrac vysokych kvalit a spolocne s parisem su skveli..nemame sa veru na co stazovat v tomto pripade :frajer2: (drafty 03,04)
Takv 2004tom optimálnejší výber než Travis pre Devils neexistoval, žiadne krídla kvalít draftov 2003 či 2008/9. Ak by sa ale v 2003 draftoval Getzlaf, nikde nie je vylúčené, že by sa nedraftoval Zajac a či už by sa ponechal ako druhý center, alebo by sa vytrejdoval za krídlo, to sú už len dohady. Ja ich mám oboch rád, kedže stelesňujú to, čo som si u Devils vždy cenil. Otázka nakoľko víťazstvaschopné typy to sú je už síce iná a do podobných debát sa púšťať nechcem, ale so zmenou štýlu, Kovalchukom a nástupom mladých by to postupom času mohlo byť tam kde si to predstavujeme...teda až na gólmana, to ma úprimne desí...
Getzo5 píše:
dunim píše:tak zacha by som za nic dnes nedal.. aj ked getzlaf..uf.. to je hrac podla mojho gusta.. zoberme to tak ze mame pariseho(budme radi ze mad mike tahal ako tahal)..hentí su centri a my mame taktiez zajaca :) viem, je minimalne o level nizsie ako obaja spomenuti, ale tiez je to two way hrac vysokych kvalit a spolocne s parisem su skveli..nemame sa veru na co stazovat v tomto pripade :frajer2: (drafty 03,04)
Takv 2004tom optimálnejší výber než Travis pre Devils neexistoval, žiadne krídla kvalít draftov 2003 či 2008/9. Ak by sa ale v 2003 draftoval Getzlaf, nikde nie je vylúčené, že by sa nedraftoval Zajac a či už by sa ponechal ako druhý center, alebo by sa vytrejdoval za krídlo, to sú už len dohady. Ja ich mám oboch rád, kedže stelesňujú to, čo som si u Devils vždy cenil. Otázka nakoľko víťazstvaschopné typy to sú je už síce iná a do podobných debát sa púšťať nechcem, ale so zmenou štýlu, Kovalchukom a nástupom mladých by to postupom času mohlo byť tam kde si to predstavujeme...teda až na gólmana, to ma úprimne desí...
myslim ze kdybychom vybrali Getzlafa nebo Richardse tak jsou stejni oblibenci jako je ted Zach. Jinak co se tyce jak bychom vybirali kdyby.... tak bych rekl ze se stejne bere nejlepsi hrac na draftu a jen malo rozhoduje to jestli uz na te pozici nekdo je. Tedenby je taky LW a uz kdyz se vybiral tak jsme jich meli hafo. Stejne tak Merill (nebo koho jsme to letos vybrali) obrancu mame spoustu a presto dostal prednost pred Pickardem (nebo jak se jmenoval ten golman co ho vybral myslim ze dallas)
megaton píše:myslim ze kdybychom vybrali Getzlafa nebo Richardse tak jsou stejni oblibenci jako je ted Zach. Jinak co se tyce jak bychom vybirali kdyby.... tak bych rekl ze se stejne bere nejlepsi hrac na draftu a jen malo rozhoduje to jestli uz na te pozici nekdo je. Tedenby je taky LW a uz kdyz se vybiral tak jsme jich meli hafo. Stejne tak Merill (nebo koho jsme to letos vybrali) obrancu mame spoustu a presto dostal prednost pred Pickardem (nebo jak se jmenoval ten golman co ho vybral myslim ze dallas)
Myslím, že máš pravdu i keď...ja neviem, mne proste Getzlaf ani Richards sympatickí nie sú, ako osoby...Richards ani ako hráč (nie žeby som nemal rád ten zápal v jeho hre, božechráň, ale mám rád poctivých hráčov nie poloprasce a prasce :wink: ). Áno, to je pravda, že sa berie to najlepšie, ale treba myslieť aj na vhodnosť, teda aspoň ja ako GM by som týmto smerom tiež uvažoval pri výbere. Merill? Je to obranca, ktorý môže mať spomedzi našich mladých bekov vedúce postavenie. Bol v druhom kole a pokojne mohol byť v prvom, len blázon by nebral. To Mattias, aj keď je mi hrozne sympatický, je iná káva. Ťažko povedať ako by si viedol Carlson v našej organizácii, každopádne na drafte som ho chcel. Rodák z Jersey, fanúšik Devils a Stevensa, PMD s parádnou strelou, schopnosťou rozhodovať a v širšom výbere kandidát na Caldera už pri drafte? No neber to...

To je práve o tej sile voľby. Ale ja budem z technickej rakety na krídle veľmi rád, len aby to Boo-ovi šľapalo :frajer2:
to je prave to co rikam, proto nemame (snad se pletu) nekoho kdo by narustal misto Martyho. Frazee to asi nebude a ten mladej kluk co byl letos draftovanej urcite nebude ready az Marty bude koncit. Nerikam ze Meril byl spatna volba, jen rikam ze prednost dostal podle managementu lepsi hrac ikdyz na draftu byl mozna stejne dobrej a pro nas asi dulezitejsi hrac. navic Meril byl tak dlouho na draftu i proto ze ma povest problemovyho hrace a tech zda se mame taky dost.¨

jo a A-train zacina bruslit a je mozny se k tymu pripoji jeste na tomto tripu
megaton píše:to je prave to co rikam, proto nemame (snad se pletu) nekoho kdo by narustal misto Martyho. Frazee to asi nebude a ten mladej kluk co byl letos draftovanej urcite nebude ready az Marty bude koncit. Nerikam ze Meril byl spatna volba, jen rikam ze prednost dostal podle managementu lepsi hrac ikdyz na draftu byl mozna stejne dobrej a pro nas asi dulezitejsi hrac. navic Meril byl tak dlouho na draftu i proto ze ma povest problemovyho hrace a tech zda se mame taky dost.¨

jo a A-train zacina bruslit a je mozny se k tymu pripoji jeste na tomto tripu
Hmm...tak o tej povesti nič neviem a na drafte tak na mňa nepôsobil. Niečo konkrétnejšie by sa nenašlo? (Cormiera sme sa chvalabohu zbavili)
myslim ze byl na stredni obvinen ze sexualniho obtezovani ale vsichni tusime ze v ameirce byt takto obvinen je velmi snadne, a snad mel i nejake problemy s uciteli nic hokejoveho,myslim ze jsem to cetel nekde na fire and ice v komentarich kde byl odkaz na lokalni noviny.Tallinderto ma podobny (myslim ze byl dokonce obvinen ze znasilneni kdy je, spolecne s jinejma svedama, myslim ze i na reprezentacnim srazu, nejaka zenska obvinila po tom co si to rozdavali ve 3 nebo 4 :D ale neprokazalo se ze soulozit nechtela :D ,
megaton píše:myslim ze byl na stredni obvinen ze sexualniho obtezovani ale vsichni tusime ze v ameirce byt takto obvinen je velmi snadne, a snad mel i nejake problemy s uciteli nic hokejoveho,myslim ze jsem to cetel nekde na fire and ice v komentarich kde byl odkaz na lokalni noviny.Tallinderto ma podobny (myslim ze byl dokonce obvinen ze znasilneni kdy je, spolecne s jinejma svedama, myslim ze i na reprezentacnim srazu, nejaka zenska obvinila po tom co si to rozdavali ve 3 nebo 4 :D ale neprokazalo se ze soulozit nechtela :D ,
:lol2: Ja som sa už fakt začal strachovať, že mi uniklo niečo vážne... Tak čo sa týka Merilla, to bude nejaké ohrdnuté dievčatko, ktoré opustila mladá hokejová hviezdička, nič nové na svete...a čo sa týka Tallindera...vo Švédsku padajú trestné oznámenia za švédsku trojku? Wtf? :lol:
Highlight of practice so far has been shootout drill in which entire team bets on the scorer or goalie and stands on either side of the ice. Losing bettors must skate cross-ice and back.
Virtually the entire team bet on Martin Brodeur to stop Colin White, but the defenseman scored. It sent almost everyone skating and left White laughing.
I'm not saying anything about David Clarkson's judgement, but he did a lot of skating. Then, with almost the entire team betting that Brodeur would stop him, Clarkson scored to send everyone skating.
White a Clarkie? O čo sa stavíme, že ich Marty nechal len pre to potešenie? :lol2:
tie sexualne obvinenia u mladych hracov by som nebral az tak vazne.. o merillovi neviem..ale viem o corenttem ze sa ako 18 rocny vyspal s 15 rocnou a bolo z toho haloo.. taky pronger si tiez skotacil s prostitutkou az bol vymeneny do st louis..mladi hraci toho napachaju :roll:

zato to o tych svedoch je ina kava,neviem ci tam bol aj tallinder,pamatam si len huseliusa z tych vsetkych,toho tak mam zafixovaneho :D
Ja chcem Kietha Yandle-a!!! :bac:

Pre tých, ktorí potrebujú vidieť čierne na bielom to, ćo som tu hovoril o Pariseho re-signe a cap situation už dávno a inde (HP, nhlproti, atď.) ešte dávnejšie.. :wink:

http://espn.go.com/nhl/notebook/_/page/ ... se-staches
Nj já tu psal od začátku theateru kolem Kovalčuka že takový Kabelka by se nám hodil 2 krát tolik ( s Kabelkou by obrana šlapala mnohem líp, přesilovky by byly jinde a celkově mě nikdo nepřesvědčí že Kovy je víc platný než by byl Kabelka, navíc by jsme ušetřili koruny )
Tak už je myslím celkove známe, že za Kovaľčukom nie je Lou, ale majitelia.
begbeee píše:Tak už je myslím celkove známe, že za Kovaľčukom nie je Lou, ale majitelia.
:yes: myslím že i Lou to někde na tiskovce prohlásil veřejně že tohle není z jeho hlavy
Super - Corrente zlomená ruka :hroza: :cry: Eckford povolán
k dnešnímu zápasu ani není co napsat. Zřejmě jsme všichni prohru čekali a já osobně tento trip po kalifornii nevidím nikterak růžově :ja_neviem:
Martin #27 píše:Super - Corrente zlomená ruka :hroza: :cry: Eckford povolán.
Jako nie, žeby som mu to nebodaj prial...ale robil veľa chýb nato ako sme ho mnohí pasovali do role istého rookie v tíme. Fakt hlúpe chyby.

Konečne dostane Eckford šancu :!: :!: Odkedy začal camp, chudák sa musel preniesť cez smrť v rodine a vo svojom veku má jednu z posledných príležitostí sa u nás uchytiť, takže ja som za túto možnosť rád. Btw. ísť proti Clowe-ovi nie je žiadna sranda, je to veľmi dobrý bitkár na top6 excelentného nahrávača. Navyše je o hlavu vyšší, neviem čo od toho Corrente čakal...
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Super - Corrente zlomená ruka :hroza: :cry: Eckford povolán.
Jako nie, žeby som mu to nebodaj prial...ale robil veľa chýb nato ako sme ho mnohí pasovali do role istého rookie v tíme. Fakt hlúpe chyby.

Konečne dostane Eckford šancu :!: :!: Odkedy začal camp, chudák sa musel preniesť cez smrť v rodine a vo svojom veku má jednu z posledných príležitostí sa u nás uchytiť, takže ja som za túto možnosť rád. Btw. ísť proti Clowe-ovi nie je žiadna sranda, je to veľmi dobrý bitkár na top6 excelentného nahrávača. Navyše je o hlavu vyšší, neviem čo od toho Corrente čakal...
No neviděl jsem letos pouze 2 zápasy a Corrente nechyboval!!...občas namazal ale je mladý takže to beru. Chodí neohroženě do souboje. Umí dobře vyvest kotouč a má dobrý přehled ve hře!!
PS: Getzo nevím jestli si někdy hrál hokej ale Corrente si určitě soupeře nevybral podle výšky apod. Když si napumpovaný adrenalinem a navíc frustrovaný z prohry je ti uplně jedno jestli se biješ s malým vietnamcem nebo velkým černým goliášem prostě to přijde a jdeš do toho po hlavě
Martin #27 píše:No neviděl jsem letos pouze 2 zápasy a Corrente nechyboval!!...občas namazal ale je mladý takže to beru. Chodí neohroženě do souboje. Umí dobře vyvest kotouč a má dobrý přehled ve hře!!
PS: Getzo nevím jestli si někdy hrál hokej ale Corrente si určitě soupeře nevybral podle výšky apod. Když si napumpovaný adrenalinem a navíc frustrovaný z prohry je ti uplně jedno jestli se biješ s malým vietnamcem nebo velkým černým goliášem prostě to přijde a jdeš do toho po hlavě
Pozri...viem čo som videl a diskutoval som to asi tak s 30timi fanúšikmi Devils, ak sa cheš o to sporiť, prosím :D Áno, do súbojov tak chodí, vyvážal slušne, ale...zabúdal sa vpredu, nevracal sa vždy, 3x sme preň dostali gól pre nedôraz a namazal niekedy fakt viac než slušne. Rozhodne bol sklamaním spomedzi mlaďasov, hovorím, nehovorím a nevidím to sám :!: Takže s tým prehľadom by som to krotil, ten naopak výborný stále viac a viac ukazoval a ukazuje Tao :thumbsup:

P.s.: Nie nehral, ale toto som tým ani povedať nechcel :D V čase keď máme so zraneniami problémy, dvaja najviac bitkychtiví mladí beci v tíme sa musia pobiť akurát keď ich bitka nič nerieši a zrania sa? Náhoda? Netuším, ale rozhodne to kritizujem... O tom kto a prečo sa kedy bije samozrejme viem, o to mi ale nešlo, žeby sa nemal biť len preto, že je menší...zbytočne riskoval a presne tak to dopadlo.
[/quote] Pozri...viem čo som videl a diskutoval som to asi tak s 30timi fanúšikmi Devils, ak sa cheš o to sporiť, prosím :D Áno, do súbojov tak chodí, vyvážal slušne, ale...zabúdal sa vpredu, nevracal sa vždy, 3x sme preň dostali gól pre nedôraz a namazal niekedy fakt viac než slušne. Rozhodne bol sklamaním spomedzi mlaďasov, hovorím, nehovorím a nevidím to sám :!: Takže s tým prehľadom by som to krotil, ten naopak výborný stále viac a viac ukazoval a ukazuje Tao :thumbsup:

P.s.: Nie nehral, ale toto som tým ani povedať nechcel :D V čase keď máme so zraneniami problémy, dvaja najviac bitkychtiví mladí beci v tíme sa musia pobiť akurát keď ich bitka nič nerieši a zrania sa? Náhoda? Netuším, ale rozhodne to kritizujem... O tom kto a prečo sa kedy bije samozrejme viem, o to mi ale nešlo, žeby sa nemal biť len preto, že je menší...zbytočne riskoval a presne tak to dopadlo.[/quote]

No já jsem sice se 30 fandami Devils o tom jako ty nediskutoval ale prostě mám na to jinný názor. Nevím s jakými fandy sess o tom bavil ale na forech Devils apod. se najde taky hodně majstrů co tam píšou že Zubrus je náš nejhorší hráč apod. Věřím tomu co vidím. a já jsem prostě s Correntem byl spokojený. Tečka.
No jak říkám ono na place nepřemýšlíš nad tím že máš v týmu zraněné beky apod. prostě jdeš do bitky po hlavě a já za to Correnteho narozdíl od tebe nekritizuju.
Jinak jsem četl že hráči jsou rádi že vyjeli na trip že jim to pomůže tím že se z nich stane větší parta a odrazí je to k lepším výsledkům. Osobně takové "kecy" neuznávám. Jsou spolu na treninzích a v kabině skoro pořád takže parta už se má tmelit od základu tam a ne někde na výjezdech. Ale chápu že něco do médií se říct musí při současném stavu
tak vzhledem k tomu, ze sezona utika rychle jak svin tak je skoro jasny ze pro nas ani nezacala a uz skoncila :D (Chico snad rikal, ze za poslednich x let se jen jednou jeden tym dostal do PO pokud nemel po 20 zapasech 20 bodu a to by znamenalo ziskat kolik? 15 :shock: bodu z 20ti moznejch (mozna blbe pocitam, ale daleko od pravdy nejsem) tak vzhledem k tomuto faktu bych to videl, ze bychom se letos mohli napakovat nejakajma draftpickama ktere nam velmi chybi. takovej odchod Langse, Arnotta, snad i Clarkiho pred uzaverkou by mohl neco hodit, nebo je vymenit hned nez si nekdo vsimne ze hrajou cocku :D Na druhou stranu jeste by mohli povolat Urboma a posadit Tallindera at se jeden zapracuje a druhej at se da dohromady.

To by byla panecku obrana :D

White-Tao
Green - OMG
Eckford-Urbom
Martin #27 píše:No já jsem sice se 30 fandami Devils o tom jako ty nediskutoval ale prostě mám na to jinný názor. Nevím s jakými fandy sess o tom bavil ale na forech Devils apod. se najde taky hodně majstrů co tam píšou že Zubrus je náš nejhorší hráč apod. Věřím tomu co vidím. a já jsem prostě s Correntem byl spokojený. Tečka.
No jak říkám ono na place nepřemýšlíš nad tím že máš v týmu zraněné beky apod. prostě jdeš do bitky po hlavě a já za to Correnteho narozdíl od tebe nekritizuju.
Jinak jsem četl že hráči jsou rádi že vyjeli na trip že jim to pomůže tím že se z nich stane větší parta a odrazí je to k lepším výsledkům. Osobně takové "kecy" neuznávám. Jsou spolu na treninzích a v kabině skoro pořád takže parta už se má tmelit od základu tam a ne někde na výjezdech. Ale chápu že něco do médií se říct musí při současném stavu
Diskutoval som to samozrejme len s tými o ktorých viem, že vedia... Nezhoda. Nie absolútna ale predsa. Tečka.

Asi tak. :good:

EDIT: súhlas aj s megatonom.
No letos by to bylo na draftpicky ideální, jelikož další roky už první kola nemáte a v dalších se málokdy něco zajímavého urodí... Je to sice štěstí v neštěstí, ale jestli vyhořet tak určitě letos...
neis píše:No letos by to bylo na draftpicky ideální, jelikož další roky už první kola nemáte a v dalších se málokdy něco zajímavého urodí... Je to sice štěstí v neštěstí, ale jestli vyhořet tak určitě letos...
Ták, ták. Navyše...2011 MS na Slovensku, rátam aspoň s Travisom, tak hádam sa to podarí :D

Skôr sa bojím, že čoskoro to Loua a VBK prestane baviť, postaví sa tam sám, prípadne tam dosadí niekoho kompetentného, zdvihneme sa ako CBJ, na PO nám to bude prd platné ako Canes a bude po top draft picku :verysad: :D

Mimochodom páni, gratulujem nám k 100večke. Bezo mňa by asi tak rýchlo neprišla, ale tak toho spamu hádam nie je veľa, že nie... :angel:
neis píše:No letos by to bylo na draftpicky ideální, jelikož další roky už první kola nemáte a v dalších se málokdy něco zajímavého urodí... Je to sice štěstí v neštěstí, ale jestli vyhořet tak určitě letos...
ano, ano takovy je masterplan Loua- vypustit seznonu, ziskat prvni draft ever, vymenit dedky za drafty, soudit se s NHL a ziskat zpet letosni treti a ten prvni co nam sebrali + 3 mega o ktery okradli JVB , ziskat sympatie sirsi verejnosti, zapracovat novacky a nove hrace a nechat odpocinout Rolieho a pristi rok ziskat CUP :D
Ale hosi, co jsou to za porazenecke reci... Ne ze bych vam to pral, ale ono se porad jeste nic nedeje a podle me to playoffs nakonec nejak s odrenyma usiskama vydrete. Vy proste jen neznate, co to je trapeni a problemy v zakladni casti, asi proto tolik pesimizmu. My ostatni o tom vime prece jen o neco vic :) Vy ani nevite jake zoufalstvi jsem zazival 2/3 zakladni casti 2008/2009 za trenera Therriena. A nakonec z toho byl Stanley cup. Tohle je v porovnani s tim jeste nic.
Potrebujete jen chytit nejakou alespon mensi viteznou serii a jste zpatky ve hre. Ja si proste New Jersey na dne ligy nejak neumim predstavit. I kdyz je fakt, ze vy jste hrali ho*no uz od poloviny lonske zakladni casti, v playoffs taky a ted taky. Takze to asi nebude az takova nahoda a problem to bude hlubsi. Ale proste ta vase sestava, i pres vazne do oci bijici trhliny, na playoffs ma. Jen uz fakt musite zacat razne jednat, neco urgentne zmenit a nastartovat stroj.
Martin #27 píše: Jinak jsem četl že hráči jsou rádi že vyjeli na trip že jim to pomůže tím že se z nich stane větší parta a odrazí je to k lepším výsledkům. Osobně takové "kecy" neuznávám. Jsou spolu na treninzích a v kabině skoro pořád takže parta už se má tmelit od základu tam a ne někde na výjezdech. Ale chápu že něco do médií se říct musí při současném stavu
Mno zase bych to nepodčeňoval... je něco jinýho když seš v kabině, ze který jdeš hned po tréningu domů... než když spolu sedíš v letadle, bydlíš na pokoji a vlastně celkově prožíváš celej den... to se dá pozorovat už i u nás v domácích nižších fotbalových soutěžích (a to že jsou tripy maximálně jednou či dvou denní)... na tož v NHL (kde ty tripy jsou třeba 5 ti dení) ... podle mě teda tripy mají obrovský dopad na partu....
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS