Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ben Hutton obdržel smlouvu a Jordan Subban bude za pár dní následovat...
Pred zápasom s Philou sme si uctili Quinna :cry:
http://www.slovaknhl.sk/23341-canucks-s ... ulicu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Je to až neskutočné kolko toho dokázal pre Vancouver urobiť, draftoval Trevora, Bureho získal aj Näslunda ovplyvnil tak celé dekády nášho hokeja, vrátil juniorský hokej do Vancouveru, pomohol kanade k zlatu na ZOH 02 ... :klobuk:
Brali jsme Tallona... Jinak bylo super vidět pohromadě všechny ty legendy tohle je další důvod proč milovat hokej - ty ceremoniály :thumbsup:
Nj Quinna sme tiež brali v 70tom ale to bol expansion draft..

Inak Burrows hned po zranení 2 fiky v rozmedzí 17s, túto sezonu máme až 3 variácie k Sedinovcom, s Burrowsom im to ide podla mňa stále najlepšie, chudák Vrbata prišiel hlavne kvôli tomu aby hrál s nimi, aj začal dobre ale po chvíli to bolo strašne jednotvárne a čitatelné, strielal jedine Vrbata a z každej pozície vždy ako dostal puk ...
Kassianovi to tam začalo tiež padať vedla nich, ale to mal len lucky streak, on nato ešte nemá.
Koho by si tam chcel mať ty?

S Canucks si zatrénoval aj Horvatov brat Cal, v neakom neskoršom kole by sme mu mohli dať šancu :hmm:
http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id=758327" onclick="window.open(this.href);return false;

Miller sa len tak skoro nevráti, korčulovať by mal začať až o 3 týždne, takže do PO pôjdeme s Läckom, ten má znovu slušnú formu a znovu potvrdzuje že by mohol byť aj jednotka. Takže Miller sa ponáhlať nemusí, ale keby mal byť zdravý na prípadné druhé kolo, išli by sme dalej s víťazným brankárom čo nás tam dostal alebo s Millerom :hmm: , to môže byť dalšia epizoda telenovely.
http://www.tsn.ca/canucks-miller-won-t- ... s-1.234216" onclick="window.open(this.href);return false;
Jj, ale ta představa... Perreault 8)

Vrbata. Ikdyž to začalo být čitatelné pořád se na to skvěle koukalo u Burrowse to jsou už jen takové záblesky dávné formy. S Kassianem už tak nějak počítám jako PF bottomky s občasným záskokem v TOP6.

Cal bude rád, když nastoupí alespoň za rytíře o draftu NHL tu nemůže být řeč :ee: Mnohem zajímavější úvahou je draftování Travise Konecneho, kterej je Horvatovic kluků bratranec :hmm: Co ty na to?
Nepoznám :jn: , štatistiky slušné v OHL aj ten popis na elite prospects sa mi pozdáva..
Teraz to Wildcelt rieši v inej téme, ale možno by som aj ja išiel do hockeystreams od dalšej sezony, predsalen prenosy OHL, AHL a WHL :hmm: . By som sledoval tie prospekty viac, ale na druhej strane už nemám tolko času ani na Canucks a nie ešte juniorky :doh:
Ohlund píše:Nepoznám :jn: , štatistiky slušné v OHL aj ten popis na elite prospects sa mi pozdáva..
Teraz to Wildcelt rieši v inej téme, ale možno by som aj ja išiel do hockeystreams od dalšej sezony, predsalen prenosy OHL, AHL a WHL :hmm: . By som sledoval tie prospekty viac, ale na druhej strane už nemám tolko času ani na Canucks a nie ešte juniorky :doh:
Spíš co bys řekl na dalšího centra :-D Ikdyž on je takovej Eberle style v NHL bych čekal jeho přesun na křídlo.

Jak říkáš já jsem rád, že stíhám Canucks a hajlajty prospektů abych sledoval všechno to by mě v tomto oboru musel někdo zaměstnat :dudo:
Všechno nejlepší od Canucks opravdu :hroza:
Ostudná prohra s Jackets odčiněna :good:
Ten Vrbatov pas a Boninov hend-áj pri prvom gole :shock: :klobuk: . Další výborný zápas od Eddieho a tímový výkon od celého mužstva, aj Sedinovci blokovali strely, hitovali, Henrik išiel aj do brány začo takmer dostal od nerváka Quicka :-D , bolo už vidieť ako velmi ich chcú poraziť..
Horvat skvelý výkon :poklona2: 64% na buly, Hank a Bonino mali 33% . Willie ho tam kvôli tomu posielal aj v posledných minutách zápasu a nakoniec rozhodol SH golom do prázdnej.
Tie posledné 3 zápasy s nimi boli herne dosť vyrovnané a mohli skončiť akokolvek, tak myslím že máme proti nim šancu aj v PO, aj ked vdaka tejto výhre je tá šanca že sa tam nedostanú väčšia :thumbsup: .
Velmi nám pomohol ten major na Burrowsa a presilovka 5 na 3, inak by sme v hracom čase asi nevyhrali, aj ked od druhej tretiny sme boli lepší a aktívnejší..

Super výhra len teraz to nezahodiť v Arizone ako naposledy :roll: , potom to bude zbytočné ..
Z hajlajtu byl zápas s Kojotama celkem luxusní :thumbsup: Škoda, že jsem ho neviděl, ale ty nervy při sledování onlajnu možná stačily :-D Jinak Markström něco chytil? :shock:

V CHL skončila základní část:

Jake Virtanen - 50z 52b (21+31) +15
Jared McCann - 56z 81b (34+47) +30
Cole Cassels - 54z 81b (30+51) +34
Jordan Subban - 63z 52b (25+27) -12
Anton Cederholm - 68z 19b (9+10) +15
Ashton Sautner - 72z 51b (12+39) +15
Evan McEneny - 68z 45b (9+36) -5
Miles Liberati - 67z 38b (11+27) +21
Kyle Pettit - 60z 27b (16+11) -4
Mackenze Stewart - 66z 11b (5+6) -7

Virtanen trošku zklamání, Stewart se jediný nepodívá do PO.

ked ho mam tusim 3 sezonu v yahoo, aj si ho clovek celkom oblubi:) video zmaknute
Parádní obrat :klobuk:

Canucks sign defenseman Tanev to five-year contract :arrow: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=759585" onclick="window.open(this.href);return false;

Sice je to trošku víc než jsem si přál (4 vs. 4.45), ale nejdůležitější podpis je s předstihem za námi a jsem zase o něco klidnější. Chris je spolehlivej bek, kterej nedělá moc chyb :thumbsup:
Leo píše:Chris je spolehlivej bek, kterej nedělá moc chyb
Zrovna včera padol a bola z toho velká šanca Jets, Eddie to zachránil a po zápase nezabudol pridať typický koment k tomu , Eddie je klasa :moj:

"Tanev fell. I think the change was a little heavy in his pockets tonight." - Lack on save in the first

Ale inak dobrý podpis, v dnešnej dobe ked aj kužely dostávajú 5-6 mega je to super. Weber hrá tiež dobre v poslednej dobe, nato že mu platíme 600k dostávame z neho ovela viac.
No z těch obránců co máme momentálně k dispozici pro příští ročník váhám pouze se Sbisou... U ostatních nemám problém (s Corradem počítám na farmě).

Po podpisu Taneva je pro mě prioritou pořád ten druhej centr :yes:
Zabiják Vrbata táhne Canucks do PO a dává zapomenout na Iginlu

http://novy.nhl.cz/zabijak-vrbata-tahne ... lu/5005103" onclick="window.open(this.href);return false;

:thumbsup:
Tie Millionaires dresy sú pekné ale vždy ked si ich dáme tak prehráme :hroza: . Po 3 výhrach v rade už sme si mohli dovoliť neaký bod stratiť, ale tak ako naposledy s CBJ je to proti tímu pod čiarou po príšernom výkone a navyše doma :? .
Ohlund píše:Tie Millionaires dresy sú pekné ale vždy ked si ich dáme tak prehráme :hroza: . Po 3 výhrach v rade už sme si mohli dovoliť neaký bod stratiť, ale tak ako naposledy s CBJ je to proti tímu pod čiarou po príšernom výkone a navyše doma :? .
Krásné dresy ale jsou prokleté :neviem: Výkon katastrofa Colorado nám dávalo slušně na prdel :hroza: V polovině zápasu 27:10 na střely?! Body si nemůžeme dovolit ztrácet ne s těmito týmy (Sabres, Jackets, Avs,...).
Leo píše:
Ohlund píše:Tie Millionaires dresy sú pekné ale vždy ked si ich dáme tak prehráme :hroza: . Po 3 výhrach v rade už sme si mohli dovoliť neaký bod stratiť, ale tak ako naposledy s CBJ je to proti tímu pod čiarou po príšernom výkone a navyše doma :? .
Krásné dresy ale jsou prokleté :neviem: Výkon katastrofa Colorado nám dávalo slušně na prdel :hroza: V polovině zápasu 27:10 na střely?! Body si nemůžeme dovolit ztrácet ne s těmito týmy (Sabres, Jackets, Avs,...).
Tak to ti pekne dakujem hodit nas do jedneho vreca s buffalom :giggle:
Zapas som nevidel, ale vyzera ze sme boli aktivnejsi co ma dost prekvapilo kedze sme hrali B2B s cestovanim z edmontonu… v kazdom pripade nam uz tieto boidy nic neriesia… :(
Myslel jsem týmy hrající o draft ne o PO.
Nedáš? Dostaneš! Tady měli zápas dávno rozhodnout Vrbata s Horvatem a my to zase tak pos*ali :hroza: Do konce ZČ zbývá 7 utkání a máme náskok 4 bodů na Flames, 3 na Kings. Poslední 2 zápasy s Arizonou a Oilers budou asi klíčové...
Dallas nás sweepol túto sezonu :hroza: , zvlášť po tých Seguinovych výrokoch v rádiu som čakal že ich dneska rozbijeme. Ale nakoniec musíme byť radi aj za ten bodík. Z posledných 4 domácich zápasov sme prehrali 3, okrem toho že to boli všetko tímy mimo PO tak Colorado aj Dallas hrali b2b a Edmonton ich dokázal oboch vyklepať v ten prvý deň :slap: . Teraz nás čaká ťažký trip :nervozny: . Dnes sa mi páčil len Bonino a jeho útok :good: , Läck pri tých posledných 2 goloch :? ..
Wow Vrbata zapal beast mode v marci, v 15 zápasoch pozbieral 18 bodov (9+9) a to hral väčšinou v druhom útoku :klobuk: :good: . Síce tie výkony sú kolísavé ale zhruba viem čo sa dá od nich čakať po prehre majú väčšinou silný další zápas a hádam od nového roka sme neprehrali viac ako 2 zápasy posebe a 2 prehry v rade sme mali len 2x odvtedy. Ale na druhej strane s výhrami je to tiež podobné a viac ako 3 sme tiež nemali ani nepamätám :hmm: .

LA na západe začalo znovu prehrávať, calgary sa začína dariť (hádam mi vyšiel ten jinx v ich téme :jn: ) , tá tabulka vyzerá lepšie a lepšie a zápasov je stále menej :thumbsup:
U mě prostě platí, že tam kde body nečekám je uděláme a naopak :slap: 5 bodů náskok 6 utkání dokonce je slušné, ale ještě nás čekájí Jets venku a Kings doma :hmm:

Vrbata MVP :thumbsup:
:clap: WOW! Sice jsem zápas bohužel neviděl (při bouřce spadl vysílač internetu), ale o to víc mě ten výsledek ráno překvapil :thumbsup: Bonino s Vrbatou se na ty nájezdy vyplácí koukám :yes:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS