Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To je pravda, ale pozri sa na situáciu s platmi, aká teraz panuje. A medzi UFA nie sú kvalitnejší obrancovia. Plus Mark je veľmi dobrý obranár, oveľa lepší ako Hejda či Klesla, ktorí u nás hrali. Z tohto pohľadu som som zmluvou spokojná, na terajšiu platovú špirálu nie sú 3 melóny veľa. Plus, je to mladý hráč, ktorý má najlepšie roky pred sebou. On je podľa mňa veľmi podceňovaný, pritom v defenzíve je skrátka výborný a najmä, je pohyblivý a stíha sa vracať.

S Dekanichom by som taká skeptická nebola, je zo systému Preds, kde majú veľmi dobrú prácu s brankármi. Mitch Korn je v tomto macher. No a jeho štatistiky z AHL sú výborné.
Nesouhlasím prostě...dle mého je zbytečně o ten milion přeplacený. Pokud ty výkony z loňska potvrdí i příští rok tak už si ty peníze zaslouží, ale zatím ani náhodou.

No však já budu jedině rád když to v tom brankovišti vyjde, ale rád bych něco řekl...ne vždycky vyjde to jak si to namaluješ, víš?
Howson má záujem o Hannana, McCaba alebo Sopela...
Edit: Uf, tak nič, zmluvu podpísal Radek Martínek na 2,2 milióna dolárov za rok. Takže miesto Hejdu náhrada skoro rovnaká
Co jsem videl zapasy tak Martinek byl super jako brance druhyho nebo tretiho paru.Toho bych bral do philly hned misto Lilja.
Anger píše:Co jsem videl zapasy tak Martinek byl super jako brance druhyho nebo tretiho paru.Toho bych bral do philly hned misto Lilja.
Lilju som od odchodu z Detroitu vôbec nesledoval, to je až tak tragický ? :cry: Columbus robí pekné ťahy toto obdobie, to PO by mohlo vyjsť, pokud ovšem nesklame Mason
Ja z Martinka nadsena nie som, dovodom su zranenia Ano, je to spolahlivy bek, dokonca je slusny korculiar s dobrou strelou, ale bojim sa jeho zraneni.

Dawe, ak by mu tie peniaze Howson nedal, daju mu ich inde a my utrieme. Z tohto pohladu to je dobry podpis, pri terajsej platovej spirale mohol kludne ziadat viac, na takej Floride by mu ich dali.

Spolieham sa na pracu Iana Clarka. Predsa, konecne mame dobreho trenera brankarov na plny uvazok.
mt-svk píše:Ja z Martinka nadsena nie som, dovodom su zranenia Ano, je to spolahlivy bek, dokonca je slusny korculiar s dobrou strelou, ale bojim sa jeho zraneni.

Dawe, ak by mu tie peniaze Howson nedal, daju mu ich inde a my utrieme. Z tohto pohladu to je dobry podpis, pri terajsej platovej spirale mohol kludne ziadat viac, na takej Floride by mu ich dali.

Spolieham sa na pracu Iana Clarka. Predsa, konecne mame dobreho trenera brankarov na plny uvazok.
Mohol by hrať už Moore v NHL stabilne ? Ak hej, šanca sa mohla dať jemu a nepodpísať Martínka
OndroNR píše:
mt-svk píše:Ja z Martinka nadsena nie som, dovodom su zranenia Ano, je to spolahlivy bek, dokonca je slusny korculiar s dobrou strelou, ale bojim sa jeho zraneni.

Mohol by hrať už Moore v NHL stabilne ? Ak hej, šanca sa mohla dať jemu a nepodpísať Martínka
Ono je otazne ako bude hrat Russell, mozno aj preto ten podpis. No a na NHL mi skor pripada pripraveny viac Savard, ale uvidime. Netreba nic unahlit. Uvidime v kempe.
rád by som pogratuloval k zisku Martínka...pokiaľ náhodou ostane zdravý, budú fans Jackets veľmi spokojný...ako fanúšik Islanders, ktorý v poslednej sezóne sledoval Wisniewskeho i Martínka si vám dovolím tvrdiť, že Marty je kvalitnejší a oveľa spoľahlivejší obranca a v konečnom dôsledku (jedinou podmienkou je zdravie) lepší podpis ako The Wiz...
Podpis Martínka udělal velikou radost. To je přesně typ obránce, který se mi líbí a pokud vydrží zdraví (já věřím, že ano) tak to v klidu bude náš nejlepší bek. Veliká spokojenost a Howsonovo kroky (až na brankoviště) jsou přímo skvělé. :good:
Gratulace k zisku Martínka, když mu vydrži zdraví bude jedenz nejlepších beků.
Gratulujem.
Ziskali sme dvojca Krisa Russella, Ryana. Ak naplni svoj potencial, mohol by to byt pekny steal, ale najma, pomoze psychicky svojmu bratovi.
mt-svk píše:Ziskali sme dvojca Krisa Russella, Ryana. Ak naplni svoj potencial, mohol by to byt pekny steal, ale najma, pomoze psychicky svojmu bratovi.
O jakém potenciálu tady mluvíme? Ten kluk vypadá jako doživotní farmář...
Podla toho, co citam na hockeyfuture. Mna ale najviac tesi to, ze pomoze Krisovi a to mi staci.
Teraz citam, ze NHL a KHL predlzili o rok zmluvu o uznavani zmluv. Filatov mal u nas este rok zmluvu, na zaklade starej zmluvy medzi NHL a KHL odist nemohol a on to neraz povedal, vcitane rozhovoru. Mne sa zda, ze ho chcel Howson skratka vymenit a aby pref fans zdovodnil takyto nevyhodny trejd, klamal o jeho vyhrazany sa odchodom do KHL. Ak su moje domnienky pravdive, nie je to pre Howsona dobra vizitka. Ak to povedal, potom chcem vediet dovod, pretoze v ruskom interview a na formspringu popieral odchod do KHL, operoval prave zmluvou, to si moze kazdy precitat. Na formpringu aj v anglictine. Pochopte ma spravne, mam Howsona naozaj rada, je to podla mna skvely GM a dufam, ze tu bude este dlho. Len chcem vediet pravdu. :)
Podpisali sme Martina St. Pierra, skoda, ze sa nevola Martin St. Louis... :D

Taze po Drazenovicovi, Joudreyovi, Girouxovi, Sanfordovi a Johnsonovi dalsia posila pre Falcons. Podpis Johnsona sa mi vobec nepaci, dufala som, ze mladi obrancovia dostanu viac priestoru.
Ziskali sme Codyho Bassa a najma sa vratil Dane Byers. Obaja budu hrat na farme, aj ked mozno Bass si skusi v par zapasoch stvrty utok.
Huselius bude mimo 4-6 mesiacov, nenastupi do treningoveho kempu. V tom pripade by zostava mohla vyzerat nasledovne:

Nash--Carter--Brassard
Calvert--Vermette--Kubalik
Umberger--Johansen--Mayorov
MacKenzie--Pahlsson--Boll
R.Russell/Bass

Methot, Martinek
Tyutin, Wisniewski
Russell, Clitsome
Holden

Mason
Dekanich

Dorsetta vymenit trebars aj za tasku pukov, len nech ho Arny nedava do druheho ci tretieho utoku, kde ten chlap NEPATRI!!! Moze byt rad za 5 minut na lade na viac nema.
Chudák Huselius musí jít na plastiku prsů :giggle:
brainfck píše:Chudák Huselius musí jít na plastiku prsů :giggle:
:lol: pekne povedane.. :cool:
GMScottHowson Scott Howson
Dr. Watson has informed me that Kristian's surgery went well. He will be out 4-6 months. We r looking at options to help get us through.

http://twitter.com/#!/GMScottHowson" onclick="window.open(this.href);return false;

takze sa asi bude zhanat kridlo, predpokladam, ze trejdom brassarda, ktory zbytovny, skor by sa seklo klasicke tvorive prave kridlo.

skusenosti pre domace pozitie :D

A tu nejake videjko prospektov:

Boone Jenner

CamAtkinson

Seth Ambroz

Kedze Howson uvazuje nielen o podpise UFA kridelnika, ale aj o trejde, skusim pouvazovat, ktori hraci by k nam mohli prist a za koho.

Marian Hossa: je to asi vysoko nerealne, ale bol by to vyborny zisk, co takto Brassard a 2. miesto v drafte?
Jiří Hudler: Čechom sa u nas dari, mozno by Howson riskol, 5. miesto by Detroitu mohlo stacit.
Ales Hemsky: Howson ma nan slabost, ale cena by asi bola, na permanentne zraneneho hraca s nie extra charakterom privysoka, ak by predsa, tak by suastou trejdu mohol byt Tomas Kubalik a miesto v drafte, vynimkou prveho a druheho.
Alexandr Sjomin: Caps potrebuju uvolnit miesto pod platovym stropom. Zaujem by mohli mat o Brassarda a 5. miesto v drafte, v pripade podpisu dlhodobej zmluvy by sa 5. miesto prekvalifikovalo na 2. miesto v drafte
mt-svk píše: Jiří Hudler: Čechom sa u nas dari, mozno by Howson riskol, 5. miesto by Detroitu mohlo stacit.
Dajte Calverta a môžte si Hudlera zobrať :wink2: :lol2: :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS