Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nechcem byť zlý prorok, ale táto sezóna vyzerá na fiasko. :thumbsdown:
Aspoň nábeh na to máme dobrý, základ sme položili.
No zatim to opravdu nevypada dobre ale myslim ze se jeste probudi a nebo se to bude vyrazneji resit.

Jinak uz by si NJ melo vychovavat brankarskou nahradu protoze Brodeurovi uz klepe duchod na dvere a cas nezastavis

Proste vitezna generace 95-03 je uz skoro pryc a musi se najit adekvatni nahrada.(Pri dnesnim pohledu na soupisku 2001 clovek pekne zira kolik je tam zvucnych jmen)
Tak shledl jsem zapas NYR-NJD 3-1(v podstate neutralne, nazor na oba tymy mam cca. stejny a je jasne jaky asi :) ).
A popravde tomu asi prilis nerozumim. OK, Rangers hrali v podstate to na co momentalne maji, ta sestava je podprumerna, takovy tym delniku. Totalne jim chybi "skill" a tak jenom bojuji a spolehaji na Lundqvista. Ani v tomhle zapase me nicim neprekvapili, takovy normalni klasicky vykon Rangers. Zkratka, plyne mi z toho, ze kdyby Jersey hralo na 100 procent, tak jich musite zmaknout... A myslel jsem, ze na 100 procent do toho i pujde, ze uz proste musi a ze bodovat proti NYR je v tehle situaci povinnost...

Ale realita? Dve tretiny se tam Devils naprosto katastrofalne flakali po lede. Nechapu... V takove situaci jako jste to opravdu nechapu, protoze tohle si dovolit nemuzete. Tam byli i Rangers proste lepsi, hokejovejsi a zaslouzene vedli. Proti takovemu tymu se nechat lomit 2 tretiny a bez jakekoliv protihry, to je ostuda. A asi i spatna psychika a nedostatek sebeduvery na startu zapasu, protoze tohle jinak snad ani neni celkem mozne.

Posledni tretina, tak to ano, to uz bylo ale kompletne o necem jinem. Bylo videt jak NJD zacalo makat a Rangers se hodne klepali o vitezstvi. Tam byla hra Devils paradni a vyklepane a najednou hodne slabe hrajici Rangers zachranilo jenom hodne stesti a Lundqvist.

jeste trochu konkretne - Brodeur prumer, mel par solidnich zakroku, ale oba goly NYR byly takove stastne a prilis jednoduche, tam mozna jeden z nich mel mit.
Rozehravka to je s prominutim hruza, schopen zalozit primocarou akci tam u vas z obrancu nebyl schopny snad nikdo, nejbliz k tomu mel asi Taormina. Greene nevim co se sebou delal, ale neverim ze to je ten samy Greene co loni. Proste slabota.
Slo to celkove mnohem lip az ve 3.tretine, ale i tam tomu asi castecne pomohl fakt, ze Rangers byli tak "posrani" ze uz temer neforcekovali a vas prechod do utoku se rapidne zlepsil. Tam vidim oproti Pittsburghu, na ktery jsem zvykly, jeden neskutecne obrovsky rozdil a samozrejme, ze se vam pak hraje dost tezko.
Nejvice se mi libil asi Zubrus, mel tam par naznaku jako jeden z mala a pak se to i potvrdilo, kdyz prekrasne prihral Kovalchukovi na gol zadovkou do prazdne brany.
Kovalchuk vubec nehral dobre, toho jsem sledoval samozrejme nejpozorneji. Z jeho zbytecneho vylouceni(i kdyz hodne zvlastniho) padl 2.gol Rangers. Nasazeni tam bylo dejme tomu OK, jednu dobrou tvrdou strelu mu Lundqvist chytil. Ale panove, co me nejvic zarazilo...vzdyt Ilja kazi vic nez polovinu prihravek... Hodne akci u neho konci. Ale dal alespon ten gol.
Parise nevyrazny, hodne nevyrazny a tohle by se dalo rict asi o vetsi polovine vasich forwardu.

No nic, jeste si urcite kouknu nektere vase dalsi zapasy, protoze ta situace u vas je momentalne hodne zapeklita a zajima me jak se s tim vyporadate.
Potencial tam urcite je, to jasne ukazala 3.tretina. Jen pokud tam nenaladite tu spravnou atmosferu, tak je jasne, ze s takovym elanem nebudete hrat porad a bude to jen a jen dalsi trapeni. A to prijdou mnohem tezsi souperi nez NYR a tam nemusi stacit ani urcite zlepseni. Musite jednoznacne zkusit tym nejak ozivit nejakou vymenou, nebo jinym nevim jakym impulzem. Takhle poskladany tym nema na to, aby dosahl velke uspechy. Do playoffs mozna ano, ale...
Podle mě je hodně brzo na lámání holí ;) NJD sice výkyvy formy moc v minulosti nemívalo, ale to bylo tím, že měli týmově a velmi defenzivně Brouderovsky laděný tým a kašlali na mladíky. Nyní se tam začínají objevovat hvězdy a nezkušení mladíci, Brouder už není fantomas a proto musí přijít i výkyvy. Kovy do NJ nesedí a je ho tam škoda, to tvrdím od prvopočátku, ale dejme tomu čas, protože on je razantní změnou do celého konceptu NJ. Jedna hvězda takového kalibru dokáže rozhodit tým. viz loni Prongy....
Ďakujem Atlantikovi za súhrn, v podstate len potvrdzuje to, čo sme mali možnosť vidieť aj v iných zápasoch, takže je to pravda :good: Ďakujem aj neis-ovi, pretože presne vystihol, čo si o tom myslím. A ja len doplním, že pokiaľ sa aj tak este neudejú zmeny a Lou neprestane bazírovať na našich veteránoch, ktorí, narozdiel napr. od detroitských už evidentne len upadajú, lepšie to tak skoro nebude. Resp. táto sezóna bude už predčasne totálne pasé.

Len pre pobavenie:
Langenbrunner said. “But it can’t always all be negative. Obviously the bottom line for us is to win hockey games and when we don’t do that we’re disappointed"
:lol2: to je fakt debil, čo rozhovor to perla.
zo zapasu som videl len prvu tretinu takze sa neviem vyjadrit.. v podstate sa da suhlasit s vyssie napisanymi nezaujatymi hodnoteniami do bodky..
v com je problem je tazko hadat..ono je toho zrejme viac.. uz chapem fanusikov flyers minuly rok ked ich tim zrazu prestal hrat.. len ten nas hrat este ani nezacal :scare: taku deku na cely tim som u devils za tie roky snad nikdy nevidel..

musi sa to zacat riesit lebo samo sa to nespravi. vedenie nech uz kona.. kazdy tam ma maslo na hlave.. lou bohuzial najvacsie.. on priviedol hracov, vybral trenera a hlavne nedokazal si potom vyriesit cap hit..samozrejme, stale ho povazujem za jedneho z naj gm v nhl, ale nase vysledky dokazuju ze to co stvoril ,,zatial,, nefunguje.. tak nech to napravi, kym nie je neskoro.. sezona ani zdaleka nie je stratena, ale cim skor sa chytime tym lepsie..

ak doteraz nevymienal,tak to je asi tazke a predpokladam ze nemal ani moznost.. ale uz musi.. hoci aj teraz ked su hraci na ir.. myslim ze hracom to na psychiku vplyva ze niekto aj tak pojde prec.. takze cim skor tym lepsie aj keby mal u nas hrat dalsi mesiac do navratu rolstona dalsi novacik.

dalej su to vykony hracov.. neda sa pisat konkretne lebo na kazdeho jedneho sa daco da napisat..cele to je zle.. len vypichnem greenea.. nie je tym kym sa stal minulu sezonu..sice urobi par pasov za zapas,aj puk vyvezie,ale je toho strasne malo..kedze sa mu to zadari raz za tretinu.. 2 kolmice na zapas je nic. a este pariseho.. cely tim hra zle ale na zacha takto nie som zvyknuty..aj ked sa nedarilo tak to vydrel a drvivu vacsinu zapasov bol najdominantnejsim hracom na lade.. teraz nic.. myslel som zo zaciatku ze to kvoli iljovi, potom ze cely tim hra zle tak sa vezie.. ma napada ze on zmenil letnu pripravu uplne.. snad to neni tym, bo by si odsral sezonu :eek2:

a dalej trener.. vie mi niekto napisat co vlastne hrame? alebo co sa snazime hrat? lebo nech na to hladim akokolvek ja neviem.. forceking pride na rad tak na jednu tretinu v zapase..bud dobre zacneme a odpadneme, alebo ked sa snazime dotahovat..preco to nevydrzi cely zapas? ked ho hrame tak to akotak funguje a sme vtedy lepsi od supera.. a stredne pasmo, tak to je horor..ako fanusik devils berem ako samozrejmost ze tam je husto a super ma problem prejst cez nasu modru..tuto sezonu mame v strede den otvorenych dveri--u nas som to za ineho trenera veru nevidel..vzdy to tam fungovalo v ramci moznosti..za suttera to bolo inak ale vdaka forcekingu sa vela pukov pozbieralo pri superovej rozohravke..
presilovka skoda pisat..sice do pasma sa aj dostaneme dako, ale to rozostavenie... :hroza: najzvlastnejsie na nom je ze sice brankarovi nikto z nasich priamo netieni ale zaroven pri strele od modrej prekazaju strelcovi hned dvaja nasi hraci. okrem toho nas volny hrac sa pohybuje pri kruhu vo velkom uhle od brany takze nehrozi rychla strela a ani prihravka krizom na druhu stranu pokym si tam nenakorculuje hrac od modrej, kedze kridlo stoji.. vobec sa mi to nepaci.. k tomu priratajme flakanie na treningoch..posadenie ilju.. daco tam je moc spatne.. to ma napadne uz len ze keenana na nich :roll:

k nasmu kapitanovi som popisal dost..tak ako som si v minulosti myslel ze je skvely kapitan tak si teraz myslim ze je priserny.. ak aj bol dobrym tak teraz nim nie je.. k tomu je jeho vykonnost mimo.. uz to nieje fantasticke 60 bodove rw za 2,8 mega.. ale 35 rocny hrac s konciacou zmluvou v tretom utoku, zhorsujucimi sa vykonmi a pri tom blby neoblubeny kapitan medzi fanusikmi za 2,8 mega..pre mna uz po minulej sezone prvy na odstrel, zatial tato sezona ma v tom len viac utvrdila.
No jo, tak daly by se o vasi momentalni situaci napsat pomalu cele romany... A navic, je tady jeste dalsi riziko, ze se vase krize prohloubi zas o neco vic.
Nejblizsi "schedule" mate totiz neuprosny, dalsich 5 zapasu venku v rade... Nejdriv trip do Kalifornie (San Jose, Anaheim a L.A.) a pak do Vancouveru a Chicaga... Tezsi serii zapasu si tezko predstavit. Ono takovy trip muze byt nekdy i prospesny, team se tam muze stat kompaktnejsim. Pamatuji na nehorazne trapeni Penguins, kdyz jsme po nejakych 57 zapasech byli na 12.miste v konferenci. Pak prisel takovyhle trip, vsechno jsme tam vyhrali, nastartovali se a byl z toho nakonec Stanley cup. Ale spis si myslim, ze takovyhle tezky trip vam nejde v dane situaci prilis vhod.
Niklas Bergfors byl uz 2x healthy scratch...
Ale vlastne nevim, jestli vas to ma potesit :ja_neviem:
AndyF píše:Niklas Bergfors byl uz 2x healthy scratch...
Ale vlastne nevim, jestli vas to ma potesit :ja_neviem:
Mňa áno, jemu som už po odchode a podpise len jednoročnej zmluvy či príchode "Lemaire-type" trénera na lavičku Atlanty projektoval trucovanie a spätný príchod Devils. Ako súčasť trejdu, čo by nám momentálne pomohlo, si ho viem hneď späť predstaviť. Pod Ramsayom nie, ale u nás túbudúcnosť má, je to 30gólový strelec a RW, taký sa vždy zíde. Mal som ho rád, nechcel som aby odišiel. Podľa mňa v tejto zostave jednoznačne má miesto - aj konkrétne - Langenbrunnerovo, prípadne Zubrusovo (i keď ten je momentálne už rok náš najlepší hráč/jeden z).

Takže áno, jednoznačne ma to teší a veľmi. Neviem si predstaviť, že tam ostane, neviem si predstaviť, že pôjde na farmu a neviem si predstaviť, kde inde by ešte mohol momentálne podpísať. Ten trejd by bola spása. :yes: Akurát...koho zaň...TF by ma určite rozsekal :lol2:

:shock: :lol2: :
Obrázek
No na fóre aj tak celkove bolo cítiť veľa optimizmu z nominácie MacLeana na post trénera. Iste. Výsledky z nižších líg ho na to oprávňovali. Ale osobne si myslím, že on bude najslabší článok v mužstve. Sorry, padáka a čím skôr!

Treba priniesť nejakého trénerského mága, osvedčeného borca - trebárs aj toho Keenana ak je voľný...
tak Bergie za Clarksona bych bral hned. Jedine co me tesi je ze pokud si v tymu predstavim Johnyho O. a Bergie tak si porad nedokazu predstavit ze hrajeme lip nez ted. ale kdyby se to vzalo do dusledku tak mozna jo ale na rychlej pohled ne. Jak rikal Atlantik, tak i ja souhlasim ze na tomhle tripu se to muze zlomit. Rekl bych dokonce ze vyresit v tom smyslu ze po nem budeme vedet jak sezona dopadne. Bud Stanley Cup nebo prvni a tim myslim uplne prvni volba v draftu :) . Takovej druhej Stamkos by mi nevadil :D
Nie, nie.. Nie Stamkos. Však na drafte sú v prvom kole vždy aspoň dvaja-traja bucúci Prongerovia :D
Nemám k tomu co dodat. :ja_neviem: Včera mě ta prohra nad Suckers uplně dorazila. naštěstí jsem to neviděl protože jsem měl v neděli náročný zápas jinak bych se akorát zase nervnul ale stejně mě dorazilo Langsovo prohlášení co sem postnul getzo.
Všimli jste si někdo při openeru v představování hráčů jak vyjel Langs a tvářil se jako demen* s IQ 70? Mě napadlo že by mohl hrát v reklamě na mastercard. Představoval bych si to asi takhle:
Dres Devils 150$, lístek 120$, Vidět Langenbrunnerův znechucený ksicht - k nezaplacení
I don’t get any indication that the players don’t care.

I think there is definite frustration because they know they can play better.

Also, Brodeur’s comment about the young defense is telling to me.

From that and other indirect comments I’ve heard in the locker room, I think the players are concerned about the defensemen they are dressing for games. No one has come right out said that, but it’s just something I sense and it’s something I can understand.

These young defensemen are trying hard, but they’re young and learning on the job. That’s a hard thing to do with three guys at once.

And it’s not like the three veteran defensemen have been playing well enough to take the pressure off them.

I know people here criticize Colin White all the time, but I think he’s been their most consistent guy back there right now and that has been very helpful for Taormina.

Greene has played a couple of good games, but has struggled too.

Tallinder has really struggled no matter who he has played with, but I think if he can get comfortable with a partner that would help him settle in.

Volchenkov coming back would help a lot, but their lack of puck-moving/offensive skill back there continues to be a problem (and will be even after he comes back) and is a contributing factor to their offensive struggles.

a co se kovyho tyce
If a player is late to a meeting (and possibly more than once) you have to take action as a coach.

There’s already a perception that this particular player has received special treatment (and he has in some ways). If you don’t take a stand with him, you can’t ever do it with anyone else.

pokud je to pravda tak je jedine dobre ze kovyho posadil, ale je s podivem (a nebo delaj vsichni blbyho) ze by nikdo nevedel o duvodech kovyho posazeni
megaton píše:tak Bergie za Clarksona bych bral hned. Jedine co me tesi je ze pokud si v tymu predstavim Johnyho O. a Bergie tak si porad nedokazu predstavit ze hrajeme lip nez ted. ale kdyby se to vzalo do dusledku tak mozna jo ale na rychlej pohled ne. Jak rikal Atlantik, tak i ja souhlasim ze na tomhle tripu se to muze zlomit. Rekl bych dokonce ze vyresit v tom smyslu ze po nem budeme vedet jak sezona dopadne. Bud Stanley Cup nebo prvni a tim myslim uplne prvni volba v draftu :) . Takovej druhej Stamkos by mi nevadil :D
Oduyu späť? Netreba, nehral dobre a pokiaľ mám info, ani teraz. Bergie je jiná...
To je tá J-Macova tlačkovka megaton?
begbeee píše:No na fóre aj tak celkove bolo cítiť veľa optimizmu z nominácie MacLeana na post trénera. Iste. Výsledky z nižších líg ho na to oprávňovali. Ale osobne si myslím, že on bude najslabší článok v mužstve. Sorry, padáka a čím skôr!

Treba priniesť nejakého trénerského mága, osvedčeného borca - trebárs aj toho Keenana ak je voľný...
Málo rokov sme vyhadzovali trénerov pri prvej príležitosti? Áno, ja sám som volal pri zháňaní nového po niekom inom, ja sám teraz nie som spokojný s tým čo hráme (wtf? čo vlastne hráme?), ale ja mu ten čas doprajem. Ak nič iné, tak neverím, že pokiaľ sa neudejú zmeny hráčske (načo v prvom rade doplácame, nie na trénera ale na káder) tak je táto sezóna beztak "pasé". Zmena sa žiadala, zmena bolí, zmena neprichádza šibnutím čarovného prútika. Preto si ja ešte počkám.

Najprv by som sem pre angloznalých userov hodil zaujímavý komentár od Jima, najväčšieho pesimistu Devils, ktorého poznám, tzv. pohľad z "druhej" strany:
Originally Posted by JimEIV View Post
This is the worst move in the history of the team. The move will leave this team in a constant state of mediocrity for about 2 or 3 years and has transformed the entire culture of the team.

While the record since he arrived here speaks for itself, the disruption of adding this type of player into this type of culture cannot be fully measured.

You cannot build a team full of blue collar, hardhat workers for 20 years then suddenly bring in a jet setting trust fund baby to be the foremen ….

It is like every war film that has produced over the last 30 years. You have war tested soldiers, blood brothers, who have been through blood and guts together and then you bring in the polished West Point grad who believes war is moving pieces on a map in a classroom to command them…

This is the scenario this move has brought to the New Jersey Devils. In one move the organization obliterated the entire culture of this franchise that took more than 20 years to build.

The cohesion of this team has continued to denigrate since he has arrived and Parise’s production has been nearly non-existed since his arrival -- You simply cannot have two Left Wingers as your primary stars. Two centers definitely, a center and winger sure, maybe even a left and right winger but I dare you to find me a successful team in the history of the sport that has two Left Wingers as their primary stars. I’ll save you the time because it has never happened.

Both Parise and Kovalchuk’s production have suffered in this situation. By having two of the league’s top Left Wingers one of them by default must become secondary. The strong push for the trade, the multi-month courtship and the 100 Million dollar contract told the one of the most complete players in the league, the poster boy of blue collar, hard working Devil hockey that he is second. And if you don’t think that this isn’t sending shockwaves through the Devils locker-room you are kidding yourself.

Let’s not try to divert attention with “it has only been a few games”….Last night’s game marks the 41st game Kovalchuk has played as a Devil; that is exactly a half a season now. And in that half season he has scored 15 goals and our winning percentage has been less than .400. Again Less than .400 -- .390 To be exact -- for team that has consistently been .600 win percentage performer over the last 15 years how do explain this sudden free fall?

There is so much wrong with Kovalchuk being on this team that I do not have the time or the desire to go over it all.
A teraz by som povedal aj niečo za mňa, okrem toho, že s občas s Jimom súhlasím.
Ako túto situáciu riešiť? Nepredpokladám, že sa dá tak ľahko, ale pokiaľ máme zranenia a chceme ešte niečo uhrať už v tejto sezóne, zopár vecí je realizovateľných. Dve sú zrejmé - zbaviť sa chorých článkov zostavy za rozumnú protihodnotu - t.j. Langenbrunnera (dôvody opakovať nemusím) a Clarksona (dôvody opakovať nemusím). Bergfors, ako som tak trochu čakal, je po príchode Ramsaya healthy scratch. Je to hráč do top6 s potenciálom 30 gólov a jeho jediná chyba je, že tréneri ako Ramsay či Lemaire (dosť podobné typy v určitom zmysle) mu nedajú nikdy šancu. My už ale takýchto trénerov, pokiaľ chceme (musíme) stavať na Kovalchukovi angažovať nebudeme. Všetko sa dá ešte aspoň urovnať a budúcnosť je sľubná, stačí odstrániť to čo nás ťaží, preplatení veteráni, ktorí proste nehrajú dobre. Aj za cenu zbabranej sezóny/dvoch. Kto si myslel, že takto hrajúci tím bez základnej zmeny - transition - bude hrať o Cup, ten musel byť mimo zmyslov. Marty už ďalší nestihne, tak som to ale videl už pred rokom, i pred štartom tejto sezóny. Niečo totiž bolo zanedbané a my to môžme napraviť už len do budúcna. Do zostavy nám pribudnú solídni beci i útočníci, potrebné su nejaké trejdy, ale hlavne bude otázka v bránkovisku. To nie je ale nič čo by sme predtým nevedeli. Sme v prostavbe, s tým sa musíme vyrovnať. V post-lockout ére si tým prejde háda každý. Buď kvôli stropu, alebo kvôli starému jadru tímu, tak to proste je. Aby sme mohli i naďalej byť konkurencieschopní, raz sa to stať muselo. Že si to Marty nezaslúži a bolo potrebné sa ešte o niečo pokúsiť? Zbytočné...aspoň teda z môjho pohľadu. Marty jednoducho stárne a aj keď podával aj v PO výborné výkony (áno, podával, to tím hral sračku, tých chýb mal minimum - to len pre mylné všeobecné povedomie) už to nebolo to čo kedysi a okolo neho sa nedialo nič. Teraz sa udialo, už je ale neskoro. Highlight - think about bright future guys, no matter how we s*ck right now, Devils will be just fine...in few years :wink:
to je z blogu TGho, tak jak to vidi on a jeho postrehy ze satny.

Jinak tak uplne nesouhlasim s Jimiho komentarem, kdyz jsme ziskali Mogilnyho tak to byla podobna star jako je ted Kovy a taky jsme vyhrali cup a taky Mogilny hral druhou lajnu. tedy osobne bych se nebal ze kovy rozhodi neco co se budovalo 20 let. Co se tyce zhorseni tymu prichodem kovyho tak nevim jaka byla uspesnost pred vymenou ale myslim ze jsem hrali cocku uz od novyho roku a kovy prisel nekdy pred olympiadou tedy i tohle je sporny. stejne tak argument ze dve star LW je spatny mi prijde ponekud zcestny. proc dva centry ano a proc ne dva LWs? protoze to jeste nikdo nezkusil? ja myslim ze ve dvou LW problem neni to spis v tom ze mame 4 co muzou (meli by) hrat top 6. Podpis Kovyho byl dobry, kdy se naskytne podepsat jednoho z top10 v nejlepsim veku v NHL s nasi histrorii draftu? na vic za 6,66 mega je to dobry. problem je proste podle me v tom, ze se platovy strop nevyresil pred sezonou.
megaton píše:to je z blogu TGho, tak jak to vidi on a jeho postrehy ze satny.

Jinak tak uplne nesouhlasim s Jimiho komentarem, kdyz jsme ziskali Mogilnyho tak to byla podobna star jako je ted Kovy a taky jsme vyhrali cup a taky Mogilny hral druhou lajnu. tedy osobne bych se nebal ze kovy rozhodi neco co se budovalo 20 let. Co se tyce zhorseni tymu prichodem kovyho tak nevim jaka byla uspesnost pred vymenou ale myslim ze jsem hrali cocku uz od novyho roku a kovy prisel nekdy pred olympiadou tedy i tohle je sporny. stejne tak argument ze dve star LW je spatny mi prijde ponekud zcestny. proc dva centry ano a proc ne dva LWs? protoze to jeste nikdo nezkusil? ja myslim ze ve dvou LW problem neni to spis v tom ze mame 4 co muzou (meli by) hrat top 6. Podpis Kovyho byl dobry, kdy se naskytne podepsat jednoho z top10 v nejlepsim veku v NHL s nasi histrorii draftu? na vic za 6,66 mega je to dobry. problem je proste podle me v tom, ze se platovy strop nevyresil pred sezonou.
Prečo? Napr. center ti takmer vždy solídne zahrá krídlo. Dáva konzistentnosť dvom útokom. Dávajú ju i krídla? Ale no ták... Tým samozrejme nechcem povedať, že s Jimom súhlasím. Kovyho vidím ako podpis do budúcna, keď sa zmení systém, dnes je však takmer useless, preto tá kritika zo všetkých strán. Problém nie je len v tom nevyriešení pred sezónou, je oveľa hlbší a bohužiaľ zaň treba viniť "rodinkárstvo" Loua, čo je síce pekné a nás to vždy šľachtilo, ale rozhodne v modernej ére Devils tento fakt nepomáha. 1.záľuba v podpisovaní "stratených synov"/formou klesajúcich veteránov (najhoršie - kombinácia) a ich predstavovanie ako platné posily pre tím (zväčša fiktívna domnienka). 2. buyouts...dead cap space. 3. podpis kontraktov ako Rolstonov či záľuba v dávaní lukratívnych kontraktov def. bekom. 4. hluché obdobie pred štyroma-troma rokmi na ktoré dopláca teraz - žiadna náhrada za Brodeura, stále rovnaké veteránske neomladené a neobmenené jadro, absencia PMD (a šancí na trejd nebolo málo) a zároveň slabšie draftovanie v poslednom desaťročí s výnimkou posledných troch rokov, kedy sa nám už slušné talenty ukazujú. 5. akoby strach nejaký trejd zrealizovať práve pre spomenuté rodinkárstvo. Atď. :wink:
Trochu som sa v tom pohrabal a vyhrabal komentáre Bobbyho Holika od minulej zimy... Bobby for the GM :frajer2:
“Kovalchuk being late to team meetings is not unusual”

“The Kovalchuck trade and signing didn’t make sense. If you want to talk about team first and everybody plays for the team why do sign a guy like that”

“I went on record after the trade was made, if I want to take my team to the next level, improve my team, make it more competitive that is not necessarily the player I’m going to go after”

“As a person very nice guy, everybody likes him we got along well, as a teammate what he brings to a team is not necessarily the type of player I would be looking for if I was building a team”

“Well I was in Atlanta when he wasn’t dealt with, I had a private conversation with Ilya at that time not necessarily about being on time, definitely not about that, as veteran I tried to help him become a better player and your right it becomes toxic, it effects the whole team”

“Zach Parise was ready for prime time, he was ready to take on the responsibility for leading the team offensively up the ice because that is the type of player and person he is. Sometimes if the player is a stud you need to create an environment he can thrive in. By bringing Ilya in and having two left wings like that, there is only so much time for top left winger, there is only one puck. It is creating a situation where people are still looking for their roles”

“Some players cut the corners and cheat the team”

Question: Is the problem personnel or strategy of attack?
“Personnel, I think they need a couple of good Puck moving defensemen but they went with another Left wing so I’m not really sure what direction they're heading but I’m sure I’m not the only one who would suggest that they needed a Puck moving defensemen and not another left Wing when they had Elias and Parise”
Stále si ale myslím, že z toho ešte dokážeme profitovať i oboch využiť. Teda...aspoň v to verím.
no zatiaľ to vôbec nejde podľa predstáv, čo sa to s vami deje..? :ja_neviem:
Walt píše:no zatiaľ to vôbec nejde podľa predstáv, čo sa to s vami deje..? :ja_neviem:
Stačí si prečítať zopár našich komentárov. V skratke: Stárnuci Marty (<->nestabilita výkonov obrany jedno s druhým), zväčša 4-6 nováčikov, neefektívnosť presilovky pokračuje, Greene je oproti minulému roku zrazu o triedu slabší :sad2:, trápiaci sa veteráni, nedostatok kreativity, neschopnosť rozpoznať systém (pravdepodobne chyba u MacLeana), nevyriešená situácia s platovým stropom atď.. Tých dôvodov je viac než dosť... :verysad: Ale budeme ok, to chce len trejdy a čas. Keď sa na ten káder a všetko okolo pozriem, to čo sa deje je predsa úplne logické a dáva to zmysel.
ja len dodam.. ze starnuci marty..to sa riesi casto a uz x rokov..to si budeme moct povedat az po vacsej casti sezony ako na tom je.. ja verim ze sa rozchyta a bude nam zas vyhravat zapasy..skor ma serie hedberg, ktory zatial nic nechytil..ani v priprave ani v sezone ked dostal sancu..snad nebude opakovat minule roky lebo poslednu sezonu sa javil paradne a vzdy patril medzi oblubenych hracov u fanusikov.

a este getzo.. poslednych 10 rokov draftujeme zle az na vynimku poslednych troch rokov?? :eek2: s tym nemozem suhlasit! ano drafty 2000-02 boli priserne ale to uz na dnesnu situaciu nema vplyv.. 03 bol parise po nom sice nic ale tym zacali celkom solidne drafty hracov ktori su teraz v time alebo on bojuju,alebo v nom zanechali stopu.. s vynimkou mozno draftu 07.. tot moj nazor, ze poslednych 7 rokov draftujeme pomerne uspesne..
dunim píše:ja len dodam.. ze starnuci marty..to sa riesi casto a uz x rokov..to si budeme moct povedat az po vacsej casti sezony ako na tom je.. ja verim ze sa rozchyta a bude nam zas vyhravat zapasy..skor ma serie hedberg, ktory zatial nic nechytil..ani v priprave ani v sezone ked dostal sancu..snad nebude opakovat minule roky lebo poslednu sezonu sa javil paradne a vzdy patril medzi oblubenych hracov u fanusikov.

a este getzo.. poslednych 10 rokov draftujeme zle az na vynimku poslednych troch rokov?? :eek2: s tym nemozem suhlasit! ano drafty 2000-02 boli priserne ale to uz na dnesnu situaciu nema vplyv.. 03 bol parise po nom sice nic ale tym zacali celkom solidne drafty hracov ktori su teraz v time alebo on bojuju,alebo v nom zanechali stopu.. s vynimkou mozno draftu 07.. tot moj nazor, ze poslednych 7 rokov draftujeme pomerne uspesne..
1. odstavec: bezvýhradný súhlas, konštatácia, že lepšie to už nebude ale bola nutná, už tam vidím chyby. Hedberg no brainer, zatiaľ veľké sklamanie.

2. Zlá formulácia - drafty spred 10 rokov. A čo sa týka 2003, stále sa vedie polemika, či sme urobili dobre draftovaním Pariseho namiesto Richardsa či Getzlafa...nuž, zapeklitá otázka. Ja ale Zacha ako hráča milujem aj keby hral za Rags práve pre jeho hru a povahu. Samozrejme ma mrzí, že niekde mu len poctivá drina nestačí a proti obrancom to nemá vždy ľahké, no ja som presvedčený, že v sebe ešte má v rezerve čo ukázať aj keď už teraz je top forwardom ligy.

Mimochodom - v 2005 sme brali Bergforsa (tam ešte mám iskierku nádeje), v 2006 náš 1st round pick pripadol St.Louis (brali Berglunda), v 2007 skončil taktiež cez SJS v rukách Blues a ťahal Perrona. V daných dvoch rokoch sme z druhého kola brali Vasyunova (zatiaľ pre mňa viac ako 3rd liner nie) a Hoeffela (whotheheck?). Až v posledných dvoch rokoch vládne u mňa väčšia spokojnosť...
Richardsa by som na úkor Pariseho nechcel, pri Getzlafovi by som už musel hútať dlhšie, ale som spokojný tak ako to je.
tak zacha by som za nic dnes nedal.. aj ked getzlaf..uf.. to je hrac podla mojho gusta.. zoberme to tak ze mame pariseho(budme radi ze mad mike tahal ako tahal)..hentí su centri a my mame taktiez zajaca :) viem, je minimalne o level nizsie ako obaja spomenuti, ale tiez je to two way hrac vysokych kvalit a spolocne s parisem su skveli..nemame sa veru na co stazovat v tomto pripade :frajer2: (drafty 03,04)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA