Ne ne, je to naopak!! Zkazil jsi nam zapas! Kvuli tvemu tiketu jsme prohrali! A ja ztratil 2 hodiny svyho casu. Budu te zalovat o nahradu skody!Dawe4 píše:Nemám rád FlyersZkazili jste mi tiket. Jedna jediná chyba a tu jste urobili právě vy
Přemýšlím o zažalování klubu
Budu vymáhat 2500Kč :frajer2:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
My to vime davno. My s nima mame problemy kazdy zapas... :ja_neviem: Akorat jsem si rikal, kdyz nehraje Dvorka, ze to bude snazsi, ale to by k tomu museli panackove jinak pristoupit.Getzo5 píše:KonečneAspoň nejeden videl, že Florida nie sú až takí nazdárci ako sa mnohí domnievajú.
Hosi tak jak zatim hodnotite Holmyho pocinani ? Prodej Gagneho (5m) zatim 17 zapasu a 6 bodu vs Andrej Meszaros 34z 13bodu a +20.
I kdyz ja bych se pred zacatkem sezony Gagneho nevzdal ted musim rict ze to byl opravdu chytry tah a Meszaros kdyz se mu da adekvatni role v tymu umi hrat velmi solidne (viz posledni zapasy kde se mi moc libil,dokazal vyborne zavazet puk a srsela z nej smerem dopredu dobra energie)
Jinak ted podle me mame nejlepsi tym od roku 2004 a tenkrat tu byli jmena jako-Recchi,LeClair,Amonte,Zhamnov,Dejardins,Johnsson,Hanzus,Dejardins,Primeau a v brane kvalitni Robert Esche.
I kdyz ja bych se pred zacatkem sezony Gagneho nevzdal ted musim rict ze to byl opravdu chytry tah a Meszaros kdyz se mu da adekvatni role v tymu umi hrat velmi solidne (viz posledni zapasy kde se mi moc libil,dokazal vyborne zavazet puk a srsela z nej smerem dopredu dobra energie)
Jinak ted podle me mame nejlepsi tym od roku 2004 a tenkrat tu byli jmena jako-Recchi,LeClair,Amonte,Zhamnov,Dejardins,Johnsson,Hanzus,Dejardins,Primeau a v brane kvalitni Robert Esche.
Getzo ted jsem zvedav na vas jak nahradite martyho .Protoze nevim ale po tyhle sezone bych ho typnul na duchod a pokud ne tak stejne do dvou tri sezon by to chtelo talentovaneho mladiko nebo Golmana v nejlepsim veku typu Vokoun nebo brankare aspon trosku provereneho v rozmezi 25-33 let.
Samozrejme neznam vase rezervy takze pokud mate nekoho v zasobe klidne se rozpovidej.
Samozrejme neznam vase rezervy takze pokud mate nekoho v zasobe klidne se rozpovidej.
Stačí keď budeme mať toľko šťastia čo vy túto sezónuAnger píše:Getzo ted jsem zvedav na vas jak nahradite martyho .Protoze nevim ale po tyhle sezone bych ho typnul na duchod a pokud ne tak stejne do dvou tri sezon by to chtelo talentovaneho mladiko nebo Golmana v nejlepsim veku typu Vokoun nebo brankare aspon trosku provereneho v rozmezi 25-33 let.
V systéme je tretím rokom Frazee a toto leto sme draftovali hneď dvoch gólmanov vo vyšších kolách. Clérmont a Wedgewood. Prirodzene že ich juniorské súťaže nemám možnosť sledovať, ale údajne sa celkom darí. Ja osobne by som bol rád, keby sa presadil najmä Clérmont, ale uvidíme. Situácia sa bude pravdepodobne riešiť cez UFA. Trh je otvorenejší, ceny priateľnejšie. Záležať bude najmä, akú šancu dostane Frazee, či sa ešte podpíše Hedberg a nakoľko sa bude cítiť Marty. Byť úprimný, ono by možno bolo lepšie, keby si už stats nekazil.
Minulú sezónu ma napadol Greiss, momentálne nemám predstavu, ale na druhú stranu, brankára 33+ už veľmi nechcem, ani Vokyho, i keď... Uvidíme, situácia sa mení s príchodom leta, nie nového roka...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé