Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak jedna tvrda rana za druhou :hroza:
Daleho som si vedel predstavit ako naseho head coacha..ten team sa mi pod nim velmi pacil..mal charizmu, hraci zanho bojovali, nebal sa posadit hviezdy (co je velmi potrebna vlastnost) a ten styl hry nebol podla mna vobec zly. Ako nerozumiem co tu vsetci pi*ujete, uz ma tym riadne serete ko*oti..si skuste 3 roky po sebe predvadzat ofenzivny hokej, kedy strielate v ZC jeden gol za druhym, likvidujete kazdeho supera a v PO sa nedostanete dalej ako cez druhe kolo. Nie..toto uz nikdy nechcem vidiet, blokovanie striel, tvrdy, poctivy, zodpovedny hokej a teamovy duch..tam vidim nasu buducnost..a nech je to uz s hocikym na lavicke
Alexander Semin's agent said his client won't be returning to the #Capitals.
Očekávané se jen potvrdilo, Semin už nemá Caps co nabídnout a pokud se nezlepší jeho hra, tak ani případnému novému týmu.

Objevily se spekulace, podle kterých by měl golman Tomáš Vokoun podepsat smlouvu s Lokomotiv Yaroslavl z KHL a tím tak začít tvořit nový tým od loňské neštastné události :thumbsup:
tak prva pozitivna sprava..nepochybujem ze tie peniaze cez leto investujeme daleko lepsie
Adepti:

BOB HARTLEY
Coached the Avs to the Cup in 2000-01; hasn't been behind an NHL bench since the Thrashers fired him after six games in 2007-08. Signed a two-year contract in March of last year with the Swiss league’s ZSC Lions and promptly won the title. “The man wins championships,” former Canucks forward and current ZSC Lions star Jeff Tambellini told ESPN.

MICHEL THERRIEN
Currently working as a scout for Minnesota. Fired as coach of the Penguins in February 2009 with the team struggling to stay in playoff contention less than a year after losing to Detroit in the Cup finals. Doesn’t like when his players play “soff.”

MARC CRAWFORD
Won a Cup as coach of the Avalanche in 1995-96 with Peter Forsberg and Joe Sakic; fired by Dallas in 2011 after missing the playoffs for two straight seasons.

RON WILSON
Led Washington to its only Stanley Cup finals appearance in franchise history. Fired in 2002 by his longtime friend, General Manager George McPhee, despite a winning percentage of .540 and two additional (losing) playoff appearances. Has since coached in San Jose and Toronto, and was behind the bench for Team USA’s silver medal in Vanouver in 2010.

PAUL MAURICE
Has been fired twice by Carolina, most recently on Nov. 28, 2011, the same day the Capitals fired Bruce Boudreau.

MIKE KEENAN
Won a Cup with the Rangers in 1993-94 and coached both the Flyers (‘87) and Blackhawks (‘92) to the Cup finals. Has made the playoffs only twice since 1996-97, both first-round losses in his most recent coaching stint with Calgary in ‘08 and ’09. Has worked as a Rangers analyst for MSG Network since the Flames fired him in May 2009.

JAQUES MARTIN
Was behind the bench for Montreal’s stunning seven-game upset of the Presidents’ Trophy winning Caps in the 2009-10 quarterfinals; fired this season with a 13-12-7 record through 32 games.

JON COOPER
The AHL coach of the year led the Tampa Bay affiliate Norfolk Admirals on a 28-game winning streak this season; they will face St. John’s in the Eastern Conference finals Thursday. Of course, Caps have hired two straight coaches with no prior NHL coaching experience and haven’t seen much playoff success, so that alone may make him a long shot. (Random fact: Cooper used to be roommates with former Caps PR director Nate Ewell.)

koho? :neviem:
Nakoniec moze dalsia sezona zakoncena relativnym neuspechom(vzhladom na predsezonne ocakavania a skladbu timu, nie uz tak celkom s ohladom na priebeh a vyvoj sezony v zakladnej casti) priniest pozitiva, ktore uz prichadzaju par dni po poslednom zapase. Chvalabohu za koniec Huntera, ktory sice priniesol do timu vela dobreho, stmelil kolektiv, urobil z nasich hracov fantasticku skupinu, v ktorom sa individuality odovzdavali v prospech timu, ziskal si respekt hracov, je klubovou legendou,... vsetka cest. Ale zabil hokej v hlavnom meste USA a ked budem chciet byt velmi kruty, vysledok je do bodky rovnaky, aky sme dosiahli s hokejom, ktory nam musela zavidiet vacsina timov NHL a ktory priniesol niektore nezabudnutelne serie play-off. Pozadovali sme zmenu, opravnene, ktora bola logickym a asi spravnym krokom, ale z mojho pohladu bola prilis vyrazna, uplny protipol dovtedajsej filozofie. Je malou tragediou, ze do zaverecnych kol musia postupovat timy ako Rangers ci Tampa vlani, ale ten Cup mi za to naozaj nestoji, hoci z hladiska podmienok na dosiahnutie uspechu zvoli schodnejsiu a pravdepodobnejsiu cestu. Mozno mu prilis krivdim a v tych par zapasoch, co som mal moznost zhliadnut, nebol nas herny prejav na oko najhorsi a predviedli sme toho v ofenzive rozhodne viac ako nas super, ale tak Rangers... V zakladnej casti to bola povacsinou uplna sabotaz hokeja ako takeho, vypinal som zapasy v polovici, zaspaval som pri nich. Velkym problemom su cisla Ovieho, ktory je ozdobou a symbolom nasej organizacie, niektori fans ale zlomili nad nim palicu natolko, ze pozaduju jeho vymenu. Neviem si to stale predstavit, dosah by bol podla mna rozsiahlejsi a dalekosiahlejsi, ako iba vymena kus za kus. Na druhej strane je jasne, ze vzhladom na zmluvu musi prijst zlepsenie a iny pohlad na hru aj z jeho strany, zmena pristupu alebo cokolvek ine, co povedie k pozitivnej zmene prejavujucej sa ako v osobnych statistikach, tak aj v kolektivnom uspechu. Musi "dospiet", ako bolo spravne poznamenane v par clankoch riesiacich jeho sucasny stav, myslim si, ze je to mozne len za predpokladu, ze najdeme vacsi priestor pre jeho uplatnenie v hre a zainteresovanosti do zapasu, co pod Hunterom castokrat skripalo. Stale mu ale verim, ze ma na to dosiahnut ten vrchol prave on, dosianut tenvytuzeny prvy Cup. Cez leto treba vyhodit plevel ako Semin( z jednej strany mi je to velmi luto, ale je to dobry a nevyhnutny krok), Vokoun a Wideman, nepredlzit Knubla, zamysliet sa nad Greenom a najma najst trenera, ktory usije system sity na nasich talentovanych hracov, pri ktorom nebudem mat pocit maximalneho utrpenia.
XruC píše:Koho? :neviem:
Ja som svoj názor povedal. Ty musíš vedieť, aké máte priority, resp. aké ich máš ty sám.

Možno by nebolo od veci konečne pochopiť, že za všetko nemôže len tréner... z môjho pohľadu ten tím nie je postavený dobre.
Tak tak, ako píše Getzo, mená nie sú všetko. Podstatné bude zbaviť sa Semina, čo sa aj stane, ten hráč demotivuje totálne, jeho nechuť do hry...
“I don’t know who’s going to be the coach next year but the leaders in this group have to be together and don’t look, you know,” Ovechkin said. “I don’t know how to explain better, but sometimes you don’t have to be jealous….I don’t want to say it was a jealous situation for us, but sometimes you just have to be a group together.”

Alex Ovechkin :| Zrejme treba definitivne vyhadzat smetie, bohuzial.
minato píše: Alex Ovechkin :| Zrejme treba definitivne vyhadzat smetie, bohuzial.
Nie, nie, prečo do toho zaťahujete Oviho ? Jeden dôvod ? Nejde mi moc do hlavy, prečo by ste sa tu chceli zbavovať Alexa Ovechkina, hlava mi to dajako neberie. Stále je to elitný sniper, ktorý dokáže dávať 40+ gólov.
Pasha píše:
minato píše: Alex Ovechkin :| Zrejme treba definitivne vyhadzat smetie, bohuzial.
Nie, nie, prečo do toho zaťahujete Oviho ? Jeden dôvod ? Nejde mi moc do hlavy, prečo by ste sa tu chceli zbavovať Alexa Ovechkina, hlava mi to dajako neberie. Stále je to elitný sniper, ktorý dokáže dávať 40+ gólov.

:D Asi si nepochopil, Alex Ovechkin je uvedeny ako autor vyhlasenia. Smetie je urcite Semin, ktory to aj povedal na plne usta cez agenta, ale nikto dalsi mi nenapada. Backs? Tazko. Marcus? Vobec. Laich ako zrejme najvacsi Hunterov podporovatel tiez nie. Greene je srdcom Capital, on tiez nie.
Oh, my fault, som tĺk :bitka3: ...Tak tak, správne vraví, len dúfam, že Sjomina nezíska Detroit, lebo potom si ja hodím slučku.
Ale niekto tu počas sezóny navrhoval výmenu Ovechkina. Neviem či ty, alebo Xcruc...
http://www.nhl.cz/CZ/29096/nhl_ano__was ... cnost.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Celkem silná slova manažera Semina o šikaně?! U Caps asi definitivně dohrál.
Pasha píše:Ale niekto tu počas sezóny navrhoval výmenu Ovechkina. Neviem či ty, alebo Xcruc...
Ja urcite nie, stale za nim stojim, skor Peto.
Parda píše: Celkem silná slova manažera Semina o šikaně?! U Caps asi definitivně dohrál.
Mňa pobavilo najmä toto : Pokud jste Capitals dobře sledovali, museli jste vidět, že je při každém střídání prvním, kdo se vrací bránit. :lol2:
Pasha píše:
Parda píše: Celkem silná slova manažera Semina o šikaně?! U Caps asi definitivně dohrál.
Mňa pobavilo najmä toto : Pokud jste Capitals dobře sledovali, museli jste vidět, že je při každém střídání prvním, kdo se vrací bránit. :lol2:
Takových podivných formulací tam je víc :D
Tak potom som kukala asi iny tim Capitals.... :hmm:, kolko ich je v NHL? :frajer2:
mt-svk píše:Tak potom som kukala asi iny tim Capitals.... :hmm:, kolko ich je v NHL? :frajer2:
Co mas na mysli?
minato píše:
mt-svk píše:Tak potom som kukala asi iny tim Capitals.... :hmm:, kolko ich je v NHL? :frajer2:
Co mas na mysli?
Myslí bránenie Semina :D Resp. nebránenie, Seminov agent pozerá tiež asi iný tím Capitals.
on sledoval asi ineho hraca :D
Semin síce stále robí mentálne chyby (riskantná prihrávka, hlúpy faul v nevhodnom čase), ale v tomto PO ukázal, že sa vie vracať späť, zabojovať o stratený puk i puk vybojovať.

To je potom na mieste otázka, aký tím ste sledovali vy, pretože sa o tom dosť aj diskutovalo. :nono2:

Semin má od dokonalosti v tomto smere stále ďaleko a agent sa snaží dostať z toho maximum, faktom však zostáva, že pokrok tam bol znateľný. :wink2:

Inak s podobnými vyhláseniami by som bol zdržanlivý. Kuznetsov do NHL neprichádza, naopak Hunter odchádza. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie.

Skôr to ale aj ja vidím na odchod. Svoje miesto si v NHL stále nájde.
Ak by Sjominov agent hovoril iba o PO, to je ina, ale v ZC to robil minimalne.
Nespochybnujem jeho talent, ale jeho ochotu makat v kazdom zapase. Ak sa to zmeni, a ja dufam, ze ano, bude patrit medzi TOP 10 utocnikov, talentu ma viac ako Ovca.
mt-svk píše:Ak by Sjominov agent hovoril iba o PO, to je ina, ale v ZC to robil minimalne.
Nespochybnujem jeho talent, ale jeho ochotu makat v kazdom zapase. Ak sa to zmeni, a ja dufam, ze ano, bude patrit medzi TOP 10 utocnikov, talentu ma viac ako Ovca.
To mohl být Zherdev taky, a jak dopadl.. Ani na MS mi neprisel nějak extra. Takže pokud Sjomin hokej nemiluje (tzn. nehraje ho jen kvůli prachům), tak dopadne podobně..
:thumbsup:
Pekný dokument o Alexovi, kto má čas 45 minút, odporúčam pozrieť :)
Ja byt GM, tak Oviemu podakujem za vsetko co pre nas spravil a poslem ho o dom dalej. Zacinam mat ten pocit ze s nim nikdy nic velke nedokazeme, navyse za tu sumu by sme mali dvoch kvalitnych utocnikov a sila v utoku by bola viac rozlozena.

Ale je mi jasne ze toto sa tak skoro nestane, bohuzial
XruC píše:Ja byt GM, tak Oviemu podakujem za vsetko co pre nas spravil a poslem ho o dom dalej. Zacinam mat ten pocit ze s nim nikdy nic velke nedokazeme, navyse za tu sumu by sme mali dvoch kvalitnych utocnikov a sila v utoku by bola viac rozlozena.

Ale je mi jasne ze toto sa tak skoro nestane, bohuzial
Ja som toto vravel uz pred rokom,zeby to bolo pre nas naj a mozno aj pre sameho Ovieho....ale nas GM nema na to gule aby spravil tak radikalny krok.Mne uz doxadza trpezlivost aj s nasim GM a byt majitelom Caps tak McPhee si po coachovi moze pratat kancel a na jeho miesto menujem XruCa :wink2:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG