Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jj výkon to sice nebyl nic moc, ale hlavní je že máme dva body a jak psal cepi, chtělo by to nějakou tu vítěznou šňůru...
Jak pise nekdo v diskusi pod clankem, je neuveritelne kolikrat jeste lidi z MTL zacnou s touhle otrepanou famou (Tampa ma financni problemy, Vinny nabizen k prestupu). Pravka je ze s kovbojema u kormidla nidko nevi co bude zitra ale tohle by byla posledni kapka vsem fanouskum, obzvlast kdyz v reklamni kampani Vinny hrde pjeje ze tohle je jeho ty, jeho mesto a jeho ... ja nevim co este ;-).

Kazdopadne "Vinny, agent dismiss trade rumors" , tedy Vinnyho agent rozptylil famy o prestupu #4 . Zaplat panbuh, to by bylo jako obloha bez slunce.
potom co s náma Vinny podepsal tu dlouhou smlouvu, nevěřím, že by jej vyměnili ani takoví blázní jakou jsou naši majitelé. Vinny je myslím pro Tampu nevyměnitelný a vedení na něm staví celou svoji reklamu...
No Leci nezapomen , že jsme podepsali dlouhodobou smlouvu s Boylem , a zanedlouho byl vyměněn k Žralokům ... ale měnit Vinnyho by nemělo smysl , těžko bychom za něj získali někoho lepšího :thumbsup: bez Lecavaliera by to už nebyla Tampa !
kisin píše:No Leci nezapomen , že jsme podepsali dlouhodobou smlouvu s Boylem , a zanedlouho byl vyměněn k Žralokům ...
jenže Boyla podepsalo ještě staré vedení...a navíc všiml sis, že když na našich stránkách běželo intro na začátku tak Dany Boyle tam jako jediný z hvězd nebyl....dalo se to tak trochu tušit, že jej chtějí vyměnit...zatímco Lecavaliera mají všude kde se podíváš :)
Jojo , to máš pravdu :) vlastně před tím intrem byl ještě Melrose a ksichtil se tam .... fuuuj :lol2: :razzi:

Ještě aby Vinny nebyl všude , je to celosvětově známá osobnost :good: a nemusí dávat nikomu do koulí :cool:
kisin píše:Jojo , to máš pravdu :) vlastně před tím intrem byl ještě Melrose a ksichtil se tam .... fuuuj :lol2: :razzi:

Ještě aby Vinny nebyl všude , je to celosvětově známá osobnost :good: a nemusí dávat nikomu do koulí :cool:
tak tak..velmi sympaticky hrac :good:
-uz rozpravam jak daky teplous :D
"V poslední době se vyrojila spousta spekulací o mé výměně, avšak majitel Oren Koules mě ujistil, že žádná výměna se nechystá." Vincent Lecavalier

nemám strach :)

jinak s váma musím souhlasit :)
leci píše:"V poslední době se vyrojila spousta spekulací o mé výměně, avšak majitel Oren Koules mě ujistil, že žádná výměna se nechystá." Vincent Lecavalier

nemám strach :)
:hmm:
Viacero zámorských denníkov sa aktuálne zaoberá touto novinkou, pričom niektoré, ako napríklad kanadská televízna spoločnosť TSN poukazuje nato, že vo vedení tohto klubu nepanuje v tejto otázke zhoda. Vincent Lecavalier podpísal prednedávnom s týmto klubom v podstate kariéru končiacu zmluvu, ktorá by ho mala v tomto klube udržať až do sezóny 2019/2020. za tento čas by si mal zarobiť slušných 85 miliónov dolárov a práve to je možný dôvod týchto špekulácií.
Tampa Bay má údajne menšie finančné problémy a radi by sa tak zbavili najväčšej finančnej záťaže, ešte kým je to možné. Pretože Lecavalierova nová zmluva, ktorá začne platiť od nadchádzajúcej sezóny, obsahuje čoraz populárnejšiu klauzulu o súhlase s vlastnou výmenou. Medzi najvážnejšieho záujemcu o služby tohto kanadského útočníka patrí vraj Montreal Canadiens a podľa niektorých zdrojov by za neho mohli ponúknuť Christophera Higginsa, Tomáša Plekaneca, draftový výber a jedného zo svojich nádejných juniorov. Agent a aj samotný Lecavalier túto možnosť popierajú, no niečo sa predsa len musí diať, pretože jeho zástupca vraj odletel na Floridu za majiteľmi tohto klubu. (hokejportal)
bez vetra sa ani lístok nepohne, sa vraví... tak by som nepovedal, že je to úplná blbosť :hmm:
edit: V klube zámorskej NHL Tampa Bay Lightning po nevydarenej prvej polovici aktuálneho ročníka nastanú ďalšie zmeny. Po predčasnom odchode trénera Barryho Melrosea, ktorý však zlepšenie v hre "bleskov" nepriniesol, sa chystajú zasiahnuť radikálnym rezom aj do hráčskeho kádra víťaza Stanleyho pohára z roku 2004. Floridský klub by mal v najbližšom čase ponúknuť v rámci obmeny kádra jeden zo svojich najväčších klenotov - neuspokojivé výkony mužstva by si mal odniesť kapitán Vincent Lecavalier.
Stratégia je jednoduchá, aktuálny ročník môžu Bolts "zabaliť", ale s vyhliadkou na ten ďalší chce už klub začať s prebudovaním kádra. Dvadsaťdeväťročný Lecavalier je z tohto hľadiska dôležitý najmä preto, lebo adekvátna náhrada zaňho predstavuje kombináciu kvality i kvantity. Ako prvý záujemca sa podľa televízie TSN hlási Montreal Canadiens, ktorý by rád mal v tíme vodcovskú osobnosť Lecavalierových kvalít. Za kapitána Tampy pripadajú do úvahy údajne kanonier Christopher Higgins, český útočník Tomáš Plekanec, niekoľko mladíkov z tímu Habs a ďalších v podobe draftových výberov.
Lecavalier len pred sezónou podpísal 11-ročné predĺženie kariéry pri floridskom tíme za 85 miliónov dolárov. Viackrát sa vyjadril, že by si želal ukončiť kariéru v Tampe. Aj keď jeho doterajších 36 sezónnych bodov v 41 zápasoch nie je zlou bilanciou, rozhodne si minimálne sľuboval od sezóny dopracovanie sa s tímom do play off. Vedenie Tampy tak stojí pred dilemou, či si ponechajú popri Martinovi St. Louisovi svoju najväčšiu ikonu alebo ju obetuje pre svetlejšiu budúcnosť klubu. Na druhej strane trejdom by sa aj Lecavalierovi otvorila cesta za vyššími métami avyhol by sa aj stagnácii v hokejovej kariére. Napríklad v Montreale by sa zrazu od outsidera dostal do tímu vážneho ašpiranta na víťazstvo v Stanleyho pohári. (hokejportal)
Tak ta Tampa ma fakt neprestava udivovat a stavim sa, ze na ten trejd nakoniec aj pride. To by sa potom mohol pokusit aj Washington..co som videl, tak Tampa pri trejdoch neni nejak extra narocna, zatial vzdy prerobila.. :roll:
s bliziacim sa trade dead line to bude urcite zaujimavejsie..hehe vcera sme Lecavaliera tuto rozoberali http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... start=2400 a dnes dal o sebe pekne vediet 1+1 a :winner1: hviezda zapasu..A riesil i nas Mihalik :)
riesil sa i medzinarodny :box: suboj Koci vs. Ivanans
Obrázek
Obrázek
hehe Malone tam pekne upratal Greena :cool:
Obrázek
velkou oporou Bolts uz tradicne tradicny Smith (1/30)
ObrázekObrázekObrázek
Vyměnit Vinnyho by byla velká hloupost. Vždyť je to ikona týmu !! Když už, tak za exceletní hráče. Nabídka MTL mi příjde skoro až směšná. Plekancovi ani Higginsovi se letos nedaří a zklouzli do průměru až podrůměru, drafty by byly taky celkem nic moc, jelikož MTL bude hrát v TOP 10. To by museli být v Tampě opravdu blázni, i když pár jejich vyměn by podobný status asi zasloužilo. Nevím proč, ale tak jak jsem Tampu nemusel, tak jim letos fandím a doufám, že zase neprodělají na výměnách, jak je to u nich zvykem ...
Ano, byla by to blbost. Na druhou stanu proc by Vinny za nejakou peknou draftovou pozici nemoh pomoct jinymu tymu (jako vloni Venca Prospalu) kdyz TBL letos soutezi o Tavarese ... ale na pristi sezonu ho chci mit zase ve St.Peter`s centru ! PS: Hlavne at to neni MTL ! At jde treba do Rimavskej soboty, hlavne at to neni MTL.

Jinajk nevidel jsem, jak dopadla bitka Kociho s Ivanansem ? Kdo vyhral (myslim bitku) ? -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=5 ... &start=480
:arrow: Slovenský obranca Vladimír Mihálik sa po krátkej zastávke v AHL opäť vracia do NHL.

Tampa Bay Lightning ho v pondelok povolala z farmárskeho tímu Norfolk Admirals a Mihálik sa okamžite pripojil k tímu, ktorý mal pred sebou zápas v Los Angeles Kings. Mihálik odohral v sobotu svoj stý zápas v AHL, v tejto sezóne to bol jeho 32. zápas v tejto lige. Za toto obdobie dokázal nazbierať 2 góly, 6 asistencií a 30 trestných minút. V NHL odohral v tejto sezóne zatiaľ 6 zápasov.
ohledně zápasu spokojenost :good: , ale ty spekulace o Vinnym mě začínají štvát. Mám takový pocit, že to šílené vedení je toho fakt schopné :evil:
podla mna je vsetko otvorene...aj ex_macko Joe Thornton mal byt "nevymenitleny" a okolo neho sa to malo vsetko budovat..a prdlajz..ak uz, bude fest dôlezite, ake protinahrady by to mali byt..k nam prisli za Joe priemerni hraci, jedine s vynimkou Sturma, i tak sa ten celkovy trejd hodnotil ako :thumbsdown: no nakoniec jeho odchod a veci s tym suvisiace znamenal pre nas celkovu obmenu kadra a vysledok mame dnes v NHL tabulke :) uvidime, ako sa to bude v Tampe vyvijat, ked sa im momentalne zacalo ako tak darit...
Pěkné no....všecky goly z prostoru před brankou, nedůraznoust nebo nehlídání hráčů před golmanem. Ale tak nevadí, takový výsledek je občas potřeba. Nakonec ten trip nevyšel tak špatně (z ohledem na to, jak hrajem). Teď hrajem 12 z 15 dalších zápasů doma sem kdesi četl, takže jestli chcem myslet na playoff, tak z téhle serie by mělo být co nejvíc bodů. Jestli nebude, tak můžem začít měnit :-)
neis píše:Vyměnit Vinnyho by byla velká hloupost. Vždyť je to ikona týmu !! Když už, tak za exceletní hráče. Nabídka MTL mi příjde skoro až směšná. Plekancovi ani Higginsovi se letos nedaří a zklouzli do průměru až podrůměru, drafty by byly taky celkem nic moc, jelikož MTL bude hrát v TOP 10. To by museli být v Tampě opravdu blázni, i když pár jejich vyměn by podobný status asi zasloužilo. Nevím proč, ale tak jak jsem Tampu nemusel, tak jim letos fandím a doufám, že zase neprodělají na výměnách, jak je to u nich zvykem ...
:( Ty máš vzácný dar neisy nazvednout mě.Jestli je něco směšného tak tvůj stupidní názor.
1)pokud vim,Bob Gainey prostřednictvím medii sám věci korigoval a sám se divil,kde se podobné úvahy v mediich vzaly.O žádném vyjednávání Lecavaliera do Montrealu nic neví.
2)Novinářské bludy.Lecavalier - za - Plekanec,Higgins,Gorges,Subban + přední drafty 2009,2010.Suma sumárum za jednoho hráče 6 hráčů.To Tampa,, spadla z jahody na znak"Ani náhodou takový nesmysl by mohl udělat jen blázen a NE rozumný GM.Lecavalier má cenu maximálně dvou hráčů.Natom by prodělal Montreal nikoli Tampa!!!!! :evil: To jseš na hrubém omylu!!!
3)Plekanec a Higgins mají slabší formu ,ale Pekanec se pomalu,ale jistě zvedá.Higgins je zraněn a chvíli bude trvat než se do toho dostane.Je v něm ovšem potenciál na 40 gólů za sezónu a natom trvám.Navíc se nám oba hodí do koncepce a pusit je, by byla ztráta.Ale mluvit o nich jako o podprůměru je nesmysl.To si tak hodnoť hráče Philladelphie a NE nás!!!!! :evil:
To samé spolehlivý defenzívní obránce Gorges.Nepřipadá vůbec v úvahu aby odešel.
A také Subban naznačil svoje možnosti na MS 20.Zatim nikdo přesně neví co v NHL může dokázat,ale naznačuje,že by to mohl být bek,na kterého dlouho čekáme.Jeho ztráta se jeví sice jako menší,ale to neznamená,že se ho hned jen tak zbavíme.
No a drafty v předních kolech?1x draft = hráč.Pokud je to v prvních kolech,může to být skvělá investice,někdy dokonce k nezaplacení.Ztráta každého draftovaného místa je tudíž velká škoda.Ani to není nezanedbatelné!!!!!
To ať raději pustí někoho koho tolik nepotřebujeme .Třeba Kostopoulose nebo Denise.
4).Současná Tampa není v pozici vůči Montrealu aby mohla diktovat podmínky.Pokud ona by chtěla pro ni drahého hráče měnit,tak bude muset brát co se jí nabídne a nebo NIC!!!My Lecavaliera akutně nepotřebujeme!!!!Přeplacení hráči v dnešní době,ztrácejí na hodnotě a to Lecavalier bohužel v červenci bude.
5)V době,kdy byl Lecavalier za rozumnou cenu,nechtěla Tampa Lecavaliera měnit.A to podotýkám,že bylo v době,kdy nějaké hospodářské krizi se vůbec neuvažovalo.Jeho červencový kontrakt na 86 milionu se tak stal krutě nadhodnocený,zvláště,kdy jeho tržní cena s mizernými výkony Tampy klesá!!!To se nezlob neisy.
Gainey by musel být blázen,aby rozebral mužstvo kvůli jednomu přeplacenému hráči,bez záruky,že mu vydrží zdraví a že mu to u nás půjde.Navíc se současnou formou je Lecavalier,tak někde úplně jinde než v době,kdy Tampa vyhrála SC.
Také načasování Lecavalierova příchodu do Montrealu by bylo nevhodné.V rámci oslav chceme uspět v PO a nemůžeme si dovolit rozhodit koncepci mužstva!!!nechceme být v pozici jako Tampa,kdy hraje jenom jeden útok!!
6)Navíc Lecavalier naznačuje,že ho to do Montrealu přiliš netáhne a tím mě naštval.Domů ho to netahne,nebo se bojí toho mediálního humbuku a vlastní formy,aby tady uspěl!!!!!
Co tedy s hráčem,který nemá za nás chuť hrát.Nic!!!!Ať zůstane tam,kde je a k nám nechodí!!!!
A kde je záruka,že se mu u nás bude daříit?Nikde!!!! :yes:
7)Máme řadu nepodepsaných hráčů,kteří budou vlétě UFA(Koivu,Kovaljov,Tanquye,Dandenault,Komisarek,Lang,Begin,Bouillon) a RFA (Higgins,Plekanec,Chipchura,D´Agostini).Řadu z nich Gainey bude chtít udržet a nato bude potřebovat prachy.A to velký prachy,protože všichni budou smlouvat,co nejvyšší cenu v době,kdy se to příliš nikomu nehodí.
Lecavalierův plat by jenom omezoval Gaineyho finanční možnosti a možnost vyjednávat s nepodepsanými hráči.
8)Příchod takhle drahého hráče by byla zátěž pro všechny kluby Montreal nevyjímaje.Obzvlášť v současné době,kdy klesají zisky s televizních práv a ubývají sponzoři.Gainey musel by hodně zvážit jestli se to riziko podstoupit dá.Podle mě NE!!!!
Totálně by rozhodil koncepci mužstva a v neposlední řadě bychom natom ve výsledku prodělali.Zato nám Lecavalier nestojí!!!! :yes: :yes: :yes:
jsem rád, že to tak montry vidíš...protože já Vinnyho pustit nechci a modlím se, at neodejde... :thumbsup:
:) Nic leci proti Vinnymu.Lecavaliera uznávám jako skvělého centra.Dokonce oproti jiným mu uznávám i jeho vůdčí schopnosti strhnout ostatní na doraz,k mimořádným výsledkům.Minimálně ty,kteří v jedné laině s ním hrají,strhl určitě k nadprůměrným výkonům a zvýšil jejich sebevědomí a to i ve chvílích,kdy to mužstvu zrovna nešlo.Viz Martin St.Louis,to je jasný příklad.Ještě nedávno podceňovaný pinďa vyrostl ve veličinu,okolo které se chodí po špičkách :thumbsup: .Moc se mi líbí jak po ledě lítá a dokonce se nevyhýbá ani osobním soubojům s dvoumetrovými chlapy soupeře!!!!!!Obdivuhodné!!!!
A to nemluvím o tom,že soupeři na řadu Lecavaliera obvykle nasazují,buď úplně to nejlepší co mají,a nebo obětují cheking line k úplné destrukci jejich hry.Mnohdy jim ani to nepomůže a stejně odejdou s přídělem.
Jeho řada se může postavit proti komuko-li a bude vždycky nebezpečná,včetně přesilových her.O tom není pochyb i když vás samozřejmě zajímají výsledky a to pouhá jedna řada uhrát sama nemůže.
Montrealu jako jiným mužstvům by svou individualitou určitě Lecavalier pomohl k zvýšení konkurence a věřim i výsledkům.O tom celkem nepochybuji.Samozřejmě pokud by za nás chtěl opravdu hrát.Chybí nám pravidelný kanonýr,který by se trefil téměř v každým zápase.Konstruktivní útočník,který by dokázal rozehrát parádní akci,platný v plném počtu lidí na ledě,ale i v přesilovce.Možná nový vůdce Canadiens a kapitán.
Mám totiž své pochyby,jestli fin Koivu je ten pravý kapitán pro Canadiens.V Montrealu sice kolem něj šeptají a kloní se mu,že překonal zákeřnou rakovinu a vrátil se na led.To je sice obdivuhodné,ale to nám na hřišti moc nepomůže a soupeři na to neberou vůbec žádný ohled!!!Teď navíc pro zranění opět chybí.
Letos sice hraje lépe než loni,ale já mám představu docela jinou.Můj názor je,že to není ten správný vítězný vůdčí typ kapitána,který nás strhne a dovede na ten nejvyšší vrchol,tedy k SC.Podle mě se neumí sebeobětovat a třeba příkladně hrát sám za tým,kterému se nedaří,nebo se i pro výsledek porvat.Tak jak to uměli třeba Damphouse,Carbonneau nebo před ním Gainey.
Vůbec nejlepšího kapitána považuji vůdce Edmontonu a Rangers Marka Messiera.To byl úžasný kapitán.Být mu pětadvacet,hned bych ho zaměstnal. :yes:
V Canadiens bych raději viděl kapitána frankofoního kanaďana nebo pouze kanaďana!!!! :yes:
Já neberu Koivovi snahu,ani góly a asistence,které za nás vytvořil a nastřílel.Obdivuji,že se po tak těžké nemoci dokázal vrátit,ale to ještě neznamená,že ho ze soucitu budu uznávat,jako nejlepšího kapitána Canadiens!!!Podle mě jím není a nikdy nebyl!!!!!
Koivu je tu od svého příchodu do NHL a v podstatě mu letos dávám už úplně poslední šanci.Navíc vynechám-li jeho kdysi šokující nemoc z které se obdivuhodně vyhrabal,bývá velmi často zraněný.A to byl i před touto zákeřnou nemocí.Jednou koleno,podruhé zase druhé koleno,rameno a já nevím co ještě.Pořád něco.Mám-li být upřímný - vůbec mu jako kapitánovi nevěřim!!!!!Raději bych viděl někoho jiného!!!Třeba zrovna Lecavaliera!!!!!!
Lecavalierův příchod by se mohl uskutečnit pouze za odlišných podmínek.Především finančních.Musel by ze svých nároků slevit/to určitě neudělá/ a také hráčská náhrada do Tampy by musela být vyvážená,aby nenabourala těžce budovanou koncepci týmu a přitom hodnotná pro obě smírčí strany.A to je v současné době těžko realizovatelné ,nereálné!!!!!! :yes:
Není možné nabourat koncepci dobře šlapajícího klubu, příchodem pouhého jednoho hráče.To by nefungovalo ani,kdyby přišel sám velký ,,Gretzky" :yes:
pěkně si to napsal montry :good:
jinak ted mě trochu uklidnila nová zpráva:

:arrow: Spekulace o výměně Lecavaliera jsou ohavné, zlobí se vedení Tampy

„Nikdo mi z Montrealu nevolal,“ reagoval Lawton.

„Zprávy o možném přestupu Lecavaliera jsou ohavné, falešné a vůči Vinnymu sprosté,“ rozlítil se Lawton v pondělí pro St. Petersburg Times. „Kdybychom se rozhodli vyměnit hráče takového formátu, pak bych se s ním setkal a z očí do očí bych mu řekl, jak se situace má. Nic takového se nikdy nestalo,“ uvedl na pravou míru funkcionář Blesků.
No tak montry ty si to pekne zhrnul,máš pravdu,súhlasím s tebou hlavne v tom,že Lecavalierova výmena je nereálna,lebo by narušila koncepciu Montrealu,keby za neho museli vymeniť tak 2-3 hráčov
Extreme7 píše:ebo by narušila koncepciu Montrealu,keby za neho museli vymeniť tak 2-3 hráčov
tu sa nejedna ani tak o 3 hracov ako takych, ale konkretnych a ti, ktori boli spominani v suvisloti s Habs maju svoju kvalitu...postaci priklad Joe Thornton / Stuart, Primaeu, Sturm...nie su hraci ako hraci..
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA