Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Vitaj Jamie :good:

Nesúhlasím s preplatením, keď si pozrieš, aké sumy lietajú a za čo podpísal Wiz u nás... to je skvelá suma. Plus má len 27 rokov a potenciál pred sebou. Teraz eśte náhradný brankár a tvorivé krídlo. Obrancu ani tak netreba, máme holdena, ktorý je minimálne rovanko dobrý ako Hejda, len treba podpísať Methota.

P.S. Srdečné pozdravy do Detroitu :D
:x :? :-(
Hmm Columbus vazne pekne posilil tenhle rok to na to play off vidim skoro urcite.
Howson ma príjemne prekvapil :poklona: konečne urobil to, čo sme mt hovorili s begbeeem mesiace :D Aleluja. Show`s over folks, time to move on.
No tak v to som ani nedúfala, ale podľa mňa bol prelomovým príchod Cartera, vďaka čomu podpísal Wiz a tak sa zdá, že až v tejto sezóne mal 1/. buď voľné ruky, alebo 2/. horí mu pod zadkom :D
Gratuluji.. Myslím, že zatím máte parádní posílení týmu.. :wink2:
Ešte buď jedného obrancu, alebo krídlo, ktoré vie tvoriť. No a zbaviť sa Brassarda, aj keď ten asi bude presunutý na krídlo.
good job GM :klobuk_dole:
Vy nam tu gratulujete, ale my teraz, ak sa nepresadia Majorov s Atkinsonom, mame problem s kridlami, kym centrov kopec. Prva lajna vyborna... ale co druha? Dufam v zlepsenie obrany a najma brankara.
mt-svk píše:Vy nam tu gratulujete, ale my teraz, ak sa nepresadia Majorov s Atkinsonom, mame problem s kridlami, kym centrov kopec. Prva lajna vyborna... ale co druha? Dufam v zlepsenie obrany a najma brankara.
Mať tak tvoje problémy :uvodzovky: :giggle: Toto je ten lepší prípad, než opačný. A čo sa týka krídel, Upshall mohol byť podpísaný a priestoru na trejd je stále habadej, či?
To ano, ale ak bude meneny Brassard, tak skor za obrancu. Ak bude vystuzena obrana a najma fungovat brankar, mozeme hrat s mladymi kridlami, tam nie je problem.
mt-svk píše:To ano, ale ak bude meneny Brassard, tak skor za obrancu. Ak bude vystuzena obrana a najma fungovat brankar, mozeme hrat s mladymi kridlami, tam nie je problem.
Teď ještě příjde kaberle a mě šlehne :D
On sa k nam chysta? :shock: Potom len prichod Hemskeho a zacnem prehodnocovat svoju vernost Columbusu :sarcasm:
mt-svk píše:On sa k nam chysta? :shock: Potom len prichod Hemskeho a zacnem prehodnocovat svoju vernost Columbusu :sarcasm:
To byl vtip :) , to by se stal z Columbusu rázem Favorit na Stanley Cup :D
Jackets se mi začínají celkem líbit :) Nejdřív zisk Jeffa Cartera... Nash musí skákat dva metry vysoko, konečně má s kym pořádně hrát. No a následně podpis Wisniewskiho - ten by měl zvednout přesilovky Jackets. Samý pozitivní podpisy/trejdy. Ten tým má na to dostat se do Play-Off.

Jinak Stralman má podle spekulací odejít do Švédska.
Podpisali sme Alexandra Girouxa, takze s vysokou pravdepodobnostou nebude podpisany Kyle Wilson. Teoreticky by, v pripade nepresadenia sa Johansena do timu, mohl hrat na centri tretej formacie. Tento krok ale pravdepodobne svedci o tom, ze sa Brassard bude balit o dom ďalej. :yes:
mt-svk píše:Podpisali sme Alexandra Girouxa, takze s vysokou pravdepodobnostou nebude podpisany Kyle Wilson. Teoreticky by, v pripade nepresadenia sa Johansena do timu, mohl hrat na centri tretej formacie. Tento krok ale pravdepodobne svedci o tom, ze sa Brassard bude balit o dom ďalej. :yes:
nasho alexandra girouxa? :-O
arek píše:
mt-svk píše:Podpisali sme Alexandra Girouxa, takze s vysokou pravdepodobnostou nebude podpisany Kyle Wilson. Teoreticky by, v pripade nepresadenia sa Johansena do timu, mohl hrat na centri tretej formacie. Tento krok ale pravdepodobne svedci o tom, ze sa Brassard bude balit o dom ďalej. :yes:
nasho alexandra girouxa? :-O
jj.. :verysad:
áno, opísali by ste mi ho? díky.
mt-svk píše:áno, opísali by ste mi ho? díky.
Nejlepší "farmář" na trhu, v NHL se nikdy nechytl jak víš. Ani u nás mě moc.. nepotěšil teda. Přijde mi, že je pracovitej ale jakmile věde na led National Hockey League, znervózní a .. hraje **** a chybuje.. :?
Zmluvu pre Methota pokladam za veľmi dobrú, keď si porovnám zmluvy pre menej kvalitných hráčov. Podpis Hejdu v Avalanche mi nevadí, díky Jan za všetko, ale na tvoje miesto náhradu máme a lepšiu. Holden je na tom rýchlostne oveľa lepšie, plus je pohyblivejší. Teraz som zvedavá, či pride obranca, alebo sa budeme spoliehať na vlastné zdroje. Howson spominal, že by chcel obrancu do druhého páru k Methotovi na také 2 roky maximálne, uprednostňuje UFA. Ibaže tam nik taký nie je, alebo žeby skúsil McCabeho? Uvidíme, pred McCabem uprednostňujem niekoho zo systému.
No tak u smlouvy Methota musím hrubě nesouhlasit. Tři miliony je prostě až moc a i délka smlouvy se mi moc nelíbí. Chápu, že po ztrátě Hejdy jsme si už nemohli dovolit ztratit dalšího klasického defenzivního zadáka, ale takhle ho přeplatit po jedné povedené sezóně? Je to náš druhý nejdražší obránce, ale přitom na modrou k přesilovkám ho nevyužijeme. Zkrátka se mi moc nezdá podepisovat poctivého obranáře, který je sice spolehlivý, ale...no já osobně bych mu dal 2mil. ročně na dva roky.

Také se mi nelíbí brankoviště. Vsadili jsme úplně vše na Masona. A pokud neprokáže svoje kvality na post jedničky tak nakonec to play off vůbec nemusíme udělat. Měli jsme přivést pořádnou, zkušenou dvojku. Tohle je risk jak blázen, který nám zase může stát celou sezónu.
Dawe4 píše:No tak u smlouvy Methota musím hrubě nesouhlasit. Tři miliony je prostě až moc a i délka smlouvy se mi moc nelíbí. Chápu, že po ztrátě Hejdy jsme si už nemohli dovolit ztratit dalšího klasického defenzivního zadáka, ale takhle ho přeplatit po jedné povedené sezóně? Je to náš druhý nejdražší obránce, ale přitom na modrou k přesilovkám ho nevyužijeme. Zkrátka se mi moc nezdá podepisovat poctivého obranáře, který je sice spolehlivý, ale...no já osobně bych mu dal 2mil. ročně na dva roky.

Také se mi nelíbí brankoviště. Vsadili jsme úplně vše na Masona. A pokud neprokáže svoje kvality na post jedničky tak nakonec to play off vůbec nemusíme udělat. Měli jsme přivést pořádnou, zkušenou dvojku. Tohle je risk jak blázen, který nám zase může stát celou sezónu.
- absolútny súhlas... :yes: naviac sú Chrisove výkony, ako počasie :?
Walt píše:
Dawe4 píše:No tak u smlouvy Methota musím hrubě nesouhlasit. Tři miliony je prostě až moc a i délka smlouvy se mi moc nelíbí. Chápu, že po ztrátě Hejdy jsme si už nemohli dovolit ztratit dalšího klasického defenzivního zadáka, ale takhle ho přeplatit po jedné povedené sezóně? Je to náš druhý nejdražší obránce, ale přitom na modrou k přesilovkám ho nevyužijeme. Zkrátka se mi moc nezdá podepisovat poctivého obranáře, který je sice spolehlivý, ale...no já osobně bych mu dal 2mil. ročně na dva roky.

Stevove nie? Alebo mi niečo ušlo? :D
Bluesman píše:
Walt píše:

Stevove nie? Alebo mi niečo ušlo? :D
:hroza: nie neušlo, to je Blues-deformácia :D
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO