s tím Martym máš pravdu nevím čím to je, že v Bell Centre se mu tak daříhabs píše: Můžu vám pogratulovat jen k vítězství, protože hra, ať už vaše nebo naše, byla bídná! Brodeur zachytal výborně, proč mě to v Montrealu nepřekvapuje...? Price nechytal taky špatně, ale dostal dva hodně smolné góly. Fakt jsem doufal, že ten "komplex Devils" v domácích zápasech v Bell Centre teď zlomíme - kdy jindy, když ne teď, kdy jste na tom nebyli výsledkově zdaleka nejlépe.... Naše koncovka byla ale hrozná a od druhé třetiny i dost chaotická celková hra. Nemám z tohoto zápasu prostě vůbec dobrý pocit...
. U vás Eliáš absolutně neviditelný, Kovalčuk se sice snažil, hlavně v přesilovkách, ale za ty prachy taky jinak bída. Dobrý byl váš první útok, což mě ale moc nepřekvapilo.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mno...tých šancí mali tršičku viac, to nám až príliš fandíš a im krivdíšMartin #27 píše:s tím Martym máš pravdu nevím čím to je, že v Bell Centre se mu tak daříJinak jak říkáš že ze strany Habs to bylo chaotické tak to bylo dáno naši doubrou defenzivou. Za celý zápas jste měli možná 2 golové šance. Pleky na mě působil včera podrážděným dojmem, pořád se rozčiloval a strkal před golmanem, ale Subban to je jiný bek toho vám závidím
Tak tak, kto by im nezávidel Subbana
Getzo5 píše:Mno...tých šancí mali tršičku viac, to nám až príliš fandíš a im krivdíšMartin #27 píše:s tím Martym máš pravdu nevím čím to je, že v Bell Centre se mu tak daříJinak jak říkáš že ze strany Habs to bylo chaotické tak to bylo dáno naši doubrou defenzivou. Za celý zápas jste měli možná 2 golové šance. Pleky na mě působil včera podrážděným dojmem, pořád se rozčiloval a strkal před golmanem, ale Subban to je jiný bek toho vám závidím
S Plekancom samozrejme súhlas. Nám to nevadilo, skôr naopak, prenášal tú energiu aj na ostatných. Trocha ľúto mi bolo Briana, za vylúčenia si ale mohol sám aj keď boli nešťastné.
Tak tak, kto by im nezávidel SubbanaKeď sa to tak vezme, tak v lige závidím niekomu hneď dvoch hráčov čiernej pleti...To hádam ešte nebolo... Druhým je prirodzene ideálny 3rd liner Simmonds :frajer2:
Ta Subbanova otočka, to chce gule
pát 22. říj 2010 19:15
Tak Brodeur vyzerá, že buď bieda alebo SO. A keď je najhoršie, zápas s Montrealom vždy poteší
Ono aj to má svoje výhody...síce sa už nikam nedostaneme, ale Marty opäť navýšši rekordy a to ja beriem všetkými desiatimi. Zo 7 zápasov v úvode pritom ako mu nešlo 2 SO, to je z individuálneho pohľadu beztak super. Ale ja verím, že on už bude držať...begbeee píše:Tak Brodeur vyzerá, že buď bieda alebo SO. A keď je najhoršie, zápas s Montrealom vždy poteší
pát 22. říj 2010 22:25
Troška offtopic ale pobavilo ma to 
Subban je pořád ještě jenom a pouze velká naděje - dokáže výborné kousky, ale na druhé straně to někdy přehání a ztrácí zbytečně puky. Ale uznávám, aktiva zatím převažují...Getzo5 píše:Mno...tých šancí mali tršičku viac, to nám až príliš fandíš a im krivdíšMartin #27 píše:s tím Martym máš pravdu nevím čím to je, že v Bell Centre se mu tak daříJinak jak říkáš že ze strany Habs to bylo chaotické tak to bylo dáno naši doubrou defenzivou. Za celý zápas jste měli možná 2 golové šance. Pleky na mě působil včera podrážděným dojmem, pořád se rozčiloval a strkal před golmanem, ale Subban to je jiný bek toho vám závidím
S Plekancom samozrejme súhlas. Nám to nevadilo, skôr naopak, prenášal tú energiu aj na ostatných. Trocha ľúto mi bolo Briana, za vylúčenia si ale mohol sám aj keď boli nešťastné.
Tak tak, kto by im nezávidel SubbanaKeď sa to tak vezme, tak v lige závidím niekomu hneď dvoch hráčov čiernej pleti...To hádam ešte nebolo... Druhým je prirodzene ideálny 3rd liner Simmonds :frajer2:
Giontově rozčilení při těch vyloučeních jsem se vůbec nedivil - jednak Brodeur se při obou zákrocích nacházel na hraně brankoviště a jednak minimálně v jednom případě předvedl solidní herecký talent...
Šancí na vstřelení gólu bylo samozřejmě mnohem více, ale jak jsem už řekl, s koncovkou jsme si prostě nepotykali...
To si snad děláš prdel todleto...habs píše:Giontově rozčilení při těch vyloučeních jsem se vůbec nedivil - jednak Brodeur se při obou zákrocích nacházel na hraně brankoviště a jednak minimálně v jednom případě předvedl solidní herecký talent....
Nedělám, máme na to prostě každý jiný názor, to je celé.Getzo5 píše:To si snad děláš prdel todleto...habs píše:Giontově rozčilení při těch vyloučeních jsem se vůbec nedivil - jednak Brodeur se při obou zákrocích nacházel na hraně brankoviště a jednak minimálně v jednom případě předvedl solidní herecký talent....
Pri oboch pádoch sa držal, ako je to u jeho štýlu zvykom, na hrane korčule, padol zavinene aj keď o úmysle od Giontu nemôže hovoriť nik. Žiadne herectvo prepána.
F**k this.
1.Trade.
2. Prestavba.
3.Tréner.
Takto to ďalej nejde!

1.Trade.
2. Prestavba.
3.Tréner.
Takto to ďalej nejde!
We should trade Langenbrunner for Mottau and then sacrifice Mottau off of that aluminum foil monument outside of Prudential.
Sad truth...It's really terrible when you have a team that consists of Parise, Elias, Langenbrunner, Arnott, and Kovalchuk that Pelley has been our best player.
Taky si pamatuju naGetzo5 píše:F**k this.
1.Trade.
2. Prestavba.
3.Tréner.
Takto to ďalej nejde!
We should trade Langenbrunner for Mottau and then sacrifice Mottau off of that aluminum foil monument outside of Prudential.![]()
.We should trade Vanek for bag of pucks.
Letos vás vidím asi potřetí a dneska vám to jednoznačně načal Hedberg. Takovou žabku by od Stafforda nepustil snad ani Lalime. Pak přišel druhej gól a šlo to ráz na ráz, vyloučení, další gól. Hlavně se připravte na derby.
Teďka nemám na NHL moc času, tak jen zkouknu výsledky a vsadím, a právě a NJ už mi zkazilo 3 tiket
Vždycky si říkám už se musí zvednou a nic, celkem rozdíl co jsem očekával po těch vašich superlativech i po prohraných zápasech. Hold už tady nebudu ty po zápasové dojmy číst, nebo budu na mizině
tak tohle necekal asi nikdo. Healthy scrach???????? Jelikoz je Kovy nevymenitelnej je jedina moznost. Jmac musi jit. smutny ale je to pravada. Opravdu Mickey Mouse org. Doufal jsem, ze Jmac zustane dlouho, precejen treneri se unas toci jak na kolotoci
tohle je asi to co by nas ted melo zajimat
ISS Top 5 for 2011 NHL Draft
1. SEAN COUTURIER C
2. RYAN-NUGENT HOPKINS C
3. ADAM LARSSON D
4. RYAN MURPHY D
5. VICTOR RASK C
tohle je asi to co by nas ted melo zajimat
ISS Top 5 for 2011 NHL Draft
1. SEAN COUTURIER C
2. RYAN-NUGENT HOPKINS C
3. ADAM LARSSON D
4. RYAN MURPHY D
5. VICTOR RASK C
Kovy mezi náhradníky??
Tak to by mně nenapadlo ani ve snu, že k tomu dojde! Co myslíte že je ten hlavní důvod? Že by se flákal, nebo měl konflikt s trenérem? Nebo dal pěstí Eliášovi za to, že mu vytkl jeho sobecký způsob hry?
Nechci vás provokovat, ale vaše hra zatím letos Ďábly nepřipomíná! Je to docela tristní!
Nechci vás provokovat, ale vaše hra zatím letos Ďábly nepřipomíná! Je to docela tristní!
Asi to vypada na vymenu argumentu s trenerem. Na druhou stranu se ani nedivim. Asi nejen on si myslel ze se tym bude stavet kolem nej, misto toho hraje mimo svou pozici a toci se po vsech utocich. jeste ve 4. ho nevyzkouseli. Urcite to neni flakani, s tim udajne neni problem. Dost mi to pripomina lonskou Philu, kdy prisel Pronger a taky nehrali zdaleka podle ocekavani a mluvilo se o problemech v kabine. Doufam ze to u nas bude mit podobny vyvoj ale myslim ze ne vzhledem i k dalsim problemum (IRs, Cap space atd...)Chabal píše:Kovy mezi náhradníky??Tak to by mně nenapadlo ani ve snu, že k tomu dojde! Co myslíte že je ten hlavní důvod? Že by se flákal, nebo měl konflikt s trenérem? Nebo dal pěstí Eliášovi za to, že mu vytkl jeho sobecký způsob hry?
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé