Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Machov náhradník už dodal úplatok, ehm, teda mail som myslel, takže máš smolu.
Vedenie Filadelfie sa síce fakt zobudilo, ale tam už asi nie je o čom.
Sardinky sa predsa len prebrali, dobré výkony Marloo, Burnz ale aj ich cedníci :good: . V poslednej dobe sa prebrali aj hráči ktorých som získal v trejdoch ako spáčov, Lindholm aj Ekblad zbierajú kopu bodov, ani Greena už nemôžem označiť za najväčší fail draftu.. tento týždeň pozbieram znovu hromadu bodov ale samozrejme na goly prehrávam :hroza: . Ale inak to vyzerá nádejne a mačovmu PO tímu by som mohol docela naložiť čo by kua pomohlo aj mne :pray: .

Kajovi konečne zachytali maslá a porazí Joea v G statz.. :good:

EDIT*: som to zakríkol s tými sardinkami.. Stalock 3 kusy za 8 minút v tretej a stats sú v prdeli a žiadna nakladačka nebude :hroza:
:box:
5 hracov na vymenu..ak chce niekto nieco riesit ozvite sa mi alebo poslite do PM ponuku
Mám na stole 2 protesty na trejd Crosby+Fowler :arrow: Joahnsen + OEL. Ja len, keby sa chcel niekto pridať. :jn:
K. Lehtonen GAA14.52 SV2 SV%.500

To už si snad ze mě dělá prdel.
dejf píše:K. Lehtonen GAA14.52 SV2 SV%.500

To už si snad ze mě dělá prdel.
ten urcite sabotuje svojho manazera aby ho odvolali
Ten trade s Crosbym je jeden z top nonsense tradu co sem videl
Macho22 píše:Ten trade s Crosbym je jeden z top nonsense tradu co sem videl

tak to si tu kratko :D

no v ramci sucasnych stats ten trejd moze kludne prejst..predsa len to nie je Keeper
Macho22 píše:Ten trade s Crosbym je jeden z top nonsense tradu co sem videl

A z ktorej strany sa ti to akože nepozdáva? Ved Pitt aj Ana prežívajú príšerne sezony a patria k najmenej skorujucim timom v lige, navyše Crosby sa aj zranil teraz.. Hráči ktorí idú preč pozbierali o nejakych 11 bodov viac.. a nebol by to zly trejd ani v keeperovi ved OEL aj Johansen maju to najlepšie len pred sebou a Yotes maju super ofenzivny upside pred sebou..
Ja proti tomu trejdu nic nemam. Nie je iste, ze Crosby bude hrat uplne inak ako doposial...
Superofenzivni upside od Yotes :-D Určitě to potáhne OEL. Crosby asi nebude long-term issue (zvlast, kdyz tenhle tyden je volno a je čas dát se dohromady) a rozhodně horší už bejt nemůže vzhledem k tomu jak začal. Čekám od něj velký zlepšení po novým roce, což o Johansenovi říct nemůžu. Ten je letos průměrnej, měl nejaky trable atd. Pridana hodnota Johansena oproti Crosbymu neni vůbec zadna. No dobře, OEL je lepsi jak Fowler, ale bek ten trade nedela. Volil bych jednoznacne proti trade, ale to bohuzel neni v tyhle lize dostupne.
No ved preto som tam asi dal toho Ekmana, ved len on sám má o 10b viac ako Fowler a o 40 striel viac, Johansen má rovnako bodov ako Crosby, keby Sid suckoval 5-10 zápasov tak by sa dalo čakať že to je náhoda ale už je to skoro polovica sezony... len tak zo dňa na deň sa z neho určite nestane bodová mašina ked ten ich systém je nahovno a nemá s kým hrať... :hroza:

Inak hned ako som dropol Berčiho tak dal 3 goly v 3 zápasoch, možno keby vykopnem aj ostatné kosatky tak by sme boli SC contender :hmm:
Tak tobe to muze bejt sumak. Ty posilis, jeste abys to tak nezduvodnil :-)
ja som si naopak pri pohlade na ten trejd sfleku povedal, ze viac ziskal Selly...ak by som dostal rovnaku ponuku, nevahal by som....
osobne som rad, ze sa vdaka mojej angazovanosti podarilo oddelit dalsie zrnko od pleva a vitam nasho staronoveho a hlavne aktivneho GM Antyho (ako clen hfka dostal prednost pred machovym nahradnikom na ktoreho nezabudame)
a pozdravujem kajciho ze Kempera ze mu vystavil Vianocnu stopku:D lol tato noc bola extremne produktivna..Doan sa so Sellym rozlucil sympatickym gestom a po pauze sa mi tie IR uz hadam postupne odcervenaju
yahu hraci uzite si Vianocnu pauzu a potom hrrrr do dalsih zhavych kôl:)
Tak ja beriem spáčov a riskujem.. aj Linholma som bral ked mal 2 bodíky a už to vyšvihol na nejakých 14.. :thumbsup:
Kiežby som mal kryštálové gule jak máš ty, že už teraz vieš že Crosby pozbiera v druhej polovici sezony 70 bodov a vyhrá (H)Arta.. Anaheim sa tiež zázračne preberie a miesto 2 golov na zápas začnú dávať 4 a Fowler bude jeden z top kandidátov na Norrisa.
Kto vyhrá SC? a dostaneme sa do PO?
Protesty sú už 3, ale mám taký pocit, že to prejde. Hlavne keď ten trejd už myslím beží 2 dni, takže dnes bude samoschválený. Podľa pravidiel :arrow: http://www.hokejforum.com/schvalovanie- ... t8632.html" onclick="window.open(this.href);return false; ich potrebujeme 5, aby som spustil hlasovanie.
Macho22 píše:Volil bych jednoznacne proti trade, ale to bohuzel neni v tyhle lize dostupne.
Ehm, čo presne to je? Už to tu máme nejaký ten rok a tak nejako som si tú možnosť nikdy nevšimol. Alebo sme ju nechceli? :hmm: Skôr nie, fakt nemám pocit, že by sme sa o niečom takom niekedy bavili.

V každom prípade teraz musím ísť upratovať, takže večer na to mrknem. :-D
Ja jsem nad tim taky dlouho premyslel ale jelikoz se mi stejne nedari a nemam co ztratit tak jsem to vzal a myslim ze ten trejd se muze do budoucna vyvinout jakkoliv.

Co se tyka dealu s cepim tam nebylo co resit, proste kus za kus a dalsi snaha tym trochu nakopnout.
Da se nastavit vote against trade. Kdyz vic jak půlka zvolí tihle možnost tak se trade zamítne
uff, včera Bus striedal cedníka po druhej tretine, vďaka tomu mám 2 štarty :lol2:
Jo, je to fakt klika zrovna v týdnu, kdy nemusel bejt ani jeden start :wink2:
ja som na to ez teraz prisla.. :lol2: najprv ma pichlo ze jeden start ale po minute som si uvedomila ze minimum reached :D
Ekman Larsson od prestupu pozbieral 5 bodov v 2 zápasoch a Fowler sa zranil na niekolko týždňov.. Jo jo mačo bol to stíl roku a mali by ma zavrieť že mi takáto lúpež vôbec prešla.. :roll:
Aj kajo mi nedávno nahodil ponuku Hayes za Frolíka, štatisticky úplne vyrovnané ale s Mišom som bol celkom spokojný podával vyrovnané výkony celý rok a mal lepší ajs tajm tak som si ho radšej nechal a hned v dalšom zápase potom ako som zrušil ponuku sa zranil tiež na niekolko týždnov :hroza: .
Vyzerá to tak že od komisára dostanem riadnu nakladačku a s PO s rozlúčim.. ale zas posledné 2 týždňe som ešte pred víkendom viedol 10-3 aby som v oboch prípadoch vyhral uprdených 7-6 či 8-7 čo mi vôbec nepomohlo.. tak snád aj toto bude podobný prípad a počas víkendu sa tá hostina zruší..
Já z toho Lehtonena dostanu infarkt.
dejf píše:Já z toho Lehtonena dostanu infarkt.
Tak nastesti se Voras roz... Ehm, tak nic :hehe:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS