Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pi*u sisky,na Kruegera nikdo nic nesváděl,co Eakins předvádí je hnus. 1. Debilní formace,hlavne to jak vytírá s Yakem. 2. Totálně bez emocí,hráčům během hry neřekne ani slovo. 3. Debilní systém..kolikrát ani nevíme,co pořádně hrát.. 4. Nedokáže zareagovat na cokoliv 5. Neumí pracovat s těma hracema..Guddy.44 píše:Je snadné to svést rok co rok na trenéry.
Fakt,on je otresnej
A proč jste tedy Kruegera poslali na párka? Nic proti, ale ten hokej pod ním mi přišel právěže nejlepší.. Vy to rok co rok měníte a nakonec toho největšího zoufalce (dle vašich vyjádření) tam necháte, to nedává rozum..
Jestli čekáte, že trenérská hvězda AHL zazáří podobně, jako v Tampě Cooper..
lebo prisiel novy GM a nesedel mu do koncepcie, resp. nemali rovnake nazory na to, ako hrat a kam smerovat. MacT si tak nasiel chlapa, ktory mal na vec rovnaky pohlad. Alebo takeho, ktory bol ochotny trenovat tak, ako si zelal MacT...a mozno MacT dodnes keca Eakinsovi do roboty a vsetko je tak jeho chyba. Ale to uz je len moja konspiracia...Guddy.44 píše:A proč jste tedy Kruegera poslali na párka? Nic proti, ale ten hokej pod ním mi přišel právěže nejlepší.. Vy to rok co rok měníte a nakonec toho největšího zoufalce (dle vašich vyjádření) tam necháte, to nedává rozum..
Pod Kruegorom bola ta hra lepsia a zapasy pozeratelnejsie. Ani nie, ze by sme hrali nejak extra pekny hokej, ale v hracoch bolo vidiet viac vasne a chcenia, co mne staci a aj to prinieslo vysledky, napriek tomu ze ten tim bol na urovni toho dnesneho alebo aj horsi. Tu vasen a chcenie som odvtedy zial az na par vynimiek nevidel. Eakins to do nich nejako nedokaze dostat.
Tak pod tohle se podepisuji. Hlavně u konkrétních hráčů (Eberle).. Přijde mi, že mnozí hrají bez zápalu, bez nasazení a vůbec, že to hrají pro práci a ne pro zábavu. Jakoby je to otravovalo, jezdit na ledě po zadku a bojovat o puky a střílet góly.arek píše:Tu vasen a chcenie som odvtedy zial az na par vynimiek nevidel. Eakins to do nich nejako nedokaze dostat.
Možná to není kvůli trenérovi ale těm prohrám, co si protrpěli. Dle mého ztratili vítěznou mentalitu a ta frustrace z proher je už příliš veliká.
Ja mam vetsinu hracu Oilers svym zpusobem rad, ale kdybych byl GM ja, tak v tom tymu nezustane kamen na kameni :)
Vetsinu mladych hvezd bych poslal jinam (kde by se samozrejme kluci chytli, byli by platni jako hraci co rozhoduji zapasy a vsude by se psalo: "Oilers udelali obrovskou chybu ze toho a toho poslali pryc...")... nicmene prestavam verit, ze tohle jadro je schopne velkych vyher. Pro me by byl v tymu nedoktnutelny snad jen Hall, u vsech ostatnich bych uvazoval o trejdu.
Nicmene nezbyva nez verit dal :))
Vetsinu mladych hvezd bych poslal jinam (kde by se samozrejme kluci chytli, byli by platni jako hraci co rozhoduji zapasy a vsude by se psalo: "Oilers udelali obrovskou chybu ze toho a toho poslali pryc...")... nicmene prestavam verit, ze tohle jadro je schopne velkych vyher. Pro me by byl v tymu nedoktnutelny snad jen Hall, u vsech ostatnich bych uvazoval o trejdu.
Nicmene nezbyva nez verit dal :))
Me osobne je taky velkou zahadou,co se v tom klubu deje..Kdybych byl ja GM,tak bych v prvni rade kopnul do prdele 90% trenerskeho,manazerniho (?
) tymu. Dál bych vytrejdoval Fastha a sehnal poradnou jednicku. Ben je proste maximalne dobra dvojka,Fasth to samé,ale je drazsi a neni to Edmontonan. Dále bych trejdoval pulku tymu...Jediny,kdo si tam zaslouzi byt jsou Hall,Yak,Nuuge,Drai,Hendricks,Gordon,Joenssuu a Arcobello + mladí obránci až na Marincina,toho bych taky kopnul do prdele. Za ty,kteri by sli pryc bych chtelprostě nějaky bojovniky,kteri na lede nechaj vsechno,jmenovite treba Simmonds,Voracek a podobný typy. Hlavne za Schultze,Eberleho a Perrona by jsme meli dostat dost. Dále komplet obrana pryc...V NHL bych nechal klefboma i nurseho,k nim sehnal hrace typu greene,smid (ku*va,ten typek mi chybi
). A sehnal nejakyho TOP obrance,neco jako je treba Shea Weber,na takovyho bych se nebal obetovat letosni prvni pick. No..a ono by to slo,né že ne... Ale o takovejhle vecech si muzu nechat mozna tak zdat,radsi budu furt poslouchat ty stejny kecy od majitele,gm,trenera...
Nechť najmou na post GM Wayna Gretzkého! A nebo jej zkuste na pozici kouče. Tam už nějaké zkušenosti má..
Já bych v prvé řadě najmul nějakého psychiatra, popřípadě psychologa. není to tak dávno, Liverpool FC měl problém podobný, jako Oilers (né tak drastický ale..), no Rodgers zavedl povinné chození k psychologovi a ejhle, hráči se vypovídali, našli vítěznou mentalitu a jak jim to sypalo. (do letoška
).. No za ten jeden rok v PO to myslím stojí.
Já bych v prvé řadě najmul nějakého psychiatra, popřípadě psychologa. není to tak dávno, Liverpool FC měl problém podobný, jako Oilers (né tak drastický ale..), no Rodgers zavedl povinné chození k psychologovi a ejhle, hráči se vypovídali, našli vítěznou mentalitu a jak jim to sypalo. (do letoška
Přesně,přesně hlavně ta poslední věta.Leo píše:Podle mě není chyba v týmu ale celkově ve vedení. McT stál za prd jako trenér a ani jako GM to nebude žádná sláva. Oilers by potřebovali na nejvyšší post někoho kdo má ke klubu vztah (jako u nás Linden) a schopnýho trenéra, kterej umí pracovat s mladejma klukama.
Napad dobrej,v prvni rade bych tam ale poslal Eakinse,aby mu vysvetlili,ze muze obcas projevit emoce..Guddy.44 píše:Nechť najmou na post GM Wayna Gretzkého! A nebo jej zkuste na pozici kouče. Tam už nějaké zkušenosti má..
Já bych v prvé řadě najmul nějakého psychiatra, popřípadě psychologa. není to tak dávno, Liverpool FC měl problém podobný, jako Oilers (né tak drastický ale..), no Rodgers zavedl povinné chození k psychologovi a ejhle, hráči se vypovídali, našli vítěznou mentalitu a jak jim to sypalo. (do letoška).. No za ten jeden rok v PO to myslím stojí.
za dobehnutie stavu 0-3 som rad, casto sa to nestava nielen u nas ale vobec. Druha vec je, ze do stavu 0-3 uz v prvej tretine by sme sa vobec dostavat nemali. Toboz nie 2x po sebe. Ale vravim, som aj rad, ukazali sme charakter a do kompletneho obratu chybali len centimetre pri Eberleho zrdke v predlzeni.
Nuuuge. Od zranenia Halla hra ako drak, presne to, na co vsetci v Edmontone cakaju.
Pouliot. Velmi sikovna hra s hokejkou a do tej prvej lajny sadol natolko, ze vznikaju uvahy o tom, kde dat Halla po jeho uzdraveni (co bude uz coskoro)
Ja nikdy nebyl jeho extra fanda a vzdycky jsem mel radsi Maria to se priznam.Ale on byl opravdu nejlepsi z nejlepsich.Mel stesti na tym, mel zdravi a neskutecnej talent a odhodlani a navic mel i nadhernej charakter.A kdyz dneska nekdo prirovnava Crosbyho k nemu tak mi to prijde vtipny protoze Gretzsky to bodovani vyhraval o 70-80 bodu ve svych nejlepsich sezonach.Druhy mel treba 120 a on ? 200 a vic.Jedinej kdo se priblizil dvoustovce je Mario (199) to jsou dva hraci kteri byli svym nadanim nekde jinde nez vsichni ostatni.Guddy.44 píše:V pátek jsem koukal ve škole..
Tož, kdo nezná doporučuji, hlavně ten začátek, jak popisují, jak se vůbec stal tím, kým se stal.. Nejvíc mě asi dostal ten záběr s těmi trofejemi, co měl doma v pokoji. Neskutečný, Wayne byl, je a vždy bude jen jeden.
Já zase nejsem fanda Sida spíš naopak, ale v době Gretzkyho by taky sbíral jiný body (150 v prstem v nose). Ten hráč je o třídu vejš jak ostatní a to nikdy neměl v lajně hvězdnýho spoluhráče. Dnes je sport svázanej taktikou a není to tak otevřené jako dřív takže ty rekordy Waynea už nikdy nikdo nepřekoná.Anger píše:Ja nikdy nebyl jeho extra fanda a vzdycky jsem mel radsi Maria to se priznam.Ale on byl opravdu nejlepsi z nejlepsich.Mel stesti na tym, mel zdravi a neskutecnej talent a odhodlani a navic mel i nadhernej charakter.A kdyz dneska nekdo prirovnava Crosbyho k nemu tak mi to prijde vtipny protoze Gretzsky to bodovani vyhraval o 70-80 bodu ve svych nejlepsich sezonach.Druhy mel treba 120 a on ? 200 a vic.Jedinej kdo se priblizil dvoustovce je Mario (199) to jsou dva hraci kteri byli svym nadanim nekde jinde nez vsichni ostatni.Guddy.44 píše:
se schvalne koukni jakejma rozdilama Wayne ty bodovani vyhraval.To nebylo o 10 bodu.Leo píše:Já zase nejsem fanda Sida spíš naopak, ale v době Gretzkyho by taky sbíral jiný body (150 v prstem v nose). Ten hráč je o třídu vejš jak ostatní a to nikdy neměl v lajně hvězdnýho spoluhráče. Dnes je sport svázanej taktikou a není to tak otevřené jako dřív takže ty rekordy Waynea už nikdy nikdo nepřekoná.Anger píše:Ja nikdy nebyl jeho extra fanda a vzdycky jsem mel radsi Maria to se priznam.Ale on byl opravdu nejlepsi z nejlepsich.Mel stesti na tym, mel zdravi a neskutecnej talent a odhodlani a navic mel i nadhernej charakter.A kdyz dneska nekdo prirovnava Crosbyho k nemu tak mi to prijde vtipny protoze Gretzsky to bodovani vyhraval o 70-80 bodu ve svych nejlepsich sezonach.Druhy mel treba 120 a on ? 200 a vic.Jedinej kdo se priblizil dvoustovce je Mario (199) to jsou dva hraci kteri byli svym nadanim nekde jinde nez vsichni ostatni.Guddy.44 píše:
uz ma seriozne nebavi sledovat tuto tragediu rok co rok. Mame 17. november a s kludom mozeme povedat, ze playoff opat nebude. Ziadnu vitaznu seriu, ktora by mohla ten vyvoj zvratit, tento tim nedokaze urobit.
A Marman ma pravdu. Dokedy tam budu drzat toho amatera Chabota? Kazdy jeden golman, ktory k nam prisiel v poslednych rokoch, zacal dobre (snad az na LaBarberu) a postupom casu zacal suckovat. Nahoda? Nemyslim... dostatocny dokaz sme dostali uz vlani z Nashvillu, kam sme poslali Dubnyka a tamojsi coaching stuff oznamil, ze o Dubbieho nebolo v EDM dobre postarane, ziskal zle navyky a poslali ho na farmu. Teraz pod Burkeom Dubnyk ocividne pookrial. Inak povedane, Dubnyk bol po posobeni v Edmontone odpisany loser a vcera sa tam vratil ako plnohodnotny brankar, minimalne back-up na NHL-leveli. A casovy rozdiel je len par mesiacov. Burke
Tie zle navyky sa uz prejavuju aj na dvojke Scrivens-Fasth. Tuto sezonu chytaju ako mantavi a nebolo zapasu, kde by nedostali lacny gol.
A Marman ma pravdu. Dokedy tam budu drzat toho amatera Chabota? Kazdy jeden golman, ktory k nam prisiel v poslednych rokoch, zacal dobre (snad az na LaBarberu) a postupom casu zacal suckovat. Nahoda? Nemyslim... dostatocny dokaz sme dostali uz vlani z Nashvillu, kam sme poslali Dubnyka a tamojsi coaching stuff oznamil, ze o Dubbieho nebolo v EDM dobre postarane, ziskal zle navyky a poslali ho na farmu. Teraz pod Burkeom Dubnyk ocividne pookrial. Inak povedane, Dubnyk bol po posobeni v Edmontone odpisany loser a vcera sa tam vratil ako plnohodnotny brankar, minimalne back-up na NHL-leveli. A casovy rozdiel je len par mesiacov. Burke
Tie zle navyky sa uz prejavuju aj na dvojke Scrivens-Fasth. Tuto sezonu chytaju ako mantavi a nebolo zapasu, kde by nedostali lacny gol.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF