Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

serie 3 vítězných zápasů v řadě skončila...sice to zezačátku vypadalo velmi dobře, když nás do vedení dostal Prospal v přesilovce, ale pak už měli ze hry více Habs. Hned na začátku třetí třetiny dorovnali a pak se hra vyrovnala a byl k vidění pěkný hokej. Škoda že Tampa neproměnila nějakou tu šanci, i když nutno říci, že Montreal toho taky spálil dost.

V nájezdech to vypadalo nadějně, když Jussi proměnil. Pak už ovšem nedal z Tampy nikdo (Prospal, Lecavalier) zatímco Habs měli 2 střelce. Nevím, proč Tocchet nenasadil na nájezdy Malona, který má na ně výbornou statistiku v této sezoně. No co se dá dělat. I bod není špatný. Teď nás čekají 3 divizní souboje-nejprve Caps, potom Carolina a pak Atlanta. Hlavně z těch posledních dvou zápasů chci 4 body :!:
Jn, zápas dospěl asi spravedlivě do probloužení (a to ještě dali Habs dali 5s před koncem břevno...), bylo to vyrovnané. Hokej pěkný, hráli sme celkem dobře, šly nám oslabení, ale naopak tradičně přesilovky vůbec ne. Kdy už konečně Tocchetovi dojde, že ta jeho slavná chemistry na PP stojí za prd.
No, a v nájezdech už to bylo jasné, protože my bysme museli jezdit na prázdnou bránu, aby byla šance. Skončilo to jako vždy, soupeři stačily 2 nájezdy. Škoda, ten druhý bod mohl zůstat doma...
leci: Malone jet měl, Tocchet to říkal pak i na tiskovce, že to byla chyba ho nepostavit
Tak takový zápas se jen tak nevidí. Po tomhle musí být frustrace na maximu. První třetinu bylo na ledě jen jedno mužstvo (Caps), od druhé se to celkem srovnalo, ale dneska lze s přehledem říct, že zápas prohrál Mike. Zařídil 2 góly po špatné rozehrávce a dalši 2 pustil lacinou střelu. Zbylé padly zase pro změnu po hrubkách obrany. Opět sme připomínali cirkus.
Přitom všecky naše góly byly nádherné, buď výstavní střela nebo krásná kombinace.
Hrůza se na to dívat, leci vychatals to dokonale, žes to sbalil po první třetině.
Strašná škoda fakt, takhle blbě si prohrát zápas, snad jen, že je to letos poprvní, co sme jednoznačně prohráli zápas díky golmanovi (vzpomeňte duo Grahame-Burke, to bylo častejc co? :-) ) a že si to Mike vybral na zbytek sezony a že to bylo poprvné a naposled.
Pak ještě velmi nepříjmná věc, Hewarda narazil Ovechkin na mantinel a dopadlo to pro Jamieho velmi nepěkně, odvezli ho hned do nemocnice, tak doufejme, že se vrátí brzo (ikdyž to tak nevypadá....). To je třetí bek zraněný...
Dnes nás čeká velmi náročný zápas, doma s Hurricanes . Nesmíme si dovolit zaváhání , Carolina se drží na samé hranici PO , nesmíme si ji nechat utéct !!! Už takhle se ty body strašně těžko dohání ... :(

Máme docela rozsáhlou marodku v obraně . Z minula na marodce zůstávají zřejmě jak Ranger tak i Krajíček , k nim navíc přibyl Jamie Heward , s ním to nevypadá vůbec dobře :!: :verysad:

Hrát by měla dnes tahle šestka : Eminger , Meszároš, Malík , Wishart , Mihalík , Smaby
To nevidím dobře , nechápu proč není v 1.týmu Lundin , který byl na začátku sezony takovým 3.bekem , snad nějaké neshody s trenérem :?: když z farmy byli před ním povoláni Smaby , Mihalík ... dokoce i Wishart ... to vypadá na nějaké vnitřní problémy :!: jinak si v Norfolku vede dobře - 7 zápasů , 6 bodů ( 1+5 )

Každopádně v bráně bych dnes upřednostnil Kolziga ( nebo Rama ) , nevím jestli už je Kolzig fit . Každopádně Mike dnes ne , minulý zápas mu absolutně nevyšel , navíc chytal už asi 10 x v řadě ... to není taky ideální :o

Věřím , že doma zvítězíme , takových 5:2 :)
Kua , vedem 2:0 , hrajem super hokej , pak přestanem úplně hrát a rázem to je 2:2 po 1period . No neposral by se z toho jeden ?
No sice sem to neviděl, ale od druhé třetiny, co jsme prohrávali, jsme měli jenom 9 střel....na mužstvo, které by mělo dotahovat, navíc v závěru, je 9 střel na 40minut trochu málo ne?
Plus nedohrál Mezsároš....to vypadá, že příště tu obranu na průměr 21 let a 10 odehraných zápasů stáhnem. Eminger, Malík, Wishart, Lundin, Mihálik, Smaby - tož to je slabé i na AHL :-D
Dnes nás čeká ve 23hodin Atlanta , doufám že už se někdo vrátí do obrany !!! Heward asi těžko , Meszároš taky pochybuju , kdo víc co mu ta rána pukem zlomila ... jak jsou na tom Ranger s Krajíčkem , to nevím ... každopádně s tou obranou co psal Mountain to nevidím dobře ... Wishart , podle mě , na NHL zatím nemá :?
i tak co jsem včera viděl byl Malík horší než Wishart. Co je sakra s Lundinem že nehraje :?:
To by mě taky zajímalo, sem kdesi četl, že kdybysme ho povolali, tak riskujem, že ho ztratíme, protože byl na waivers nebo co, ale moc logicky se mi to nejeví, asi existuje nějaké pravidlo, o kterém nevím, nebo to blbě napsali nebo sem si to já blbě zapamatoval :-)
Každopádně tam asi něcu bude, jinak by myslím šanci dostal.
Dneska i přes zranění by měl nastoupit Mezsároš (včera 64 stehů, dneska hrát, RESPEKT) a Krajíček, tak snad to bude lepší.
Mám takový pocit, že takové pravidlo existuje. Vím, že při přesouvání hráčů na farmu záleží na počtu odehraných zápasů (dvoucestná smlouva taky hraje roli, pokud ale hráč odehraje v prvním týmu určit počet zápasů, musí jít přes waiver i když má dvoucestnou) A podobné to asi bude i z farmy do prvního týmu.
Prvá minúta zápasu za nami a Tampa nedostala gól :shock: :o :D. Už to musí byť pre Vás víťazstvo :).

Ale nie teraz naozaj. Trochu sa obávam Tampy, lebo sa rozbehla v poslednej dobe, ale tak snáď dokážeme, že Tampa nemôže byť nad naše sily. Let´s go Thrashers.
s tím Lundinem...asi to bude fakt tím že je možné že by musel přes waivers :idea:

thasrhere...tak nakonec jsme dostali gol až v poslední miuntě...jen škoda, že kvůli tomu ztratil Smithy shotout

„Na tom nezáleží. Hlavní je, že jsme vyhráli. Shutout je jen bonus,“ uvedl Smith. „Doufám, že budu v těchto výkonech pokračovat. Na úvod série venkovních zápasů to nebylo špatné,“ dodal.

Trenér Lightning Rick Tocchet po utkání prohlásil: „Mike je velmi soutěživý hokejista a prohry snáší hodně těžko. Přál jsem mu, aby udržel čistý štít."

Obrázek

Konečně se ale zdá, že to byl povedený výkon i co se konečného výsledku týče. Jednou se prosadil Eminger a Malone, dvakrát se trefil St.Louis a tak jsme nakonec vyhráli 4:1 :yahoo:

ObrázekObrázek

„Při naší poslední návštěvě Atlanty jsme tady nezanechali dobrý dojem. Byli jsme zklamaní z našeho výkonu i výsledku. Od té doby jsme se ale hodně zlepšili, hrajeme teď mnohem lepší hokej,“ prohlásil St. Louis.

nyní si dáme 3 dny pauzu a pak se vrácíme do akce s týmy z Pacifické divize. Postupně se utkáme s Phenoxiem, Anaheim (Nova Sport), LA, San Jose. Chtělo by to alespoň 4 body.

Hallova práce před brankou před prvním golem
Obrázek

Valabík přišpendlený Artym
Obrázek

mountain píše: Dneska i přes zranění by měl nastoupit Mezsároš (včera 64 stehů, dneska hrát, RESPEKT)
:arrow: Nepříjmné zranění v obličeji Meszároše nezastavilo

Obrázek

„Pokud je to možné, chci hrát v každém utkání. Vezmu si na přilbu ochranný kryt a budu připravený nastoupit. Nemám zlomenou ruku nebo nohu, to by byla jiná situace. Musíte se zapřít a jít na to. Především chci pomoct mužstvu přerušit sérii tří proher,“ avizoval Meszároš ještě před zápasem.

„Dostal jsem nějaké prášky na bolest, ale během hry jsem se cítil úplně v pořádku. Mřížka mi trochu vadila, protože na ni nejsem zvyklý. Ale jinak to bylo celkem bez problémů,“ uvedl Meszároš.

„Vzal si mřížku, vyjel na led a hrál, což hodně vypovídá o jeho charakteru. Takhle se podle mě chová lídr a pro Andreje je to další posun v žebříčku vůdců mužstva,“ ocenil obětavost svého svěřence kouč Tampy Bay Rick Tocchet.
ThrashersFan píše:Prvá minúta zápasu za nami a Tampa nedostala gól :shock: :o :D. Už to musí byť pre Vás víťazstvo :).

Ale nie teraz naozaj. Trochu sa obávam Tampy, lebo sa rozbehla v poslednej dobe, ale tak snáď dokážeme, že Tampa nemôže byť nad naše sily. Let´s go Thrashers.

Tak tohle jsi nemusel , myslím , že jste v tabulce za náma :wink: rozhodně máme větší potenciál než vy , mám dojem že s NYI jste považování za největší nazdárky v lize .... :cool:

Ale nám většinou tyhle narážky přinesou štěstí , a zápas vyhrajem , to se potvrdilo i dnes :thumbsup:
Asi máte borci pravdu , s tím Lundinem to bude nějak komplikovaný . Těžko bychom povolávali Wisharta,který doted' nehrál ani minutu v NHL ...

Jinak k zápasu .... leci už vše napsal , zápas jsem neviděl , ale asi jsme jim nedali šanci :thumbsup: Eminger zahrál opět skvěle , ten jde nahoru od zápasu k zápasu ... Meszároš to taky kousl , borec :yes: tu mřížku má ještě pokud vím Robidas z Dallasu , ten jí má už dokonce podruhé během posledního půlroku . Loni v Play - off si něco přihodil ...

Ted' nás čekají 4 velmi těžké zápasy ... opravdu si netroufám tvrdit kolik bodů uhrajem , bylo by super uhrát kolem 5-6 bodů , ale to bude moooc těžké :roll:
O to viac ma sere, že hneď ako som dopísal, tak zrazu počujem he scooores. :?

Ale tak čo už, v zápase ste boli jednoznačne lepší, ale stále si myslím, že sa stretneme v boji o posledné miesto :).
Tak dnes nás čeká Phoenix , to bychom myslím mohli zvládnout . Ty Wishart s Vladem Mihalíkem byli posláni zpět do Norfolku , je to znamení že dnes již nastoupí Ranger :?: snad ano

Jinak Downie byl nominován do All-Stars AHL :thumbsup: http://lightning.nhl.com/team/app?artic ... rvice=page je jen otázkou času kdy se objeví v A týmu , místo Jokinena by mohl hrát hned . Toho bychom se měli v únoru pokusit vyměnit , po sezoně bude RFA , at' za něj aspon něco dostanem , je tragickej
Tak po 1.třetině zatím 1:1 , škoda měli jsme víc šancí . Meszi konečně gol :thumbsup: srovnali celkem se štěstím , nevadí , 2.třetina bude klíčová . Jinak Halpern nemá konkurenci na buly , byl z toho i gol , vyhrál prvních 7 buly , až v 8.prohrál

2:1 , bože to zas byl gol ...

Tak nakonec 3:2 , opravdu zkušeně :evil: zas naše famozní 3.třetina,ta se zapíše do dějin . Malík s Rangerem katastrofa . A toho nazdárka Jokinena vyměnte za pytel puků do Atlanty ... hrůza co on tam vyvádí

Nevím čím to bylo , ale připadalo mi , že jsme hráli celou 3.třetinu v oslabení ... vystřelili jsme tak 3 x :thumbsup:
Hm, kolik zápasů sme letos prohráli o gól a ztratili v nic vedení? Odpovím si sám - MOC.
2 góly Coyotes úplné haluze, třetí tak na hraně s vysokou holí, ale budiž....tento zápas sme měli vyhrát, takhle mám z toho tripu špatný pocit (leda bysme zaskočili Sharks :P )
Tocchet bol riadne znechuteny: "Z tímu som veľmi sklamaný. Je to neakceptovateľné... Nič sa v našej hre nemení, stále tie isté chyby, je to hrôza. Po takomto hroznom výkone je mi až zle, že práve ja som trénerom Tampy,"
Obrázek
cepi píše:Tocchet bol riadne znechuteny: "Z tímu som veľmi sklamaný. Je to neakceptovateľné... Nič sa v našej hre nemení, stále tie isté chyby, je to hrôza. Po takomto hroznom výkone je mi až zle, že práve ja som trénerom Tampy,"
Nezávidím mu, pre mňa je osobne Tampa sklamaním, očakával som od nich viac. Aj od Lecavaliera.
Tak zase podle stare sablony. vedli jsme 2:0 pak 3:1 ... a behem asi 15ti vterin jsme dostali srovnano na 3:3 . Co se bude dit ve treti ... no na to si pockame ... doufam, ze tentokrat se to obvyklemu scenari vymkne a vyhrajem.

EDIT: ... tak slava, na hattrick to nakonec Melounovi nedopadlo ale dva body v beznym hracim case jsou uspech. To zase jednou nebyl PanBuh doma. Nicmene myslim, ze Toc moc duvodu ke spokojenosti mit nebude., je to des a bida.
Byl to poměrně podobný výkon jak včera proti Kojotům , nicméně 2 body jsou doma a to jde :thumbsup: Ramo zachytal dobře , pokud po sezoně Kolzig skončí , máme si myslím kvalitní dvojku :)

Jinak jsme zde již několikrát kritizoval Malíka , ale poslední dobou včetně dneška hraje dobře :roll:
Naopak Ranger dost chybuje , dneska tam měl jeden kiks , málem z toho byl gol na 4:3 ...
BTW , dnes byl zdravým náhradníkem Stamkos , poslední dobou hrál katastrofálně . Měl období kdy hrál poměrně slušně ( ale zdaleka ne jak by bylo hodno na 1.draftu ) , ale ted' to opět stálo za prd . Třeba mu to pomůže a ještě alespon částečně napraví dojem z jeho zatím nepříliš úspěšné 1.sezony .... moc tomu ale nevěřím :(

Ale na druhou stranu věřím , že by mohl být jako např.Kessel ( ten měl ve své 1.sezoně taky tuším nějak okolo 25 bodů , k tomu ale ještě ta nemoc tuším ... ) a podívejte kde je ted' ... :thumbsup:
vy teda mate vysledky :roll: puknete s kojotmi a klepnete hydinku :roll: ale take premenlive vysledky nie su veru nic moc, chcelo by to potiahnut riadnu vitaznu snurku, ktora by dodala timu tak prepotrebne sebavedomie..ci sa to podari :ja_neviem:

Stamkosa by som v jeho 1.sezone urcite neudupaval, ktohovie ak by bol tetkom v zostave Bruins, ako by si pocinal tam...od Kessyho kade kto ocakaval zazraky hned v jeho uvodnej sezone, ale tie novacikovske tlaky su neskutocne, stane sa, ze v 1 novacikovskej sezone hrac vyleti ako raketa a hned v tej dalsej "krizovej" vyhasne..Kessy nastastie naplno pretavuje svoj potencial a ak sa Tampa ako tim niekedy ustali, Stamkos pak snad pookreje...aj ked Tavares je Tavares :wink:
Tohle vítězství beru stejně jako prohru, vůbec nic se nezměnilo. Dáme krásně gol na 3:1 a pak v zápětí 18:28 a 18:40 ....tož kua ale kde to sme! Kdyby to bylo sem tam, ale tohle se děje celou sezonu prakticky. My opravdu vyhrajem jenom shodou okolností....(ok, někdy hrajem dobře, ale to moc často není...)
Tímhle stylem bude fakt lepší, soustředit se na to poslední místo, protože Tavares zahrál dobře teď na MS, naopak od Hedmana, kterého se stavil i před Tavarese nějak nezazářil, takže teď bych to přehodil...
...jediné pozitivum na tom zápase byl asi tak healthy scratch Stamkos. Já od něho taky neočekávám 80bodů, ale čekal jsem teda aspoň hru na úrovni NHL s občasnými záblesky jeho údajné geniality, ale zatím je to jedno velké trápení, měl jít na farmu už po 10 zápasech....
EDIT: tak po highlightech - ten Malone je zvláštní hráč, on když má tutové šance, tak není schopný to proměnit a když se jenom motá kolem brankoviště, tak se to k němu odrazí nebo to tam nějak došmrdlá :-D Ale hlavně že ty goly dá.
A Martyho gól v oslabení nádhera!
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA