Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zaujímal by ma Boone Jenner, aký je to hráč, čo je zač.
Takže údajne sme o Campbella záujem nemali:
TReedDispatch Thomas Reed
Howson said again the club had no talks with #Blackhawks regarding D Brian Campbell. He said reports were "completely false."
našťastie... :clap:
mt-svk píše:Ja ti práve dávam za pravdu, ale podľa mňa sa útok tých dvoch skúsi, k nim pôjde niekto z dvojice Huselius /ak nebude vymenený/, Filatov /ak sa v kempe ukáže v dobrom svetle a vyčistí si hlavu/. To sú jediné krídla, ktoré vedia tvoriť hru, inak žiadne. V budúcnosti si pravdepodobnú zostavu videl.

V minulosti som napísala:
Neviem teda ako Dawe, ale ja očakávam, źe budú vymenení: Voráček, Huselius, Pahlsson, Lepisto a Russell. Stralman taktiež, alebo mu nebude predĺžená zmluva.
a ejhle... Voráček je vymenený, vďaka zisku Cartera sa asi poberie aj Pahlsson. Do štvrtého útoku je ho škoda a v treťom bude hrať Johansen. Som zvedavá, či sa splní moja predpoveď, ze ak získame Cartera za Voráčka, poberie sa aj Brassard, ktorý bude zbytočný.

A ejhle Filatov je vymeneny :lol2: Toho jsi nejak netipovala co? Skoda ze zrovna do Ottawy, kdyby tak treba Vancouver, to by se v Martine slavilo :lol:
promin mt-svk ale musel jsem posparnout, mi to neda :D
Zvláštní výměna. Proč Columbus pustil takového mladého nadějného hráče za draft ve 3. kole ze kterého nemusí nic být?? to si to Filatov vydupal nebo dělal v Columbusu nějaké problémy???
Údajne poźiadal o výmenu.
Nikita Filatov had requested a trade from #CBJ or he planned to play in #KHL next season
Tom Reed

Tak nevie, na formspringu vždy odmietal špekulácie do KHL.
Aspoň už na něj nebudeš poslouchat narážky. Jestli se tuto sezonu nezvedne, tak je sním v NHL pravděpodobně konec...
Tak konečně mám zase trochu toho času a tak se vyjádřím k novinkám co se za poslední dobu upekli -

Carter u nás!
Z té výměny mám hodně rozporuplné pocity a to i už přes nějaký ten čas. Na jednu stranu jsem rád, že Carter je v týmu. Zase na druhou si myslím, že za tu protihodnotu jsme možná mohli získat lepšího hráče (například ?M. Richard?). Ale to už asi nemá smysl nad tím takhle přemýšlet.
Kdo je vlastně vítěz této výměny? Momentálně to jsme to my, ale už příští rok nebo za dva můžeme konstatovat, že jsme poraženi. Oba týmy dostali co chtěli. Philla dostala potenciál a dva velké přísliby do budoucna, které mohou Cartera nahradit a dokonce být v budoucnu i lepší než on. A Columbus prověřeného, s výbornou smlouvou, mladého střelce. A to slovíčko - prověřený je nejdůležitější. My zkrátka už ten potenciál jen nepotřebujeme. Potřebujeme se posunout trochu dál a na další úroveň a já věřím, že Carter nám s tím pomůže. Minimálně organizaci zvýší image, dá větší šance na trhu volných hráčů, sníží tlak na Nashe a přinese nám také góly. Takže suma sumárum já jsem spokojený, ale někde vzadu ta nejistota z tohoto tradu přeci jen je. Je to těžko popsatelný pocit. Takže doufám, že chápete. :)

Každopdáně teď je to úplně jiné mužstvo a pokud Howson přivede obránce tak Jackets by snad mohli být týmem na play off. Howson dal signál, že chce pozvednout mužstvo na vyšší level. Teď už jen aby to dotáhl do konce. Tak hodně štěstí chlape. :)

Odchod Filatova
Odchod Filatova fanoušky asi překvapil, ale já osobně to chápu a nebrečím nad tím. Filatov tu šanci dostal se pořádně prosadit do NHL. Nedokázal ji naplnit a na farmě také nezářil. Sice argumenty typu proč to Howson s ním ještě ten rok nezkusil atd. jsou na místě, ale my jako organizace nemáme tolik času. A hlavně Filatov si přijde a požádá o výměnu a vyhrožuje, že bude hrát v KHL příští ročník. No, tak co s takovým hráčem? Šup se ho zbavit. A čekat rok jestli se Rus nevzpamatuje a nesrovná si to v hlavě a potom za něho dostat 6 pick? Proč bychom to dělali? Tento krok zcela chápu a i schvaluji. Přitom pokud by Nikita nebyl hloupý tak viděl, že se uvolnilo místo v sestavě a měl by velkou šanci (už další) se zabydlet v A-týmu. Je to jeho mínus. Třeba se mu u Sens bude dařit a já mu to i přeji, ale pro Columbus byl zbytečný.

Draft
Boon Jenner co vím já tak je to nesmírně pracující hráč, který nevypustí nic jak na ledě, ale i na tréninku. Pro trenéry ideální hráč. Má vůdcovské schopnosti a jeho největší předností je defenzivní práce. Jeho budoucnost se odhaduje na třetí linii a pokud jeho vývoj půjde správným směrem tak tento post budeme mít zaručeně zajištěný.

O ostatních hráčích už nějaké podrobné informace vážně nemám. :)

Tak jsem se zase jednou vypsal a na srdci už toho momentálně více nemám. :D :klobuk_dole:
Filatov či v rozhovoroch, alebo na formspringu odmietal odchod do KHL a operoval tým, že má ešte rok platnú zmluvu. Okrem toho Howson povedal, že by sa ho pokúsil vymeniť aj bez žiadosti o trejd, ktorý bol údajne pred 10 dňami, takže o Carterovom príchode vedieť nemohol. Je otázne, či vôbec o trejd žiadal, či si to Howson nevymyslel, len aby odôvodnil trejd. No a k tomu nechýbaniu. Nikto, opakujem nikto z našich hráčov, ani Carter s Nashom či Johansen, nemajú také hokejové myslenie ako on, jeho pasy sú precízne. Mohli sme mať dva skvelé útoky. On sa presadí, aj vedenie muselo vedieť o jeho zraneniach v tejto sezóne, ibaže mi to pripadá, ao keby mali na neho iný meter. Za také výkony, aké neskôr predvádzal Voráček by Filatov pálil na farmu, jemu sa ani čas neznížil.

Tu sa v holej nahote ukázala blbosť nášho vedenia a neschopnosť pracovať s hráčom. Pre Nikitu je to vyslobodenie.
Umby18 RJ Umberger
Great work by Scott Howson to get a 3rd round pick for Filatov.. #teamsgettingbetter
Tady Columbus uz nemel co ztratit. Umby :good:
Atlantik píše:
Umby18 RJ Umberger
Great work by Scott Howson to get a 3rd round pick for Filatov.. #teamsgettingbetter
Tady Columbus uz nemel co ztratit. Umby :good:
Ten tweet Umberger zmazal, okrem toho tam bol ďalší, ktorý ho opisoval ako "good kid". Takže sa mýliš. Podľa mňa bol dôvod zmazania v zlom pochopení jeho tweetu, viď ty, kým on narážal na jeho súčasnú hodnotu. No a ak skutočne žiadal o trejd, tak dôvodom bolo asi to, že ho organizácia odpísala, nie Columbus ako tím.

K Columbusu. Centrov máme zaistených, to je fajn. Ak nebude Brassard vymenený, asi sa Vermette posunie na krídlo. Taktiež som zvedavá, či bude hrať Johansen hneď centra, alebo najprv na krídle, a či bude Pahlsson v treťom, alebo štvrtom útoku. Taktiež mi chýba ešte aspoň jedno tvorivé krídlo, Kubalík, Calvert a pravdepodobne aj Atkinson sú viac strelci. Podľa Arniela by sa mal budúci rok do zostavy presadiť Majorov. Tak na to som zvedavá, ale ani on nepatrí medzi tvorivých hráčov, skôr je to powerforward.

Obrana. draftovali sme Mika Rilleyho, je to krpec, asi preto bol opomenutý. Nevie o ňom niekto niečo?
Cez letné mesiace tu asi chodiť moc nebudem, mám nejaké preklady na prácu, ale to neznamená, že som na Columbus kvôli výmene Filatova zanevrela. Filly je len hráč, kým ja mám rada Columbus, nielen organizáciu, ale aj mesto. Aj keby boli všetci hráči vymenení a miesto nich tu hrali tí, ktorých neznášam, tímu fandiť neprestanem :!: :!: :!:

Skrátka, Columbus je len jeden :!: :!: :!: :good: a ja som bola, som a budem hrdým fanúšikom Columbusu :!: :!: :!:
mt-svk píše:Aj keby boli všetci hráči vymenení a miesto nich tu hrali tí, ktorých neznášam, tímu fandiť neprestanem :!: :!: :!:

Skrátka, Columbus je len jeden :!: :!: :!: :good: a ja som bola, som a budem hrdým fanúšikom Columbusu :!: :!: :!:
Ty máš určite v profile na facebooku napísané, že "Som aká som a nikdy a nikto ma nezmení a komu sa to nepáči môže ísť do p..."
:D
mt-svk může slavit :oslava: Wisniewski do Columbusu...už se jen čeká na podpis :thumbsup:
leo píše:mt-svk může slavit :oslava: Wisniewski do Columbusu...už se jen čeká na podpis :thumbsup:
Hádam si nemyslíš, že tam ostane, keď má šancu na trhu dostať balík aj od Detroitu...tak blbý hádam nie je.

Ale Howson má tento rok gule, to sa musí nechať.
Getzo5 píše:
leo píše:mt-svk může slavit :oslava: Wisniewski do Columbusu...už se jen čeká na podpis :thumbsup:
Hádam si nemyslíš, že tam ostane, keď má šancu na trhu dostať balík aj od Detroitu...tak blbý hádam nie je.

Balík může dostat i od Columbusu. A asi dostane, ale máš pravdu, že 6 milionů od Detroitu je lepší jak 6 od Columbusu :)
leo píše:
Getzo5 píše:

Balík může dostat i od Columbusu. A asi dostane, ale máš pravdu, že 6 milionů od Detroitu je lepší jak 6 od Columbusu :)
Nabízí se otázka, zaslouží si takový plat? Já osobně bych mu to asi nedal.. divím se, že Detroit mu tolik chce dát. :-O :)
Reeper.89 píše:Nabízí se otázka, zaslouží si takový plat? Já osobně bych mu to asi nedal.. divím se, že Detroit mu tolik chce dát. :-O :)
Ani Ehrhoff si to nezaslouží. Takový pálky můžeš cpát ostřílenejm borcům co jsou každoroční jistota a ne někomu kdo v jedné či dvou sezonách zazáří.
Tak chalani :)
1.Dúfam, že James si zráta, koľko je 5 a 5 a s CBJ nepodpíše.
2.Zmluva sa pre neho pečie, a mala by znieť na 5 rokov s platom okolo 4,5 milióna :thumbsup:
3.Dúfam, že sa rozhodne podľa toho, kde má väčšiu šancu získať :cup:
Zmluvy sú výsledkom okolností a tentoraz na roztáčaní platovej špirály nenesú vinu kluby ale samotná NHL a to nezmyselným dvíhaním minimálneho platového dna. Preto vidíme 4,5M za Laicha, možných 6 za Ehrhoffa a pod.... Ak by som bol (pod)priemerný hráč, tak chcem byť UFA práve dnes, teraz, okamžite! v dobe keď Floride alebo Phoenixu chýba takmer 20 M do minimálneho platového dna.

Stačí sa pozrieť na Kopeckého....
begbeee píše:Zmluvy sú výsledkom okolností a tentoraz na roztáčaní platovej špirály nenesú vinu kluby ale samotná NHL a to nezmyselným dvíhaním minimálneho platového dna. Preto vidíme 4,5M za Laicha, možných 6 za Ehrhoffa a pod.... Ak by som bol (pod)priemerný hráč, tak chcem byť UFA práve dnes, teraz, okamžite! v dobe keď Floride alebo Phoenixu chýba takmer 20 M do minimálneho platového dna.

Stačí sa pozrieť na Kopeckého....
Súhlasím až na jednu vec - platový strop musel byť navýšený. V CBA je nejaká pasáž upravujúca príjmové navýšenia hráčov celkovo, takže sa len plní plán, ktorý zaviedli po výluke.
Wisnievskeho treba jednoznačne preplatiť. Tu niet čo riešiť. Taký obranca by bol pre nás obrovskou posilou a najmä pre neho by bolo výhodné to, že by bol jednotkou v obrane zlepšujúceho sa tímu.

Inak, v deelopment campe sa v dobrom svetle ukazujú Boone Jenner a najmä Cam Atkinson. No a samozrejme Ryan Johansen, ale je možné, že ešte na rok zostave v juniorke. Ak sa Boone vývoj nezastaví, v sezóne 2012/13 by mohol skočiť do NHL a byť tretím centrom.

Zmluva nebude predĺžená Lepistovi, čo je dosť prekvapenie, Stralmanovi, čo prekvapko nie je, či Ratchukovi (farmár). Methotovi už bola. Takže zatiaľ naša obrana vyzerá následovne: Russell, Ťjutin, Clitsome, s vysokou pravdepodobnosťou Methot. Wiz by mohol podpísať, plus buď niekto z mladíkov, alebo Hejda (i keď o neho nestojím, ľahko ho nahradí Holden). Je možný príchod ešte jedného obrancu aj keď tomu moc neverím.

takže možné obranné dvojice:

Methot, Wisnievski
Ťjutin, Savard/Moore/Goloubef/Holden/xxx
Russell, Clitsome
Útočník Michael Blunden podpísal s Columbusom nový jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta odohral v minulej sezóne za Blue Jackets len jeden zápas, zvyšok sezóny strávil v Springfielde (AHL). V 37 dueloch zaznamenal 12 gólov a 9 asistencií.
aj tak bude vo falcons
Howson ukázal, že s tím týmem už chce něco udělat a posunout ho trochu dál.
Chválím ho převelice, ale nevěřím, že Wisnievski s námi podepíše. On je v situaci kdy nějaký Columbus mu je tak nějak u řiti. Bohužel to prostě tak je.
Ale náš GM se snaží a tak uvidíme...třeba ještě něco vymyslí. Jsem dost zvědavý na jeho kroky následující. :)
:clap: Jááj. Tak to je tedy překvpávko. Nevěřil, nevěřil jsem, že Scott ho dokáže podepsat. :oops: Sice je to trochu více než jsem čekal, ale asi jsme ho trochu přeplatit zkrátka museli. Každopdáně musím se tady našemu (momentálně :) ) opěvovanému GM omluvit. Kritika z mé strany na Howsona letěla po celý rok, ale teď předvedl, že umí. :) Celkově vůbec nejlepší offseason co jsme zatím měli. :good:

Teď ještě vyřešit náhradního gólmana, podepsat Hejdu a nebo si najít někoho podobného, mladšího jeho typu a bude spokojensot. Pokud vyřešíme ještě tyto dva problémy tak play off snad neuteče. :D

A dáme si ještě jeden šťastný skok :hop: a Detroitu posíláme pozdravy :fucker: :D
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS