Bolo to na nhl.cz, ako preklad názoru fanúšikov, či Steve Y nevie niečo o sťahovaní Tampy do Quebecu, keď kupuje Pouliota a Gagného (frankofónnych hráčov).leo píše:Nekde jsem cetl ze Yzerman neco vi....ze by se Tampa mela stehovat snad do Quebecu nebo co....montreal píše:Zřejmě se naším ,,béčkem" brzy stane Tampa....Já se ptám.Je to pouze náhoda?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj tam.On ted vubec taha do Tampy nejak moc Quebecanumt-svk píše:Bolo to na nhl.cz, ako preklad názoru fanúšikov, či Steve Y nevie niečo o sťahovaní Tampy do Quebecu, keď kupuje Pouliota a Gagného (frankofónnych hráčov).leo píše:Nekde jsem cetl ze Yzerman neco vi....ze by se Tampa mela stehovat snad do Quebecu nebo co....montreal píše:Zřejmě se naším ,,béčkem" brzy stane Tampa....Já se ptám.Je to pouze náhoda?
Já nevím, koho pořád očekáváš, když není téměř žádné místo pod platovým stropem...? Moore mě hodně mrzí, ten je za takové peníze zlatý - tenhle náš krok vážně nechápu! Jinak podle mého, Price si po loňsku nijak moc vyskakovat nemůže, i když je pravda, že v Montrealu je možné všechno a vůbec bych se nedivil, kdyby nakonec podepsal třeba za 3 mil./rok... Ellise je rozhodně škoda, ale tam byl určitě problém v tom, že Ellis chtěl dělat jedničku a to mu v Montrealu nikdo neslíbí - víme proč...montreal píše: :-(K Pricemu
No především mě znervózňuje,že stále nemáme podepsaného prvního golmana a jasně se ukazuje,že měl pravdu kanadský komentátor,když tvrdil,že jsme se zbrkle zbavili Haláka, aniž bychom počkali na podstatně lepší nabídky z ostatních klubů.Nic proti Ellerovi a Schultzovi,ale mohli jsme za Haláka dostat použitelnější zboží pro současný Montreal a nadcházející sezónu.
Také Priceho agent by si při licitaci o peníze tolik nevyskakoval a byla hrůbá chyba,že Gauthier nepodepsal golmana Ellise z Nashville,který k nám měl původně namířeno.Takhle je jasné,že bude Gauthier nucen v některých požadavcích agentu Price ustoupit.Nedovedu si totiž představit,že by Price vůbec nepodepsal.To bychom museli hrát s dvojicí Auld, Sanford popřípadě Desjardins.Nepředstavitelné!!!
K mladíkům obecně.Osobně je vždycky vítám,ale má to svoje ale.Mladíci jistě později dorostou,ale to chce nějaký čas a z nedávné minulosti s tím máme všelijaké zkušenosti a někdy i nedobré.Buď výkonostně nedorostli a nebo se zabývali něčím jiným a hokej je přestal bavit.
Na některé dlouho Montreal čekal a pak je nečekaně vyměnil nebo pustil. Viz mladíci z nedávné minulosti Jancevski,Fischer,McDonagh,Stewart a dojisté míry i další,kteří krátkodobě v Canadiens působily a dnes hrají úplně někde jinde. viz D´Agostini,Latendresse aj.
To bylo vždy řečí,že jsou to ti praví pro Canadiens a dnes pojídají chleba jinde.![]()
takže krátká stručná aktualizovaná analýza poté starší nahoře
Geoff Molson pomalu přebírá místo prezidenta po Pierre Boivinovi
Farmu Hamilton Bulldogs povede nově Larry Carrière po Julienu BriseBois,který bude dělat asistenta v Tampě
Podepsáni námi drafovaní mladíci Leblanc, rus Avtsin,golman Cedrick Desjardins,útočnik Ryan Russell a stálý obránce Bulldogs obránce Henry a velmi loni úspěšný útočník Desharnais.Ovšem to jsou všechno posili pro farmu a Canadiens to zatím nijak výrazněji nepomůže.
Doplněni byli po úspěšném trenérovi farmy Bouchardovi noví trenéři Randy Cunneyworth a Randy Ladouceur.Oba hráli kdysi NHL,ale nakolik budou úspěšní trenéři je otázka.Můj názor :Boucharda nenahradí!!!!![]()
Po šesti vyhozených scoutů z vedení je nově podepsáno a dopněno šest pomocných trenérů a scouttů pro první mužstvo.Jmenovitě SERGE BOISVERT, RYAN JANKOWSKI,VAUGHN KARPAN,CHRISTER ROCKSTROM, KEN MORIN,PIERRE ALLARD.To nejsem schopen posoudit nakolik je to pro nás prospěšné nebo ne.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534973
No,co k tomu říct.Posila pro Canadiens vlastně žádná.Navíc v poslední době odešli další slušní hráči. Dominick Moore a z farmy Vernace a Stewart.Přitom to co dávají Mooremu v Tampě,klidně mohli jsme mu dát také,to platí i pro golmana Ellise místo,kterého nepochopitelně Gauthier přijal pouze o 500 tisíc levnějšího Aulda.Nějak se mi kroky Gauthiera přestávají líbit!!!!
Takže můj názor je ten, že naše sestava bude s podpisem Priceho hotová a maximálně se zapojíme do výměn během sezóny. Ellera zapracují do základu, Pouliot se vrátí k Giontovi a Gomezovi, druhá lajna bude stejná a o checking lines se podělí Lapierre, Moen, Boyd, Darche, Pyatt, Pacioretty a již zmiňovaný Eller. Sem tam se někdo protočí z farmy. Obrana je, myslím, taky jasná - máme tu sedm beků, mezi kterými se určitě vybere šestice - Markov, Gorges, Gill, Špaček, Hamrlík, Subban a O´Byrne. V záloze je pak třeba Weber či Carle.
:)První posila obranných řad Canadiens.Obránce Alexandre Picard.To by snad měl být použitelný hráč do naší často děravé defenzívy,ale přijal bych raději osvědčenějšího obránce.viz třeba Wisniewskiho.V každém případě Canadiens Picard nespasí a je otázka jestli se mezi šestici zavedených obránců vůbec vejde!!K nim počítám i Subbana,kterého doufám letos Martin pravidelně nasadí.
Dost dobře nechápu proč jsme Picarda brali,,snad kvůli tomu,že Markovovi a Hamrlíkovi za rok končí smlouva a budou UFA.Zatim to vipadá v obraně takhle.
O´Byrne - Markov
Subban - Hamrlík
Gorges - Gill
Sedmý obránce je podle mě s vysokým platem Špaček.Alternativy do obrany poté Picard,Carle,Weber
My,ale potřebujeme statné produktivné útočníky na křídlo a taky pořádného centra na bully.A ty stále nevidim!!!
Dost dobře nechápu proč jsme Picarda brali,,snad kvůli tomu,že Markovovi a Hamrlíkovi za rok končí smlouva a budou UFA.Zatim to vipadá v obraně takhle.
O´Byrne - Markov
Subban - Hamrlík
Gorges - Gill
Sedmý obránce je podle mě s vysokým platem Špaček.Alternativy do obrany poté Picard,Carle,Weber
My,ale potřebujeme statné produktivné útočníky na křídlo a taky pořádného centra na bully.A ty stále nevidim!!!
Budu se opakovat - sestava je hotová, nikoho nevyhlížej! Jak bys to chtěl udělat?montreal píše::)První posila obranných řad Canadiens.Obránce Alexandre Picard.To by snad měl být použitelný hráč do naší často děravé defenzívy,ale přijal bych raději osvědčenějšího obránce.viz třeba Wisniewskiho.V každém případě Canadiens Picard nespasí a je otázka jestli se mezi šestici zavedených obránců vůbec vejde!!K nim počítám i Subbana,kterého doufám letos Martin pravidelně nasadí.
O´Byrne - Markov
Subban - Hamrlík
Gorges - Gill
:)Sestava bez golmana je hotová,ale já s ní spokojený nejsem.Očekávám ještě nějaký trade,nebo změnu.Samozřejmě tak, abychom se vešli do platového stropu.
Viděl jsi Míro vloni všechny zápas oproti mě, takže víš,že sedumdesát zápasů jsme hráli pod tlakem v našem obraném pásmu a jen díky golmanovi jsme vyhráli řadu zapasů o gól nebo ušmudlaně v prodloužení.Daleko víc než já, jsi v noci trnul,abychom to nějak slušně vůbec dohráli a plno zápasů bylo ve stavu,že jsme neměli herně šanci a nedalo se nato vůbec koukat.Často přetížená naše obrana dělala chyby a přesilovky jsme měli hodně nevýrazné s občasným zásahem do černého Bergerona nebo někoho dalšího..O tom ,že bychom v zápasech dominovali nemůže být ani řeč.
Ani v play off jsme také nijak zvlášť nedominovali.Podržel nás především golman Halák a střelecká produktivita Cammaleriho,kterému se nevídaně dařilo.Ale především se nám kupodivu povedlo uhlídat Ovečkina a Crosbyho a s nadšením obrátit již téměř ztacenou serii s Washingtonem.Obrana zaslouží moje uznání a to i ti,o kterých jsem dřív poněkud pochyboval Gill a Špaček..Nakonec jsme v serii s Philladelpii unavení fyzicky odpadli a na zvrat nebylo ani pomyšlení.Koneckonců s fyzicky kontaktním hokejem jsme měli problém celou loňskou sezónu,což je dáno i menším vzrůstem našich útočníků.Ale o tom jsem nechtěl psát.
Očekával bych že přijde nějaký fyzicky zdatný útočník,který to bude mydlit jak u mantinelu,tak před brankou a dodá nám fyzickou sílu na přetahovanou.Kdyby se ještě navíc dokázal střelecky prosazovat, bylo by to skvělé.
Odchází centr Metropolit.Tak na jeho místo by snad taky měl někdo přijít?Nebo ty Míro počítáš s Maxwellem?
A k platovýmu stropu Canadiens.Stále nadšeně tleskáte k dlouhodobým smlouvám s čimž se sice opatrně dá souhlasit,ale je to velice ošidné.Zvláště pokud jsou ty smlouvy na vysoké peníze.Ty poté omezují manevrovací prostor GM pro případné posílení nebo obměnění mužstva.Lze s tím souhlasit pouze v případě,když ti hráči budou za ty peníze adekvátrně hrát, což je vždycky risk.
U nás to jsou.Gomez,Cammalleri,Plekanec,Gionta,Markov,Hamrlík,kteří spolu s Kosticynem a Špačkem nám vyžerou teměř 80% platového stropu a jak jste si všimli, mužstvo loni přitom hrálo jak jsem předtím zmiňoval.
Nezlobte se na mne.Ale něco je v Canadiens špatně!!!!!!
Těch hráčů s vysokými smlouvami je moc a už nemám vůbec náladu se hádat o tom,kdo si co zaslouží.Můj názor obecně je, že jsou předražení všichni a ubližuje to především samotným Canadiens.!!!!!
A k Pricemu.Loni nebyl mnohdy schopen vychytat vítězný zápas.Ať se jde bodnout
.Může být rád,že ho celé vedení Montrealu protěžuje.Dokonce tak,že mu odstranili Haláka a bojí se mu najmout pořádnou konkurenci.V jeho případě ať už nelicituje a podepíše
.
Kdyby bylo po mě,tak 1 mil musí stačit.Reálně bych to viděl okolo dvou milionu za sezonu.Navíc nemá nárok.Nic zatim nepředvedl a naděje zatim nesplnil!!!!!
A poslední co vám chci napsat.
Stále platí,že s Montrealem chci vyhrát znovu SC,až ho jednou vyhraju!!!!!
!
Tahle parta sice dokázala loni v PO elán a nadšení,ale výkonnostně na to nemá!!!!!!
Viděl jsi Míro vloni všechny zápas oproti mě, takže víš,že sedumdesát zápasů jsme hráli pod tlakem v našem obraném pásmu a jen díky golmanovi jsme vyhráli řadu zapasů o gól nebo ušmudlaně v prodloužení.Daleko víc než já, jsi v noci trnul,abychom to nějak slušně vůbec dohráli a plno zápasů bylo ve stavu,že jsme neměli herně šanci a nedalo se nato vůbec koukat.Často přetížená naše obrana dělala chyby a přesilovky jsme měli hodně nevýrazné s občasným zásahem do černého Bergerona nebo někoho dalšího..O tom ,že bychom v zápasech dominovali nemůže být ani řeč.
Ani v play off jsme také nijak zvlášť nedominovali.Podržel nás především golman Halák a střelecká produktivita Cammaleriho,kterému se nevídaně dařilo.Ale především se nám kupodivu povedlo uhlídat Ovečkina a Crosbyho a s nadšením obrátit již téměř ztacenou serii s Washingtonem.Obrana zaslouží moje uznání a to i ti,o kterých jsem dřív poněkud pochyboval Gill a Špaček..Nakonec jsme v serii s Philladelpii unavení fyzicky odpadli a na zvrat nebylo ani pomyšlení.Koneckonců s fyzicky kontaktním hokejem jsme měli problém celou loňskou sezónu,což je dáno i menším vzrůstem našich útočníků.Ale o tom jsem nechtěl psát.
Očekával bych že přijde nějaký fyzicky zdatný útočník,který to bude mydlit jak u mantinelu,tak před brankou a dodá nám fyzickou sílu na přetahovanou.Kdyby se ještě navíc dokázal střelecky prosazovat, bylo by to skvělé.
Odchází centr Metropolit.Tak na jeho místo by snad taky měl někdo přijít?Nebo ty Míro počítáš s Maxwellem?
A k platovýmu stropu Canadiens.Stále nadšeně tleskáte k dlouhodobým smlouvám s čimž se sice opatrně dá souhlasit,ale je to velice ošidné.Zvláště pokud jsou ty smlouvy na vysoké peníze.Ty poté omezují manevrovací prostor GM pro případné posílení nebo obměnění mužstva.Lze s tím souhlasit pouze v případě,když ti hráči budou za ty peníze adekvátrně hrát, což je vždycky risk.
U nás to jsou.Gomez,Cammalleri,Plekanec,Gionta,Markov,Hamrlík,kteří spolu s Kosticynem a Špačkem nám vyžerou teměř 80% platového stropu a jak jste si všimli, mužstvo loni přitom hrálo jak jsem předtím zmiňoval.
Nezlobte se na mne.Ale něco je v Canadiens špatně!!!!!!
Kdyby bylo po mě,tak 1 mil musí stačit.Reálně bych to viděl okolo dvou milionu za sezonu.Navíc nemá nárok.Nic zatim nepředvedl a naděje zatim nesplnil!!!!!
Tahle parta sice dokázala loni v PO elán a nadšení,ale výkonnostně na to nemá!!!!!!
Promiň, ale opět nemohu zdaleka souhlasit! V 70 zápasech jsme se plácali v obranném pásmu a neměli jsme na výhru??? To snad ne! V průměru jsme hráli v základní části třeba daleko pohlednější hokej než třeba Boston nebo Philadelphia, když bych měl vybírat z mužstev, která postoupila do play off. Samozřejmě, že tam bylo hodně hluchých míst, ale které mužstvo se v tak dlouhé sezóně nevyhne výkyvům? Vzpomínám si na spoustu zápasů, kdy jsem byl jako fanoušek moc spokojený s atraktivitou našeho hokeje.montreal píše::)Sestava bez golmana je hotová,ale já s ní spokojený nejsem.Očekávám ještě nějaký trade,nebo změnu.Samozřejmě tak, abychom se vešli do platového stropu.
Nezlobte se na mne.Ale něco je v Canadiens špatně!!!!!!Těch hráčů s vysokými smlouvami je moc a už nemám vůbec náladu se hádat o tom,kdo si co zaslouží.Můj názor obecně je, že jsou předražení všichni a ubližuje to především samotným Canadiens.!!!!!
![]()
A k Pricemu.Loni nebyl mnohdy schopen vychytat vítězný zápas.Ať se jde bodnout
.Může být rád,že ho celé vedení Montrealu protěžuje.Dokonce tak,že mu odstranili Haláka a bojí se mu najmout pořádnou konkurenci.V jeho případě ať už nelicituje a podepíše
.
A poslední co vám chci napsat.
Stále platí,že s Montrealem chci vyhrát znovu SC,až ho jednou vyhraju!!!!!
!
Určitě bychom potřebovali nějakého solidního urostlého útočníka do prvních dvou útoků, ale jak to udělat v době platových stropů? Přeplácení hráčů není zdaleka jen naším problémem a když pominu Gomeze a možná Hamrlíka, netvrdil bych, že se nás tenhle problém nějak extrémně týká! Ano, i Špaček má vyšší plat vzhledem k výkonnosti, jakou předváděl minulou sezónu, ale já doufám, že jeho druhá sezóna u Habs bude lepší.
Je hezká myšlenka vyměnit nějaké hráče za jednoho urostlého nadprůměrného útočníka - ale koho můžeme a hlavně komu nabídnout? Prvně mě napadne starší Kosticyn - kdo si ho s jeho současnou výkonností a hlavně platem kolem 3 milionů vezme??? To není absolutně obchodovatelné! To samé třeba již zmiňovaný Hamrlík nebo Špaček. Gainey zasel, Gauthier sklízí...
Přesilovky proti jiným letům nebyly také nic moc.A počet střel v zápase?Byl obvykle na straně soupeře.Jen velmi málokdy jsme někoho v zápase přestříleli./vim, není rozhodující počet,ale efektivita/ovšem stejně to o něčem svědčí.Nějakých ucelených pohledných kombinací bylo proti minulým letům jako šafránu.Mužstvu neupírám enormní snahu strhnout vítězství v prodloužení na svou stranu, ani to s jak velkým srdcem hrálo v PO.To mě opravdu nadchlo!!!Ale jenom nadšením SC nevybojujeme,musíme mít kvalitu.Jen si vzpomeň,že si na nás vyšlápli i taková mužstva ,jako Toronto,Rangers nebo Florida.
Nechci se přít,ale mužstvo je opravdu jenom průměrné a proto bych očekával že ho Guthier přes léto posílí.A co se stalo?Odešel Moore a Metropolit a přišel vlastně jenom Boyd.Jsem zvědavý jestli Moora vůbec nahradí.Ellera a Schultze počítat nemůžu,ty jsou spolu s Leblancem mladí a je otázka jestli na NHL dneska vůbec mají.Nepředpokládám,že by ještě letos víc zasáhli do hry.Spíš se budou plácat na farmě.
Suma sumárum,zatim je to jako loni,spíš jsme ještě o jednoho hráče oslabili,nemluvě o ztrátě Haláka.A to nám chybí podepsat první brankář,který mě v posledním roce tak zklamal.Máme téměř naplněný platový strop a mužstvo je ve stavu,jako loni.Spíš slabší.
Nezlob se,něco je špatně.A že Gauthier sklízí plody po Gainey.Ano od toho je GM,aby si s tim poradil.A jak vidíš pokračuje v tom přeplácení dál.Plekancovi klidně mohl dát taky míň.Ne proto,že by si zvýšení platu nezasloužil,ale proto,že ty obrovské částky mu zužují manévrovací prostor v platovém stropu a nutí ho maximálně tak k nějakým výměnám,když bychtěl mužstvo posílit.Jinak ovšem já ty prachy Tomášovi přeju a doufám,že bude letos hrát,alespoň tak,jako loni.Ale to by jsi třeba zrovna ty nikdy slovně nepřipustil viď.
Tak mi řekni z čeho mám být nadšený?
Nevím, kolik jsi viděl loni v základní části našich zápasů - já jsem neviděl snad tři a opravdu ti můžu říct, že to není doslovně tak, jak píšeš. Ano, ve spoustě zápasů jsme byli přestříleni, ale mnohdy to byly střely propagační - neříkám, že pokaždé. Ale rozhodně bylo i dost zápasů, kdy jsme prostě byli lepší a předváděli hezký kombinační hokej - poznámka od neise mě nepřekvapuje...montreal píše:Míro nějak zapomínáš jak jsme se nemohli do útočného pásma soupeře dostat,natož soupeře uzavřít.To se nám povedlo málokdy a většina našich gólů padala spíš po rychlých brejkových situací po soupeřově ztrátě puku.Nato máme i hráče.Naopak před naší bránou to často hořelo,ale obrana a především Halák dělali divy.Obranou fázi Martin podle mě vysvětlil hráčům dobře.
Přesilovky proti jiným letům nebyly také nic moc.A počet střel v zápase?Byl obvykle na straně soupeře.Jen velmi málokdy jsme někoho v zápase přestříleli./vim, není rozhodující počet,ale efektivita/ovšem stejně to o něčem svědčí.Nějakých ucelených pohledných kombinací bylo proti minulým letům jako šafránu.Mužstvu neupírám enormní snahu strhnout vítězství v prodloužení na svou stranu, ani to s jak velkým srdcem hrálo v PO.To mě opravdu nadchlo!!!Ale jenom nadšením SC nevybojujeme,musíme mít kvalitu.Jen si vzpomeň,že si na nás vyšlápli i taková mužstva ,jako Toronto,Rangers nebo Florida.
Nechci se přít,ale mužstvo je opravdu jenom průměrné a proto bych očekával že ho Guthier přes léto posílí.A co se stalo?Odešel Moore a Metropolit a přišel vlastně jenom Boyd.Jsem zvědavý jestli Moora vůbec nahradí.Ellera a Schultze počítat nemůžu,ty jsou spolu s Leblancem mladí a je otázka jestli na NHL dneska vůbec mají.Nepředpokládám,že by ještě letos víc zasáhli do hry.Spíš se budou plácat na farmě.
Suma sumárum,zatim je to jako loni,spíš jsme ještě o jednoho hráče oslabili,nemluvě o ztrátě Haláka.A to nám chybí podepsat první brankář,který mě v posledním roce tak zklamal.Máme téměř naplněný platový strop a mužstvo je ve stavu,jako loni.Spíš slabší.
Nezlob se,něco je špatně.A že Gauthier sklízí plody po Gainey.Ano od toho je GM,aby si s tim poradil.A jak vidíš pokračuje v tom přeplácení dál.Plekancovi klidně mohl dát taky míň.Ne proto,že by si zvýšení platu nezasloužil,ale proto,že ty obrovské částky mu zužují manévrovací prostor v platovém stropu a nutí ho maximálně tak k nějakým výměnám,když bychtěl mužstvo posílit.Jinak ovšem já ty prachy Tomášovi přeju a doufám,že bude letos hrát,alespoň tak,jako loni.Ale to by jsi třeba zrovna ty nikdy slovně nepřipustil viď.
Tak mi řekni z čeho mám být nadšený?
Nechci se vůbec Gauthiera zastávat, výměnu Haláka mu budu zazlývat pořád - když už ne jeho odchod, tak protihodnotu určitě. Ale přeplácení mu rozhodně vytýkat nebudu! Snad si nemyslíš, že by Plekance utáhnul třeba na 3 nebo 4 miliony? Vyhrnuly by se určitě ostatní týmy s daleko lepší nabídkou! A Gauthier údajně o Plekyho hodně stál - taky by byl blbej, kdyby pouštěl našeho nejproduktivnějšího a nejuniverzálnějšího hráče. Podle mě si ty peníze plně zaslouží a doufám, že v dalších sezónách ukáže, že je dostal právem.
To Gainey roztočil tenhle kolotoč a Gauthier s tím může jen málo dělat - proč musel asi odejít Halák? Místo Gomeze jsme dneska mohli mít Haláka a dva solidní útočníky... Jenže realita je jiná a Gauthier se s ní musí prostě nějak vyrovnat. Teď, doufám, neudělá s Pricem nějakou kravinu a podepíše ho za solidní peníz, když má jako vynikající argument arbitrážní plat Niemiho jako gólmana, který vyhrál SC. Když ho podepíše do 2,5 mil., zbývají nám necelé 3 mil. pod stropem a za ty by se, teoreticky, mohl získat nějaký solidní hráč. Uvidíme...
Jo, a co bych "zrovna já neměl slovně připustit"??? Nějak tomu nerozumím...
Není to tak dávno,kdy tu hráli Recchi,Koivu,Kovaljov a nikdo z nich zdaleka takové prachy jak Tomáš nebral.A to všichni překonali sedumdesáti bodovou hranici,která je zatim maximem Tomášových schopností. Recchi se dostal přes Plekancových 70 bodů dokonce mnohokrát, u nás byl maximem na 80 bodech a ve Philladelphii dokonce udělal 107 bodů.Můžeš si to ověřit ve statistikách.O play off a dlouhodobé výkonnosti ani nemluvě.Buď jak buď,já Tomášovi ty prachy přeju a doufám,že v následujících sezónach jenom potvrdí,že mu právem patří!!!!!
A agument o přeplacení?Vážně ti nestačí to šílenství s Kovalčukovou smlouvou,kdy ho New Jersey chce vyplácet ještě několik let v důchodu?Pokud to tedy vedení NHL schválí,což se zatim nestalo.
Když budou jinde chtít Plekance,tak je vůbec nic nezastaví.Ani vysoká dlouhodobá smlouva.Šílenců,kteří se nebojí utrácet neuvěřitelné prachy je v NHL řada.Lépe radši nejmenovat.
Zaplať pánbůh,že je platový strop,který je trošku brzdí,jinak nevím kam by to vylítlo.Někteří hráči,tedy jejich agenti,už vážně neví za jaké prachy by si hráč měl nárokovat pouhý vstup na led. Nevim kam se to všechno řítí.Jedno je ale jisté.Poškozuje to kluby a omezuje to jejich manévrovací schopnosti.Nutí je to k výměnám,které by za jiných okolností vůbec neprováděli v exrémním případě je to demoralizuje.Podívej se na soudobé Chicago.To je po zisku SC úplně pro letošní sezónu v háji
Peníze které špičkový hráči dnes berou nemohou do konce života utratit.
Moje poznámka nebyla nijak provokující, ale spíše udivujicí, že dokáže být Montreal ke svému týmu tak objektivní, což třeba ty nedokážeš
Philla i MTL hrali v sezoně nahouby, ale důvod byl naprosto odlišný, zatím co u Philly šlo o problémy v šatně a lapálie s golmany, u vás to plynulo z průměrného extra přeplaceného kádru, ke všemu podle mě velmi hloupě poskládanému. Je fakt škoda, že vaši GM jsou koncepčně a platově naprostí hlupáci. Je škoda, aby tým jako MTL vypadal takto...Pokud by všichni fans byli jako ty habsi, tak se v MTL nikdy nic nezmění, protože by všichni byli slepě spokojení..
Co to tady zase plácáš o slepé spokojenosti? Napsal jsem snad někde, že jsem navýsost s naší hrou nebo kádrem spokojený? Nenapsal, viď, ale to bys musel pořádně číst - tyhle polopravdy, které někdo vždycky jakoby "vyčte" z článku, mě opravdu dokážou pořádně vytočit! Napsal jsem jen to, že Gauthier má dost svázané ruce nesmyslnými Gaineyho obchody, hlavně tedy příchod Gomeze, a proto si nemůže nijak vyskakovat a musí pracovat s prostorem, který má k dispozici. Přijde ti to jako slepá spokojenost či co? Jestli ano, tak sorry...neis píše:Moje poznámka nebyla nijak provokující, ale spíše udivujicí, že dokáže být Montreal ke svému týmu tak objektivní, což třeba ty nedokážešPhilla i MTL hrali v sezoně nahouby, ale důvod byl naprosto odlišný, zatím co u Philly šlo o problémy v šatně a lapálie s golmany, u vás to plynulo z průměrného extra přeplaceného kádru, ke všemu podle mě velmi hloupě poskládanému. Je fakt škoda, že vaši GM jsou koncepčně a platově naprostí hlupáci. Je škoda, aby tým jako MTL vypadal takto...Pokud by všichni fans byli jako ty habsi, tak se v MTL nikdy nic nezmění, protože by všichni byli slepě spokojení..
O nesmyslném poskládání už jsem se s tebou bavil, já si to úplně nemyslím - chybí nám pouze jeden robustnější útočník do prvních dvou útoků, jinak jsem s tím složením celkem spokojený - znovu opakuji V RÁMCI PLATOVÉHO STROPU!!!
A k tomu extra přeplacenému kádru - kdo je tam mimo Gomeze a snad Hamrlíka ještě takový? Špaček asi neměl úplně ideální sezónu, ale v play-off, když byl zdravý, hrál dobře. Myslím, že takový Briere byl u vás kritizovaný do loňské sezóny až dost, že neodvádí adekvátní výkony svému platu a o vhodném složení brankářské dvojice bych taky hodně zapochyboval - tam jste byli po letošním volném trhu terčem posměšných poznámek, co jsem stačil zaregistrovat. Takže, jak vidíš, nikdo není dokonalý, ani váš pan Holmgren. Ale když už nám tu Gainey ty problémy vytvořil, je úkolem Gauthiera se s nimi vypořádat a až na odchod Haláka, respektive jeho protihodnotu, mu nemůžu extra nic vytknout. Snad mě ještě trochu mrzí nepodepsání Moorea, ten mi bude v sestavě chybět.
Já bych to připustil klidně, kdybych si to však myslel! Já jsem ale přesvědčený, že ty peníze jsou v kontextu dalších smluv v týmu nebo celé lize naprosto adekvátní - Cammy má 6 mil., Gionta 5 mil., Pleky byl po základu lepší než oba dva... A promiň, ale srovnávat platy Recchiho nebo Koiva, kteří je uzavírali úplně za jiných okolností a podmínek v lize, mi přijde absurdní.montreal píše:Pokud jde o Plekance nepřipustíš,že je zrovna tak přeplacený,jako všichni naši drazí hráči.V Gomezově případě to snad ani nemá smysl pitvat.To je zoufalost a katastrofa.Nevim jak Gainey mohl mít tak pitomej nápad ho za ty prachy angažovat.
Není to tak dávno,kdy tu hráli Recchi,Koivu,Kovaljov a nikdo z nich zdaleka takové prachy jak Tomáš nebral.A to všichni překonali sedumdesáti bodovou hranici,která je zatim maximem Tomášových schopností. Recchi se dostal přes Plekancových 70 bodů dokonce mnohokrát, u nás byl maximem na 80 bodech a ve Philladelphii dokonce udělal 107 bodů.Můžeš si to ověřit ve statistikách.O play off a dlouhodobé výkonnosti ani nemluvě.Buď jak buď,já Tomášovi ty prachy přeju a doufám,že v následujících sezónach jenom potvrdí,že mu právem patří!!!!!![]()
A agument o přeplacení?Vážně ti nestačí to šílenství s Kovalčukovou smlouvou,kdy ho New Jersey chce vyplácet ještě několik let v důchodu?Pokud to tedy vedení NHL schválí,což se zatim nestalo.
Když budou jinde chtít Plekance,tak je vůbec nic nezastaví.Ani vysoká dlouhodobá smlouva.Šílenců,kteří se nebojí utrácet neuvěřitelné prachy je v NHL řada.Lépe radši nejmenovat.
Zaplať pánbůh,že je platový strop,který je trošku brzdí,jinak nevím kam by to vylítlo.Někteří hráči,tedy jejich agenti,už vážně neví za jaké prachy by si hráč měl nárokovat pouhý vstup na led. Nevim kam se to všechno řítí.Jedno je ale jisté.Poškozuje to kluby a omezuje to jejich manévrovací schopnosti.Nutí je to k výměnám,které by za jiných okolností vůbec neprováděli v exrémním případě je to demoralizuje.Podívej se na soudobé Chicago.To je po zisku SC úplně pro letošní sezónu v háji![]()
Peníze které špičkový hráči dnes berou nemohou do konce života utratit.
Nevím, proč mluvíš o Kovalčukovi, já psal pouze o našem mužstvu a Gauthierovi - Kovalčukova smlouva je vychcanost první kategorie, když to tak musím říct. Ale prošlo to u Hossy nebo Luonga apod., tak to zkusili taky - jen už to Lamoriello trochu přepísknul s tou délkou, to je do očí bíjící...
pát 06. srp 2010 07:58
Toto som našiel na nete 
Vie mi nejaký odborník na Habs vysvetliť príbeh spojený s touto kartičkou? K ničomu so sa nedopátral.
Díky.

Vie mi nejaký odborník na Habs vysvetliť príbeh spojený s touto kartičkou? K ničomu so sa nedopátral.
Díky.
I s porovnáním s ostatními jsou platy hráčů extremní za výkony co předvádějí v MTL...Gomez ten bez debat, ten je tak úrovni 5 mil, stejně jako Cammy, i když ten má potenciál na 6mil, který ovšem v MTL nepředvedl. Gionta tak 4mil . Ke všemu by tyto prcky do jednoho týmu nikdy nedal. Kosticyn si 3,2 mil taky nezaslouží, viděl bych to tak na 2,5 max. Na Plekyho jsem zvědavý, ale sezonu měl skvělou takže kontrakt adekvátní, ale něco mi říká, že už to nezopakuje. Markov ok. Hamrlík ten by měl mít tak 3,5. Špaček 3 mil. 2,3 +1+1 +0,7 +2 +0,8 to je celkem 7,8 milionů navíc, což už je udělá veelmi hodně... jako sorry je když si srovnám Richardse,Cartera,Prongyho cca 15,5 mil nebo Hossa,Toews,Kane 17,8 mil. a tak by mohl pokračovat..a potom se podívatm na Gomeze,Cammyho a Giontu za 18,3 tak prostě vidím mega chybu vedení a přeplácení naprosto neadekvátní lize...
Gomez byl jednoznačně chybou, ale to tu opakujeme už od začátku. Jenže situace prý byla tehdy postavená tak, že Cammy podmiňoval svůj příchod minimálně jedním z dvojice Gomez-Gionta... No a pak se hodně sázelo na sehranost této dvojice, proto asi přišli nakonec oba. O tom, že jsou menšího vzrůstu, to vůbec není, takový Cammalleri i Gomez dokázali ustát spoustu tvrdých soubojů - to jsem měl před loňskou sezónou větší strach. Na druhé straně to vynahrazovali velmi dobrými kombinacemi, což třeba mně osobně se hodně líbilo.neis píše:I s porovnáním s ostatními jsou platy hráčů extremní za výkony co předvádějí v MTL...Gomez ten bez debat, ten je tak úrovni 5 mil, stejně jako Cammy, i když ten má potenciál na 6mil, který ovšem v MTL nepředvedl. Gionta tak 4mil . Ke všemu by tyto prcky do jednoho týmu nikdy nedal. Kosticyn si 3,2 mil taky nezaslouží, viděl bych to tak na 2,5 max. Na Plekyho jsem zvědavý, ale sezonu měl skvělou takže kontrakt adekvátní, ale něco mi říká, že už to nezopakuje. Markov ok. Hamrlík ten by měl mít tak 3,5. Špaček 3 mil. 2,3 +1+1 +0,7 +2 +0,8 to je celkem 7,8 milionů navíc, což už je udělá veelmi hodně... jako sorry je když si srovnám Richardse,Cartera,Prongyho cca 15,5 mil nebo Hossa,Toews,Kane 17,8 mil. a tak by mohl pokračovat..a potom se podívatm na Gomeze,Cammyho a Giontu za 18,3 tak prostě vidím mega chybu vedení a přeplácení naprosto neadekvátní lize...
Cammalleri nenaplnil svůj potenciál u Habs??? V základní části ze 62 zápasů 50 bodů je lepší průměr, ale exceloval v play-off! Byl nejlepším střelcem play-off s 13 góly a měl průměr bodu na zápas - to ti přijde nenaplnění potenciálu, ke všemu v jeho první sezóně u Habs, kdy se hodně pozměněná sestava dost dlouho sehrávala? To máš potom asi hodně tvrdá kritéria! Co jsi tedy potom říkal na takového Briera v základní části...?
Mimochodem, když jsi zmiňoval ty trojice, tak jsem mrknul na naše a vaše první tři hráče v kanadském bodování a představ si, že ty naše "přeplacené hvězdy" dokázaly získat o bod víc než ty vaše, navíc při menším počtu odehraných zápasů...
Sezonu jsme něměli povedenou vůbec, to už se řešilo, ale koukni na PO, tam už jsou ty body trošku jinak
Mě je to jedno, mě ta vaše trojka přijde prostě za ty prachy hodně slabá a nikdy NIKDY by je za ty prachy nechtěl, nic horšího v snad NHL není. Gionta Gomez nejsou špatní hráči, ale rozhodně né hráči co by měli táhnout tým, přitom prachy stejné jako největší hvězdy NHL. Ve Phille málokdy někdo vynikal v bodování, protože se body vždy rozložili mezi více hráčů, protože každý rok máme vyrovnaný kádr. Např u vás 35bodů a výše jen 4 hráči, u nás 10 hráčů.... Briera bych tady netahal, co předváděl v PO bylo fanstatické a taky v té době byla jiná situace, posila byla třeba a pokud bychom ty prachy nedali my, dalo by je dalších x týmu, bo nikdo lepší na trhu nebyl... Ale co udělali s MTL vaší GM je ostuda a být fanoušek MTL tak si biju do hlavy. Ještě že máte dobré mladé, jinak by to po odchodu Haláka vypadalo naprosto hrůzostrašně, protože budoucnost brzdí ty vaše megakontrakty, takže jedinou nadějí na nějaké zlepšení jsou talenti..
Nic horšího v NHL není...? No nic, vidím, že jsi hodně zaujatý a nebudu se s tebou hádat, nemá to smysl. Pro mě je třeba Gomez, když odečtu cca 2 mil., výborným hráčem, který dokáže svou hrou vyzvednout jiné hráče - je to prostě klasický playmaker a ty já mám rád. Takže tady je mi trnem v oku ta přemrštěná cena, ale to je pořád dokola...neis píše:Sezonu jsme něměli povedenou vůbec, to už se řešilo, ale koukni na PO, tam už jsou ty body trošku jinakMě je to jedno, mě ta vaše trojka přijde prostě za ty prachy hodně slabá a nikdy NIKDY by je za ty prachy nechtěl, nic horšího v snad NHL není. Gionta Gomez nejsou špatní hráči, ale rozhodně né hráči co by měli táhnout tým, přitom prachy stejné jako největší hvězdy NHL. Ve Phille málokdy někdo vynikal v bodování, protože se body vždy rozložili mezi více hráčů, protože každý rok máme vyrovnaný kádr. Např u vás 35bodů a výše jen 4 hráči, u nás 10 hráčů.... Briera bych tady netahal, co předváděl v PO bylo fanstatické a taky v té době byla jiná situace, posila byla třeba a pokud bychom ty prachy nedali my, dalo by je dalších x týmu, bo nikdo lepší na trhu nebyl... Ale co udělali s MTL vaší GM je ostuda a být fanoušek MTL tak si biju do hlavy. Ještě že máte dobré mladé, jinak by to po odchodu Haláka vypadalo naprosto hrůzostrašně, protože budoucnost brzdí ty vaše megakontrakty, takže jedinou nadějí na nějaké zlepšení jsou talenti..
O Cammallerim mluvíš jako o nenaplněném potenciálu, i když byl nejlepším střelcem play-off. Když se zmíním o Brierovi, řekneš, že bys to sem netahal, abych se podíval na play-off, kde vynikal - jaký je tedy mezi tím rozdíl? Cammy byl v play-off stejně dobrý a prospěšný pro mužstvo jako Briere, ale podle tebe nenaplnil potenciál. Fakt zvláštní metr...
A věř mi, já o náš tým vážně strach nemám, mně prostě to složení špatné, až snad na doplnění jedním útočníkem, nepřijde. Máme dvě lajny šikovných útočníků a dvě lajny bojovníků - pro mě solidní klasické složení, s tím nemám absolutní problém. Že ty první dvě nehrají možná až tak fyzicky jako někteří vaši útočníci, to je asi pravda, ale to mi vůbec nevadí. Jak už jsem napsal, nahrazují to kombinačními schopnostmi, což já oceňuju více.
To není zaujatost, jen pro zajímavost 
Perry Getzslaf Ryan
Kane Toews Hossa
Datsyuk, Zetty,Franzen
Brown, Kopitar,Smyth
Alfy,Spezza,AK
Briere Richards Carter
Malkin,Crosby,Staal,
Heatley,Thornton,Marleau
Gagne, Leci,St.Louis
Sedin,Sedin,Kesler
Semin, Backstrom,Ovca
Elias,Parise,Zajac (ti se cenou vyrovnají další rok)
Tyto trojice hráčů mi jsou cenově srovnatelní, ale herně dost jindě. Gomez je parádní hráč, ale né borec na kterém by se dal postavit tým, Gionta podle mě ani není hráč do první pětky,to je ideální hráč do druhé pětky. Cammy ten je výborný technik a střelec, ale za vyloženého lídra a tahouna týmu ho taky neberu, být v pořádné lajně tak by byl v bodování asi zase hodně vysoko. Prostě si stojím za názorem, že v této cenové relaci NIC horčího není....
Perry Getzslaf Ryan
Kane Toews Hossa
Datsyuk, Zetty,Franzen
Brown, Kopitar,Smyth
Alfy,Spezza,AK
Briere Richards Carter
Malkin,Crosby,Staal,
Heatley,Thornton,Marleau
Gagne, Leci,St.Louis
Sedin,Sedin,Kesler
Semin, Backstrom,Ovca
Elias,Parise,Zajac (ti se cenou vyrovnají další rok)
Tyto trojice hráčů mi jsou cenově srovnatelní, ale herně dost jindě. Gomez je parádní hráč, ale né borec na kterém by se dal postavit tým, Gionta podle mě ani není hráč do první pětky,to je ideální hráč do druhé pětky. Cammy ten je výborný technik a střelec, ale za vyloženého lídra a tahouna týmu ho taky neberu, být v pořádné lajně tak by byl v bodování asi zase hodně vysoko. Prostě si stojím za názorem, že v této cenové relaci NIC horčího není....
No ja musim souhlasit s Neisem.Proste tahle trojka se vubec nevyplati jedine ten Camalery je dobrej.Gomez je mozna slusny nahravac ale strelec je fakt bidnej a ja osobne bych chtel trosku universalniho utocnika.Jediny cim se to da omluvit tak tim ze tu smlouvu delal Sather coz je trouba numero uno a jemu bych zakazal delat manazera.
Uz vymenit si Gomeze z rangers byla chyba ten vas priskrti na pristi roky takze udrzite mene vasich talentu.Ale kazdej tym ma nakyho hrace s blbou smlouvou ale v montrealu a v rangers je jich tak nejak vic.
Uz vymenit si Gomeze z rangers byla chyba ten vas priskrti na pristi roky takze udrzite mene vasich talentu.Ale kazdej tym ma nakyho hrace s blbou smlouvou ale v montrealu a v rangers je jich tak nejak vic.
kedze mame habsikov v divizii a nasa vzajomna rivalita je znama, rad sa pripojim a supnem svoj nezaujaty nazor
budem uprimny, otvoreny, proste tak ako to moje medvedie srdce citi
podla mna to momentalne nie je to prave orechove, mam na mysli tie nase vzajomne zapasy, resp. Montreal ako taky....pride mi taky nevyrazny, nenapadny, proste chyba mi v nom taka energia, ktora panovala za cias Komisarka, Koiva resp. Kovalova, vodcu s velkym V...po jeho odchode mi Montreal pride proste taky iny, bez duse, akoby mu nieco chybalo
prichodivsi Gomez, Gionta, Cammy, urcite kvalitni hracikovia ale....Gomez prestupovy omyl, preslap, nechapem ako mohol byt za takuto sumu podpisany, des a hruza, vrtky Gionta môze byt, ale stale tomu nieco chyba, Cammy sa mi rata, ale suma sumarum, nie je to proste to prave orechove, uz len s tym co tu v ramci akeho si porovnania, ci prirovnania prihodil neis a ak niekto vidi spasitela v mene Carey Roy...
neviem, nemam momentalne dobry pocit z hracskeho zlozenia Montrealu, teda ak to porovnam s tymi predoslymi rocnikmi....ak nadeje Habs povyrastu, presedia sa, paci sa, ale to zrejme este nejaky ten den potvrva...
podla mna to momentalne nie je to prave orechove, mam na mysli tie nase vzajomne zapasy, resp. Montreal ako taky....pride mi taky nevyrazny, nenapadny, proste chyba mi v nom taka energia, ktora panovala za cias Komisarka, Koiva resp. Kovalova, vodcu s velkym V...po jeho odchode mi Montreal pride proste taky iny, bez duse, akoby mu nieco chybalo
prichodivsi Gomez, Gionta, Cammy, urcite kvalitni hracikovia ale....Gomez prestupovy omyl, preslap, nechapem ako mohol byt za takuto sumu podpisany, des a hruza, vrtky Gionta môze byt, ale stale tomu nieco chyba, Cammy sa mi rata, ale suma sumarum, nie je to proste to prave orechove, uz len s tym co tu v ramci akeho si porovnania, ci prirovnania prihodil neis a ak niekto vidi spasitela v mene Carey Roy...
neviem, nemam momentalne dobry pocit z hracskeho zlozenia Montrealu, teda ak to porovnam s tymi predoslymi rocnikmi....ak nadeje Habs povyrastu, presedia sa, paci sa, ale to zrejme este nejaky ten den potvrva...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé