k nasmu captainovi..myslim ze som tu nanho popisal dost po PO aj pred sezonou a zda sa ze som sa trafil..bohuzial..
jedine riesenie trade
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bad call Atlantik.Atlantik píše:No tak ja jsem na tu "pohodu" velmi zvedavy, hodne to zavisi na Brodeurovi, ktery je pro me letos snad poprve trosku otaznikem...
A nemuzu si pomoct, kdyz vidim Paula Martina jak excelentne veli nasi obrane a drzi ji nad vodou i kdyz je vyrazne oslabena...
A kdyz na druhe strane vidim v dresu Devils Kovalchuka, ktery tam evidentne nenaplnuje svuj potencial... A kdyz vidim problemy v obrane Devils...
Plyne mi z toho jednoznacny zaver, ze P.Martin by byl pro vas podle me mnohem mnohem dulezitejsi nez ruska "superstar".
Vieme vieme, nový tréner, obmenený káder, smola v zakončení. Lenže faktom je, že zaznamenávame druhý najhorší štart do sezóny v histórii klubu. Forma dvoch hráčov top9 je priam otrasná, Brodeurova inkonzistentnosť výkonov zatiaľ markantná, zloženie útokov a obranných dvojíc v mnohom nevyhovujúce, strelecká aktivita nie je podľa predsezónnych očakávaní, produktivita slabá...nuž a pokiaľ teda pozitívami berieme Zubrusa, PP a našimi najlepšími hráčmi nie sú Parise-Zajac-Kovalchuk-Eliáš ale Arnott a mladíci, nie je to všetko tak celkom košer. Všetci dúfame v zlepšenie a po náznakoch z hry napr. proti Avs vieme, že je len otázkou času, zatiaľ je to ale značne frustrujúci stav, s ktorým prirodzene nemôžeme byť spokojní...mt-svk píše:Buďte v kľude, nić sa nedeje, len vám nevyšiel úvod sezóny. Pri takom tíme ako máte Po hravo uhráte. No a potom je to lotéria.
a month from now and they're playing like this, and you're looking at 60-70 points. some of you guys don't appreciate how quickly you can wreck a season because it hasn't happened to you yet. but it happens now.
06-07 Flyers
08-09 Lightning
09-10 Leafs and 'Canes.
the Canes were probably one of the best teams in the league in the second half of the season last year, and they still couldn't get into the playoffs when all they had to do was finish 6 games over .500
Ja som bol veľmi rád, keď sme ho draftovali. Stále som veril, že je pripravený, bohužiaľ platový strop nepustil. Uvidíme ako sa vyrieši situácia až sa nám LTIR odpíšu, každopádne on v tej zostave byť musí. Má na to byť excelentným centrom (zatiaľ takto diplomaticky). Čo sa týka Tedenbyho, tam som bol na vážkach, kedže "k mání" bol aj Carlson. Mno, opäť diplomaticky poviem, že v jeho potenciál verím i keď viem, že Carlson bude za hviezdu už tento rok a je to bek, ktorý by nám neskutočne do budúcna pomohol. Z toho pohľadu nie som tak presvedčený, že ďalšie krídlo s potenciálom na prvý-druhý útok bola lepšia voľba, ale cesta bola zvolená a ja som aj zaň vďačný. Jeho schopnosti ho predurčujú stať sa hráčom ako Gionta, či St.Louis, musí sa ale ešte hneď v niekoľkých činnostiach zlepšiť. Najmä v bránení samozrejme a v pochopení, že SEL nie je NHL a naivné kľučky nezaberajú, navyše ak máš 65kilo aj s korčuľamiBruinsFan píše:Napriek tomu, že ste prehrali, pozitívum pre vás je jednoznačne Jacob Josefson. On hral parádne už an MSJ pred dvoma rokmi, nečakal som však, že vyskočí hned v tejto sezone. Nebojí sa, je na svoj vek veľmi "hojejovo" rozumný... navyše typická švédska škola - dobre bráni. Som zvedavý, kedy za vás naskočí další švédky forward - Matias Tedenby.
How the jeebus is Zajac +3 on this team?
Olivier who?Martin #27 píše:http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... _alba.html![]()
MacLean chce zřejmě zkusit nového koně
Vypadá to že Eli z Arnottem budou na nějaký čas rozděleni
Ehm, nebol som to ja, kto tu písal o tom ako to Parisemu nesedí a akú má biednu percentuálku streľby?megaton píše:tak Lou se vyjadril ze Urbom bude zpet jeste letos, myslim ze trocha vic Icetimu mu neuskodi, nekdy zmatkoval vazne desive. Porad nechapu co vsichni mate proti Langsovi,ze rve Jmac na treninku na vsechny to se jaksi nevidi. Myslim ze kdyz ho Lou a Burke vyberou jako kapitana tak asi vedi neco vic nez my. Bidu hrajou vsichni a nikdo tu nerekne ani slovo proti Parisemu ktery taky hraje velmi pod svou uroven. Arnott taky hraje tuzku a rikate ze je druhej nejlepsi. Myslim ze sva slova jeste vezmete zpet az Langs bude nejlepsim strelcem PO , pokud v nem budeme
Damn, if we're getting it a mulligan, I'm using it on:
1. Rolston
2. Clarkson
3. Any one of the defensive defenseman that we're paying 2.5 million or more to
4. Paying 1.5 million for a backup goalie that we all know isn't going to play more than 10 games. What was wrong with Danis again?
When you have a chance to lock up a guy like Kovy for less than market value, you have to do it, especially for a team like the Devils who don't ever get a chance to draft in the top 10. Our cap problems and inability to address the additional holes on our team are a direct result of Lou continuing to overspend on bottom 6 fowards, defensive defenseman and this year, a back up goalie. These are all roster positions where there are a ton of more affordable options every off season including in our own farm system.
Můžu vám pogratulovat jen k vítězství, protože hra, ať už vaše nebo naše, byla bídná! Brodeur zachytal výborně, proč mě to v Montrealu nepřekvapuje...? Price nechytal taky špatně, ale dostal dva hodně smolné góly. Fakt jsem doufal, že ten "komplex Devils" v domácích zápasech v Bell Centre teď zlomíme - kdy jindy, když ne teď, kdy jste na tom nebyli výsledkově zdaleka nejlépe...Martin #27 píše:Tak přišlo to co jsme potřebovali jako sůl a to výhra!! Dneska kluky musím pochválit hráli zodpovědně. Taormina je zápas od zápasu lepší. Debutant Magnan zahrál skvěle
Do zápasu jsme nastopuli v pozměněném složení útoků
Zubrus - Zajac - Parise ( skvělý dynamický hokej, radost se dívat)
Eliáš - Josefson - Kovy
Pelley - Arnott - Langs
Mair - Sestito - Clarkson (Clarkson zase nevýrazný)
Dneska jsme taky mohli vidět Martyho na krerého jsme zvyklí. Jen tak dál :wawe: