Thomas - opora Bruins
Tim Thomas neustale potvrdzuje, ze pravom patri do vyberu All-Star Game. V zapase so Isles mal tento muz, prezyvany Tank, 40 zakrokov. Jeho vyrovnane vykony su hlavnym dovodom sucasnej vitaznej snury Bruins a prave on sa najviac zasluzil o vitazstvo 2-1 proti NYI.
Juline: "Myslim, ze nas tym sa trapil. Bolo to tesne po emotivnom zapase s Montrealom a vedel som, ze sa to na zapase prejavi. Ale nemyslel som, ze az tak. Nemali sme iskru. Stracali sme puky, prehravali suboje....bol to tazky zapas. A opat, bez akychkolvek pochyb, bol dne vecer nasim najlepsim hracom brankar."
Podla Thomasa maju velky podiel na uspechu aj obrancovia, ktori mu cistili priestor pred branou, takze vacsinu pukov videl. "Myslim, ze D-cka hrali velmi dobre tuto noc. Islanders sa parkrat usadili v nasom pasme, ale nedostavali sa takmer k ziadnym dorazkam. Bud som ich dokazal kontrolovat ja, alebo nasi obrancovia rychlo upratali puk do bezpecia, takze Isles nedostavali ziadnu sancu na opakovane dorazky. Najviac prilezitosti mali v prvej a zaciatkom druhej tretiny. V poslednej tretine sme ich uz k nicomu vaznejsiemu nepustali."
Krejci: "Timmy predviedol vela skvelych zakrokov. Keby sme ho dnes nemali, asi by to bol iny zapas. Bol skratka skvely a mozme mu dakovat."
Savard: "Boli na nas pripraveny. Poznam tie situacie velmi dobre. Musite hrat co najlepsie ak mate proti sebe tym z prveho miesta. Vzdy si pri tom spomeniem na zapasy s Red Wings. Ste nervozny, nechcete spravit chybu, musite byt skratka dobre pripraveny. Tak proti nam nastupuju vsetky tymy. Vzdy na nas vybehnu. Strielaju casto na branu a Timmy to vsetko chyta. Mali sme stastie, ze Timmy hral tak skvele."