V prvom rade ťa chcem upozotniť že napr. ja nie som fanúšik Philly. Teraz k veci. Ak raz rozhodca neodpíska faul a nechá výhodu, má ukončiť hru okamžite po získaní puku tímom, v ktorom hrá potrestaný hráč. Samozrejme, predtým by mal signalizovať vylúčenie. A teraz sa pýtam, urobil niečo rozhodca také?Wanic píše:Co se tý vaší demagogie týče...Úplně poprvé jsem to bral hodně s nadsázkou, trochu jako joke... po druhé už mi to připadalo jako urážka a dokonce mě to donutilo se zamyslet.. teď už se tomu ale musim smát
![]()
Vy ste zaslepený na to, že váš názor je pravda.... a nejste ochotný příjmout to, že někdo jinej má na to jinej názor) Nebo na tuhle situaci se snad dá mít jenom jeden názor či co a všichni kdo maj jinej jsou demagogové?
Ale promiň, už vám zase něco vnucuju... takhle to na mě jenom působí, tak pardon
) ...
ukaž mi (alespoň významově, slovně sem to určitě nenapsal) kde tvrdim, že chcete aby rozhodčí byly robotiTvrdil jsi, že chcem aby rozhodčí byli roboti, což si nám chtěl vnutit, ale nic takového jsme neřekli, jen že si mají stát za svým.![]()
.... jediný co sem napsal je, že roboti by to udělali přesně podle toho, jak říkáte vy.. Nikde nevidim že vám vnucuju, že si něco říkal.. ba naopak.. zdá se mi, že ty vnucuje něco mě.. nikde jsem to neřek, ty píšeš, že jo.... takže si demagog spíš ty, ne?
![]()
Snažil jsem se vám sem dát pár příkladů, na kterých sem vám chtěl ukázat, proč si myslim, že je váš názor špatný a ten můj správný... bohužel jediné reakce které se dočkam je pár nadávek a věty typu tvoje argumenty jsou scestné, vymysli lepší, přitom nic na obajobu proč je ten příklad scestný nikde nevidim...
Stále si myslim, že ten příklad celkem trefně (i když sakra extrémisticky)) vystihuje váš postoj na danou sitaci a ještě víc mě v tom utvrzuje fakt, že jsem se nedočkal žádné smysluplné protireakce....
Docela žasnu nad vaší schopností diskutovat, ale čím dál časteji začínam mít pocit, že se z toho stává monolog s přibývajícím množstvím kritiků![]()
....
Nakonec v tomhle nemá cenu moc pokračovat.... pokud budou příspěvky stejného rázu, jako byly ty předchozí... tak je zbytečný se tu o něco snažit ... neboť Fort Minor to už dávno řekli za mě.... ty kluci mi mluví z duše)) ...
Ale jak píše Getzo, hodně jsme se odchílili od tématu.... Můj názor je, že rozhodčí vyřešili sitaci na 100 % správně a zatim jsem nečetl nic, co by mě přesvědčilo o opaku....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
AndyF: Jasne ze vime jak k tem 6ti vyhram v rade pro Pittsburgh doslo
Zcela s prehledem, Sid totiz nasel na lede Philadelphie svuj novy domov. Ono, to neustale hromove "Crosby sucks" je naprosto idealne motivujici 
Ale tak jsem zvedavy jak se to nakonec vyklube letos, mame zadelano na solidni "challenge" mezi Flyers a Penguins.
Ale tak jsem zvedavy jak se to nakonec vyklube letos, mame zadelano na solidni "challenge" mezi Flyers a Penguins.
V PO dostanete MTL a je to zase v suchuAtlantik píše:AndyF: Jasne ze vime jak k tem 6ti vyhram v rade pro Pittsburgh dosloZcela s prehledem, Sid totiz nasel na lede Philadelphie svuj novy domov. Ono, to neustale hromove "Crosby sucks" je naprosto idealne motivujici
Tak na tenhle match cekam uz hoodne dlouho, datum si pamatuji uz minimalne mesic... Bude to pro nas momentalne asi vubec nejtezsi mozny test, ale zas porad nic takoveho, co by jsme nemohli zvladnout. Neodvazim se k tomuhle zapasu vyslovovat nejake prognozy, favorit tam podle me neni.AndyF píše:Hlavne je treba vzit si v utery zpet vedeni v NHL!![]()
![]()
Dulezity bude uhlidat vase nejlepsi hrace, kterym se proti nam casto dari rozhodovat zapasy...Atlantik píše:Tak na tenhle match cekam uz hoodne dlouho, datum si pamatuji uz minimalne mesic... Bude to pro nas momentalne asi vubec nejtezsi mozny test, ale zas porad nic takoveho, co by jsme nemohli zvladnout. Neodvazim se k tomuhle zapasu vyslovovat nejake prognozy, favorit tam podle me neni.AndyF píše:Hlavne je treba vzit si v utery zpet vedeni v NHL!![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
Sprostosť, to si hovoria akurát tak umrnčaný Philly fans. WSH poberá túto sezónu najvyššiu možnú protekciu rozhodcami v celej lige ako svojho času Pittsburgh. Na Flyers možno občas býva iný meter, ale...not this time baby. :smile03:neis píše:Právě že WSH to nemá u rozhodčích taky ideální, prostě to jen dokazuje, že na Philku je úplně jiný metrTimhle si vedeni jen "nasrává" pod nohy...
Getzo5 píše:WSH poberá túto sezónu najvyššiu možnú protekciu rozhodcami v celej lige ako svojho času Pittsburgh.
Tohle s Flyers nema nic spolecnyho. Ze Briere dostal 3 zapsy byl pochopitelne vysmech, ale dalo se to pochopit jako snaha ligy zabranit stretnuti Briere-Islanders.Getzo5 píše:Na Flyers možno občas býva iný meter, ale...not this time baby.
Ze Semin dostal jen pokutu, to je vysmech cele lize. Asi jako kdyz nebyl suspendovan Hossa
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé