Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Podělali jsme zápas, který jsme herně měli po většinu času v moci...
. Ty góly přišly téměř z ničeho, ale je to naše chyba, že jsme z těch možností nedokázali ani jednou gólově odpovědět! V Albertě se nám dlouhodobě nedaří a očekávám, že v Calgary to nebude výsledkově o moc lepší...
.
http://gfycat.com/LeftUntidyBeaver" onclick="window.open(this.href);return false;

inak dost nudny zapas, ale SO potesil
Parda: ja som tam teda ziadny velky tlak nevidel, ani v presilovkach ste si ho nedokazali vytvorit.
Tak předně jde teda hodně vidět, co si fanoušci Oilers v posledních letech prožívají, když po čtyř zápasové šňůře výher mají tu drzost povyšovat se nad východem
Měli jsme víc šancí, víc střel, rozhodně skóre neodpovídá rozložení sil na ledě. Někdy není třeba stálý tlak v třetině, aby sis udělal přehled o tom, kdo je na ledě lepší
PP to máš pravdu, to je naše slabá stránka, road PP čistá nula, doma něco málo spadlo, ale to je naše slabina zatím.
K výhře gratuluju, ale takhle to se štěstím betonovat celou sezonu nemůžete.
Měli jsme víc šancí, víc střel, rozhodně skóre neodpovídá rozložení sil na ledě. Někdy není třeba stálý tlak v třetině, aby sis udělal přehled o tom, kdo je na ledě lepší
PP to máš pravdu, to je naše slabá stránka, road PP čistá nula, doma něco málo spadlo, ale to je naše slabina zatím.
K výhře gratuluju, ale takhle to se štěstím betonovat celou sezonu nemůžete.
No právě, že tak nehrajete téměř vůbec, proto mě to překvapilo. Vzadu to většinou spíš plácáte, než nějak systematický bráníte. Čili opravdu vás nechci nařknout, že hrajete beton, ale včera to tak vážně dost vypadalo. Jestli na to navážete i dál nebo se vrátíte ke svému stylu už mě celkem nezajímá
Kde jsem se já povyšoval sice netuším, ale hádat se tady o tom nebudem.
Nám se zkrátka v Albertě moc nedaří
Kde jsem se já povyšoval sice netuším, ale hádat se tady o tom nebudem.
Nám se zkrátka v Albertě moc nedaří
To nejsou důvody, ale čirá fakta. Nebo vy snad máte z vašeho výkonu skvělý pocit, že to byla čistý průzračný výkon hodný dvou bodů a takového skóre? Mezi náma, jde o ho*no, máte dva body a je jedno jak je získáte, ono my dnes v Calgary vyhráli mnohem horším způsobem (a konečně tak má Carey v Albertě W), ale člověk aby se tady bál zhodnotit stručně zápas...
Koho mi to jen připomíná? (no offcence
)
https://www.facebook.com/Hockey.Trolls/ ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Koho mi to jen připomíná? (no offcence
https://www.facebook.com/Hockey.Trolls/ ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak ale zatim Zapad neni vuci Vychodu nijak drtivej, v podstate nebyt Buffala a Caroliny coz jsou joke teamy do poctu (bez nich 14 teamu vs 14 teamu) tak je - pokud to dobre pocitam - Vychod ze vzajemnych zapasu v plusu.arek píše:no jo, dosiel super zo zapadu a opat sme boli o triedu horsi.
Ale to už je tady léta přece takový folklór, že Západ je lepší než Východ...Atlantik píše:Jinak ale zatim Zapad neni vuci Vychodu nijak drtivej, v podstate nebyt Buffala a Caroliny coz jsou joke teamy do poctu (bez nich 14 teamu vs 14 teamu) tak je - pokud to dobre pocitam - Vychod ze vzajemnych zapasu v plusu.arek píše:no jo, dosiel super zo zapadu a opat sme boli o triedu horsi.
To netusim koho,ja jsem vernej od zacatku,koukal jsem na vsechny zapasy,nikdy jsem si z nas srandu nedelal.. A jestli nararazis na toho avatara,tak ten proste vyjadruje moje pocityParda píše:Koho mi to jen připomíná? (no offcence)
ku*va, me je vas lito, jeste jak sis nahodil smutnou ikonuMarman píše:To netusim koho,ja jsem vernej od zacatku,koukal jsem na vsechny zapasy,nikdy jsem si z nas srandu nedelal.. A jestli nararazis na toho avatara,tak ten proste vyjadruje moje pocityParda píše:Koho mi to jen připomíná? (no offcence)
nikto z nas (olejarov) tu kvalitu vychod vs zapad nehodnotil. To len Oilers su aktualne specificky pripad lebo maju muzstvo stavane na vychod a tym padom sa im proti vychodu dari viac.habs píše:Ale to už je tady léta přece takový folklór, že Západ je lepší než Východ...Atlantik píše:Jinak ale zatim Zapad neni vuci Vychodu nijak drtivej, v podstate nebyt Buffala a Caroliny coz jsou joke teamy do poctu (bez nich 14 teamu vs 14 teamu) tak je - pokud to dobre pocitam - Vychod ze vzajemnych zapasu v plusu.arek píše:no jo, dosiel super zo zapadu a opat sme boli o triedu horsi.. A fandové Oilers výše třeba nechtějí pochopit, že holt jsou mužstva, která někomu herně prostě nesedí a dlouhodobě se jim proti nim nedaří (což je opravdu případ Habs x Oilers) - rozhodně podle toho nemůžu hodnotit celkově kvalitu na západě a na východě...
Takze tym mojim predoslym prispevkom som nijako neznevazoval vychod, ale praveze Oilers, za to ze nevedia zahrat proti zapadu.
A to jste ještě přišli o Halla po tom souboji před brankou si asi pěkně narazil nohu snad to neodneslo koleno... Ference se s tím taky nepáral a Kassiana trefil pěkně vysoko naštěstí je to tvrdej chlapMarman píše:Opět bez bodu....Díky Bene.......
Scrivens nechytal vůbec špatně, ale ta Dorsettova střela projít neměla.
Folklor je skorej snaha fanusikov vychodnych timov relativizovat a spochybnovat jednoznacne drtive statistiky za poslednycb desat rokov.habs píše: Ale to už je tady léta přece takový folklór, že Západ je lepší než Východ.... A fandové Oilers výše třeba nechtějí pochopit, že holt jsou mužstva, která někomu herně prostě nesedí a dlouhodobě se jim proti nim nedaří (což je opravdu případ Habs x Oilers) - rozhodně podle toho nemůžu hodnotit celkově kvalitu na západě a na východě...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé