Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zatiaľ IMO Colombus trocha prehráva tento trejd, ale snaha posilniť ofenzívu v dvoch útokoch a na PP je zrejmá. Záleží ako sa chytí Carter.

mtv-sk: Zbavili ste sa talentu a dvoch draftov? Stres, panika? :D

//: Nejdem sa vyjadrovať do Flyers topicu ak máme rozoberať Jackets, ale nesúhlasím, že Carter ide k vám na to aby centroval Nasha (okrem PP samo). Skôr to vyzerá tak, že chcete mať dva silnejšie útoky a v neposlednom rade si trocha dodať vážnosti. Nech sa totiž na to pozerám ako sa pozerám (a to mám teraz otvorený all-time všetkých vašich hráčov), tak Carter je tretie najväčšie meno čo sa vo vašom klube objavilo po Nashovi a Fedorovovi, ak nerátam Whitneyho, ktorý je síce skvelý ale počas celej kariéry neviditeľný.
begbeee píše:Nejdem sa vyjadrovať do Flyers topicu ak máme rozoberať Jackets, ale nesúhlasím, že Carter ide k vám na to aby centroval Nasha (okrem PP samo).
ja zas neverim ze to aspon neskusia... to by uz mohlo nasha vazne nasrat :D
horsie ako nemat v teame rovnocenneho spoluhraca by bolo mat ho v teame a nemoct s nim hrat :D
Begbee má čiastočne pravdu, ale aj ty. Samozrejme, najprv sa skúsi útok Nash--Carter-xxx. Ale v budúcnosti sa počíta ako s centrom č. 1 Johansenom, takže Nash pôjde k nemu, moźno už v tejto sezóne. kto bude na krídle Cartera sa vudií podĺa toho, ako sa budú vyvíjať dvojička Filatov a Atkinson a taktiež či podpíśe Upshall, či bude vymenený Huselius atď. Ak by sa hráči vyvíjali ako si želáme, tak v budúcnosti /nie túto sezónu/ by mohli byť útoky:

Nash--Johansen--Upshall
Filatov--Carter--Atkinson
Umberger--Vermette--Kubalík
Calvert--MacKenzie--Boll

aké budú v násldujúcej sezóne ukáźe kemp a chémia hráčov.

Brassard s Huseliusom a Russellom budú trejdovaný za obrancu, tým som si istá.
Vieš, Nash je typ hráča, ktorý potrebuje dobrého centra, je až obdivuhodné čo dokáže so svojím skillsetom bez neho. Takému Gáboríkovi, či Buremu to bolo, jedno či má na centri Gretzkyho alebo Holzingera, využívajú svoj krok navyše... No a vtip je v tom, že tak ako St. Louis je ojedinelý druh playmakerovského krídla, tak Carter je ten zvláštny druh skórujúceho centra.
Vo výsledku by to mohlo vyzerať tak, že Carter namiesto rozhadzovania pukov Nashovi bude voliť častejšie strelu, čím vlastne mrháš Nashovým TOI.
Samozrejme to je teória, výsledok môže byť iný, hokej nie je exaktná veda. A skúsiť to skúsia istotne a zas na presilovke by to mohlo a malo fungovať...
Carter je je rychlík a pure sniper. Absolutně mi nesedí k Nashovi. Ale třeba jim to půjde ;)
Ja ti práve dávam za pravdu, ale podľa mňa sa útok tých dvoch skúsi, k nim pôjde niekto z dvojice Huselius /ak nebude vymenený/, Filatov /ak sa v kempe ukáže v dobrom svetle a vyčistí si hlavu/. To sú jediné krídla, ktoré vedia tvoriť hru, inak žiadne. V budúcnosti si pravdepodobnú zostavu videl.

V minulosti som napísala:
Neviem teda ako Dawe, ale ja očakávam, źe budú vymenení: Voráček, Huselius, Pahlsson, Lepisto a Russell. Stralman taktiež, alebo mu nebude predĺžená zmluva.
a ejhle... Voráček je vymenený, vďaka zisku Cartera sa asi poberie aj Pahlsson. Do štvrtého útoku je ho škoda a v treťom bude hrať Johansen. Som zvedavá, či sa splní moja predpoveď, ze ak získame Cartera za Voráčka, poberie sa aj Brassard, ktorý bude zbytočný.
neis píše:Carter je je rychlík a pure sniper. Absolutně mi nesedí k Nashovi. Ale třeba jim to půjde ;)
Záleźí na krídle, ak bude tvoriť, zlý útok to byť nemusí. Ale opakujem, v buducnosti očakávam rozdelenie tejto dvojičky.
Určitě jo. Protože čistokrevnějšího snipera v NHL snad není. On nebodychekuje,brání průměrně.. Playmaking nic moc, spíše to nic. Ale je fakt dost rychlý a má šikovné ruce a TOP3 střelu zápěstím, pokud mu to někdo dobře rozhazuje, tak je to kanonáda.
Podĺa mňa ich najprv postavia spolu, bude tu tlak a zároveń Nash nie je zly tvorca hry, skôr naopak. Bola by ale škoda nevyužiť dvoch strelcov a nepostaviť k nim tvorivé krídlo /centra v prípade Nasha/. Však aj z toho dôvodu odmietol Howson výmenu Johansena za Cartera. Holmy si na neho robil zálusk :yes:
Inak begbee, ak si si mohol všimnúť, tento draft som vymeniť chcela. A za kvalitu kľudne aj Voráčka, krídiel máme habadej a Kubo bude ľahko nahradený.
mt-svk píše:Podĺa mňa ich najprv postavia spolu, bude tu tlak a zároveń Nash nie je zly tvorca hry, skôr naopak. Bola by ale škoda nevyužiť dvoch strelcov a nepostaviť k nim tvorivé krídlo /centra v prípade Nasha/. Však aj z toho dôvodu odmietol Howson výmenu Johansena za Cartera. Holmy si na neho robil zálusk :yes:
Hemský ako riť na šerbeľ...ale to by som neriskoval :D Taký Purcell by bol fajn.
Krídla je to, čo nepotrebujeme. Tých máme aleluja. A hemera po tom, ćo napísal Reeper nechcem ani za tašku pukov. Taktiež by som nechápala príchod Purcella, hráčov do tretieho útoku mám dosť.
Purcell ale nie je do tretieho útoku mojko. :lol: A také krídlo, aby bolo adekvátnym nahrávačom pre týchto tvoj ubershooterov, to nemáte.
Máme. Uvidíš v sezóne. Teraz to rozoberať nejdem, keďźe ešte neviem, koho k nim Arneil dá a či bude Johansen hrať na cetnri, alebo krídle.
mt-svk píše:Máme. Uvidíš v sezóne. Teraz to rozoberať nejdem, keďźe ešte neviem, koho k nim Arneil dá a či bude Johansen hrať na cetnri, alebo krídle.
Tak na to som zvedavý. Už sa teším, kto to bude a ako zahrá. :)
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Máme. Uvidíš v sezóne. Teraz to rozoberať nejdem, keďźe ešte neviem, koho k nim Arneil dá a či bude Johansen hrať na cetnri, alebo krídle.
Tak na to som zvedavý. Už sa teším, kto to bude a ako zahrá. :)
Osobne si myslím, źe budú spolu hrať dovtedy, ako sa Johansen nepresadí v NHL, potom pôjde Nash k Ryanovi a ku Carterovi iné krídla. Takto sa vytvoria dva kvalitné útoky.
Gratulujem k získaniu Jeffina :wink2: Konečne získal Columbus to, čo potreboval :yes: :wink2:
Keď som tvrdila, že my sme v obrovskej nevýhode, pretoźe kvôli nám hráći svoje NTC rušiť nebudú, že uprednostnia úspeśnejšie tímy, alebo tímy s lepším počasím, tak som bola uzemnená, źe máme preplácať, alebo, že máme zvýši´t protihodnotu /aby tím, mohol hráća presvedčiť zruši´t NTC/. Vćera sme videli ako Chicago "presvedčilo" Campbella zrušiť NTC a kde súhlasil zrušiť. Do horšieho tímu ako sme my, pritom aj prospekty máme lepšie. Čo má Florida? LEPšIE POČASIE a MORE!!!
mt-svk píše:Keď som tvrdila, že my sme v obrovskej nevýhode, pretoźe kvôli nám hráći svoje NTC rušiť nebudú, že uprednostnia úspeśnejšie tímy, alebo tímy s lepším počasím, tak som bola uzemnená, źe máme preplácať, alebo, že máme zvýši´t protihodnotu /aby tím, mohol hráća presvedčiť zruši´t NTC/. Vćera sme videli ako Chicago "presvedčilo" Campbella zrušiť NTC a kde súhlasil zrušiť. Do horšieho tímu ako sme my, pritom aj prospekty máme lepšie. Čo má Florida? LEPšIE POČASIE a MORE!!!
Tjn.. Ale zas, buď ráda. Ty osobně by jsi chtěla přeplaceného, 7 melounového obránca? Já nwm, ale pak by jste se jej ve 35 letech za plat 7 mega blbě zbavovali a kde by zbyly potřebné peníze na prodloužení smlouv s vašimi prospekty? To je lepší si vychovat své vlastní naděje doplněním o zkušené borce. Tedy.. aspoň já bych to takto udělal. Podle mě stejně ulovíte Jamese Wisnevskyho.. :wink:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:Keď som tvrdila, že my sme v obrovskej nevýhode, pretoźe kvôli nám hráći svoje NTC rušiť nebudú, že uprednostnia úspeśnejšie tímy, alebo tímy s lepším počasím, tak som bola uzemnená, źe máme preplácať, alebo, že máme zvýši´t protihodnotu /aby tím, mohol hráća presvedčiť zruši´t NTC/. Vćera sme videli ako Chicago "presvedčilo" Campbella zrušiť NTC a kde súhlasil zrušiť. Do horšieho tímu ako sme my, pritom aj prospekty máme lepšie. Čo má Florida? LEPšIE POČASIE a MORE!!!
Tjn.. Ale zas, buď ráda. Ty osobně by jsi chtěla přeplaceného, 7 melounového obránca? Já nwm, ale pak by jste se jej ve 35 letech za plat 7 mega blbě zbavovali a kde by zbyly potřebné peníze na prodloužení smlouv s vašimi prospekty? To je lepší si vychovat své vlastní naděje doplněním o zkušené borce. Tedy.. aspoň já bych to takto udělal. Podle mě stejně ulovíte Jamese Wisnevskyho.. :wink:
Wisniewski je na lane Detroitu :wink2: Ako náhrada za Rafalskeho. Nechcem byť zlý, ale myslím, že uprednostní Detroit pred CBJ :) To je možno jeden z hráčov, ktorý chýba do víťaznej mozaiky :box:
Reeper.89 píše:
Tak ja ho nechcem a blahorečím Campbellovi, źe odmietol zruši´t NTC. Len som chcela poukázať na fakt, s ktorým sa náš GM musí vysporiadať a ktorý mnohým nedochádza. Tu je dôvod, prečo Columbus nemá dosť kvalitných posíl.
OndroNR píše:
Reeper.89 píše:
Wisniewski je na lane Detroitu :wink2: Ako náhrada za Rafalskeho. Nechcem byť zlý, ale myslím, že uprednostní Detroit pred CBJ :) To je možno jeden z hráčov, ktorý chýba do víťaznej mozaiky :box:
Howson musí skúsiť preplatiť, inak ho nedostane. A ja dúfam, že to spraví, keď preplatil drevo Commodoreho, prećo nie Wisnievskeho.
čas urobiť Nikitovi Filatovovi pápá :ahoj:

Nikita Filatov :arrow: Ottawa Senators
3rd round pičk :arrow: Columbus Blue Jackets
Joe S. píše:čas urobiť Nikitovi Filatovovi pápá :ahoj:

Nikita Filatov :arrow: Ottawa Senators
3rd round pičk :arrow: Columbus Blue Jackets
Tak tak .. dobře pro něj. V Columbusu od něj čekali mnohem víc, jak ukázal (Hattrick) .. nuže, pořád není ztracenej..
Možná se probere, možná ne. Je to risk, který se Ottawě nemusí vyplatit i když,, co je 3. pick .. Málo :)
Howson je pablb, ale aspoň do Ottawy, ktorú mám rada. Aj keď stále budem fandiť Columbusu!!! On je pre mňa č. 1 a toto to nezmení!
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO