tak Darche podpisal na rok
plekanec multi-year deal with 5 melka na sezonu..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jsem moc rád, že Pleky u Canadiens zůstává a že jeho služby ocenili tak, jak se patří a jak jsem odhadoval...habs píše:Nevím, já se ho na jeho představy nechtěl ptát, přišlo mi to neslušný... Ale pokud se ptáš čistě na můj názor, tak já si myslím, že v kontextu dalších jemu podobných hráčů u Habs (Gionta, Cammalleri, Gomez) by si zasloužil sumu někde mezi 4,5 - 5 mil. A to úplně v pohodě, když navíc porovnám jeho odolnost a zdraví oproti výše zmiňovaným... Ale co mu nabídnou v Montrealu, to je po tom dnešním fiasku ve hvězdách. Ku..a, jak já jsem nasranejleo píše:A jak to ty vidis s Plekyho novou smlouvou?Teda pokud nejakou nabidku od Habs dostane.Me by zajimalo na kolik si ho ceni.Rekl bych ze tak 4 melonky by si zaslouzil.habs píše:Nevím o tom nic bližšího, ale tohle je jediné možné vysvětlení. Mluvil jsem zrovna dneska s Plekym o jeho "námluvách" a taky mi potvrdil, že zatím žádnou konkrétní nabídku nedostal a že ho to jednání trochu mrzí... Jestli management čekal na vyřešení brankářské otázky a pak mu chce předložit návrh, to uvidíme v nejbližších dnech. Ale máš pravdu, protihodnota je téměř urážející a nevím, co za tím muselo stát...
Doufám, že Darcheho budou alespoň víc využívat, je to bojovník k pohledání. Jsem moc zvědavej, kdo půjde pryč, protože je víc než pravděpodobné, že po podpisu Plekyho nebude smlouva několika hráčům prodloužena, případně přijde trejd. Já tipuju, že u nás nebudou pokračovat Bergeron, Mara, S.Kosticyn, Metropolit, možný je trejd A.Kosticyna... Uvidíme.maro píše:tak Darche podpisal na rok
V prvních dvou sériích byl v pohodě, nevyšla mu jen ta proti Flyers, to ale vesměs celému mužstvu.AndyF píše:Hmm, skoda ze nehral v playoffs.. :ja_neviem:habs píše:
Jsem moc rád, že Pleky u Canadiens zůstává a že jeho služby ocenili tak, jak se patří a jak jsem odhadoval...!
suhlasim..metropolit, mara, bergy, sergj prec..mozna i pyatt vzhladom na finance..habs píše:Doufám, že Darcheho budou alespoň víc využívat, je to bojovník k pohledání. Jsem moc zvědavej, kdo půjde pryč, protože je víc než pravděpodobné, že po podpisu Plekyho nebude smlouva několika hráčům prodloužena, případně přijde trejd. Já tipuju, že u nás nebudou pokračovat Bergeron, Mara, S.Kosticyn, Metropolit, možný je trejd A.Kosticyna... Uvidíme.maro píše:tak Darche podpisal na rok
pouliot, laperier, moore udrzat..
k tomu trejdu> hovorilo sa o trejde markov-bobby ryan + nejake picky..
To je, myslím, čiré šílenství, navíc GM Anaheimu se nechal už v případě Kaberleho slyšet, že za Ryana v žádném případě - Markov je podobný případ jako Kaberle... Navíc, my Markova zoufale potřebujeme, to je víc než zřejmé.maro píše:suhlasim..metropolit, mara, bergy, sergj prec..mozna i pyatt vzhladom na finance..habs píše:Doufám, že Darcheho budou alespoň víc využívat, je to bojovník k pohledání. Jsem moc zvědavej, kdo půjde pryč, protože je víc než pravděpodobné, že po podpisu Plekyho nebude smlouva několika hráčům prodloužena, případně přijde trejd. Já tipuju, že u nás nebudou pokračovat Bergeron, Mara, S.Kosticyn, Metropolit, možný je trejd A.Kosticyna... Uvidíme.maro píše:tak Darche podpisal na rok
pouliot, laperier, moore udrzat..
k tomu trejdu> hovorilo sa o trejde markov-bobby ryan + nejake picky..
Neřekl bych vyloženě nad naše síly, hráli jsme s vámi, až na první zápas, vyrovnanou sérii. Rozdíl byl v efektivitě a důrazu před brankou. Také Leightonovi ta série sedla víc než Halákovi.neis píše:Tak serie s námi byla nad vaše síly a opustila vás štěstěna, takže se není čemu divit, že celý tým v čele s Plekym vyhořel. V této serii se taky ukázalo, že nemáte skutečného leadera, ale hodně jistě chyběl Markov...
:)Po sezóně která začala poněkud rozpačitě a někdy i bolestivě,jsme ji skončili nakonec skvěle před branami finále.To jistě nikdo z nás na začátku sezóny dopředu nečekal.A radost mi ani nekalí prohraná serie s letci.Mužstvo se vydalo ze všech sil a zkrátka soupeř byl už nad naše síly.To se ve sportu stává.
Play off ovšem nabídlo naše nové hrdiny/Halák ,Cammalleri/,ale také slabiny.Vždyť nedat Leightonovi ve třech zápasech gól je napováženou a ostuda/mimochodem nedávno jsme Michaela vlastnili a nedali mu žádnou perspektivu
/
Chybí fyzicky zdatný jedinec před branku a při nátlakové hře soupeře zaostáváme.A taky mašina na góly by se hodně hodila,byť Cammalleri v PO mile v tomto ohledu překvapil!!!!!!
Naštěstí Halák chytal skvěle až mimořádně a mužstvo dlouho držel.Na celkovém výsledku má lví podíl!!!!!!
Úpěch loňské sezóny mě navnadil na léto v očekávání podpisů a nových posil A co se zatím děje?
S nacpaným platovým stropem a s klíčovými hráči,kterým končila a končí smlouva sleduji co s tím Gauthier udělá a jak před novým ročníkem mužstvo posílí
Zatím mě hodně zklamal.
Nejprve jsme ztratili trenéra farmy Bouchera.S tím náš GM zřejmě nemohl mnoho udělat.Zkrátka šel za novou výzvou a u nás trenérský post je solidně obsazen./podle mě s Martinem byla maximální spokojenost/
Pak začal utužovat Gauthier tým.Podepsal na 6 let Plekance za 5 milionu na sezonu - to beru.Loni byl náš nejlepší hráč v zakladní části a proto je na místě ho, už vzhledem k vysokým smlouvám ostatních nepostradatelných spoluhráčů adekvátně ohodnotit.Trochu mám pochyby o 6-ti leté delce kontraktu,ale prosim.Když dlouhodobě bude Tomáš podávat výkony jako letos a zlepší se v PO, tak není co řešit.Jsem rád,že ho v mužstvu máme.
Pak přišel super šok!!!!!!!
Gauthier řešil brankáře.Pro mě nepochopitelně vyměnil superhvězdu Haláka do St.Louis a odměnou jsou nám dva sice perspektivní,ale absolutně v NHL nevyzkoušení Eller a Schultz.Nic proti nim nemám,jsou to jistě přísliby,ale měnit je za Haláka?Vážení to jsem bez nálady.Zvláště když předem sliboval,že oba golmany se bude snažit za každou cenu udržet.Počítal jsem,že ušetří na nepodpsané hráče někde jinde.Rozhodně ne na špičkovým golmanovi,kterým Halák zcela jistě je.
Jenom bych upozornil!Loni měl Price období,kdy nebyl schopen vyhrát zápas a já vůbec nevěřím,ž se to mávnutím proutku radikálně změní.Bojím se,že se Price bude ještě dlouho hledat,než se mu začne dařit.A je ve hvězdách jestli tajeho proklamovaná neprůstřelnost někdy přijde.Doufám,že se jí dočkám.
Na tom,že chci vyhrát SC se nic nemění!!!!!!!!!!!!
Podle mě je výměna Haláka pro nás tragedie
Pak pustil Gauthier dva dny před otevřením obchodů s volnými agenty Sergeje Kosticyna za golmana Ellise a Dustina Boyda.Říkal jsem si přijde s určitostí golman,který v nejhorším případě Price nahradí.Jó houby s octem.Nepodepsaného Ellise nám vyfoukla Tampa a k nám přišel Auld,který mění jednu destinaci za druhou.Proč asi?Protože to je zřejmě pouze průměrný golman.Rozdíl Auldového a Ellisova platu o 500000 dolarů v tomto případě směšný.Tady gauhier neměl šetit a měl podepsat Ellise.Bohužel se tak nestalo
Suma,sumárum.Za Sergeje Kosticyna jsme také mnoho nedostali
Ještě,že Gauthier podepsal toho Sanforda. Ten chytal v AHL výborně a v NHL může v nejhorším případě také chytat
.
Boyda neznám,ale postavu má na úrovni Moora,tak snad se nám bude hodit.Případně nahradí Moora nebo Metropolitra na centru cheking útoků..
Podpisy Darche a Pyatta jsou absolutně v pořádku.Loni se snažili vydat ze sebe vše,Ještě by víc mohli přidat nějaké body za přihrávky a góly.
Předražený podpis Pouliot je pro mě taky záhadou.Měl dostat někde na úrovni 500 000,tak jako předešlí jmenovaní a ne pomalu jeden a půl mega
.V závěru sezóny nehrál zhola nic a proto nechápu proč ho tak zbytečně přeplatili.Ten měl nahnáno a v jeho případě měl určiitě Gathier ušetřit.
Chtěl bych ještě aby z útočníku neutekl Moore a Lapierrre a oba jsme podepsali.Proč ničit řadu Lapierre - Moore - Moen,když tak skvěle v PO fungovala?
No a teď se pomalu dostávám k tomu nejdůležitějšímu.Pokročilé datum,rozebraní volní hráči a mohutný fyzicky zdatný hráč v nedohlednu!!!!!Kanonýr už vůbec ne
Já Gauthira nechápu.Copak se nekoukal na naše utápené zápas v zakladní části a četná vítězství v prodloužení,nebo na penalty?Chce hrát tak dál?Chce se znovu nervovat spolu s námi oddanými fanoušky?A nebo je mu to úplně jedno?
Pak bych musel napsat,že není mužem na svém místě a raději ať flek GM přenechá někomu jinému, schopnému.Vim,nemá to po svém nástupci z hlediska dodržení platového stropu jednoduché.Ale musí si poradit,třeba i některého hráče vyměnit.Není čas váhat,konkurence nespí!!!!!!!!
Ještě se vyjádřím k draftu.Trimmins se vyznamenal.Oceňuji výměnu pozic 27 za 22 s Phoenixem a zisk obrovitého obránce Jarreda TINORDI.Jeho táta byl v NHL pan někdo a je předpoklad,že kluk Jarred to může někam hodně daleko dotáhnout.Figuru na to rozhodně má.S touto volbou jsem maximálně spokojen:yes:
Snad i ostatní si začas v Canadiens vybojují svoje místo.Držím všem palce
Přehled našeho draftu
22. Jarred Tinordi (US U18)
113. Mark MacMillan (Alberni Valley, BCHL)
117. Morgan Ellis (Cape Breton- QMJHL)
147. Brendan Gallagher (Vancouver - WHL)
207. John Westin (Sweden)
Play off ovšem nabídlo naše nové hrdiny/Halák ,Cammalleri/,ale také slabiny.Vždyť nedat Leightonovi ve třech zápasech gól je napováženou a ostuda/mimochodem nedávno jsme Michaela vlastnili a nedali mu žádnou perspektivu
Chybí fyzicky zdatný jedinec před branku a při nátlakové hře soupeře zaostáváme.A taky mašina na góly by se hodně hodila,byť Cammalleri v PO mile v tomto ohledu překvapil!!!!!!
Naštěstí Halák chytal skvěle až mimořádně a mužstvo dlouho držel.Na celkovém výsledku má lví podíl!!!!!!
Úpěch loňské sezóny mě navnadil na léto v očekávání podpisů a nových posil A co se zatím děje?
S nacpaným platovým stropem a s klíčovými hráči,kterým končila a končí smlouva sleduji co s tím Gauthier udělá a jak před novým ročníkem mužstvo posílí
Nejprve jsme ztratili trenéra farmy Bouchera.S tím náš GM zřejmě nemohl mnoho udělat.Zkrátka šel za novou výzvou a u nás trenérský post je solidně obsazen./podle mě s Martinem byla maximální spokojenost/
Pak začal utužovat Gauthier tým.Podepsal na 6 let Plekance za 5 milionu na sezonu - to beru.Loni byl náš nejlepší hráč v zakladní části a proto je na místě ho, už vzhledem k vysokým smlouvám ostatních nepostradatelných spoluhráčů adekvátně ohodnotit.Trochu mám pochyby o 6-ti leté delce kontraktu,ale prosim.Když dlouhodobě bude Tomáš podávat výkony jako letos a zlepší se v PO, tak není co řešit.Jsem rád,že ho v mužstvu máme.
Gauthier řešil brankáře.Pro mě nepochopitelně vyměnil superhvězdu Haláka do St.Louis a odměnou jsou nám dva sice perspektivní,ale absolutně v NHL nevyzkoušení Eller a Schultz.Nic proti nim nemám,jsou to jistě přísliby,ale měnit je za Haláka?Vážení to jsem bez nálady.Zvláště když předem sliboval,že oba golmany se bude snažit za každou cenu udržet.Počítal jsem,že ušetří na nepodpsané hráče někde jinde.Rozhodně ne na špičkovým golmanovi,kterým Halák zcela jistě je.
Jenom bych upozornil!Loni měl Price období,kdy nebyl schopen vyhrát zápas a já vůbec nevěřím,ž se to mávnutím proutku radikálně změní.Bojím se,že se Price bude ještě dlouho hledat,než se mu začne dařit.A je ve hvězdách jestli tajeho proklamovaná neprůstřelnost někdy přijde.Doufám,že se jí dočkám.
Podle mě je výměna Haláka pro nás tragedie
Pak pustil Gauthier dva dny před otevřením obchodů s volnými agenty Sergeje Kosticyna za golmana Ellise a Dustina Boyda.Říkal jsem si přijde s určitostí golman,který v nejhorším případě Price nahradí.Jó houby s octem.Nepodepsaného Ellise nám vyfoukla Tampa a k nám přišel Auld,který mění jednu destinaci za druhou.Proč asi?Protože to je zřejmě pouze průměrný golman.Rozdíl Auldového a Ellisova platu o 500000 dolarů v tomto případě směšný.Tady gauhier neměl šetit a měl podepsat Ellise.Bohužel se tak nestalo
Ještě,že Gauthier podepsal toho Sanforda. Ten chytal v AHL výborně a v NHL může v nejhorším případě také chytat
Boyda neznám,ale postavu má na úrovni Moora,tak snad se nám bude hodit.Případně nahradí Moora nebo Metropolitra na centru cheking útoků..
Podpisy Darche a Pyatta jsou absolutně v pořádku.Loni se snažili vydat ze sebe vše,Ještě by víc mohli přidat nějaké body za přihrávky a góly.
Předražený podpis Pouliot je pro mě taky záhadou.Měl dostat někde na úrovni 500 000,tak jako předešlí jmenovaní a ne pomalu jeden a půl mega
Chtěl bych ještě aby z útočníku neutekl Moore a Lapierrre a oba jsme podepsali.Proč ničit řadu Lapierre - Moore - Moen,když tak skvěle v PO fungovala?
No a teď se pomalu dostávám k tomu nejdůležitějšímu.Pokročilé datum,rozebraní volní hráči a mohutný fyzicky zdatný hráč v nedohlednu!!!!!Kanonýr už vůbec ne
Já Gauthira nechápu.Copak se nekoukal na naše utápené zápas v zakladní části a četná vítězství v prodloužení,nebo na penalty?Chce hrát tak dál?Chce se znovu nervovat spolu s námi oddanými fanoušky?A nebo je mu to úplně jedno?
Pak bych musel napsat,že není mužem na svém místě a raději ať flek GM přenechá někomu jinému, schopnému.Vim,nemá to po svém nástupci z hlediska dodržení platového stropu jednoduché.Ale musí si poradit,třeba i některého hráče vyměnit.Není čas váhat,konkurence nespí!!!!!!!!
Ještě se vyjádřím k draftu.Trimmins se vyznamenal.Oceňuji výměnu pozic 27 za 22 s Phoenixem a zisk obrovitého obránce Jarreda TINORDI.Jeho táta byl v NHL pan někdo a je předpoklad,že kluk Jarred to může někam hodně daleko dotáhnout.Figuru na to rozhodně má.S touto volbou jsem maximálně spokojen:yes:
Snad i ostatní si začas v Canadiens vybojují svoje místo.Držím všem palce
Přehled našeho draftu
22. Jarred Tinordi (US U18)
113. Mark MacMillan (Alberni Valley, BCHL)
117. Morgan Ellis (Cape Breton- QMJHL)
147. Brendan Gallagher (Vancouver - WHL)
207. John Westin (Sweden)
Se spoustou věcí se dá naprosto souhlasit (odchod Haláka, podpis Plekyho...), ale nemůžu absolutně souhlasit s tím, že Gauthier dělá chybu nyní v získávání volných hráčů či podpisu chráněných hráčů. Pouliot určitě není přeplacený, 1,5 mil. si hráč jeho formátu zaslouží. Že mu nevyšlo play-off je sice pravda, ale třeba takový A.Kosticyn na tom byl stejně, možná hůř a peníze bere podstatně větší - tady bych klidně očekával výměnu. Pouliot v základní části dokázal, že je schopný do kombinace ke Gomezovi s Giontou, má solidní střelu a hlavně je urostlý a nebojí se shodit i rukavice!
Jinak Lapierra i Moorea bych v týmu hrozně rád viděl i příští sezónu, mám ale obavy, že na jednoho z nich nebudou peníze, respektive se nevejde do platového stropu - tipuju to na Moorea... I odchod Haláka byl podle mě hlavně z finančních důvodů, Gauthier prostě nyní "sklízí plody" po Gaineym, který příchodem Gomeze tohle všechno zavinil!
Odchod mladšího Kosticyna mi vůbec nevadí, náhrada za něj už je diskutabilní hlavně v tom, že nám zbyl pouze jeden hráč - Ellis byl určitě lepší volbou než Auld, i ty peníze by asi nebyly problémem, ale "zakopaný pes" byl nejspíš v tom, že Ellis chtěl dělat jedničku, což u Canadiens je v současnosti problém... Příchod tebou vzývaného kvalitního útočníka je při současném našem prostoru pod platovým stropem praktický nemožný, to by musela přijít výměna třeba staršího Kosticyna, ale kdo by ho bral s těma jeho penězma a pustil nám na oplátku někoho kvalitního? Nikdo! To samé platí u Hamrlíka nebo Špačka - nevyměnitelní, byť bychom se bez jednoho z nich určitě obešli. Takže já budu spokojený, když bychom podepsali Lapierra a Moorea a zapracovali do mužstva Ellera, který by nám právě ten důraz do brankoviště měl přinést. Navíc nemáme podepsaného ani Priceho...!
Jinak Lapierra i Moorea bych v týmu hrozně rád viděl i příští sezónu, mám ale obavy, že na jednoho z nich nebudou peníze, respektive se nevejde do platového stropu - tipuju to na Moorea... I odchod Haláka byl podle mě hlavně z finančních důvodů, Gauthier prostě nyní "sklízí plody" po Gaineym, který příchodem Gomeze tohle všechno zavinil!
Odchod mladšího Kosticyna mi vůbec nevadí, náhrada za něj už je diskutabilní hlavně v tom, že nám zbyl pouze jeden hráč - Ellis byl určitě lepší volbou než Auld, i ty peníze by asi nebyly problémem, ale "zakopaný pes" byl nejspíš v tom, že Ellis chtěl dělat jedničku, což u Canadiens je v současnosti problém... Příchod tebou vzývaného kvalitního útočníka je při současném našem prostoru pod platovým stropem praktický nemožný, to by musela přijít výměna třeba staršího Kosticyna, ale kdo by ho bral s těma jeho penězma a pustil nám na oplátku někoho kvalitního? Nikdo! To samé platí u Hamrlíka nebo Špačka - nevyměnitelní, byť bychom se bez jednoho z nich určitě obešli. Takže já budu spokojený, když bychom podepsali Lapierra a Moorea a zapracovali do mužstva Ellera, který by nám právě ten důraz do brankoviště měl přinést. Navíc nemáme podepsaného ani Priceho...!
Když jsi narazil na toho Hamrlíka v mnoha diskuzních fórech kanadských fanoušků zaznívá,že by on měl být nejspíš tím,který uvolní peníze pro potřeby nějaké výměny.Má už zenit výkonnosti za sebou a pro nás je hodně drahý.Navíc příští rok mu končí smlouva a je UFA.Problém je,že zatím neodvolal klausuli o nevyměnitelnosti do jiného klubu.Osobně bych už proti jeho výměně nic neměl.Ztrácí často puky a před naší brankou se mi jeví jako málo důrazný.Za menší peníze bychom si z jeho platu mohli pořídit šikovnějšího obránce a ještě by zbylo na další posílení.
Rýsuje se mi nová sestava obránců na novou sezonu :
O´Byrne -Markov
Gill -Gorges
Subban - Špaček
záloha obránců se naskýtá Weber,Carle snad i někdo z mladších obránců farmy
Ve hře jsou i volní agenti - universální a chybující Bergeron(pro své góly v přesilovkách oblíbenec Martina -pro něj bych moc nebyl
Pokud jde o staršího A.Kosticyna musel bych ti oponovat,že i on je schopný do kombinace jako Pouillot.Dokonce je ještě šikovnější a bruslařsky obratnější.To několikrát s Kovaljovem, Plekancem a Cammalerim dokázal.Bohužel je jeho problém v jeho nevyrovnanosti a náladovosti výkonů.Něco jako kdysi Kovalev.Stagnuje,osobně bych také souhlasil s jeho výměnou,zvláště nyní,co opustil mužstvo jeho bratr.
A ten jeho plat?Ano je určitě hodně předražený.Výši platu si vymodlil při posledním obnovení smlouvy a to jste s tím obecně všichni souhlasili.Protože má v sobě vlastnosti,které kdyby na ledě vždycky uplatnil,tak musí nastřílet alespoň 40 branek za sezónu.Bohužel pro nás naděje nenaplnil a mohl by je uplatnit úplně někde jinde a nám by uvolnil peníze na nové hráče.Z tohoto hlediska si myslím že i s těmi 3,250 miliony by po něm rád někdo určitě sáhl,protože se podívej na další platy lepších volných křídel na trhu a to nemluvím o křídlech, které jsou pod vysokou smlouvou a v mateřských klubech a také se jim příliš nedaří.
Jen tak pro zajímavost příklady požadavků hráčů jak jsem je já zaznamenal
Kovalčuk chce za sezónu astronomických 10 mil,,Frolov chce 5 mil,Karyia bude sice slevovat tuším z 6 mil na míň i tak bude pěkně drahý,Afigenov údajně nepřijal od Toronta 3 mil a také požaduje víc.
Osobně hráčům peníze,které jsou nad naše možnosti obyčejných lidí v civilním životě přeju,ale nesmí to omezovat klub v možnosti nákupu posil a nesmí to klub ekonomicky ruinovat!!!!!!!
A závěr?A.Kosticyn 3,250 + Hamrlík 5,500 jestli dobře počítám dělá to k dobru 8,750 mil.Zato by se pořádný hráč před branku a kanonýr dal pořídit a ještě by zbylo.Vždyť ty peníze nemusí hned Gauthier utratit v platech všechny.Když bude mít ,,filipa" tak mu ještě zbyde!!!!! :smile03:
Pouliota s Pyattem přece nemůžeš ani omylem srovnávat, to jsou úplně jiní hráči a nezlob se na mě, ale Pyatt, byť ho mám velice rád, nesahá v kombinačních a střeleckých schopnostech Pouliotovi ani po kolena...! Pyatt je hlavně velký bojovník, což zase někdy schází trochu Pouliotovi. Srovnávat však jejich platy je úplně zcestné. Podle mě má Pouliot podobný střelecký potenciál jako starší Kosticyn, jen se ještě lépe dokáže prosadit před brankou - za míň než poloviční peníze...
O Hamrlíkovi mám úplně jiné mínění - podle mě do poloviny poslední základní části náš jasně nejlepší obránce! Nesedlo mu to v play-off, ale já za sebe říkám, že bych daleko snadněji oželel Špačka - to je pro mě největší zklamání zadních řad společně s Marou. A když si k tomu ještě vezmu ten jeho plat...
. Z našich volných obránců bych nechtěl ani jednoho, to máme na farmě lepší.
Ale pořád mějmě na paměti, že nemáme podepsaného Priceho a minimálně jednoho z dvojice Lapierre-Moore...
O Hamrlíkovi mám úplně jiné mínění - podle mě do poloviny poslední základní části náš jasně nejlepší obránce! Nesedlo mu to v play-off, ale já za sebe říkám, že bych daleko snadněji oželel Špačka - to je pro mě největší zklamání zadních řad společně s Marou. A když si k tomu ještě vezmu ten jeho plat...
Ale pořád mějmě na paměti, že nemáme podepsaného Priceho a minimálně jednoho z dvojice Lapierre-Moore...
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home
Dvoucestnou smlouvu na jeden rok podepsal obránce Mathieu Carle.Lze s ním počítat do obrany.Ale spíš to vipadá na farmu.Osobně bych mu příležitost dal častěji, než loni.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534182
Dvoucestnou smlovu na rok podepsalo pravé křídlo James Wyman.Stálice Hamilton Bulldogs.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534183
Takže si to shrňme.
Podepsaní Plekanec ,Sanford,Darche,Pyatt,Pouliot,Lapierre,farmáři Carle,Wyman
Nebude se podepisovat Moore,Mara,Metropolit + Bergeron?
Vyměněný a definitivně ztracený je golman Halák za perspektivní mladíčky Ellera a Iana Schulze +zbytečně ztracený je příchozí slušný golman Ellis.To mě ještě teď štve,když si promítnu,že by byl pouze o 0,5 mil dražší než Auld.
Vyplacený ze smlouvy Laraque
Získaní a podepsaní nově příchozí jsou Auld a Dustin Boyd.tak snad budou přínosem.
Chybí podepsat Price/Moc jsem zvědavý kolik si nakonec řekne.Jen aby to nebylo víc, než bere již podepsaný Halák v St.Louis
farmáře Belle ,Glumace,Henry - to už je méně významné.
Ztracený je také trenér farmy Boucher.Toho docela lituji,za ten rok si s farmou Hamilton Bulldogs vedl skvěle!!
Apropó!!Bude se hledat nový trenér farmy.Co takhle Patrick Roy?Líbila by se vám tato volba? :smile03:
Price k arbitráži nepůjde, i kdyby se nedohodl - nebyl tam ani přihlášený... Zřejmě je tam ještě nějaké další omezení u RFA hráčů, kteří nedosáhli určitého věku.neis píše:Myslel jsem jak to vypadá s podpisem. Protože nakonec to beztak skončí u arbitráže a to by mohlo psychiku Price ještě více nahlodat..ani bych se nedivil, kdyby nakonec měnili i jehoCož už by byla opravdu komedie
Fakt je prostě ten, že k arbitráži tak jako tak nepůjde. A na smlouvě se nakonec domluví, já tipuju tak 2,5 mil. na rok, délka kontraktu 2 roky.neis píše:No to mě právě zaskočilo o nějakém takovém dalším omezením nevím a přesto se o Pricovi nikde nemluví, takže asi něco 100% bude...
:-(K Pricemumontreal píše:Tak konečně podepsal na rok Maxim Lapierre.Na Nhlpro.cz píší 0,9 mil,ale na ofic.stránkách Canadiens částka uvedena není.Jestli je těch 0,9 mil pravda,tak je to rozumný kontrakt.Na začátku minulé sezóny mu to moc nešlo,ale pak se rozehrál k výborným výkonům.V play off,už byl zase ve své kůži a spolu s Moorem a Moenem mě osobně nadchnul.Snad bude s novými spoluhráči v zlepšené formě pokračovat.
![]()
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home
Dvoucestnou smlouvu na jeden rok podepsal obránce Mathieu Carle.Lze s ním počítat do obrany.Ale spíš to vipadá na farmu.Osobně bych mu příležitost dal častěji, než loni.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534182
Dvoucestnou smlovu na rok podepsalo pravé křídlo James Wyman.Stálice Hamilton Bulldogs.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534183
Takže si to shrňme.
Podepsaní Plekanec ,Sanford,Darche,Pyatt,Pouliot,Lapierre,farmáři Carle,Wyman
Nebude se podepisovat Moore,Mara,Metropolit + Bergeron?
Vyměněný a definitivně ztracený je golman Halák za perspektivní mladíčky Ellera a Iana Schulze +zbytečně ztracený je příchozí slušný golman Ellis.To mě ještě teď štve,když si promítnu,že by byl pouze o 0,5 mil dražší než Auld.![]()
Vyplacený ze smlouvy Laraque
Získaní a podepsaní nově příchozí jsou Auld a Dustin Boyd.tak snad budou přínosem.
Chybí podepsat Price/Moc jsem zvědavý kolik si nakonec řekne.Jen aby to nebylo víc, než bere již podepsaný Halák v St.LouisTo bych měl opravdu vztek./
farmáře Belle ,Glumace,Henry - to už je méně významné.
Ztracený je také trenér farmy Boucher.Toho docela lituji,za ten rok si s farmou Hamilton Bulldogs vedl skvěle!!
Apropó!!Bude se hledat nový trenér farmy.Co takhle Patrick Roy?Líbila by se vám tato volba? :smile03:
No především mě znervózňuje,že stále nemáme podepsaného prvního golmana a jasně se ukazuje,že měl pravdu kanadský komentátor,když tvrdil,že jsme se zbrkle zbavili Haláka, aniž bychom počkali na podstatně lepší nabídky z ostatních klubů.Nic proti Ellerovi a Schultzovi,ale mohli jsme za Haláka dostat použitelnější zboží pro současný Montreal a nadcházející sezónu.
Také Priceho agent by si při licitaci o peníze tolik nevyskakoval a byla hrůbá chyba,že Gauthier nepodepsal golmana Ellise z Nashville,který k nám měl původně namířeno.Takhle je jasné,že bude Gauthier nucen v některých požadavcích agentu Price ustoupit.Nedovedu si totiž představit,že by Price vůbec nepodepsal.To bychom museli hrát s dvojicí Auld, Sanford popřípadě Desjardins.Nepředstavitelné!!!
K mladíkům obecně.Osobně je vždycky vítám,ale má to svoje ale.Mladíci jistě později dorostou,ale to chce nějaký čas a z nedávné minulosti s tím máme všelijaké zkušenosti a někdy i nedobré.Buď výkonostně nedorostli a nebo se zabývali něčím jiným a hokej je přestal bavit.
Na některé dlouho Montreal čekal a pak je nečekaně vyměnil nebo pustil. Viz mladíci z nedávné minulosti Jancevski,Fischer,McDonagh,Stewart a dojisté míry i další,kteří krátkodobě v Canadiens působily a dnes hrají úplně někde jinde. viz D´Agostini,Latendresse aj.
To bylo vždy řečí,že jsou to ti praví pro Canadiens a dnes pojídají chleba jinde.
Geoff Molson pomalu přebírá místo prezidenta po Pierre Boivinovi
Farmu Hamilton Bulldogs povede nově Larry Carrière po Julienu BriseBois,který bude dělat asistenta v Tampě
Podepsáni námi drafovaní mladíci Leblanc, rus Avtsin,golman Cedrick Desjardins,útočnik Ryan Russell a stálý obránce Bulldogs obránce Henry a velmi loni úspěšný útočník Desharnais.Ovšem to jsou všechno posili pro farmu a Canadiens to zatím nijak výrazněji nepomůže.
Doplněni byli po úspěšném trenérovi farmy Bouchardovi noví trenéři Randy Cunneyworth a Randy Ladouceur.Oba hráli kdysi NHL,ale nakolik budou úspěšní trenéři je otázka.Můj názor :Boucharda nenahradí!!!!
Po šesti vyhozených scoutů z vedení je nově podepsáno a dopněno šest pomocných trenérů a scouttů pro první mužstvo.Jmenovitě SERGE BOISVERT, RYAN JANKOWSKI,VAUGHN KARPAN,CHRISTER ROCKSTROM, KEN MORIN,PIERRE ALLARD.To nejsem schopen posoudit nakolik je to pro nás prospěšné nebo ne.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=534973
No,co k tomu říct.Posila pro Canadiens vlastně žádná.Navíc v poslední době odešli další slušní hráči. Dominick Moore a z farmy Vernace a Stewart.Přitom to co dávají Mooremu v Tampě,klidně mohli jsme mu dát také,to platí i pro golmana Ellise místo,kterého nepochopitelně Gauthier přijal pouze o 500 tisíc levnějšího Aulda.Nějak se mi kroky Gauthiera přestávají líbit!!!!
Jedna zajímavost nakonec.Zřejmě se naším ,,béčkem" brzy stane Tampa,kde Yzerman nominoval spolupracovníky Montrealu z farmy v Hamiltonu. Přetáhl do Tampy GM Bulldogs BriseBoise ,hlavního trenéra buldoků Guy Boucharda s jeho asistenty Martinem Raymondem,Danym Lacroixem a také bývalé naše hráče hráče Moore ,obránce Belle,Vernace částečně i náni získaného a vzápětí ztraceného golmana Ellise/ten ale za nás nikdy nehrál/.Také Brett Clarke u nás kdysi hrával.
Já se ptám.Je to pouze náhoda?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé