dnes su medvede zdolatelne,to ale nemozme robit taketo xyby....Pred zapasom by som bral aj bodik,teraz citim,ze mozme siahnut aj na dva.No staci dalsi preklep a nebude ziaden.
Moje cierne kone tohto zapasu Eakin,Perreault sa uz presadili.Tym tretim je Hendricks,len dufam,ze sa este do zapasu vrati.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dokazali sme vyhrat nad tymom,ako je Boston.....Dokazali sme,ze to ide aj bez Ovieho,ze nie sme muzstvom len jedneho hraca,ale kompaktny tym.
Big WIN, zopakujem to este raz, lebo pred zapasom som nam velke sance nedaval..Big WIN hosi..
Dreli sme od prvej minuty co to dalo, aj ked Bruins boli hokejovejsi, na moje prekvapenie sme ich minimalne dorovnavali bojovnostou a agresivitou. Bez nasej TOP 3 zdolat (aj ked tiez oslabeny) Boston je velky uspech.
Vyborny zapas Perault, Semin makal, aj ked mal hluche chvile a po lade sa niekedy vyslovene vozil, MoJa som v tej prvej formacii takmer nevidel. Skvely zapas zahrali vsetci utocnici..nema zmysel niekoho vyzdvihnut, bol to skvely teamovy vykon, ale ak predsa, tak Chimera hral neskutocny match.
Co sa tyka obrani, tak Hamrlik s Carlsonom horeli ako fakle, do istej miery aj kvoli tomu, ze nastupovali proti prvej formacii, ale co niekedy dokazali je moc aj na pripravku. Hlavne Carlson, on si asi zacal pichat :ja_neviem: Minuly rok nas top obranca, sama zodpovednost a radost sa na neho pozerat, momentalne radsej pomlcat. Z obrany ostatni vyborne, najma Wideman a Orlov.
Voky to bola dnes istota
Hosi..? :klobuk_dole:
Dreli sme od prvej minuty co to dalo, aj ked Bruins boli hokejovejsi, na moje prekvapenie sme ich minimalne dorovnavali bojovnostou a agresivitou. Bez nasej TOP 3 zdolat (aj ked tiez oslabeny) Boston je velky uspech.
Vyborny zapas Perault, Semin makal, aj ked mal hluche chvile a po lade sa niekedy vyslovene vozil, MoJa som v tej prvej formacii takmer nevidel. Skvely zapas zahrali vsetci utocnici..nema zmysel niekoho vyzdvihnut, bol to skvely teamovy vykon, ale ak predsa, tak Chimera hral neskutocny match.
Co sa tyka obrani, tak Hamrlik s Carlsonom horeli ako fakle, do istej miery aj kvoli tomu, ze nastupovali proti prvej formacii, ale co niekedy dokazali je moc aj na pripravku. Hlavne Carlson, on si asi zacal pichat :ja_neviem: Minuly rok nas top obranca, sama zodpovednost a radost sa na neho pozerat, momentalne radsej pomlcat. Z obrany ostatni vyborne, najma Wideman a Orlov.
Voky to bola dnes istota
Hosi..? :klobuk_dole:
Caps-Bruins 5:3!!!!!!!!!!!!
Super zápas!!!!!!!!!!!
První zápas bez Ovieho, jsme zvládli skvěle....
MATHIEU PERREAULT--- první hattrick kariéry....

Tento náš malý chlapík, hraje zápas od zápasu lépe a lépe...
Jinak dneska spokojenost...
Až na nějaké vyjímky...
U druhého gólu Bostonu opět chybující John Carlson..
Letos už pokolikáté..
Naposledy proti Carolině, ve vlastní přesilovce, kdy namazal na gól J.Jokinenovi...
Ale to už jsem tady psal dávno, že letos nějak moc chybuje..
John by se měl trochu zlepšit. V létě bude chtít novou smlouvu a tyhle chyby, mu k mega smlouvě moc nepomůžou...
Tak chlapci. teď týden odpočinek a za týden na Tampu, doufám že už z Bäckströmem....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
Super zápas!!!!!!!!!!!
První zápas bez Ovieho, jsme zvládli skvěle....
MATHIEU PERREAULT--- první hattrick kariéry....
Tento náš malý chlapík, hraje zápas od zápasu lépe a lépe...
Jinak dneska spokojenost...
Až na nějaké vyjímky...
U druhého gólu Bostonu opět chybující John Carlson..
Letos už pokolikáté..
Naposledy proti Carolině, ve vlastní přesilovce, kdy namazal na gól J.Jokinenovi...
Ale to už jsem tady psal dávno, že letos nějak moc chybuje..
John by se měl trochu zlepšit. V létě bude chtít novou smlouvu a tyhle chyby, mu k mega smlouvě moc nepomůžou...
Tak chlapci. teď týden odpočinek a za týden na Tampu, doufám že už z Bäckströmem....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
OK, na tohle uz nemuzu jinak než...XruC píše:vseobecne sa to vo WSH vnima ako velka krivda zo strany NHL. Tiez su sklamani z toho, ze vzdy ked pride k nejakej konfrontacii s Pitt, liga sa postavi na ich stranu. Neviem co ich k tomu vedie :ja_neviem:
Začátek sezony, žádali jsme řešení tohodle zákroku, Shanahan ale pro me hodne prekvapive strčil hlavu do písku... Není to prostě tak jasné, jak si to vykřeslujete, trošku soudnosti.
Ovieho suspendace je správná. Že vás tolik sere nesuspendovanej Michálek(měl dostat 1-2 zápasy), který pro nás není v žádném případě klíčovej hráč chápu jen částečně.
ja som presne vedel ze tu vytiahnes Carlsona, pises tu o tom uz dva mesiace! To je z tvojej strany jediny cierny bod na ktory sa mozes za poslednych 5 rokov obratit (mozno este tak Ovechkinovo koleno na Gonchara), ja tu za to obdobie mozem linknut tak 10 videi, kde by ste mohli byt za podobne zakroky na nas potrestani a nikdy ste neboli. Chapes o com pisem? Ja som sa nad to povzniesol, ale hraci a fans vo WSH to stale vsetko scitavaju.
A nerozumiem tomu argumentu ze Michalek pre vas nieje klucovy. Ak niekto porusi pravidla malo by byt jedno ci je to hviezda.
A este si to skus obratit, Crosby a napr. Carlson by spravili to co Ovechkin a Michalek, Crosby by bol suspendovany, Carlson nie (znasobuje to fakt, ze sa to stalo paralelne v jednom zapase), do toho daka krivda menom "PO" ktoru este aj teraz vsetci vo WSH nosia v srdci, ako by si reagoval?
Uz dalej na tuto temu nebudem reagovat, 3 zapasy su celkom dost, uplne by stacili 2, to ze Michalek nebol suspendovany je mne osobne jedno, aj tak to nieje spinavy hrac a take veci sa mozu stat, ja som len reagoval na Ovechkinove slova a na to, ze on sam je z toho ocividne sklamany. Pre NHL uz daco spravil a asi ho nasralo, ze sa k tomu postavili tak, ako sa postavili.
A nerozumiem tomu argumentu ze Michalek pre vas nieje klucovy. Ak niekto porusi pravidla malo by byt jedno ci je to hviezda.
A este si to skus obratit, Crosby a napr. Carlson by spravili to co Ovechkin a Michalek, Crosby by bol suspendovany, Carlson nie (znasobuje to fakt, ze sa to stalo paralelne v jednom zapase), do toho daka krivda menom "PO" ktoru este aj teraz vsetci vo WSH nosia v srdci, ako by si reagoval?
Uz dalej na tuto temu nebudem reagovat, 3 zapasy su celkom dost, uplne by stacili 2, to ze Michalek nebol suspendovany je mne osobne jedno, aj tak to nieje spinavy hrac a take veci sa mozu stat, ja som len reagoval na Ovechkinove slova a na to, ze on sam je z toho ocividne sklamany. Pre NHL uz daco spravil a asi ho nasralo, ze sa k tomu postavili tak, ako sa postavili.
10? No, tak to prrr.XruC píše:ja tu za to obdobie mozem linknut tak 10 videi, kde by ste mohli byt za podobne zakroky na nas potrestani a nikdy ste neboli. Chapes o com pisem? Ja som sa nad to povzniesol, ale hraci a fans vo WSH to stale vsetko scitavaju.
Btw. Carlson je pomerne aktualni priklad, ktery je jen dukazem toho, jak se veci maji, proto to vytahuji. Pokud si nadale myslis, ze jsme necim a nekym zvyhodnovani, nemas pravdu. Letos by se praveze naslo xy prikladu, podobne loni a predloni kdy se nam poskodilo(ted nemyslim vzajemne zapasy s vama), nemame zadne specialni vyhody, o tom jsem presvedcen.
Ano, to co bylo v serii PIT-WSH nepopiram a je mi to fakt lito, ale jsou to uz pomalu 3 roky. A nepokracuje to! Uz to uznaji i fans Flyers(nekteri)... Mrzi me proto nazory a prispevky nekterych paranoidnich americkych fans WSH, kteri pred kazdym zapasem s nama ocekavaji, ze jich zebry budou zas a zas poskozovat. Vysledek je ale takovy, ze byl trend piskani +/- v kazdem nasem letosnim vzajemnem zapase uplne ferovej. Podobne loni.
U Michalka jsem duvody popsal, cista minulost a povest velmi slusneho hrace, pak asi i fakt, ze se Hendricks sam zklonil. Presto malej trest dostat mel, ale svet na tom snad nestoji (ani na tom Carlsonovi, ktereho zakrok byl mimochodem mnohem horsi). Je to za nama XruCi, neni treba to uz dramatizovat, i kdyz me by se taky s tim nezilo lehce, protoze takovou kvalitu jako jste meli tehdy... No a Shanahan je Shanahan, inconsistent, nikdy nevis co z klobouku vytahne, se sudimi a protezovanim teamu toho zas tolik spolecneho nema... No nic, je mozne ze prave tahle suspendace Ovieho nabudi k lepsi hre, ta pauza mu nemusi byt zas uplne na skodu.
Tolik z me strany, taky uz nemam zajem se v tom rypat a asi ani neni v cem.
Carlson nadobro fetuje..dnes -4 a Hamrlik mu robi dealera (-3)
Zo zapasu som videl len 1. tr. kde sme na moje prekvapenie boli Tampe viac nez rovnocenny super..aj napriek tomu, ze kvalita bola jasne na strane Bleskov..aj zo zostrihu mi bolo jasne, ze StLouis tam kazdeho o triedu prevysoval (dokonca aj Stamkosa)
Tak teraz uz len neprehrat s FLO v riadnom hracom case a bude to ok, to sa nam vrati Ovie, a aj ked su navraty Backstroma a Greena v nedohladne, bude sa nam lahsie dychat.
Zo zapasu som videl len 1. tr. kde sme na moje prekvapenie boli Tampe viac nez rovnocenny super..aj napriek tomu, ze kvalita bola jasne na strane Bleskov..aj zo zostrihu mi bolo jasne, ze StLouis tam kazdeho o triedu prevysoval (dokonca aj Stamkosa)
Tak teraz uz len neprehrat s FLO v riadnom hracom case a bude to ok, to sa nam vrati Ovie, a aj ked su navraty Backstroma a Greena v nedohladne, bude sa nam lahsie dychat.
Tak jsem to dokoukal až teď...
Protože jsem byl na noční, tak jsem to nahrával z NOVASPORTU...
Velart opět tragický..
Jedna perlička za všechny: " Podíváme se na pořadí všech 16-ti týmú Západní konference"..
A spoustu dalších...

To si říká odborník na NHL????
Až budu mít čas, tak si to pustím znovu a perličky sem vypíšu...
Hamrlík se před týmem, který ho draftoval v roce 1992, z prvního místa teda předvedl!!!!!!!!!
Hrůza a děs!!!!!!!!!
A že hraje letos Carlson na p.ču, to se sem už nehodí ani psát...
Naopak opět skvělý malý Mathieu Perreault.. Gól který mu připsali, byl sice vlastní, ale počítá se...
Měli jsme i na výhru.. Dvě minuty před koncem tyčka Knubleho a pak bohužel gól v prodloužení do naší sítě...
No taky doufám, že dneska Floridě sebereme aspoň bod...
Tak uvidíme...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
Protože jsem byl na noční, tak jsem to nahrával z NOVASPORTU...
Velart opět tragický..
Jedna perlička za všechny: " Podíváme se na pořadí všech 16-ti týmú Západní konference"..
A spoustu dalších...
To si říká odborník na NHL????
Až budu mít čas, tak si to pustím znovu a perličky sem vypíšu...
Hamrlík se před týmem, který ho draftoval v roce 1992, z prvního místa teda předvedl!!!!!!!!!
Hrůza a děs!!!!!!!!!
A že hraje letos Carlson na p.ču, to se sem už nehodí ani psát...
Naopak opět skvělý malý Mathieu Perreault.. Gól který mu připsali, byl sice vlastní, ale počítá se...
Měli jsme i na výhru.. Dvě minuty před koncem tyčka Knubleho a pak bohužel gól v prodloužení do naší sítě...
No taky doufám, že dneska Floridě sebereme aspoň bod...
Tak uvidíme...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
Tak mne uz zacina doxadzat trpezlivost aj na Huntera.Neviem, ci sa to da prehliadnut,ale kazdy kto videl posledne vystupenia Caps to uz zistil,ze dvojicu Carlson - Hamrlik uz nemozme nexat pohromade.Nexapem to dpc
.Carlson hral ako tak,ked mal po boku Alznera.Teraz ked vidim 74-rku so 44-rkou tak uz ocakavam minimalne zavar pred nasou branou....v tom horsom pripade inkasovany gol.
TRAGEDIA
Je nacase zaradit Schultza do zostavy....horsie ako tato dvojica nemoze zahrat.
Je nacase zaradit Schultza do zostavy....horsie ako tato dvojica nemoze zahrat.
J.R.-20 píše: Bohužel byl včera Schultz zařazen na listinu zraněných....![]()
![]()
![]()
Jan 31, 2012 Washington - Jeff Schultz (D) Illness, day-to-day.![]()
![]()
![]()
![]()
Tak nic....neostava nam len dufat,ze to nasi hviezdni beci neposeru.Zvlastny naboj pre Vokyho,kt. nastupi proti svojmu byv. tymu.Shutout by bodol
Dokázali, už tú chybu dvakrát nespravíš.J.R.-20 píše:for Joe S.+Getzo5
No, no, no, vy detailisti...![]()
![]()
![]()
![]()
Tak neni zraneny, ale nemocny...![]()
![]()
Na podstate veci, to nic nemeni...![]()
![]()
Hrat proste nebude a jak spravne pise NocniVlcik, nehral ani kdyz byl zdravy...![]()
![]()
Hlavne ze jste si tady vy dva chytrolini, neco dokazali...![]()
![]()
for Getzo5
No to urcite ne...
Byl jsem trochu v casovem pressu, protoze jsem jel na nocni, tak mozna proto jsem to napsal spatne...
Ale vidim, ze radsi sem uz nebudu psat vubec...
Nejsem uz ve veku, abych tady musel snaset nejake posklebky a urazky...

To me za to vazne nestoji....
No to urcite ne...
Byl jsem trochu v casovem pressu, protoze jsem jel na nocni, tak mozna proto jsem to napsal spatne...
Ale vidim, ze radsi sem uz nebudu psat vubec...
Nejsem uz ve veku, abych tady musel snaset nejake posklebky a urazky...
To me za to vazne nestoji....
Už vidím cepiho PMku. Mám ju rovno pred očami a bude ma budiť zo sna.
Tak pride mi to take zvlastne,nedat prilezitost brankarovi proti svojmu byv. klubu. Voky je u nas ''1''-tka a po ASG je oddyxnuty.A neraz uz xytal aj dva zapasy za dva dni,takze nexapacka.Jedine,zeby trener mal obavy z toho,ze Panthers poznaju Vokyho slabiny :ja_neviem:Joe S. píše:NocnyVlcik píše:Zvlastny naboj pre Vokyho,kt. nastupi proti svojmu byv. tymu.Shutout by bodol![]()
Neuvirth v kase, Voky sedí
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem