Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kemp nováčikov.

Goaltender (3): Mathieu Corbeil (2010), Martin Ouellette (2010), Allen York (2007).
Defense (8): Brandon Archibald (2010), Anton Blomqvist (2009), Steven Delisle (2008), Thomas Larkin (2009), Austin Madaisky (2010), Drew Olsen (2008), Dalton Prout (2010), Will Weber (2007).
Forward (15): Cam Atkinson (2008), Aaron Bogosian (camp invite), Michael Chaput (trade with Philadelphia), Sean Collins (2008), Oliver Gabriel (free agent), Jake Hansen (2007), Ryan Johansen (2010), Patrick Kennedy (camp invite), Kevin Lynch (2009), Wade MacLeod (camp invite), Matt Rust (trade with Florida), Dalton Smith (2010), Petr Straka (2010), Mike Thomas (camp invite), Trent Vogelhuber (2007).
mt-svk píše: Predpokladám, že chytať pôjde Howson osobne. :sarcasm:
Nechápem tomu, koho nám chcú za neho Flyers dať? Vari nie preceňovaných Carleho, alebo Versteega? Na druhej strane pochybujem, že by Howson jednal bez istoty náhrady.
Vezměte z5 teď už nepotřebného Pascala Lecleira z Ottawy :D
Reeper.89 píše:
Nechápem tomu, koho nám chcú za neho Flyers dať? Vari nie preceňovaných Carleho, alebo Versteega? Na druhej strane pochybujem, že by Howson jednal bez istoty náhrady.
Ako dvojka za 500 tisíc by bohate stačil :D
Reeper.89 píše:
Ale Leclaire by vôbec nebol zlý. Ak by podpísal maximum okolo 1 milióna /možno ani to nie/, prečo nie. Pazzy chytať vie, neraz to ukázal. A stál by nás menej ako Garon, či iná dvojka.
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:
Ale Leclaire by vôbec nebol zlý. Ak by podpísal maximum okolo 1 milióna /možno ani to nie/, prečo nie. Pazzy chytať vie, neraz to ukázal. A stál by nás menej ako Garon, či iná dvojka.
Pokud by odchytal aspoň 10 zápasů.. proč ne. On moc peněz chtít nemůže. Moc toho poslední léta nepředvedl a je furt zraněný.
Práve vďaka zraneniam si nemôźe moc pýtať, čo by bolo výhodné. Plus sa zdá, že sa chytá Allen York. Takže v prípade zranenia by mal kto zaskočiť. Ale jednotka byť Pazzy nemôźe, takže bu´d si udržíme Masona, alebo získame kvalitného brankára. V prípade jeho výmeny som za jedného z trojice Raask-Schneider-Varlamov. Varly by nás nestál veľa, ale v tom prípade by nemohol byť dvojkou Leclaire, ale niekto z pevným zdravím. ;) Osobne by som bola za výmenu Varlamova za druhé miesto v drafte, a získ Niitymakiho ako dvojky. V tom prípade by sme Masona mohli vymeniť.
Podpísali sme novú, jednoročnú, dvojcestnú zmluvu zmluvu s Nickom Holdenom. Podľa mňa má Nick na to, aby sa uchytil v prvom tíme. Hrá celoplošný hokej, je to, na svoju postavu, dobrý korčuliar. Len by mal viac využívať svoju postavu.
Zvýšenie platového stropu nám ale vôbec nepomohlo, skôr naopak. Takže sa môžeme rozlúčiť s Carterom, Philla si ho udrží. Taktiež môźeme zabudnúť na UFA hráčov ako Wisniewski, Bieksa, Pitkanen /aj keď toho priaznivcom nie som/, či Jovanovski /nápodobone/ či Brewer. Trejd Burnsa pravdepodobne odpadá, Minnesota si ho buď udrží, alebo ho vymení do tímu, ktorý jej bude ochotný dať viac, keďźe svoje straty bude môcť kompenzovať z UFA trhu. Asi nám zostane jedine vychovávať svojich hráčov. Je ešte moźnosť, že nám bude Winnipeg ochotný vymeniť Bogosiana, jeho brat Aaron je pozvaný do kempu nováčikov, je možnosť, že bude podpísaný práve kvôli zisku brata. Aj keď tá jeho morálka je všelijaká, snáď by ho dal Arny do laty. Možno výmena za Voráčka by mohla byť. Nebola by som tým nadšená, alepredsa, Kubo je skôr tvorca hry, góly od neho nečakajme. Je možnosť získať Ballarda, Nucks sa budú snažiť udržať všetkých troch UFA obrancov, plus získať krídlo, Ballard by mohol byť voľný. Samozrejme, treba podpísať Upshalla, trebárs ho aj preplatiť. Nebránila by som sa zisku Nittyho, trebárs za Russella. Ak by sa Stevemu vrátila forma a mladíci naplnili svoj potenciál, PO by mohlo vyjsť. Obrancovia ako Moore/Savard či Goloubef by sa mohli ešte rok vyhrať na farme. I keď v prípade dvojičky Moore/Savard predpokladám, źe aspoň jeden pôjde hore. Ćo sa týka Huseliusa, GM sa vyjadril, źe s ním počíta, takže ak nebude ponuka, v zostave ho uvidíme aj následujúcu sezónu.
Richards asistentom v Columbuse!!!!

The Blue Jackets filled out their coaching staff today, naming Todd Richards as an assistant on Scott Arniel's staff.
Richards, 44, was fired by Minnesota at season's end after two seasons with the Wild (77-71-16). He replaces Bob Boughner, who stepped down last month after only one season in Columbus.
"Anytime you can add a coach who has head-coaching experience in our league, it's a big plus," Blue Jackets GM Scott Howson said. "One of the things that is intriguing about Todd is he's had success on the power play."
Arniel handled the early interview process. but Howson took part in the final stage, a nearly hour-long chat last week. The move to hire him was fast-tracked over the weekend, sources told The Dispatch, when at least one other NHL club expressed an interest in interviewing Richards as an assistant.
-- Aaron Portzline--
Podĺa Carterovho agenta, Jeff nikdy nebol spomínaný v rozhovorch o výmene medzi Phillou a Columbusom.

http://news.yahoo.com/s/ap/20110615/ap_ ... ue_jackets" onclick="window.open(this.href);return false;

Zase Portzline trepal nezmysly? :shocked:
Mě se taky moc nezdálo, že by jednali zrovna s Columbusem, protože nám, kromě draftu nemáte co nabídnout. Mě by se jako trade partner libili Kings, nebo ideálně Cartera ponechat a vyměnit jiné ;)
neis píše:Mě se taky moc nezdálo, že by jednali zrovna s Columbusem, protože nám, kromě draftu nemáte co nabídnout. Mě by se jako trade partner libili Kings, nebo ideálně Cartera ponechat a vyměnit jiné ;)
S tým, źe nemáme čo ponúknuť si snáď robíš vtip. Skôr by tvoja odpoveď mala znieť, nie sme ochotní ponúknuť príliš veľa. ;)
/odpoveď Reeperovi.89/

Kde píšem o Majorovovi? Asi si slepý, aloebo nepozeráš zostavy, ktoré píšem. A Filatov vyhasnutá hviezda? Sa preber zo sna? Koľko si videl jeho zápasov, Podľa mňa nula. Plus, koľko má odohraté zápasov? S kým hral v minulých sezónach /výnimkou tejto, aj keď v prípade Vermetteho, ktorý mal nulovú formu to bolo jedno/? To, že bol v sezóne nie raz zranený /aj v Columbuse/ ti asi nevadí. Filatov bude hviezda a ja verím, źe už v budúcej sezóne v našom drese. Som sa ochotná staviť /a po tom, ako som musela mať v podpise Crosbyho som prestala stávkovať, dokým som si nie na 100% istá :D/

O Hemmerovi sa s fanúšikmi Oilers neoplatí baviť, choď na naše fórum a tam zistíš, źe o Hemmera je nulový záujem, NIKTO HO NECHCE!!! Minimálne nie ja cenu prvého draftu. A tak je to asi všade. Prečo asi GM za neho neponúkajú vysokú sumu? Myslíš si, źe sú na hlavu padnutí? Myslíš, źe by neboli ochotní obetovať viac, ak by si boli istí, že Hemský odohrá viac ako polovicu sezóny a najmä PO? A máš pravdu, za Filatova by som Hemmera nikdy nevymenila. Teraz si o mne môźeš myslieť čo chceš, v budúcej sezóne zistíš dôvod.

K Bogosianovi. Ponúkam zaň prvé miesto, alebo Voráčka jedine preto, lebo by na menšiu sumu by Winnipeg nepristúpil, čo som aj písala, stačí sil lepśie prezieť moje príspevky. Takže to v každom príspevku opakovať nebudem. Taktiež som písala, že inak by som si ho cenila na druhé miesto v drafte /37./ a Russella, na čo by nepristúpil Winnipeg. Ku Kubovi. Je to skvelý hráč, ale nie strelec, skôr nahrávač. A takých v tíme máme, Brassard, Johansen, Huselius je tiež skôr tvorca hry a Howson s ním údajne počíta. Takže jeho odchod bolieť nebude. Najmä, ak by sa Bogo chytil, a po tom, ako Arniel zatočil v minulej sezóne s niektorými hráčmi /s láskou muesli spomínať na Hitcha :D/, by som sa jeho nízkej pracovnej morálky neobávla. :D

Áno, Brulého by som chcela. Viem, že väčšina fans nie, ale práve Brulé je tip centra, ktorý by sa nám hodil do tretej formácie, plus môže hrať na krídle a nie je drahý. Taktiež je minimálne o triedu lepší ako Dorsett, preto som vám aj Dereka ponúkala :sarcasm: To sa ale nestane. Brulé a Columbus je uzavretá kapitola.

K obľúbencom. Mojimi favoritmi v Columbuse sú Boll a Umberger, z Rusov Majorov. Napriek tomu som bola nie raz Maxa ochotná vymeniť. To si si tiež mohol prečítať.
mt-svk píše:/odpoveď Reeperovi.89/

Kde píšem o Majorovovi? Asi si slepý, aloebo nepozeráš zostavy, ktoré píšem. A Filatov vyhasnutá hviezda? Sa preber zo sna? Koľko si videl jeho zápasov, Podľa mňa nula. Plus, koľko má odohraté zápasov? S kým hral v minulých sezónach /výnimkou tejto, aj keď v prípade Vermetteho, ktorý mal nulovú formu to bolo jedno/? To, že bol v sezóne nie raz zranený /aj v Columbuse/ ti asi nevadí. Filatov bude hviezda a ja verím, źe už v budúcej sezóne v našom drese. Som sa ochotná staviť /a po tom, ako som musela mať v podpise Crosbyho som prestala stávkovať, dokým som si nie na 100% istá :D/

O Hemmerovi sa s fanúšikmi Oilers neoplatí baviť, choď na naše fórum a tam zistíš, źe o Hemmera je nulový záujem, NIKTO HO NECHCE!!! Minimálne nie ja cenu prvého draftu. A tak je to asi všade. Prečo asi GM za neho neponúkajú vysokú sumu? Myslíš si, źe sú na hlavu padnutí? Myslíš, źe by neboli ochotní obetovať viac, ak by si boli istí, že Hemský odohrá viac ako polovicu sezóny a najmä PO? A máš pravdu, za Filatova by som Hemmera nikdy nevymenila. Teraz si o mne môźeš myslieť čo chceš, v budúcej sezóne zistíš dôvod.

K Bogosianovi. Ponúkam zaň prvé miesto, alebo Voráčka jedine preto, lebo by na menšiu sumu by Winnipeg nepristúpil, čo som aj písala, stačí sil lepśie prezieť moje príspevky. Takže to v každom príspevku opakovať nebudem. Taktiež som písala, že inak by som si ho cenila na druhé miesto v drafte /37./ a Russella, na čo by nepristúpil Winnipeg. Ku Kubovi. Je to skvelý hráč, ale nie strelec, skôr nahrávač. A takých v tíme máme, Brassard, Johansen, Huselius je tiež skôr tvorca hry a Howson s ním údajne počíta. Takže jeho odchod bolieť nebude. Najmä, ak by sa Bogo chytil, a po tom, ako Arniel zatočil v minulej sezóne s niektorými hráčmi /s láskou muesli spomínať na Hitcha :D/, by som sa jeho nízkej pracovnej morálky neobávla. :D

Áno, Brulého by som chcela. Viem, že väčšina fans nie, ale práve Brulé je tip centra, ktorý by sa nám hodil do tretej formácie, plus môže hrať na krídle a nie je drahý. Taktiež je minimálne o triedu lepší ako Dorsett, preto som vám aj Dereka ponúkala :sarcasm: To sa ale nestane. Brulé a Columbus je uzavretá kapitola.

K obľúbencom. Mojimi favoritmi v Columbuse sú Boll a Umberger, z Rusov Majorov. Napriek tomu som bola nie raz Maxa ochotná vymeniť. To si si tiež mohol prečítať.
:hroza: --> Filatov je vyhasnutá hvězda. Něco, co prozatím nenaplnilo očekávání. Zranění jsou zcestné a jsou to jen výmluvy, protože vedení nechce zase slyšet keci typu "Jste blbci, nepoučili jste se z draftu s Zherdevem". Videl sem s ním 2 zápasy (filatovem), co jste odehráli proti nám. V obou hrál šunku. V obou jen bruslil. U mantinelu nebojuje.. Je to krasobruslař jako Cogliano .. Filatov jem slabotka. Zadnej hráč, co by vzbuzoval pozornost. Maká jen když chce. Je to další Zherdev. Až se probere ze sna a začne hrát, pak změním názor. Já ale hodnotím hráče Teď, podle toho, co dokázali a né jak ty podle PC hry NHL. :lol2:

Hemmera za Filatova bych nedal ani já. Hemmer umí kličky, dát i gol, slušně bodovat. Letos hrál dobře i oslabení. Naučil se napadat protihráče. To bych za náladového rusa, co umí jen bruslit nedal. Filatov nedal letos gol. Nehraje do těla. Nebojuje u mantinelů. To je hráč na ALL STARS na bruslařské závody. Jinak je to hráč na nic. Pokud se sebou nic neudělá, zařadím ho do vaší fronty "blbých draftů" jako Brule, Picard, Zherdev .. A nebo jste jim kariéru zničili vašim přístupem? Těžko říct.. :wink:

Bogosian. ThrasherFan to řekl jasně ne? jak to má s pracovní morálkou. Najdeš to i na internetu. Už v hodnocení draftu se bral v potaz jeho přístup ke tréninku. Výsledek? Parádní první sezóna a otřesné 2 poslední.. Ty by si místo Voráčka, co 3 sezóny po sobě měl 40 bodů + nebo 1. pick dala za takového hráče a vůbec ti to nepřijde škoda? Ahá.. Když má Winnipeg vysoké požadavky, tak snad to neberu ne? Stejně jak má Edmonton vysoké požadavky u Hemského. Jo a tvé příspěvky si čtu a proto taky vím, že třeba Bogasian je tvůj oblíbenec a proto jej chceš do týmu. Ty prostě žiješ ve snu a skládáš si tým z oblíbenců, ale to můžeš leda v PC hrách ale ve skutečnosti to nejde.

Brule. To stejný. Kolikrát sem ti říkal, že jeho pracovní morálka je špatná? A není náhodou MR. Brulé hráč, co TAKY neodehraje celou sezónu? Furt prskáš, že Hemskej je zraněnej a Brule není? Ideální kauf no.. i za 3 pick bych vám ho tou smlouvou dal. 2 Mega za hráče, co odehraje 40 zápasů a dá 7 bodů. A to hrál přesilovky, Chvíli i oslabení.. a Stabilně 3 lajnu jak ty říkáš (hrával i 1. lajnu po zraněních Eberleho a Hemského) .. Aneb, další tvůj oblíbenec.. Majorova vím, že jsi byla ochotna vyměnit.. Ale to je jeden hráč, naopak by jsi do týmu chtěla přivést Bruleho a spol. Jestli si dobře pamatuji, nejsem sám, kdo si tohodle všiml, na NHLpro.cz ti říkávali přezdívkou "Brulačka". Se pak nediv, že pak píšu takovéhle referáty, abych bránil své hráče. Jo a taky.. Podívej se taky na twittery a ostatní fora, né jen toho Columbusu. Ono, X týmů by hemského chtělo mít v týmu.. Za to, že Tambelinimu nestačí 1. Pick nebo Luke Schenn, za to já NEMOHU. :bitka3:

Na závěr. Z tvých příspěvků zjištuji, že seš zaujatá na některé hráče (Hemský hlavně), že žiješ ve snu (nereálné trady nebo trady, za vysokou cenu, co tě nemrzí), že Columbus by jsi si nejradši poskládala z vyhaslých hvězd (Filatov, Bogasian, Brule .. ) + oblíbenců (Majorov, Volchenkov .. ) a ze z těch jmen, co tu vidím je jich dost ruských, takže asi jsi i fanynka Ruska.

Dále ti oznamuji, že se neminím už s tebou hádat. Nebaví mě to.. :?
Brulé by bol platnejší ako Dorsett, preto ho vymiňam práve za neho. ;) Pravdu povediac, Dorsetta by som vymenila aj za siedmy pick, prípadne vagón pukov, len nech odíde, a Arniel ho prestane stavať do tretieho útoku /dokonca hral aj v druhom/, kde nepatrí :sarcasm: Jeho zranenia mi nevadia, aj tak máme troch centrov /Johansen, Vermette, Brassard/, v pohode by ho počas zranenia nahradili Wilson či MacKenzie. ;) No a najmä, nestál by veľa, vlastne nič. :D Čo sa týka Filatova, vymákol si práve zápasy, ktoré mu nevyšli. Pretože on vôbec nie je až taká slečinka, či Arniel, alebo dokonca Hitch boli spokojní s jeho bránením /ktoré je inak výborné/, jeho pasy sú vynikajúce, taktiež jeho pracovná morálôka a charakter /čo ti potvrdí každý fanúšik Columbusu, ak by nebol, v tíme by som ho nechcela, práve kvlôli tomu neznášam Žerdeva a Jašina/, v šatni je obľúbený /viď A. Portzline, ktorý ho príliš neobĺubuje, takže o nadržiavaní sa nedá hovoriť/. Súhlasím, že by mohol zlepšiť v hre na telo a pri mantineli, na druhej stranej je to hráč, ktorý nestráca puky. No a ak si myslíš, že zranenie slabín /v Columbuse/ a následné dlhodobé laborovanie s ním /síce hral, ale poriadne nemohol korćuľovať, pozerala som niektoré zápasy AHL, bolo to markantné/, zranenie krku /vo Falcons/, keď dokonca musel nosiť ortézu na krk /či ako sa to volá/, prípadne otras mozgu sú výhovorky vedenia /ktoré len tak na okraj o jeho zraneniach neinformovalo, ani sa pri komentovaní jeho výkonov o nich nezmieńovalo/ sú ledajaké nič, budiž. No ale, ak bude zdravý, uvidíš v následujúcej sezóne. ;)

A prečo Bogosiana? Pretože ak si si nevšimol, jeden z našich problémov je obranca a neviem ako Edmonton, ale Columbus má dosť veľké problémy so získaním hráčov, či už UFA /to ani netreba komentovať/, alebo pri výmenách, kde od nás požadujú náhradu, akú by od iných tímov nepožadovali, keďźe vedia, že hráčov potrebujeme. My sa ale nemôžeme popáliť, nemáme kým vyplniť káder, iní to nahradia UFA hráćmi, my nie. Myslíš si, źe by som radšej nevidela v našom tíme Burnsa, Sutera, Wisnievskeho, Bieksu, Ehrhoffa, od vás Whitneyho a podobone? Samozrejme, že áno, však píšem o tom, źe do obrany potrebujeme vodcu. Ale som realista a viem, źe sa to nestane, do tímu týchto hráčov skrátka nezískame. No a naši mladíci ako Moore, Goloubef či Savard sa musia ešte aspoň jednu sezónu vyhrať na farme. V tom je problém a nie v tom, že silou mocou túžim po Bogosianovi. Myslíš, źe som nadšená prípadnou výmenou Voráčka, ktorého by som chcela v tíme udržať? Absolútne nie, práve naopak. Ale viem , že on má nejakú hodonotu a Winnipeg by ho bol ochotný zobrať. I keď lepším by bol prvý pick. Zato krídiel máme habadej a nie zlých, doplácajú na zlú rozohrávku z obrany a nie dobrú formu centrov. Najmä Vermettemu to pekne dlho nešlo. Je mi z tho zle, že budeme musieť Kuba obetovať, ale asi sa nedá nič iné robiť.

Ak sa nemýlim, Tornoto bude ťahať ako 30. v poradí, takže sa nečudujem /z vášho pohľadu/, źe Tambellini odmietol. Taktiež pochybujem, źe by bol Burke ochotný vymeniť za neho Schenna, to je podĺa mňa fake.

Proti Hemmerovi nie som zaťažená, ak by bol zdravý, beriem ho všetkými desiatimi. Ale uváž si, bojujeme o PO a Hemmer sa zraní. Čo potom? My nie sme Detroit ani Philla, my oň musíme bojovať celý rok. A taká strata by nám ten boj dosť skomplikovala. Ak by bol zdravý, kľudne zaň obetujem 1. miesto a Voráčka. Inak, Volčenkova mám rada a do tímu som ho chcela, ale mením svoj názor, po tejto sezóne zisťujem, źe jeho zdravie nie je 100%.

Mám rada Rusov, ale to neznamená, že som na nich zaťažená. Filatova mám rada ako hráća /a je mi jedno, akej by bol národnosti/, na druhej strane som neznášala Žerdeva, čo je tiež Rus. Taktiež som nechcela, aby Howson draftoval nejakého Rusa /výnimka bol Burmistrov/. Za Ricka Nasha by som nikdy nevymenila jedného z trojice Malkin/Ovečkin/Kovaľčuk. Nie som zaťažená na Čechov, ak si si nevśimol, ćasto som obhajovala Hejdu, do tímu som chcela Vokouna, ktorý nemá slovenskú národnosť. To, že som kritizovala Kleslu? Však to aj Dawe, ktorý Čech je. Taktiež som patrila som medzi tých, ktorí sa do vašej repre neobúvali, po zápase s našimi som sa ich práve zastala /teda vás/.

No a k "fanynkovstvu" Pre mňa je prvoradé nielen jednorázové postúpenie do PO, ale zároveň udrźanie tímu pre ďalšie sezóny a jeho zlepšenie.
BRULE --> Brule by nebyl platnější jak Dorset. Protože narozdíl od Dorsetta by se zas zranil. Ty jeho chřipky, bolesti zad, bolesti zubů .. ramena .. no zbytečné povídat. Navíc, není DOrsett bojovník, co si místoi na vaší soupisce vybojoval? Já jen, že Brule od draftu, co jste mu slíbili místo v A-teamu počítá s tím, že má místečko jisté a nebojuje, nehraje naplno. Ale je fakt, že Dorsett je kopyto a jestli hrál i v druhém útoku, chraň mě Maria panna.. :?

FILATOV --> Tdy ti dám za pravdu,. Fajn, jestli sme vystihl špatné zápasy, jestli jsou s ním fandové spokojení, beru.. Jestli hrál se zraněním beru. Možná to vyznělo, že strkám všechny ruské hráče do jednoho pytle. Nestrkám. Dacjuk, Burmistrov .. a spol. ne. Jen tak mimochodem, zherdev je puvodem Ukrajinec :wink: Ale dobře, toho Filatova budíž ti uznán je.

BOGOSIAN -> Ne.. Bogosian prostě .. toho ti nevezmu. Podívej, řžíkáš, že potřebujete obránce, co umí rozehrát. To by Bogosian byl ale.. když ten chlapec nebruslí, hraje spíše do těla a do off. se nezapojuje, tak to asi nebude to pravé ořřechové. Taky máme problém získat hráče. DO Edmontonu nikdo nechce ale i tak jsme získali Višnovského či Whitneyho. Akorát jsme museli nabídnout něco víc.. Je lepší dát talent, jako Voráček za něco tak líného a nepracovitého, jako je Bogasian a nebo je lepší přeplatit hráče jako je Wisnievskya spol? Já myslím, že to druhé. Musíte nabídnout něco víc.. jo, Voráček je MOC, ale až příliš za to dřevo Bogosian. To už radši jim dat Huseliusa a pick.. Podle posledních novinek prý toužíte po Bouwmasterovi. To uz spis bych dal Voráčka za Bouwmastera. Ten už něco dokázal.

TRADE --> Myslel jsem Brandona Schenna z LA. Toho jsme chtěli za Hemského ale zřejmě jsme chtěli ještě ten pick navíc, což už je moc a LA to nebrali.. Bylo to v období trade deadline. :)

HEMSKY --> Nekdo je z ocele, nekdo z marcipánu. Hemský bohužel z marcipánu. jenže problém je, že Oilers ho až příliš moc posílají do ohně a nechávají na něj páchat jinými hráči púrasárny (X krát se mluvilo a psalo všude, že Hemský je nejvíc osekávaným hráčem). Mockrát už měl zápěstí zlomené, nebo obražené. v Juniorce nebo v Česku odehrál vždy vše. v NHL na začátcích, kdy jsme měli Pecu, Prongera apod. taky. Pak odešli a došli MLADÍ dříči a Hemskej se začal zranovat. Není tajemství, že Hemský je namyšlený, tichý a poněkud urážlivý. Znám ho osobně z In line hokeje v pardubicích a potvrzuji to. DOjel si ve svém černém Ferari, podepsal jeden autogram a zbytek řekl, že nemá čas a odešel do hospody za kamošem.. Ale ještě horší je jeho bratr.. to je děs. No celá rodina |Hemskejch není nejlepší.. Ale Aleš by byl třída, kdyby z našeho týmu měl soupeř respekt a neničili mu jeho zdraví. :good:

RUSOVE --> Vsiml jsme si ale, ze ti to kazdy vycita. nwm co je na tom pravdy, já vím jen to, že máš dost oblíbených ruských hráčů (Filatov, Majorov, Tjutin, Volčenkov). Zas ale nchu být člověk,co říká, že nemá oblíbence. Taky mám oblíbence, ale z více národů no.. proto mi to přišlo divné. Nechci to tu říkat, však ty víš, jak o tobě mluvili češi na nejmenovaném webu. Ale to nechme streanou, to sem ani nepatří. :)

To, že nemáš ráda čechy jsem nikde nepsal, takže, tvé ohánění na toto je zcela zcestné. :ja_neviem:
Žerdev bol Ukrajinec, to len tak pomimo. Síce za čias ZSSR boli všetci Rusi :sarcasm:... Inak ty si chcela Burmistrova? Nie skôr Tarasenka?
Reeper.89 píše:BOGOSIAN -> Ne.. Bogosian prostě .. toho ti nevezmu. Podívej, řžíkáš, že potřebujete obránce, co umí rozehrát. To by Bogosian byl ale.. když ten chlapec nebruslí, hraje spíše do těla a do off. se nezapojuje, tak to asi nebude to pravé ořřechové. Taky máme problém získat hráče. DO Edmontonu nikdo nechce ale i tak jsme získali Višnovského či Whitneyho. Akorát jsme museli nabídnout něco víc.. Je lepší dát talent, jako Voráček za něco tak líného a nepracovitého, jako je Bogasian a nebo je lepší přeplatit hráče jako je Wisnievskya spol? Já myslím, že to druhé. Musíte nabídnout něco víc.. jo, Voráček je MOC, ale až příliš za to dřevo Bogosian. To už radši jim dat Huseliusa a pick.. Podle posledních novinek prý toužíte po Bouwmasterovi. To uz spis bych dal Voráčka za Bouwmastera. Ten už něco dokázal.
WUT? Bogosian je ofenzívny obranca, po Byfuglienovi vlani druhý najofenzívnejší, takže tvrdiť, že sa nezapája do ofenzívy je hlúposť. Lenivé drevo? :hmm: Ono, aj by som súhlasil, ale len na základe minulej sezóny. Nesadol si s Torchettim, ktorý trénoval vlani obranu. Ďalším problémom bolo to, že hral temer neuistále so zranením a nadobúda povesť injury prone. Častokrát hral v obrane laxne, robil zbytočné turnovery v obrannej tretine. Ale nazývať ho lenivým? Hm, ani nie, má záujem pracovať na sebe, preto ani nešiel na MS, keďže sám povedal, že chce sa sústrediť na off season a zapracovať na sebe.
Tak som to s tými Ćechmi zle pochopila. ;) Potom prepáč.

Dorsett si miesto vybojoval, ale neviem, na akom základe. Boll bol dôraznejší, lepšie forčekoval, hral do tela, naviac mal viac gólov, prečo nehral on ale Dorsett? Áno, hral, po preradení Filatova do štvrtého útoku, v druhom. To ale radšej mohol Clark ako toto drevo. Taktiež hral SH, ale ako? Biedne. To tak kľudne mohli dať Calverta, ktorý je aspoň rýchly, takže by mohol mať pekné úniky. Neviem, či na neho Arniel neletí podobne ako na Cogliana váš tréner. :sarcasm:

Fans s Fillym nie sú až tak spokojní, to je pravda, ani ja nie so všetkými zápasmi, ale hnevá ma, źe na začiatku sezóny išiel do štvrtého útoku on, pritom všetci fanúšikovia sa zhodli v tom, źe on bol z útoku Filatov--Brassard--Voráček najlepší. I keď Arniela chápem, letel po tragickom zápase myslím źe s Anaheimom, alebo Chicagom, ja osobne by som ho zaň strčila na tribúnu a 5 zápasov nehrať /také zápasy mal ale, okrem R.J. každý hráč/. Jeho problém bol, źe nemohol streliť gól, a tiež by sa mal viac tlačiť pred bránku, neviem, ćo sa stalo, v prvej sezóne to robil.... .

Za Višnu ste dali myslím Greena a Stolla. Ibaže my sme v tej dobe nemali podobný tip obrancu, o centroch ani nevraviac, takže obchod nemohol byť. Vtedy sme vlastne mali buť talenty, alebo, okrem Nasha, priemerných hráčov. Taktieź ste mali šťastie, źe Višna bol po príchode Doughtyho nadbytočný. Teraz by to išlo, ale zase obrancovia nie sú nadbytoční... .

Mojimi obľúbencami v Columbuse nie sú Rusi, ale opakujem, Jared Boll a R.J. Umberger. :) Samozrejme Rick Nash. Čo sú Američania a Kanaďan. ;) Filatova mám veľmi rada, ale nie je to môj obľúbenec. Hráčmi z iných tímov sú Volčenkov, Dacjuk, Zetterberg, Brulé, J. Staal, Chára. Ak mám siahnuť do minulosti, tak Fjodorov s Yzermanom, Kasparaitis /Litovec/ a Ulf Samuelsson.

Tak toto som o Hemskom nevedela, teraz ho nechcem ani zadarmo. Mám rada hráćov, ktorí majú charakter a nie takéto primadony.
Žerdev sa narodil na Ukrajine, ukrajinsky ani nevie. Narodil sa v kyjeve, kde je väčšina Rusov. Podobne ako rodáci z ´vychodnej Ukrajiny, Tverdovskij, Višnevskij a tak. On je taký Ukrajinec ako Nabokov Kazach.
http://twitter.com/#!/NHLNSider" onclick="window.open(this.href);return false;

tak teraz sa z toho vysomárte, kde je pravda o Carterovi? Ale Carleho naozaj nechcem, ten chlap je pre nás zbytočný.
Columbus now hot and heavy after Ales Hemsky. Oilers want 8th overall, Jackets won't touch that. Want more in return than just Hemsky.

Neverím tomu, Howson jasne naznačil, že jeho prioritou je obrana. Ak nezoženieme obrancu, potom súhlasím aj s Carterom, keďźe vďaka zvýšeniu platového stropu pochybujem, že dvojička Carter Nash by bola lákadlom pre UFA obrancov ako Bieksa či Wisnievski.
mt-svk píše:Columbus now hot and heavy after Ales Hemsky. Oilers want 8th overall, Jackets won't touch that. Want more in return than just Hemsky.

Neverím tomu, Howson jasne naznačil, že jeho prioritou je obrana. Ak nezoženieme obrancu, potom súhlasím aj s Carterom, keďźe vďaka zvýšeniu platového stropu pochybujem, že dvojička Carter Nash by bola lákadlom pre UFA obrancov ako Bieksa či Wisnievski.
No mě je Hemský u zadku.. Ale, pochybuji, že by k vám zapadl. To už je lepší si nechat Jakuba Voráčka, vychovat si jej a očekávat, že z něj vyroste ten samej hráč, jako je u nás Hemský (s více odehrátými zápasy za sezónu)
Myslím si, źe Kubo bude trejdovaný buď za obrancu, alebo centra. Ak k nám príde center, trejdovaný bude asi aj Brassard. Čo sa týka obrancu, pokúsila by som sa o Ballarda, za to, źe mu nevyšla jedna sezóna sa nestrieľa. Aspoň má nižšiu hodnotu a jeho ofenzíva nie je zlá. Len je smola, že hrá na ľavej strane, kde je pretlak, ćo sa nedá povedať o pravej, tam hrá jedine Clitsome a na farme hrajúci Goloubef a Savard.
Howson je ochotný a pripravený meniť, ak sa v návrhoch nevyskytuje meno Ricka Nasha. Tak som zvedavá, kto, prípadne čo si to odnesie. Ak by zostanú Johansen, Filatov, Goloubef, Moore a Savard nedotknutí, budem vrcholne spokojná. Ak zostane navyše aj Kubo, budem v siedmom nebi. :yes: Ale som realista a podĺa mňa odíde práve Kubo :cry:
Výborne, Carter!!! Skôr som si priala obrancu, ale keď to nevyšlo, Jeff je výborný trejd a ani sme veľa neobetovali. Keď si predstaví, źe za horšieho Kessella obetovalo Toronto picky, kde si mohli vytiahnuť Seguina a niekoho z trojice Murphy/Zibanejad/Beaulieau, kým my sme za oveľa lepšieho Cartera, ktorý má navyše podpísaný dlhodobý kontrakt so slušnou sumou Voráćka, niekoho z tej dvojice a 3. pick, som veľmi spokojná. :yes: Plus vďaka tomuto trejdu by sa mohol záujem UFA obrancov o nás zvýšiť, takže by sme mohli získať trebárs Wisnievskiho. No a od veci by neobolo trejdnúť Brassarda, je to center, načo ho dávať na krídlo, keď treba posilniť obranu. Ak by hral na centri, Vermette by sa musel sťahovať na krídlo a tam je Antoine polovičný, plus nie je tak využité jeho výborné bránenie a najmä skvelé FO.

Veľa śťastia Kubo v Philly, dúfam, źe tam ľahšie naplníš potenciál. :yes: Ako sa česká kolónia zmenšuje. Najrpv odišli Výborný, následne Novotný, teraz Voráček, bohvie, či bude podpísaný Hejda... . Zatiaľ naisto zostávajú jedine Kubalík a Straka, ktorý aj tak bude hrať sezónu v junioroch, kým Tomáš pravdepodobne ešte jednu v AHL.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS