Brulé by bol platnejší ako Dorsett, preto ho vymiňam práve za neho.

Pravdu povediac, Dorsetta by som vymenila aj za siedmy pick, prípadne vagón pukov, len nech odíde, a Arniel ho prestane stavať do tretieho útoku /dokonca hral aj v druhom/, kde nepatrí

Jeho zranenia mi nevadia, aj tak máme troch centrov /Johansen, Vermette, Brassard/, v pohode by ho počas zranenia nahradili Wilson či MacKenzie.

No a najmä, nestál by veľa, vlastne nič.

Čo sa týka Filatova, vymákol si práve zápasy, ktoré mu nevyšli. Pretože on vôbec nie je až taká slečinka, či Arniel, alebo dokonca Hitch boli spokojní s jeho bránením /ktoré je inak výborné/, jeho pasy sú vynikajúce, taktiež jeho pracovná morálôka a charakter /čo ti potvrdí každý fanúšik Columbusu, ak by nebol, v tíme by som ho nechcela, práve kvlôli tomu neznášam Žerdeva a Jašina/, v šatni je obľúbený /viď A. Portzline, ktorý ho príliš neobĺubuje, takže o nadržiavaní sa nedá hovoriť/. Súhlasím, že by mohol zlepšiť v hre na telo a pri mantineli, na druhej stranej je to hráč, ktorý nestráca puky. No a ak si myslíš, že zranenie slabín /v Columbuse/ a následné dlhodobé laborovanie s ním /síce hral, ale poriadne nemohol korćuľovať, pozerala som niektoré zápasy AHL, bolo to markantné/, zranenie krku /vo Falcons/, keď dokonca musel nosiť ortézu na krk /či ako sa to volá/, prípadne otras mozgu sú výhovorky vedenia /ktoré len tak na okraj o jeho zraneniach neinformovalo, ani sa pri komentovaní jeho výkonov o nich nezmieńovalo/ sú ledajaké nič, budiž. No ale, ak bude zdravý, uvidíš v následujúcej sezóne.
A prečo Bogosiana? Pretože ak si si nevšimol, jeden z našich problémov je obranca a neviem ako Edmonton, ale Columbus má dosť veľké problémy so získaním hráčov, či už UFA /to ani netreba komentovať/, alebo pri výmenách, kde od nás požadujú náhradu, akú by od iných tímov nepožadovali, keďźe vedia, že hráčov potrebujeme. My sa ale nemôžeme popáliť, nemáme kým vyplniť káder, iní to nahradia UFA hráćmi, my nie. Myslíš si, źe by som radšej nevidela v našom tíme Burnsa, Sutera, Wisnievskeho, Bieksu, Ehrhoffa, od vás Whitneyho a podobone? Samozrejme, že áno, však píšem o tom, źe do obrany potrebujeme vodcu. Ale som realista a viem, źe sa to nestane, do tímu týchto hráčov skrátka nezískame. No a naši mladíci ako Moore, Goloubef či Savard sa musia ešte aspoň jednu sezónu vyhrať na farme. V tom je problém a nie v tom, že silou mocou túžim po Bogosianovi. Myslíš, źe som nadšená prípadnou výmenou Voráčka, ktorého by som chcela v tíme udržať? Absolútne nie, práve naopak. Ale viem , že on má nejakú hodonotu a Winnipeg by ho bol ochotný zobrať. I keď lepším by bol prvý pick. Zato krídiel máme habadej a nie zlých, doplácajú na zlú rozohrávku z obrany a nie dobrú formu centrov. Najmä Vermettemu to pekne dlho nešlo. Je mi z tho zle, že budeme musieť Kuba obetovať, ale asi sa nedá nič iné robiť.
Ak sa nemýlim, Tornoto bude ťahať ako 30. v poradí, takže sa nečudujem /z vášho pohľadu/, źe Tambellini odmietol. Taktiež pochybujem, źe by bol Burke ochotný vymeniť za neho Schenna, to je podĺa mňa fake.
Proti Hemmerovi nie som zaťažená, ak by bol zdravý, beriem ho všetkými desiatimi. Ale uváž si, bojujeme o PO a Hemmer sa zraní. Čo potom? My nie sme Detroit ani Philla, my oň musíme bojovať celý rok. A taká strata by nám ten boj dosť skomplikovala. Ak by bol zdravý, kľudne zaň obetujem 1. miesto a Voráčka. Inak, Volčenkova mám rada a do tímu som ho chcela, ale mením svoj názor, po tejto sezóne zisťujem, źe jeho zdravie nie je 100%.
Mám rada Rusov, ale to neznamená, že som na nich zaťažená. Filatova mám rada ako hráća /a je mi jedno, akej by bol národnosti/, na druhej strane som neznášala Žerdeva, čo je tiež Rus. Taktiež som nechcela, aby Howson draftoval nejakého Rusa /výnimka bol Burmistrov/. Za Ricka Nasha by som nikdy nevymenila jedného z trojice Malkin/Ovečkin/Kovaľčuk. Nie som zaťažená na Čechov, ak si si nevśimol, ćasto som obhajovala Hejdu, do tímu som chcela Vokouna, ktorý nemá slovenskú národnosť. To, že som kritizovala Kleslu? Však to aj Dawe, ktorý Čech je. Taktiež som patrila som medzi tých, ktorí sa do vašej repre neobúvali, po zápase s našimi som sa ich práve zastala /teda vás/.
No a k "fanynkovstvu" Pre mňa je prvoradé nielen jednorázové postúpenie do PO, ale zároveň udrźanie tímu pre ďalšie sezóny a jeho zlepšenie.