Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No já spíš slyšel něco o tom, že Jaro v Montréalu nechtěl zůstat... proto se pakoval on a né Price....

ta výměna mi stejně pořád nedává moc smysl.... že by Jaro se St.Louis nechtěl podepsat a 1. vypukne boj o jeho kontakt? ... a dream possibly...
mountain píše:habs: psal jsem to už sice jinde do topicu, ale zeptám se přímo u zdroje - neproběhly už třeba nějaké jednání s oběma brankáři a nenastala situace, že si Halák prostě řekl o hodně vysokou smlouvu a proto se GM rozhodl si radši nechat Price? Tohle by bylo možné vysvětlení....ale i kdyby to tak bylo, tak jste určitě mohli dostat za Haláka víc, dobrý mladý gólman je cenné zboží.
Nevím o tom nic bližšího, ale tohle je jediné možné vysvětlení. Mluvil jsem zrovna dneska s Plekym o jeho "námluvách" a taky mi potvrdil, že zatím žádnou konkrétní nabídku nedostal a že ho to jednání trochu mrzí... Jestli management čekal na vyřešení brankářské otázky a pak mu chce předložit návrh, to uvidíme v nejbližších dnech. Ale máš pravdu, protihodnota je téměř urážející a nevím, co za tím muselo stát...
habs píše:Nevím o tom nic bližšího, ale tohle je jediné možné vysvětlení. Mluvil jsem zrovna dneska s Plekym o jeho "námluvách" a taky mi potvrdil, že zatím žádnou konkrétní nabídku nedostal a že ho to jednání trochu mrzí... Jestli management čekal na vyřešení brankářské otázky a pak mu chce předložit návrh, to uvidíme v nejbližších dnech. Ale máš pravdu, protihodnota je téměř urážející a nevím, co za tím muselo stát...
A jak to ty vidis s Plekyho novou smlouvou?Teda pokud nejakou nabidku od Habs dostane.Me by zajimalo na kolik si ho ceni.Rekl bych ze tak 4 melonky by si zaslouzil.
leo píše:
habs píše:Nevím o tom nic bližšího, ale tohle je jediné možné vysvětlení. Mluvil jsem zrovna dneska s Plekym o jeho "námluvách" a taky mi potvrdil, že zatím žádnou konkrétní nabídku nedostal a že ho to jednání trochu mrzí... Jestli management čekal na vyřešení brankářské otázky a pak mu chce předložit návrh, to uvidíme v nejbližších dnech. Ale máš pravdu, protihodnota je téměř urážející a nevím, co za tím muselo stát...
A jak to ty vidis s Plekyho novou smlouvou?Teda pokud nejakou nabidku od Habs dostane.Me by zajimalo na kolik si ho ceni.Rekl bych ze tak 4 melonky by si zaslouzil.
Nevím, já se ho na jeho představy nechtěl ptát, přišlo mi to neslušný... Ale pokud se ptáš čistě na můj názor, tak já si myslím, že v kontextu dalších jemu podobných hráčů u Habs (Gionta, Cammalleri, Gomez) by si zasloužil sumu někde mezi 4,5 - 5 mil. A to úplně v pohodě, když navíc porovnám jeho odolnost a zdraví oproti výše zmiňovaným... Ale co mu nabídnou v Montrealu, to je po tom dnešním fiasku ve hvězdách. Ku..a, jak já jsem nasranej :evil:
habs píše:Nevím, já se ho na jeho představy nechtěl ptát, přišlo mi to neslušný... Ale pokud se ptáš čistě na můj názor, tak já si myslím, že v kontextu dalších jemu podobných hráčů u Habs (Gionta, Cammalleri, Gomez) by si zasloužil sumu někde mezi 4,5 - 5 mil. A to úplně v pohodě, když navíc porovnám jeho odolnost a zdraví oproti výše zmiňovaným... Ale co mu nabídnou v Montrealu, to je po tom dnešním fiasku ve hvězdách. Ku..a, jak já jsem nasranej :evil:
Jj vsak ja se ptal na tvuj nazor :wink: Dik.
:D :D :D Já se tady tomu jenom směju .... takový kauf se jen tak nevidí
Bože ve vedení Habs musí být opice nebo jinak si to nedokážu představit... už fakt nevím koho do te branky chtějí dát. Ale však se jim to ku*evsky vymstí... Price celou sezonu neodchytá ani náhodou a nevěřím že bude podávat vyrovnané výkony
Gratulace do St Louis :wink:
Ano priznam se ze na zacatku play off jsem mel tendenci Halaka trochu podcenovat a rikal jsem si ze je to trochu nahoda ze v dalsim kole vyhori jako papir.Ovsem kdyz montreal dotahnul do dalsiho kola tak sem si rikal ze to nahoda asi nebude a proti Philadelphii uz jsem si byl jistej ze v tom gomanovi je neco vic nez nahoda.

Todle byla pro montreal velka chyba.Bohuzel proste Frankofoni kanadan Price je v Montrealu tezce protezovanej a na druhou stranu je to pro Halakovu karieru dobre.

Ovsem demenci vedeni montrealu se vyrovna uz snad jenom Sather.
Vie toto niekto vysvetliť? :D Ja sa musím smiať :D :D
a to som si vazne myslel, ze exBob sa uz z Habs nadobro pakoval, ale jeho duch tam zrejme zostal aj nadalej :lol3:

nezabudajme vsak na to, ze Halak prisiel k bluesmanom so zmluvou platnou do 30.06...bluesmani s nim môzu akurat tak jednat o pripadnej zmluve....ak si tlapnu, Jaro bud so zmluvou urcite spokojny :yes:

a som neskutocne, ale ozaj neskutocne zvedavy na to, ako si Carey Royko, bude od novej sezone pocinat........
cepi píše:a to som si vazne myslel, ze exBob sa uz z Habs nadobro pakoval, ale jeho duch tam zrejme zostal aj nadalej :lol3:

nezabudajme vsak na to, ze Halak prisiel k bluesmanom so zmluvou platnou do 30.06...bluesmani s nim môzu akurat tak jednat o pripadnej zmluve....ak si tlapnu, Jaro bud so zmluvou urcite spokojny :yes:

a som neskutocne, ale ozaj neskutocne zvedavy na to, ako si Carey Royko, bude od novej sezone pocinat........
dobrá poznámka, je to tak, ale práve to obdobie teraz využije vedenie STL na jednanie o novej zmluve, ktorá bude pre Jara podľa mňa viac ako zaujímavá. Mimochodom už nabehli na nhl.numbers nové kontrakty. Myslím, že máme v strope dostatok priestoru...
http://www.nhlnumbers.com/overview.php? ... eason=1011
Anger píše: Ovsem demenci vedeni montrealu se vyrovna uz snad jenom Sather.
nooo, aj mike milbury maval u isles taketo "svetle chvilky" :D
ackoli je to krute a zdrvujuce, neda sa uz robit nic..
Musime sa na to pozriet z druhe strany.. mame Ellera, ktory vyzera fakt dobre..
Verme ze carey sa uz koencne chyti..
Mě se kádr loňský kádr MTL zdal naprosto typologicky špatně poskládáný. Letos to zatím vypadá ještě hůře bez Haláka. MTL chybí powerforvardi jako víno, tak bych čekal že přívedou nějaké velké sílné zkušené hráče, kteří umí zahrát před brankou, místo toho přivedou relativně nadějné hráče, kterých ovšem mají poměrně dost. Taky obranu by to chtělo nějak oživit, i když tam bych slabinu ani neviděl. Je škoda, ze tým s takovým historickým zázemím vedou hlupáci. Ani bych se nedivil, kdyby odešel i Pleky. Před dvěmi roky vypadal kádr MTL velmi zajímavě a kompaktně, nyní mi nepříjde ani na PO. Letos jsem očekával od GM MTL velké věci stím, že mají parádní základ v brance..očividně se MTL opět vydává frantikovským směrem...
Anger píše:Ano priznam se ze na zacatku play off jsem mel tendenci Halaka trochu podcenovat a rikal jsem si ze je to trochu nahoda ze v dalsim kole vyhori jako papir.Ovsem kdyz montreal dotahnul do dalsiho kola tak sem si rikal ze to nahoda asi nebude a proti Philadelphii uz jsem si byl jistej ze v tom gomanovi je neco vic nez nahoda.

Todle byla pro montreal velka chyba.Bohuzel proste Frankofoni kanadan Price je v Montrealu tezce protezovanej a na druhou stranu je to pro Halakovu karieru dobre.

Ovsem demenci vedeni montrealu se vyrovna uz snad jenom Sather.
Price sice není frankofónní kanaďan, ale jinak souhlas s tím, že snad musí mít v managementu někoho v přízni...
neis píše:Mě se kádr loňský kádr MTL zdal naprosto typologicky špatně poskládáný. Letos to zatím vypadá ještě hůře bez Haláka. MTL chybí powerforvardi jako víno, tak bych čekal že přívedou nějaké velké sílné zkušené hráče, kteří umí zahrát před brankou, místo toho přivedou relativně nadějné hráče, kterých ovšem mají poměrně dost. Taky obranu by to chtělo nějak oživit, i když tam bych slabinu ani neviděl. Je škoda, ze tým s takovým historickým zázemím vedou hlupáci. Ani bych se nedivil, kdyby odešel i Pleky. Před dvěmi roky vypadal kádr MTL velmi zajímavě a kompaktně, nyní mi nepříjde ani na PO. Letos jsem očekával od GM MTL velké věci stím, že mají parádní základ v brance..očividně se MTL opět vydává frantikovským směrem...
Já bych řekl, že tenhle krok je tím správným směrem, má to však jedno velké KDYBY - a to, kdyby místo Haláka odešel Price :evil: ! Tohle je pro mě absolutně nevysvětlitelná věc!
Jinak je evidentní, že Habs jdou v skladbě jiným směrem než třeba Flyers, ale to neznamená, že to mužstvo je špatně poskládané. První dvě řady sice menšího vzrůstu, ale vesměs technicky a kombinačně vyspělí hráči s výborným střelecem. No a dvě checking line, tam nevidím absolutně chybu, ty nám v play-off zahrály skvěle. Problém je teď s tím gólmanem, když už bylo na čem stavět, idioti z vedení to rozbili :evil: . Do obrany máme docela slušnou zálohu na farmě, tam obavy nemám. Ale ten gólman... :hroza:
Tak naozaj netreba zabúdať, že Montreal predal skôr prednostné právo - opciu na Haláka ako Haláka samotného, no i napriek tomu by som povedal, že ten trejd bol slabý pre Habs.
Eller sa stane možno nejaký priemerný hráč do druhej lajny, ale nič viac. Schultz v NHL nedá viac ako 100 zápasov.

V každom prípade Habs iba prerobili, lebo za Haláka dostal opäť iba potenciál. Vec, ktorú majú v Montreale tak radi.
habs píše:
neis píše:Mě se kádr loňský kádr MTL zdal naprosto typologicky špatně poskládáný. Letos to zatím vypadá ještě hůře bez Haláka. MTL chybí powerforvardi jako víno, tak bych čekal že přívedou nějaké velké sílné zkušené hráče, kteří umí zahrát před brankou, místo toho přivedou relativně nadějné hráče, kterých ovšem mají poměrně dost. Taky obranu by to chtělo nějak oživit, i když tam bych slabinu ani neviděl. Je škoda, ze tým s takovým historickým zázemím vedou hlupáci. Ani bych se nedivil, kdyby odešel i Pleky. Před dvěmi roky vypadal kádr MTL velmi zajímavě a kompaktně, nyní mi nepříjde ani na PO. Letos jsem očekával od GM MTL velké věci stím, že mají parádní základ v brance..očividně se MTL opět vydává frantikovským směrem...
Já bych řekl, že tenhle krok je tím správným směrem, má to však jedno velké KDYBY - a to, kdyby místo Haláka odešel Price :evil: ! Tohle je pro mě absolutně nevysvětlitelná věc!
Jinak je evidentní, že Habs jdou v skladbě jiným směrem než třeba Flyers, ale to neznamená, že to mužstvo je špatně poskládané. První dvě řady sice menšího vzrůstu, ale vesměs technicky a kombinačně vyspělí hráči s výborným střelecem. No a dvě checking line, tam nevidím absolutně chybu, ty nám v play-off zahrály skvěle. Problém je teď s tím gólmanem, když už bylo na čem stavět, idioti z vedení to rozbili :evil: . Do obrany máme docela slušnou zálohu na farmě, tam obavy nemám. Ale ten gólman... :hroza:
Pořádný hráč před bránu MTL chybí extremně. Kdyby místo Gionty zůstal Kovy a místo Gomeze přišel třeba Lecavalier, dozadu Voločenkov nebo Martin, potom přišel jeden hráč typu Holmstrom, tak je to tým podle mých představ..ale takto mi to přijde hodně nic moc, první dvě kola PO byly prakticky jen o Halákovi, uvidíme jak jim to půjde bez zázračného golmana, i když Pricovi stále věřím...
Gauthier v tejto vymene siel odzaciatku po Ellerovi.
Sakra, sakra. Když jsem si to přečetl tak jsem se málem udusil. Zrovna jsem obědval a do toho se začít z plných plic smát není dobré.
Každopdáně je mi vás líto a držím s vámi smutek.
Dawe4 píše:Sakra, sakra. Když jsem si to přečetl tak jsem se málem udusil. Zrovna jsem obědval a do toho se začít z plných plic smát není dobré.
Každopdáně je mi vás líto a držím s vámi smutek.
presne aj ja teraz akurat jem a ked som si to precital tak som len tak lapal po dychu, po Royovi konecne nieco co v branke Habs vyzeralo viac ako nadejne a oni ho vymenia :hroza: no co uz ale chapem pre nich je priorita Price a ten bude chytal aj keby vyhrali len 20 zapasov v sezone.
uz len dodam ze Habs mam rad ale obavam sa ze to nemusi dopadnut v buducej sezone dobre
teraz som nieco hovoril bratovi o tomto trejde a na konci som mu povedal, ze Carey Price, nova hviezda a on na to, ze to je kto (uplne vazne to povedal, tusim to meno pocul prvy krat) :lol3: :lol3: :lol3: no mam dost, sice nie je fanatik ako ja do NHL, ale urcity prehlad ma

ale Carey nas mozno prekvapi :-O a mozno bude mavat fanusikom posmesne :D
Tak chápu fanoušky Montrealu, byl vyměněn nejlepší hráč sezony, ale nakonec to pro ně může dopadnout dobře. Až nasledující ročník ukáže kdo v teto vyměně získal. Přeci jen několikrát se stalo, že golman, který v jednom play off vyletel, pak následně upadl spíše do průměru, a kolikrát i po té co podepsal velký kontrakt. Např. Giguere 2003, Emery 2007, Ward 2006. Nikde není psáno, že Jaro dopadne stejně. Ale zrovna tak nemůžeme říct nic proti tvrzení, že za rok dovede Blues do finále Stanley cupu. Přeji mu i Habs jen to nejlepší a sám sem zvědav, jak aktéři tohoto trejdu v nasledující sezoně dopadnou. Ale ted v současnosti samozřejmě vyměna vypadá jako totální zešílení GM Canadiens :scare: . Devět z deseti GM by si asi nechalo Haláka a vyměnilo Price, ale ten desátý byl bohužel Pierre Gauthier
neis píše:
habs píše:
Pořádný hráč před bránu MTL chybí extremně. Kdyby místo Gionty zůstal Kovy a místo Gomeze přišel třeba Lecavalier, dozadu Voločenkov nebo Martin, potom přišel jeden hráč typu Holmstrom, tak je to tým podle mých představ..ale takto mi to přijde hodně nic moc, první dvě kola PO byly prakticky jen o Halákovi, uvidíme jak jim to půjde bez zázračného golmana, i když Pricovi stále věřím...
To, co jsi tu nastínil, by Habs stálo neskutečně moc - nejen finančně, ale i hráčsky, protože část těch hráčů měla minulý rok smlouvy a třeba Lecavalier dosti tučnou... Za ně bychom museli pustit hodně kvalitní hráče a jsme prakticky tam, kde jsme byli. Navíc Lecavalier letos nepodával nijak oslnivé výkony. Volčenkova by nám Ottawa nikdy nepustila a Martin, to je prakticky to samé, případně za velkou protihodnotu. Mně z těch posil loni okamžitě vadil Gomez, to je jasný, a potom Gill - ten mě ale umlčel v play-off... Myslím si, že teď potřebujeme z volných hráčů udržet Plekyho, samozřejmě nyní Priceho, dál pak Pouliota a Lapierra. Potom přivést jednoho robustnějšího útočníka do prvních dvou útoků a jednoho obránce, i když tam máme solidní zásobu na farmě. A byl bych spokojený, jen ta gólmanská otázka mě bude dlouho žrát... :-(
Viem, že sú fanúšikovia habs napálení, ale ja si myslím, že to zase až tak zlá výmena nie je. Eller bude v NHL veľmi platným hráčom, Schultz pritvrdí hru Montrealu. Je ale ironické že za hráča, ktorý bol draftovaný tak neskoro prišiel hráč z prvého kola a druhého kola. :D
Teraz sa ukáže, či je Price schopný byť dobrou jednotkou :cinka:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA