Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

hold dnes smola, takticky to mali lepsie zmaknute BF, dnes by sa patrilo vratit im to :!:
Tak to sme posraly.
medik911 píše:Tak to sme posraly.
no, aspon vam nechyba sebareflexia :-D
my si to dokazeme uznat :D
ak som dobre rátal tak dnes je to 19 - 23, pekný súboj...
na chuja, zas nas porazil Fortune :-(

no nic makame dalej tiez nebudu vyhravat navzdy :eek2:
medik, badhed sa nechce prihlasit do playoff draftu??
podla mna aj chce len on ani netuši že niečo take je :D porozpravam sa snim o tom dneska.
uff tak nastastie sme dnes vyhrali BF su zatial na neudrzanie ale urcite nevyhraju vsetko, len my musime vyhravat a drzat sa hore, mame na to tak makame :!: :) dnes medik slusne na tie vysledky :D
dneska jak medik videl vysledky sa je*ol o hlavu a povedal si že je ko*ot...
:D no nakoniec to aj tak dobre dopadlo :)
len tak dalej
sorry rousis a cely tim, keby som ta neukecal tak sme mohli vyhrat :|

inak canes kua sleduj si tie hracie casy trosku viac nepredpokladam ze by si tam nejak zaziaril kedze tie vysledky neboli podla tvojho gusta ale i tak :roll:

hold asi zacnem hadzat kostkou lebo to co su teraz za vysledky to mi hlava neberie :ja_neviem:
Ach do predele stým.. !
janik píše:sorry rousis a cely tim, keby som ta neukecal tak sme mohli vyhrat :| :
:bitka3:
Janči a ty do teho nekecaj :D ked je vela zapasov podla mna to nechavaj na nas ked už je po menej vtedy nam to napiš ako by sme to mohli dat ! :)
to neslo o to medik len dala skoro same 0 a to si mal aj ty tak som jej napisal ci to trosku nechce upravit nech nemate zbytocne vsade rovnako 0 :D lebo den predtym som jej vravel ze nech tam da same 0 ked sa jej nedari tak obcas sa to da a nedala a boli 3 remizy zo 4 zapasov to sme tiez mohli vyhrat lahsie :D
Tak čo už, prehrali sme vrátiť sa to už nedá, treba ist do dalšieho zapasu ! :):) dufam, že vyhrame dnes
dnes ak dobre ratam vyhra po predlzeni s dracikmi to je slusne :)
Tá naša komunikácia, je fest na bode mrazu !!! :verysad: :verysad:
medik neplac tolko ti mam povedat ze keby som nezmenil dnes pit na 0 a nechal 1 tak sme mohli vyhrat aj v riadnom case? :D :oops:
medik911 píše:Tá naša komunikácia, je fest na bode mrazu !!! :verysad: :verysad:
aj tak je momentalne asi najlepsia spomedzi vsetkych timov :D
arek píše:
medik911 píše:Tá naša komunikácia, je fest na bode mrazu !!! :verysad: :verysad:
aj tak je momentalne asi najlepsia spomedzi vsetkych timov :D
aj podla mna, sak aha ako sa pekne rozpravame secia :D
inak janik rousis by si mal dat na IR listinu v tychto dnoch :sarcasm:
arek píše:inak janik rousis by si mal dat na IR listinu v tychto dnoch :sarcasm:
to akoze preco :paperbag:
NO hej tak s jančim za chvilu budem najlepši kamarat kolko si tu obaja dopisujeme :D
za chvilu si tu onas budete mysliet že sme bu*eranti že len dvaja si piseme :D
na aku listinu ju mam dat :?: :lol: rousis arek je tvoj manager ci co? :lol2:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG