Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Super medvídci :clap: Jedniná chybka, že bodovala ladynka ! Jinak super :yahoo:
veľmi pekné víťazstvo, potešili ma :good:
Skorpion píše:Pravdupovediac prilis som dnes vo vyhru neveril, o to viac potesila :clap:
tiez som myslel ze nas tucniaci pribrzdia ale ked su medvede rozbehnute je ich tazko zastavit
thornton19snv píše:
Skorpion píše:Pravdupovediac prilis som dnes vo vyhru neveril, o to viac potesila :clap:
tiez som myslel ze nas tucniaci pribrzdia ale ked su medvede rozbehnute je ich tazko zastavit
Alebo keď ich popoháňajú páni rozhodcovia.
14. vitazstvo na domacom lade v serii a 10. vitazny zapas z poslednych 10 zapasov :clap: :clap: :clap: Najdlhsia vitazna snura od roku 1973! Vdaka tomu sme sa nateraz usadili na prve miesto celej ligy :clap:

Manny Fernandez: "Je neuveritelne ako nam to teraz ide. Pozeram sa na tie cisla a trocha ma to desi. Nechces byt totiz ten, komu padne lopta."

Julien o zapase: "Ked mate za supera tak talentovanych mladikov....musite hrat extremne disciplinovane. Paci sa mi ako sa nam to podarilo."
"Ked mate za supera tak talentovanych mladikov"
:good: :good: :good:
Vdaka Marc,vyhral si mi 190 EUR.3 sekundy do konca...

A aby som bol ako tak k teme,gratulujem medvedom k dalsiemu vitazstvu a aj k dobrej (aj ked som v poslednej dobe nevidel ziadny zapas bruins,ale uz len ta bilancia hovori za seba) hre.Neviem,tu sa pomaly moze mysliet na SC,aj ked cesta je dlha a superi silni :thumbsup:
Boston hraje zatial perfektne.. šľape ako švajčiarske hodinky ..vedu ligu s počtom bodov pred san jose o jeden bod a v prvej dvadsiatke hračov v hodnotení +- ma Boston8 hráčov ...dalej Boston strelil zatial najviac golov 141(detoit 138 a wsh 131) a aj v počte pustených golov su najlepši ked spolu s minnesotou pustili iba 84(san jose 87 a MTL 91) ... no čo viac dodať - klobuk dole :yes:
Narazil som na youtube na jedno zaujimave video s nazvom Big Bad Bruins. Su to skor zabery z historie, niekore dost zaujimave a v dnesnej dobe uz nerealizovatelne :)

to je z doby ked koucoval boston don cherry.

vcera som kukal zapas a zapas bol super kvalitny z oboch stran. :good:
coloradcan píše:Boston hraje zatial perfektne.. šľape ako švajčiarske hodinky ..vedu ligu s počtom bodov pred san jose o jeden bod a v prvej dvadsiatke hračov v hodnotení +- ma Boston8 hráčov ...dalej Boston strelil zatial najviac golov 141(detoit 138 a wsh 131) a aj v počte pustených golov su najlepši ked spolu s minnesotou pustili iba 84(san jose 87 a MTL 91) ... no čo viac dodať - klobuk dole :yes:
asi by mali vyhlásit v NHL súťaž. Kto porazí Boston dostane 100 sudov piva :D
kajo píše:Vdaka Marc,vyhral si mi 190 EUR.3 sekundy do konca...
myslíš Marc-André Fleuryho?

ak hej tak on nechytal :D
kanter píše:

Žeby Savard?
lubo-86 píše:
kanter píše:

Žeby Savard?
na toho som zabudol :D
kanter píše:
na toho som zabudol :D
Kto videl, nemôže zabudnúť.
Jasne,Savard.Mal som tipnute over 5.5 a takisto aj na Washington.
Tak je to tu :( . Vsetci sme vedeli, ze to raz pride, len sme dufali, ze sa toho uz nedozijeme :D Jedina utecha pre mna je, ze som v KTL tipol na Sabres. Dufam, ze ma cepi neukamenuje, ze som tu prehru privolal. Jedna seria konci, mozme zacat dalsiu!

:( Aaron Ward vynechal poslednu tretinu kvoli nespecifikovanemu zraneniu
ja som aj rad ze sme konecne prehrali :o lebo za chvilu by osm sa dostal do takeho stavu ze by si nic ine ako vyhru nebral tak som trosku spat na zemi
Marco Sturm sa podrobi operacii laveho kolena. Tuto sezonu uz pravdepodobne nenastupi :( Z farmy boli povolani Martin St. Pierre a Petteri Nokelainen.

Patrice Bergeron sa postupne uzdravuje, ale zatial nie je jasne, kedy by mohol nastupit. Bruins v jeho pripade postupuju zvlast opatrne.

Andrew Ference uz s tymom pokusne konrculoval.

Aaron Ward s chysta na lad zajtra.
ze by vysledkova kriza..?.. :lol3: no aspon zistujem, ze nie sme stroje :yes: nic sa nedeje, ta skalobetonovoocelova defenziva Stars na cele s izolacnonepriepustnym Backstromom slavila uspech :x
ObrázekObrázek

treba ist dalej, najblizsie riesime trapiacich sa senatorov, tam by to chcelo opät naplno bodovat a bude fajn; tesim sa, ze sa blizi navrat Ferenca, ktoreho riesim spolocne s Wardom vo Fantasy na strane druhej ma moc, moc mrzi absencia Sturmyho :| skorpione, ak sa Tvoje slova potvrdia bude to spatne, nakolko Sturmy je velky bojovnik, srdciar, ktory ma cuch na goly v dôlezitych situaciach, to by bola velka strata..nas kolektivny tim vsak dokazal, ze dokazeme zabrat i tak..na margo Bergyho, u neho to vidim na dlhsiu absenciu, ved vieme preco, neprekvapilo by ma, ak by do zapasoveho kolotoca naskocil o pekny par tyzdnov...dalsi podobny naraz by mohol znamenat...bzttt, nemalujem nic cierneho na stenu radsej...tesim sa vykonom Mannyho, ktory spolocne s Timmym tvoria zrejme NAJ brankarske duo tohto rocnika NHL :thumbsup:

na zaver nieco pre pobavenie :cool:

Štvorica šikovných hokejistov sa 4. januára na charitatívnom karnevale Bruins Wives predstavila ako hudobná kapela, ktorej lídrom bol Mark Stuart. Išlo o verejné vystúpenie pri hraní populárnej videohry Rock Band 2. Chlapci však majú talent, dôkazom je aj priložené video. Na gitare hrá Milan Lucic, na base Matt Lashoff a bicie patrili Blakovi Wheelerovi. (slovaknhl)
skladbu Alive od Pearl Jam v podaní Pearl Bruins: si môzete omrknut v nasom video topicu -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 84#p147484
:| vyzera to tak, ze nam na najblizsi zapas zo zostavy vypadli 2 hraci Milan Lucic (?) + Shane Hnidy (trzna rana v oblasti oka)..esteze mame v oboch pripadoch DTD, i tak, sa nam tie zranenie zacinaju ponekud mnozit :evil:
LINEUP:
Obrázek

Axelsson – Savard – Kessel
Wheeler – Krejci – Ryder
Thornton - Yelle – Kobasew
Sobotka - St. Pierre - Nokelainen

Chara – Ward
Stuart – Wideman
Lashoff – Hunwick

Fernandez, Thomas
1rd Period (shots on goal 6:13)

[li]02:20 :yahoo: Aaaron Ward(1) strelou od modrej nachadza golovu skulinku medzi Gerberovou lapackou a betonom a otvara skore dueu..A Ryder + Krejci[/li]
[li]04:15 :yahoo: Chuk Kobasew(7) rieseny ako autor golovej trefy, aj ked ten puk putoval za Gerberov chrbat upratal senator Philips..A Wideman + Kessel[/li]
[li]12:14 :verysad: Chris Philips strelou zapästim prekonava Fernandeza a znizuje na 1 golovy rozdiel[/li]
hm,hm,hm, na senatorov sme od uvodu inak vybehli, od 1.minuty sme im riadne podkurovali, Kessel sa uz mohol vytesovat v uvodnej minute, no dockali sme sa v uvode hned 2x, no potom akoby utalo...senatori vyrovnali hru, zacali napadat v nasom obrannom pasme 1,2 hracmi a v niektorych fazach mali navrch..v nasej kleci inak opät Fernandez
Obrázek
na strane hosti Gerber, co ma uprimen potesilo..zaujimavost na strane senatorov, ich najudernejsia lajna Heatley - Spezza - Alfredsson ma na svedomi 44 golov z 89 svojho timu = 49%..

2rd Period (shots on goal 6:9)

[li]0:44 :yahoo: Michael Ryder(15) jemnym tecom pred prazdnou brankou doklepava Wheelerovu golovku..A Wheeler + Savard[/li]
[li]10:08 :verysad: Chris Kellystrelou do poloprazdnej svätyne Bruins znizuje opät na 1 golovy rozdiel...golu predchadzal hruby kiks Widemana vo vlastnom obrannom pasme, prvu golovku Fernandez bravurne kryl, pri druhej bol bez sance[/li]
[li]14:32 :verysad: Brendan Bell bez väcsich problemov vyrovanava..nasa 4 lajna sa dostava pod tlak vo vlastnom obrannom pasme, puk smeruje na nekryteho Bella a ten sa môze Fernandeza opytat kam to chce..[/li]
co sa tyka hry, uz to bolo o nieco lepsie, zial vysledkovo je to na houby...skoda Widemanovho kiksu, to by sa Dennisovi nemalo stavat, hrame sice disciplinovane, bez faulov, no zial, nevyuzili sme 2 pocetne vyhody..tocili sme senatorov ako na kolotoci, chybal uz len golik..v zaverecnej tretine bude drama, 3 porazku v rade si nepripustam!

3rd Period (shots on goal 10:8)

[li]10:13 :yahoo: David Krejci(15) miesa puk pred Gerberom a miesa to golovo...David potvrdil svoju triedu, najskôr sa popri mantinely predral do pasma senatorov, prichadza o puk aby ho v zapäti svojim atakovanim ziskal spät, dostava sa pred Gerbera a na 2x to tam upratava[/li]
[li]14:29 :yahoo: Marc Savard(14) ma rucicky ako lusk..individualna golovka jedna basen a pavuk z Geberovej siete unika kade lahsie..A Kobasew[/li]
[li]19:19 :yahoo: P.J.Axelsson(3) trefou do opustenej branky Sens upravuje na 3 golovy rozdiel..Axe zaznamenava 100 golovu trefu v NHL..A Savard[/li]
[li]19:32 :verysad: Antoine Vermette dava vysledku definitivnu podobu[/li]
jo dôlezite a viac menej povinne 2 body su doma..!..v zaverecnej tretine nas vykon vygradoval a senatorov sme prakticky k nicomu nepustili, ani pocas ich druhej presilovke v zapase sa nezmohli na golovky, skoda toho golu v samom zavere, nasa 4.lajna to zobrala dost laxne a zvlast inak dobre chytajuceho Mannyho to rozladilo natolko, ze po zaverecnom klaksone nezostal v branke ako to byva zvykom, ale putoval rovno do satne..nic to, to najpodstatnejsie bodove zostalo v medvedom brlôzku :thumbsup:
Obrázek
3 stars:
:winner1: Marc Savard (1+2)
Obrázek
:winner2: David Krejci (1+1)
Obrázek
:winner3: Chuck Kobasew (1+1)
Obrázek
Zajímalo by mě Cepi, jestli nevíš něco o Davidu Krejčím, něco např. z Vašeho ofiko webu či tak, prostě něco co se obecně neví. Koukám že tento klučina u Vás roste v prvotřídního playera a tomu jsem hodně moc rád :yes: :yes: !!!! Naopak to vypadá že Sobotka vytírá farmu a 1. tým mu moc neříká........ !!!!
Krejcimu to slape veru jedna radost :thumbsup: mna ohromil v zavere minuleho rocnika, ked naskocil ako C za docasne zraneneho Savarda a slapal ako stary mazak..teraz len prakticky pokracuje v tom, co zacal..pri Bergyho absencii sa presunul na poziciu 2C a spolupraca s Wheelerom a Ryderom prinasa svoje ovocie..co sa o nom este nevie :hmm: to ani sam neviem :D na nhlcz vysiel pred casom clanok http://www.nhl.cz/CZ/17776/david_krejci ... litu_.html a teraz sa objavil aj v novom vydani hockey pro, ktore ale nemam :-P tam sa urcite objavilo nieco zo zakulisia :)
Sobotka -) po vypadnuti zopar hracov zo zostavy dostava Vlado prilezitost v 4.lajne a nepovedal by som, ze je do poctu..bojuje, maka a videl som ho aj kvalitne zahitovat :yes: podla mna, ma aj Vlado perspektivnu buducnost :yes: :yes: v Bostone urcite :smile03: :smile03:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS