Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak ja som vedel uz asi 20 sec do predu, ze z toho bude gol..Malkin tam caroval v rohu s pukom a tusim Carslon (alebo Alzner) sa na neho z pol metra len prizeral. Malkinovi ide, skvely hrac, a prave preto nechapem, ako mu mohli nechat tolko priestoru. Neviem cim ho chceli obrat o ten puk, asi pohladom :hroza:

Ale k zapasu..prisiel som asi o min. neskor a po dalsej min. mi bolo jasne ze ten zapas prehrame. Taky nejaky divny pocit na srdci (a vacsinou ma nesklame). Za stavu 2-0 som sa pozrel na supisku a vidim, ze MoJo nehra kvoli chorobe. To som sa uz len bal, aby to nebolo na uterak, ale od 2 tr. ma hosi riadne prekvapili. Dreli co to dalo, v 2 tr. Pitt k nicomu nepustili a aj ked v 3 tr. sme uz boli zase o cosi horsi, stale to bolo velmi prijemne prekvapenie. Alex, Perault, Semin a Laich :klobuk_dole: Neuvi tak isto podrzal. Ked sa vratia Back s MoJom a vhodne posilnime, stale mozme daco solidne uhrat..a aj ten Green by sa mozno este hodil :jn:

Co mi ale neskutocne vadi je akasi letargia v sarvatkach, bojime sa zjednat si respekt, ktory vobec nemame. Malkin pride po odpiskani za nasu branu, bez akehokolvek vyprovokovania sekne Carlsona, ten mu to nesmelo vrati, Malkin znova 3x na to sa Carlson usmeje a odkorculuje. Ten isty pribeh Ovechkina s Orpikom v 1. tr. WTF guys? Nechcem aby sa Alex bil kazdy zapas, ale nemoze sa nechavat tupo obsekavat, musi sa vediet o seba postarat, postavu na to ma.

Opet hodne neprijemna zalezitost. Michalek se jen prednedavnem dal do poradku po otresu mozku a ted si na neho Ovie takhle vyskoci. Hity OK, ale tohle jeho skakani :ee: NHL uz oznamila, ze Ovechkin pujde na hearing k Shanahanovi, suspendace mu rozhodne hrozi. Muj odhad 2-3 zapasy, zasahl hlavu(castecne), vyskok, a hlavne je to repeated offender. Co me ale zarazilo, byl fakt ze za tenhle nebezpecny hit nebyl Ovechkin vubec ani vyloucen...

Michalek zas spatne nacasoval tenhle hit a ocekavam suspendaci podobnou te Ovechkinove. Michalek dostal 2 minuty, za coz muze byt jeste rad, ale furt lepsi jako nedostat nic. Penguins jsou pomerne dost nastvani a vzhledem na to ze jde o Ovechkina, je jasne ze na to chteji co nejvic upoutat pozornost ligy...
"I was a little surprised (no penalty was called)," Michalek said. "To me, when the play happened, he just went for my head. I've been told that he left his feet. Hit my head. To me, it's definitely a penalty. They didn't call it. It should have been called for sure. It's not the first time he's hit me or somebody else like that," Michalek said. "Some players are more protected than the others. It should be an even field."
When a reporter asked Penguins coach Dan Bylsma for his thoughts on a hit in which Ovechkin "appeared" to leave his feet, he made it clear he wasn't pleased.
"Your analysis was that he appeared to leave his feet,"
replied Bylsma, whose facial expression and subsequent silence indicated he was unhappy that no penalty was called.

Michalek ke svemu hitu, ktery nasledoval asi 5 minut po tom Ovieho:
"It was a good call," Michalek said. "I elbowed the guy. I just told the ref that if he's going to make the call on me, he should make it on (Ovechkin), too."
No uvidime, my bez Michalka prezijeme, ale co vy bez Ovieho? Prvni pujde dnes na koberec Michalek, Ovce az po nem :hmm:
Ok, faul to bol, suspendacia ho pravdepodobne neminie, ale hadam sa tu teraz nejdeme natahovat o vylucenia. Tak isto ako nam bolo odpustene, by som nasiel niekolko momentov aj na vasej strane.
XruC píše:Ok, faul to bol, suspendacia ho pravdepodobne neminie, ale hadam sa tu teraz nejdeme natahovat o vylucenia. Tak isto ako nam bolo odpustene, by som nasiel niekolko momentov aj na vasej strane.
To neni moje priorita, samozrejme ze me vic zajimaji suspendace... Sudi udelali par chyb na obe strany, ale nemyslim ze by jejich metr byl nejak extremne nerovnomerny. Nadseny jsem sice nima zrovna nebyl, ale zapas uz je za nama a vyhrali jsme ho. Takze nemam vetsi duvod resit jestli jsme hrali opravnenou presilovku my na zacatku zapasu, nebo jestli byl Orpik vyloucen opravnene kdyz z toho rezultovalo 5 na 3...

Podstatne pro mne je, aby Ovechkin byl suspendovan. I presto ze Ovechkin hraje pod sve moznosti, je to furt kvalitni hrac, ktery je pro vas hodne dulezity. Ted kdyz mate spoustu zraneni, byla by to pro vas velka rana.

Michalek by mel byt potrestan samozrejme taky. Ale po jeho vcerejsim vykonu, by si stejne zaslouzil posadit a to bez ohledu na to jestli ho ted suspenduji nebo ne, takze tady jsem relativne v klidu a 2(pripadne i 3) zapasy jsem pripraven akceptovat...
mne je to jedno ci tu suspendaciu dostane,alebo nie.Uz skor som tu spominal,ze Alex by si mal posediet par zapasov na tribune ...Xcel som si overit,ako bude tym sliapat,ked jeho miesto po boku tvoriveho Backyho ci Johanssona zaujme niekto iny...a takto ... obaja su off :-( no aspon presilovky bez Ovieho by mohli byt plusom pre tym.Az prilis casto sa totiz hraju na Ovieho a az prilis casto ix Ovie dokaze doyebat.
No tak to som zvedava ako liga bude postupovat v pripade Ovieho, toot vyzera tak na 2 -4 zapasy (ale Ovie je Ovie), v pripade Michalka by mohol byt plus ze nebol az v takej plnej rychlosti (aspon sa mi to zdalo) a ten zasiahnuty hrac neutrpel nejaku vaznu ujmu, tam skor to vidim na pokutu ako na distanc. Hold nikto nevie ako prense to posudi disciplinarka. Dokonca aby to nebolo naopak ze pozlatko Ovie dostane pokutu a Michalek si to odsedi cez 5 zapasov.....
Tož Ovce nakonec dostal stopku na 3 zápasy... podle mně ok :yes:
Boston, Tampa, Florida..skoda hlavne tej Floridy, tam sa bude lamat chlieb, dufam ale, ze sa dovtedy vratia Backstrom s Mojom..

No tak teraz to bude musiet zatiahnut Semin, som zvedavy :jn:
Ovie dostal asi maximum co mohl, ale verdikt je to podle me presny. Shanahan :cool: Na hlavu OV samozrejme utocit nechtel, ale musi proste vic kontrolovat svou cinnost, protoze ten jeho vyskok v kombinaci s vysokou postavou Alexe = defacto utoku na hlavu.

Co me zarazilo, ze Michalek nedostal za hit na Hendrickse vubec nic, Shanahan musel zohlednit jednak cistou minulost Zbynka, tak i fakt ze Hendricks se pred hitem sam zklonil. Cetl jsem i neco o tom, ze roli pri obrane Michalka mohlo sehrat i to, ze Zbynek nejdrive do Hendrickse narazil kolenama a proto nemel jak ukontrolovat hit, navic po hitu se dokonce zdalo jako by chtel Zbynek Hendrickse zachytit pred padem... Kazdopadne minimalne 1 zapas nebo pokutu dostat mel pro pripad, aby priste byla jeho "historie" uz klasifikovana.

Ted to budete mit velmi tezke, zustava vam doslova torzo teamu a dulezitej je kazdy bod.
dufam ale, ze sa dovtedy vratia Backstrom s Mojom..
Nejake zpravy o Backsovi? fakt je tam sance na tak rychly navrat? Protoze ja o nicem nevim a nemam pocit, ze by nejaky progres byl zaznamenan...
Do zapasu s Tampou mame este 8 dni na Floridu 9. Nick zacal s lahkym korculovanim, keby slo vsetko podla planu aspon tu Floridu by hadam stihnut mohol.
:sok: :sok: :sok: wau wau wau, Ovca dostala 3 zapasy, to az neuveritelne :yahoo: myslim, ze dostal spravodlivo. Aspon sa ukaze aki budu Caps bez Ovieho.... :jn:
Prečo by to bolo neuveriteľné? Za postrčenie Campbella dostal ešte pod starým vedením dva; je recidivista. Tak akurát.
McPhee says Ovechkin isn't comfortable participating in ASG as suspended player. Doesn't want to be a distraction. Ovechkin will not attend. WSH GM George McPhee tells media Alex Ovechkin is out of the ASG.

Ani mi tam chybět nebude :D Hartnell in?
Já bych tam celkem rád viděl Eliáše.
PainKiller píše:McPhee says Ovechkin isn't comfortable participating in ASG as suspended player. Doesn't want to be a distraction. Ovechkin will not attend. WSH GM George McPhee tells media Alex Ovechkin is out of the ASG.

Ani mi tam chybět nebude :D Hartnell in?
Hartnell už tam je miesto Toewsa.
Belly píše:Já bych tam celkem rád viděl Eliáše.
Asi by aj tak odmietol, ale aj ja. :yes:
ja na taketo zapasy bez naboja moc nie som,radsej by som to volno vyuzil na oddyx.Premna - zamna nex to aj zrusia. Co ja teraz budem robit tyzden bez hokeja ??? :hmm: :samovrazda:
Dnes Boston .....dufam,ze to nebude debakel na nulu.Marcus je otazny,Alexova a Backyho absencia....tak to som zvedavy na poskladanie utokov.Teraz budu mat ostatne lajny vacsi icetime,vacsi priestor na presadenie.No nemusel to byt prave Boston....s tym by sme mali co robit aj v plnej sile.No nic ......aj ked prehrame,xcem aby zo seba vydali maximum.Go Caps
Na zaklade predvedenej hry tam Ovca nema co robit.
Tak presne na toto som myslel, ked Ovi dostal suspendaciu :good: Ze by im na oplatku mohol zrusit ASG (ako keby ma pocul) :roll:
Kazdopadne aj ked mu sezona nevychadza, je to showman a zabavac a presne takych liga na ASG potrebuje. Aj ked su tu niektori radi a tvrdia ze im tam chybat nebude, som si isty, ze mnoho ludom, aj v Kanade chybat bude..
No tak dneska poprvé bez Ovieho... :-O :? :cry:
To jsem moc zvědavý.... :yes: :yes: :yes:
Ale pokud si pamatuji zápasy, kdy hráli bez něj, (kvůli suspendaci, nebo zranění), většinou hráli dobře... :yes: :yes: :yes:
Pamatuji si třeba výhru 1:8 na ledě Philadelphie, před dvěma lety... :yes: :yes:
To se dneska asi opakovat nebude, ale proč by nemohli naši chlapci vyhrát???
Uvidíme, jestli povolají někoho z farmy... :yes: :yes:
Nabízí se třeba Chris Bourque, který hraje na farmě skvěle, ale jako vždy, se na něj zapomíná.. :yes: :yes:
Holt v NHL žádná protekce nefunguje a neplatí ani pro syny slavných otců. I když Chris, si NHL určitě zaslouží...
A proč ne třeba v následujících 3 zápasech... :yes: :yes: :yes: :yes:
Tak se necháme překvapit... :yes: :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
XruC píše:Tak presne na toto som myslel, ked Ovi dostal suspendaciu :good: Ze by im na oplatku mohol zrusit ASG (ako keby ma pocul) :roll:
Kazdopadne aj ked mu sezona nevychadza, je to showman a zabavac a presne takych liga na ASG potrebuje. Aj ked su tu niektori radi a tvrdia ze im tam chybat nebude, som si isty, ze mnoho ludom, aj v Kanade chybat bude..
No kdo ví... Možná se jen bál, že by si ho zvolili na ASG draftu z posledního místa a chtěl se vyhnout tomu trapnému pocitu, jakej loni zažil Kessel :sarcasm: . Ruku na srdce, ať už ho nahradí Eliáš nebo James Neal, bude to letos plně po zásluze.

Ale to není klíčové, Ovechkinovým úkolem je hlavně dovést WSH družinu alespoň do playoffs a začít hrát tak jako to předvedl v posledním zápase proti Pens... Jen tak muže získat ztracenej respekt hokejového světa zpět.
No kdo ví... Možná se jen bál, že by si ho zvolili na ASG draftu z posledního místa a chtěl se vyhnout tomu trapnému pocitu, jakej loni zažil Kessel :sarcasm:
:hroza:

Podla mna je len vytoceny ze dostal suspendaciu a Michalek nie, dnes su o tom na wshpost asi 3 clanky..vyjadroval sa k tomu aj samotny majitel WSH :hroza:
No to ma pos*r, oni si na to hadam este nezvykli :scare:
XruC píše:
No kdo ví... Možná se jen bál, že by si ho zvolili na ASG draftu z posledního místa a chtěl se vyhnout tomu trapnému pocitu, jakej loni zažil Kessel :sarcasm:
:hroza:
Dělám si srandu, poslední by nebyl, proč jsem tam asi dal na konec ten sarkastickej smajl?! Ale bylo by i tak celkem zajímavé sledovat jakou pozici by Ovie v tom draftu zaujmul. Je to jakési vyjádření míry ocenění a respektu, jak ho vnímají jeho soupeři v lize a pro mě v podstatě jediná zajímavá akce na ASG...

Proti samotnému bojkotu ASG ze strany Ovechkina nemám nic. Objevují se i názory, že se tam chystalo hodně chlapcu s jeho dresem, kteří teď budou zklamaní... Ovie je především showman(ať už se to někomu líbí nebo ne) a na to aby show dělal potřebuje mít náladu. Chápu, že za daných okolností by jí neměl. Krom toho je jasné, že ne všichni hráči chodí na ASG rádi, ale to je už jiná kapitola (např. tuším Lidstrom a Datsyuk byli za odříknutí ASG v r. 2009 suspendováni zákazem startu na 1 zápas)... Myslím ale, že zrovna on by s ASG za normálních okolností problém neměl a roztočil by to tam.

Btw. ještě co se týče suspendací - my jsme letos měli přísně suspendovaného Letanga s Engellandem, u vás naopak zázračně vyvázl bez trestu Carlson za elbow na Cookea. Shanahan to někdy střílí absolutně nepředvidatelně, fakt bych v tom nehledal nějaké konspirace...
Ja osobne v tom ani ziadne konspiracie nehladam, len som reagoval na to, preco sa pravdepodobne Ovechkin rozhodol nenastupit a ako sa tato situacia vnima vo Washingtone.

K zapasu: Chybaju Backstrom, Green, Ovechkin, to je istota, MoJo by mal nastupit.
Vsetky oci fanusikov Caps sa ale dnes budu upierat na zleho syna WSH, ak chceme dnes vyhrat, tak jedine s jeho podporou. :yes:
Dnes ma sancu ukazat, co v nom naozaj je..ja mu verim!!! :klobuk_dole:
tak 1.tr. sme dokazali drzat s Bruins krok,ten gol co padol....neviem (3krat to opakovali a nejako som to nevidel) ci to nebol aj vlastenec.Skoda no.....ale ten Hamrlik co stvara :-O ....boha,ta ked neviem co s pukom tak ho radsej odpalim cez vsetky ciary a nie dam skackavy puk Carlsonovi a na nom uz medved zaveseny :hroza:
:clap: milujem Perreaulta :D nexajte mu troxu priestoru a on vam ukaze svoje umenie :clap: :hop: Pripomina mi Thea Fleuryho.Superi ho mnohokrat pre svoju postavu podcenia a potom su nemilo prekvapeny.Len skoda ,ze u nas dostava priestor len na 4.lajnu......ak vobec dostava.Poxvalim aj Semina za dobre nacasovanu prihravku.Go CAps go go go
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS