Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ohlund to asi zakřikl po té katastrofální 2. třetině to nevidím ani na bod :hroza:

Nakonec bod víc jsme si ani nezasloužili... Bodově (nic víc mě letos nezajímá) s tripem spokojenost, zápas s Montreálem je pro mě k dobru, ale měli bychom vyhrát, protože zbytek západu se dotahuje a byla by škoda zase odpískat sezónu. Do brány bych opět postavil Eddieho chytá skvěle a Webera posadil dal si dnes dalšího vlastňáka a jen překáží u brány :hroza:
Leo píše: ..Do brány bych opět postavil Eddieho chytá skvěle..
Co s Millerem? Vim ze ma vybornou bilanci co se tyce vyher, ale to je strasne zkresleny. Ten kontrakt je velmi riskantni a v playoffs ho radsi ani nechci videt.
Atlantik píše:
Leo píše: ..Do brány bych opět postavil Eddieho chytá skvěle..
Co s Millerem? Vim ze ma vybornou bilanci co se tyce vyher, ale to je strasne zkresleny. Ten kontrakt je velmi riskantni a v playoffs ho radsi ani nechci videt.
Nic není třeba se ho zbavovat jen potřebuje stabilizovat výkony a Eddie se od něj může dál učit.

Obrázek
A co s Markstromem? Pošlete nám jej zpět za pytel puků. Já mu dám šanci. :frajer2:
Guddy.44 píše:A co s Markstromem? Pošlete nám jej zpět za pytel puků. Já mu dám šanci. :frajer2:
Je zraněnej a proč za pytel puků?
http://novy.nhl.cz/ambiciozni-eddie-lac ... ky/5003843" onclick="window.open(this.href);return false;
Z Montreálu si nic nevezeme a popravdě ani nebylo proč. Habs byli nahecovaní (4) a podle toho to taky vypadalo ikdyž Price to tam několikrát hasil, ale to i Miller - dnes chytal zase tak jak bych si představoval :yes: Galchenyuk :slintac:

Asi nejhorší období základní části máme za sebou a bodově jsme zůstali tam kde jsme byli před tripem takže spokojenost (představení v kanadě zklamání :thumbsdown: ), ale jak už jsem zmiňoval západní týmy se dotahují a chtělo by to nějakou šnůru. Teď hrajeme 4 utkání doma a když jsem koukal na soupeře (NYR, DAL, CGY, ARI) tak by to mohly být všechno výhry což by nám dodalo docela pohodu tak uvidíme :wink2:
Jensen & Corrado :arrow: Utica. Hamhuis s Kassianem fit?
Jsem úplně přehlídl mohlo by se v něm klidně i hrát :thumbsup: Tenhle jako 3. sada a dodělat konečně venkovní k současnýmu 3. :modlenie:
Možno som to len ja , ale tá farebná kombinácia je príšerná. :scare:
Logo Johnnyho by mi nevadilo ale tej zelenej tam je strašne moc :thumbsdown: , keby ten pomer farieb zostane taký ako pri domácich, kludne by to mohli byť 3. dresy. Inak domáce dresy Dallasu sa mi celkom páčia a tieto vôbec :hmm: :dudo: .
Kassian mal byť out 2-3 týždne, vynechal celý trip takže on už by mal byť zdravý, u Hamhuisa pochybujem že tak skoro.
Ohlund píše:Možno som to len ja , ale tá farebná kombinácia je príšerná. :scare:
Logo Johnnyho by mi nevadilo ale tej zelenej tam je strašne moc :thumbsdown: , keby ten pomer farieb zostane taký ako pri domácich, kludne by to mohli byť 3. dresy. Inak domáce dresy Dallasu sa mi celkom páčia a tieto vôbec :hmm: :dudo:
Mě se tyto naopak líbí. On není pěknej, když je tam moc modré třebas ještě ramena když se přidají. Dallaskej je až moc zelenej tam by bodla ta zlatá :hmm:
Vrbatuv gol docela lahudka :)) to sem ani nevedel, ze v nem neco podobnyho je :D
pitak píše:Vrbatuv gol docela lahudka :)) to sem ani nevedel, ze v nem neco podobnyho je :D
Tak je to jeden z nejůspěšnějších hráčů (aktivních) na nájezdy tak by v těch rukách něco mít měl, ale jo taky jsem čuměl :-D
Alex Biega recall :shock:
Foxe si zřejmě můžeme z vyhlídek do budoucna odepsat... V Kalamazoo získal během prvních 5ti zápasů 7 bodů za dalších 15 přidal jen 2 :thumbsdown: Můj oblíbenec Valk se drží na čele 17/18 :thumbsup:
Leo píše:Teď hrajeme 4 utkání doma a když jsem koukal na soupeře (NYR, DAL, CGY, ARI) tak by to mohly být všechno výhry což by nám dodalo docela pohodu tak uvidíme :wink2:
No tá super forma asi skončila a vraciame sa do normálu :? , budeme asi radi ked vyhráme 2 z tých zvyšných zápasov.. AV porazil u nás aj Tortsa a teraz aj Willieho. Inak Millerovi sa to stáva neako často že dostane 3-4 goly z prvých 12-15 striel :thumbsdown:
Se vším souhlasím, ale to míchání lajn se mi nelíbí. Ti hráči jsou na sebe zvyklí, je tam už nějaká chemie a ikdyž třeba nevyhrajeme tak to neznamená, že je něco špatně. Přiznejme si to - papírově jsme slabej soupeř a na západě je minimálně 9 lepších týmů...
Leo píše:Se vším souhlasím, ale to míchání lajn se mi nelíbí. Ti hráči jsou na sebe zvyklí, je tam už nějaká chemie a ikdyž třeba nevyhrajeme tak to neznamená, že je něco špatně. Přiznejme si to - papírově jsme slabej soupeř a na západě je minimálně 9 lepších týmů...
Leč Nanucks nenavidim,tak s tebou nesouhlasim :)
Dalšia prehra :hroza: , víťazný gol Stars bola vlastne len Sceviourova prihrávka, ktorú si Läck s lapačkou odrazil do brány. Gol padol na začiatku 2. tretiny a docela nás to položilo, pretože v prvej tretine sme boli jasne lepší, mali asi 5-6 goloviek a Dallas okrem jedného brvna nemal nič. Po tom neštastnom gole sa to obrátilo a hrali sme prd my pre zmenu.. Presilovka bez myšlienky, stále je to o tom istom, niet divu že sme posledných 18 PP nedali gol. Dallas dostáva hádam najviac golov v lige a my sme im nedali ani jeden, celý útok sa neskutočne trápi teraz :? . Všetky 3 tímy zo západu kanady prežívajú príšerné obdobie, dokopy prehrali už 16 zápasov v rade, rivalita nerivalita je to už smutné sledovať.. Dallas nás vyklepal už 6. zápas v rade a z Lehtonena (neviem či ich chytal všetky) máme neaký komplex lebo sme mu počas tých 6 zápasov dali 7 golov zatial čo sme dostali 23 :hroza: . A pritom niekolko rokov dozadu ked sme boli navrchole tak patril Dallas k našim oblúbeným súperom a pravidelne sme im nakladali my, holt časy sa menia.
Jaka je u nanuku spokojenost s Millerem? Podle cisel bych si mohl udelat obrazek sam, ale to rozhodne nestaci :))
Lames lepšie ani začať nemohli :hehe:

Vlastňák ich docela položil, presilovku nevyužili a o chvílu nato už bolo 2:0. Nám sa podarilo streliť PP gol na domácom lade prvý krát od začiatku novembra a zlomili sme tú mizernú sériu 0/19..
Zápas sme mali jasne pod kontrolou a lames nemali v prvej tretine žiadne šance. Na začiatku druhej tretiny dostal Hansen tvrdý hit od Widemana po ktorom sa dokázal dotackať na striedačku, tam nám ale skolaboval :panika: , ale nemalo by to byť vážne, do šatni sa už dostal po svojich a nebrali ho ani do nemocnice ale postarali sa o neho už na štadione. Hráčov to samozrejme riadne rozhodilo a Calgary sa dostalo do hry.. aj napriek tomu že v druhej tretine spravili dalšie hlúpe chyby a hned 2x sa nechali vylúčiť za privela hráčov, v tom druhom prípade to bolo až komické ako išli brániť šiesti :giggle: . V polovici zápasu zižoval Jones, Russell nahodil lahučký puk priamo na lapačku Millerovi a on to vyrazí rovno na hokejku Jonesovi :? . Pri vyrovnávajúcom gole nás Hudler s Gudrom pekne povodili, Gudro potom šikovne a vystrelil využil cloniaceho Bonina a upratal to Millerovi rovno medzi betony. Naštastie v OT nás vykúpil Tanev, ktorý tak krásne oslávil svoje 25. narodeniny :thumbsup: .
...ale pak

Pěkně mi zatrnulo snad bude OK :modlenie:
Všem fandům i odpůrcům Canucks a celému HF přeju všechno nejlepší do Nového roku 2015. Hodně štěstí, zdraví a lásky, ze sportovního hlediska výher. Od našich borců si přeji jediné - PO.
Pěkně nám ten novej rok začíná :hroza: Koukat se na Millera vs. Kings 3 třetiny a pak neubránit poslední 2 minuty to chce odvahu. A to jsem se těšil jak bude zase Quick lámat hokejku :-( V útoku mi chybí víc života a bruslení, ale to je těma rokama... Jestli letos chceme PO tak musíme přivést ihned nějakýho mladýho dravce :neviem: A přitvrdit by taky neuškodilo nepamatuju si kdy naposled jsme utkání vyhráli na hity.
Ed má další výstroj v barvách Canucks a včera slavil 27. narozeniny :oslava:

Obrázek

Juniorskej turnaj skončil a Canucks na něm měli 3 zástupce:

G Thatcher Demko USA 4z 1,74/93,4% - opora týmu
D Gustav Forsling SWE 7z 8b(3+5) - nejproduktivnější obránce, v sestavě turnaje
RW Jake Virtanen CAN 7z 4b(1+3) +4 - zlatá medaile
Eddie dostal k narodkám aj darček od trénera a dnes bude chytať on proti Islanders. Trochu divné rozhodnutie lebo Miller práve v tomto období chytá velmi dobre a má 4-1-1 z posledných 6 štartov. A zrovna minulý rok Eddiemu vôbec nevyšiel zápas proti Isles a dostal 6 kusov v jednej tretine, takže má čo napravovať..
Willie spravil zmeny aj v útoku, Burrows sa vracia na krídlo k Sedinovcom a Vrbata bude hrať s Boninom a Higginsom, ten druhý útok sa už dlho velmi trápi tak hádam im Radim pomôže rozbehnúť sa.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO