Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Clarkson se zvedne....zápas s Caps mi zkazil krásný den z NHL premiere...Je to děs a doufám že do 3 třetiny tam da MacLean Hedberga :thumbsdown:
Martin #27 píše:Clarkson se zvedne....zápas s Caps mi zkazil krásný den z NHL premiere...Je to děs a doufám že do 3 třetiny tam da MacLean Hedberga :thumbsdown:
Dal :D :shock:
to sou jatka, jeste ze se mi chce spat...
update: to nejsou jatka, to je parodie na devils hockey, kovy vs green bitka :lol3: , panecku fandove caps se musi bavit, kdy i me tenhle hokej prijde zabavnej... po tomhle zapase nas budou caps milovat :D

update 2.0 : 7 minut presilovka? :scare:
:ble: :buh: :censored: Hrúúúźa des, tak dobre som sa už dávno "nebavil". Marty tiekol ako prepichnutá fľaška a seriózne sa začínam paranoidne báť, čo ak to bude pokračovať? Čo ak je toto zlom? Clarkson? K ničomu, k ničomu. Bez Volchenkova 0-6, to je choré. Hedbergovo vyberanie strán mi pripomína vyhadzovanie smeroviek blondýnky v autoškole. Des. Pozitíva? Arnott je náš najlepší útočník spoločne so Zubrusom a White nebol tak špatný akoby sa dalo čakať. Viac k tomuto zápasu nemám, len čo najskôr zabudnúť...
To je ku*va humus ... po nadšení z Prahy je mi ted totálně zle...co to dneska masjtři předvedli to jsem snad ještě neviděl
Megatone a co jsi čekal po tom co Marty předvedl dneska že dochytá??
Kdyby jsme aspoň ty bitky vyhráli když už nic :thumbsdown: Jdu to zaspat, k zápasu nemám co říct kdo viděl tak si udělá obrázek sám
Martin #27 píše:Kdyby jsme aspoň ty bitky vyhráli když už nic :thumbsdown: Jdu to zaspat, k zápasu nemám co říct kdo viděl tak si udělá obrázek sám
Kovy a Clarkie svoje bitky vyhrali :wink: Pelley pat, Clarkie druhá pat, Leblondovo schmatnutie toho 20ročného ucha :hroza: Asi tak...
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Kdyby jsme aspoň ty bitky vyhráli když už nic :thumbsdown: Jdu to zaspat, k zápasu nemám co říct kdo viděl tak si udělá obrázek sám
Kovy a Clarkie svoje bitky vyhrali :wink: Pelley pat, Clarkie druhá pat, Leblondovo schmatnutie toho 20ročného ucha :hroza: Asi tak...
No tak Kovy nevyhrál to byla remíza...Clarkson porazil Chimeru ale od Hendrickse dostal :-( Leblondovi asi je*lo v bedně ale tak při takovém stavu a beznaději to chápu
Martin #27 píše:No tak Kovy nevyhrál to byla remíza...Clarkson porazil Chimeru ale od Hendrickse dostal :-( Leblondovi asi je*lo v bedně ale tak při takovém stavu a beznaději to chápu
Kovy podľa mňa vyhral, dostal ho na zem vlastným pričinením nehovoriac o tom, že presných úderov mal viac a najmä to posotenie keď Green skoro spadol na prdku nemalo chybu :lol2: U Leblonda to nechápem ani za beznádeje, podľa mňa ho suspendujú, takže môžme proti Pens hrať pekne na 10 útočníkov :hroza: S Clarkiem máš po opakovanom prezretí si videa pravdu.

Ešte pekný komentár, s ktorým by som aj súhlasil, i keď toto samotné nestačí, treba zlepšiť obranu, prefakcať gólmanov a vylepšiť 3.útok:
I haven't seen emotion like that from this team since 2003. Since the lock-out, we've been playing uninspired hockey, almost like robots. Even when we get knocked out in the playoffs, it's nothing but heads down on the bench and "Well we didn't deserve it I guess."

It was nice to see them actually care about something. No more cruise control. Marty was pissed. Kovy was pissed. Clarky was pissed. Zach was ready to strangle someone. If that's Johnny Mac's biggest impact on the team, I have no problems with it. If we're not going to kick ass figuratively, I want to see them kick ass literally.

Hopefully this is the wake-up call I've been waiting 5 years for.
:)
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:Ty asi do bitiek moc nefachuješ, čo? :)Clarkie od Hendriksa nedostal (40:60 to neznamená), aj keď utŕžil viac než rozdal.
Začínám kámo z tebe cítit že ty jsi tady an hokejforu snědl největší hokejovou moudrost .... je jedno kolik Clarkson rozdal ran ty znalče bitek...poslední ránou dostal Clarkson TKO když se vyvrátil nebo se pletu??
A ešte ničo, s čím sa taktiež stotožnujem:
Leblond just totally screwed up Lou's cap.
No he didn't, but he may have just wrote his ticket out of the NHL. If he gets suspended he is getting sent down.
Do we have a league minimum forward to replace him?
Maybe Adam Mair? If not we will see Patrick Davis or Sestito, both a minimum players who can replace. We would have no "enforcer," but if the enforcer is going to pull stupid **** and get you in trouble he isn't worth keeping. :yes:
http://www.youtube.com/watch?v=8lJcrQwm0No

Green posranej az za usima :-D Peknej kolotoc :lol2:
tak samozrejme jsem cekal ze tam da Moose ale ze Moose nahraje na gol, to jsem opravdu necekal :D
jinka PL3 je na nic, to je jak Peters loni navic to ze se chce pustit do mladeho hrace jen tak vypovida taky o necem, v tymu by nemel vubec byt. navic pristi zapas hrat nemuze, ale udajne muzeme nekoho povolat misto nej, co je horsi je zlomenej nos A-traina a zraneni Rolstona, ne ze by byl tak skvelej ale vsichni vime jak na tom s platovym stropem jsme. Co se prohry tyce, nedelal bych z toho takovou vedu, v obrane tri novacci v utoku jako by chybeli dva a ne jeden (Palley se oproti zapasu se stars zvedl, PL3 viz vyse) Marty byl jak reseto, zranil se nejlepsi obrance atd. je to proste durhej zapas, kdy je novej trener, nova obrana, novej system, nove utocne rady a vubec nic (doufejme zatim) nefunguje. dejme tomu tak 10 zapasu a cas nez se vyresi platovej strop.

Martine co jinak na NHL premier? dobry? komu jsi fandil? jaka byla atmosfera? vzpominam ze jsi rikal, ze se skusite dostat nejak bliz k plose, slo to? ja jdu dnes.
megaton píše: Martine co jinak na NHL premier? dobry? komu jsi fandil? jaka byla atmosfera? vzpominam ze jsi rikal, ze se skusite dostat nejak bliz k plose, slo to? ja jdu dnes.
Megatone já jsem uplně nadšený! Ještě ted se mi ten hokej honí hlavou... fandil jsem Phoenixu protože minuly rok se mi moc líbili jak hráli a po sobotě můžu říct že to je muj oblibený tým západu!.....Atmosféra byla dobrá. Převahu měli v hledišti fandové Bruins. S tou plochou nevím kde máš lístky ale my jsme měli za 1500 a to bylo uplně nahoru. Musíš vzít a v průběhu 1 třetiny si vyhlédnout kde jsou volne sedačky ( pochybuju že bude vyprodáno dneska ), nejlépe za střídačkama a po 1. třetině tam běžte ale musíš projít z davem nebo si zjistit který securiták moc nekontroluje lístky a projít dolů. Jak projdeš tak máš vyhráno ale doporučuju si koupit před 2 třetinou něco na pití a skočit na záchod protože je risk pak opouštět ty fleky a riskovat znovu průchod. My jsme seděli za střídačkama Phoenixu a byl to neskutečný zážitek!! Hokej byl skvělý! Navíc vedle nás seděl Šlégr,Reichel,Nedvěd,Ručinský,Hrdina a Martin Straka se kterým máme fotku... Zkrátka byl to super zážitek na který nezapomenu. Užij si to stejně jako já a pak napiš své dojmy :)
Pozeral som to súbežne s inými zápasmi ( :D ) a nebol to zlý hokej (aspoň tie pasáže, čo som videl). to "zrannenie" Volčenkova :hroza: Carlson (dávam len jedno "S") hral výborne :good:
specialne podakovanie patri leblondovi( ci ako sa vlastne vola?), hraca s hokejovym umenim rovnajucim sa prvokom( a ktory vraj ma absolvovanych viac bitiek, ako striel na branu pocas nhl kariery :hroza: ), zasluzil by si metál za jeho odvazny vybeh proti johanssonovi zozadu, naposledy si na podobny zbabely vystup proti novacikovi capitals pamatam, ked sutton laktom zlozil greena, asle aspon sa "unuval" trafit ho spredu.
leblond ho prekonal, je to hrdina, na ktoreho by mala byt organizacia devils pravom hrda. :thumbsdown:
Nováčikovia majú v NHL špeciálnu ochranu?
nemaju, ale utocit zozadu, v pozicii bitkara na dvadsatrocneho chalana, ktory iba druhykrat pricuchava k atmosfere nhl a ktoreho prednostou je cokolvek, len nie umenie bit sa, svedci z mojho pohladu o nie celkom fungujucej mentalnej stranke daneho hokejistu. nazor nech si spravi na dany moment kazdy sam.
Tvoj post stále implikuje to ako si zlý veterán dovolil na mladého nováčika v jeho druhom zápase. A to je blbosť.
Zákrok zozadu je samozrejme zlý. Ale lezú mi na nervy všetky tie vyplakávania o tom ako bol chudáčik nováčik napadnutý zlým veteránom.
principialne som proti podobnym zakrokom, ale o nieco pochopitelnejsie bymi to prislo vtedy, ak by napadol bradleyho, kinga, hendricksa,... jednoducho seberovneho borca, tak ako si ho naslo a vyriesilo zopar chlapcov pred nim. toto bola cista zakernost a zbabelost najhrubsieho zrna v jednom.
Cypové jako Leblond jsou za podobné zákroky placení, takže to žádné organizaci nevadí. Pokud to přece jenom přežene, tak se maximálně od něj distancují a pořídí si jiného orangutana ;)
neis píše:Cypové jako Leblond jsou za podobné zákroky placení, takže to žádné organizaci nevadí. Pokud to přece jenom přežene, tak se maximálně od něj distancují a pořídí si jiného orangutana ;)
Zostáva mi len súhlasiť.
begbeee píše:
neis píše:Cypové jako Leblond jsou za podobné zákroky placení, takže to žádné organizaci nevadí. Pokud to přece jenom přežene, tak se maximálně od něj distancují a pořídí si jiného orangutana ;)
Zostáva mi len súhlasiť.
Podobne.

Čo je ale v samotnej podstate rovnako primitívne ako to včerajšie Leblondovo extempóre :?
Ak si spomínate na toho Lee-ho, čo mal vytvoriť komiksových hrdinov pre každý team NHL, tak tu je niečo k tomu.
Obrázek
A takto sa to zvrhne... :evil:
I was listening to the 93.7 the fan the other day and they interviewed Paul Martin and he said he had a discussion with the coaches on they were so effective against the Pens. Hopefully with his inside knowledge we can correct that this season (Penguins fan)
begbeee píše:A takto sa to zvrhne... :evil:
I was listening to the 93.7 the fan the other day and they interviewed Paul Martin and he said he had a discussion with the coaches on they were so effective against the Pens. Hopefully with his inside knowledge we can correct that this season (Penguins fan)
Bastard :x

ale ocekavam dalsi trapeni a prohru nasledujici otravnejma kecama Atlantika :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE