Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FLYERS FAN píše:Flyers a Ducks uskutečnili menší výměnu, do které byli zapojeni čtyři hráči. Útočníci Pat Maroon a David Laliberte odcházejí do Anaheimu,
zatímco opačným směrem míří obránce Danny Syvret a útočník Rob Bordson.

Maroon a Laliberte :hmm: Asi to naj co na farme bolo, Laliberte hral minuly rok aj v hlavnom time a neviedol si vobec zle. Syvreta pozname, mne sa celkom pozdaval, ale v nasej obrane asi nema velke sance. Bordson 15 zapasov v AHL :hmm:
Tady jsem to nepsal, ale Maroon mel konflikt s Gilbertem (ted uz vyhozenym), takze uz drive bylo receno, ze konci. A Laliberte byl zrejme nutny privazek, aby si ho vubec nekdo vzal.

Je mozne, ze vsechny obrance po sezone neudrzime, tak holt posilujeme zalohu..
Pro pristi rok se podle meho nazoru nebude pocitat s O donnelem a i kdyz ho mam rad a hraje v pohode uz ma svuj vek proste tak se pocita s tim ze uz se nepodepise ale clovek nikdy nevi.
Anger píše:Pro pristi rok se podle meho nazoru nebude pocitat s O donnelem a i kdyz ho mam rad a hraje v pohode uz ma svuj vek proste tak se pocita s tim ze uz se nepodepise ale clovek nikdy nevi.
No oni jsou tu i jine moznosti typu konec kariery Timonena, ciste hypoteticky... (po zisku :cup: :smile03: )
AndyF píše:
Anger píše:Pro pristi rok se podle meho nazoru nebude pocitat s O donnelem a i kdyz ho mam rad a hraje v pohode uz ma svuj vek proste tak se pocita s tim ze uz se nepodepise ale clovek nikdy nevi.
No oni jsou tu i jine moznosti typu konec kariery Timonena, ciste hypoteticky... (po zisku :cup: :smile03: )
:D No spíš je to tak, že Pronger, Timonen a Mezsaros jsou jasný díky svým kontraktům a Holmgren si může dělat zadní vrátka ohledně stropu a proto pustí Coburna nebo Carlea.
zase proc by si delal prostor kdyz tam naky to misto pro pristi rok bude ze jo.Odejde O donnel 1M a Zherdev 2M + by se mohl lehce zvednou plat strop.

Ja bych do obrany nesahal.
Vsechno se odviji od podpisu Leina. Bohuzel se pri jeho podpisu neda kalkulovat se zvysenim stropu :verysad:
Zaujimavy rozhovor s Richiem http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=341918

Som zvedavy, ci dnes pojdu so Subbanom po sebe, alebo je to vsetko len jedna velka bublina. Kazdopadne nocny chat by mal by zaujimavy :lol2:
Tak dnešní výsledek mě dost potěšil, jsem rád že jsme šňuru frantíku přetrhli my, i když to po dvou laciných golech zase nevypadalo růžově...
neis píše:Tak dnešní výsledek mě dost potěšil, jsem rád že jsme šňuru frantíku přetrhli my, i když to po dvou laciných golech zase nevypadalo růžově...
Vysledek potesil, hr amoc ne. Zvlast jsem cekal jak na ne vlitnem, normalne PO hokej, a nic. :hroza:
Tak aspon 2 body a vedeni v NHL :giggle:

Clovek je tvor nespokojeny... :lol2:
My hrát PO stylem můžeme jen v PO, jinak bychom hráli celý zápas ve čtyrech nebo ve třech.Někdy až žasnu jak nás (hlavně venku) rozhodčí vylučují hlava nehlava i za kraviny, hold pověst je ustařičkých rozhodčích zapuštěná velmi hluboko..
Parádní zápas...... :good: :clap:
Philla to zahrála dnes(krom té ospalé 1třetiny) výborně,tomu říkám odvetka jako lusk! Frantíci,nebýt tam kouzelník Price :poklona2: ,tak měli min. šestku!
Ako ja to vidím, tak Philly bude prvá a my ak budeme mať "šťastie v nešťastí v šťastí" ( :D ) dostaneme ju ak sa náhodou predsalen do PO nejak dotrepeme, sa stavím. :hroza:
Baffy píše:Parádní zápas...... :good: :clap:
Philla to zahrála dnes(krom té ospalé 1třetiny) výborně,tomu říkám odvetka jako lusk! Frantíci,nebýt tam kouzelník Price :poklona2: ,tak měli min. šestku!
No no no, zase trochu reálně - sice jste měli střeleckou převahu, ale zdaleka ne všechny střely byly výrazně nebezpečné. My také dali třeba dvě tyče, přičemž ta první byla za stavu 2-0 pro nás a myslím, že třetí gól by byl rozhodující... I Boucher tam vytáhnul pár výborných zákroků, i když ty dva góly byly zrovna laciné. Podělali jsme si to sami, upustili jsme po první třetině od toho stylu, na který Flyers neměli odpověď, a bylo hotovo... :-(
velky plus, ze se konecne trefil van riemsdyk. nechapu co mu branilo. a velky minus boucher. pousti hodne laciny goly. mam vzdycky strach, ze neco podela.
agent píše:velky plus, ze se konecne trefil van riemsdyk. nechapu co mu branilo. a velky minus boucher. pousti hodne laciny goly. mam vzdycky strach, ze neco podela.
Však čoskoro vám vypadne, po sezóne mu zmluva končí, ponechať si skôr necháte Leightona predpokladám. Bobrovskyho spomínať nemusím, to je už teraz jasná jednička do budúcna, zatiaľ teda podobný vstup ako Varlamov (iné okolnosti) ale na zranenia by tak trpieť nemal, takže môžte len dúfať, že si formu bude už len udržiavať. :good:
Chtěl jsem se na ten zápas dívat do konce, ale za stavu 0:2 jsem se na to vykašlal a šel spát. První třetina byla ze strany Flyers nic moc, Boucher se také moc nepředvedl. Vsadil bych si, že příště už bude zase chytat Bobrovsky.
Když jsem se probudil, šel jsem se podívat na výsledek, samozřejmě jsem očekával prohru.
Byl jsem překvapen, že to dokázali otočit a litoval jsem, že jsem se nedíval. Druhá třetina - 21 střel!
Samozřejmě jsem rád asi jako všichni fanoušci Flyers, že Riemsdyk konečně skóroval. Snad v tom bude pokračovat. Richards mu snad nejednou pomůže dobrou přihrávkou.
Ja som sa zas chcel pozerat na cely zapas, ale ziadny ( :!: ) stream mi nesiel. Teda az na ten :censored: justin. Po prvej tretine som ale bol aj vcelku rad, ze to nepozeram a zacal som sa zmierovat s tym, ze Montreal to na nas pomaly, ale isto, vie. To, ze sa JVR konecne trafil, je pekne, ale 18 zapasov ( :hroza: )...
Neviem či tu bol UP, alebo ešte nie a či tým nepokúšam satana, že vám niečo dávam, ale toto by vás mohlo zaujímať. Pravda, toho, kto si to ešte nemal možnosť pozrieť. :thumbsdown:

Stačí sa preklikať cez bočnú lištu, je tam všetkých 7 dielov na ktoré je documentary rozdelený...
To som videl uz davnejsie..fajn dokument inak :thumbsup: :box:
Kdejakej vocas uz ma SO, a BOB furt nic. :hroza:

Kdyz uz ma zapas, kde by ho mohl ziskat, tak mu to tam Mesz musi kopnout kolenem.. :ja_neviem: To uz ma dva goly za dvou zapasu.
AndyF píše:Kdejakej vocas uz ma SO, a BOB furt nic. :hroza:
jj,je to sice škoda,ale když se hraje v takové fazóně a boduje,tak to Boba snad moc netrápí.... :thumbsup:
Baffy píše:
AndyF píše:Kdejakej vocas uz ma SO, a BOB furt nic. :hroza:
jj,je to sice škoda,ale když se hraje v takové fazóně a boduje,tak to Boba snad moc netrápí.... :thumbsup:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Zapas som nepozeral (nebolo kde :hroza: ), ale podla vysledku a highlightov sa zda, ze to bolo vcelku pohodove vitazstvo. Ozaj ale by uz mohol Bob vychytat ten SO, vsak uz po nom volam hadam treti tyzden. A tych zapasov, kde dostal len jeden gol je uz tolko...

A Shelley aky gol zavesil :biglol: :wave: no kde su ti, co ho nechceli ? ( :lol2: )
Baffy píše:jj,je to sice škoda,ale když se hraje v takové fazóně a boduje,tak to Boba snad moc netrápí.... :thumbsup:
:good: Presne tak, podľa mňa je rád už za to v akej pozícii sa nachádza a že sa nielen tímu, ale aj jemu darí aj keď nulu nemá. Chytá spoľahlivo, to je podstatné. Lebo "spoľah" na to fans Philly nemôžu byť za posledné roky zvyknutí a práve to zatiaľ perfektne spĺňa.

Btw. tomu hovorím nahodenie... :cool:
Teda ten neuznanej gol Prongera to uz jsem dlouho nevidel.Velmi zajimavy vyrok rozhodcich.

Ale nastesti v nasi situace nas jeden ztraceny bod nemusi nejak extra mrzet.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE