Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nakonec 3:4
Eminger (0+2), Lecavalier, Malone a Stamkos (1+1), asi jediné pozitivum z dnešního zápasu...přestávám věřit v úspěch v této sezoně...když už teda nepostoupíme do play-off, tak alespoň být první nebo druzí na draftu. Pak si můžeme vybrat....Hedman nebo Tavares :?: Myslím že o ně na konci sezony bude pořádná bitka :)

Stastny/Lecavalier
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Eminger a Kolzig
Obrázek
leci, leci nenakazil Ta svojim pesimizmom XruC..? :D mame za sebou pouhe 2 mesiace a Vasa strata na postupovu priecku cini 7 bodov..ak by sa riesili 4 zapasy do konca zakl. casti, al. by Vasa strata cinila 17B nepoviem nic, takto..?.. :frajer2: Vas GM kuje urcite plan na trade dead line, aby do Vasho timu pritiahol nejakych tych utocnikov :lol2: :wink:
cepi píše:leci, leci nenakazil Ta svojim pesimizmom XruC..? :D mame za sebou pouhe 2 mesiace a Vasa strata na postupovu priecku cini 7 bodov..ak by sa riesili 4 zapasy do konca zakl. casti, al. by Vasa strata cinila 17B nepoviem nic, takto..?.. :frajer2: Vas GM kuje urcite plan na trade dead line, aby do Vasho timu pritiahol nejakych tych utocnikov :lol2: :wink:

jenom 7 bodů :?: to si mě cepi potěšil, já se totiž na tabulku bojím podívat a neviděl jsem jí asi od výhry s Nashvillem :) ale co bych dal třeba za vaše výsledky :roll:
dneska zápas s Flyers na které se nám pravidelně daří...takže myslím, že konečně vyhrajeme :)
Coze? Ja a pesimista? skor mam radsej spojenie realisticky optimista :D Ale nie, skor nervak, ako pesimista, ked ma vytacaju, tak to nejak neviem udrzat, ani aspon na diplomatickej urovni..
Tak zase další čárka do kolonky, už je tady pěkný plot...
A to, že už je letos pryč mizérie z loňska, kdy sme zásadně prohrávali v poslední třetině, není tak úplně pravda. Letos zásadně prohráváme v prodloužení (když už to do něj teda dotáhnem, to je důležité dodat), myslím 8 z 10 OT prohraných, to je výkon teda - v tom budem určitě nejhorší z NHL....hergot, tuhle větu sem psal už několikrát :-D
Btw Xruc kdy se vám vrátí Semin? To se teď radši mrknu na vás s oběma Alexy a spol, než na Tampu....
jj ty výkony jsou bída :( dneska měl premiéru Smoleňák, který so hned připsal bod za nahrávku. Přihrál na gol Downiemu, který dal u nás svůj první gol :thumbsup: škoda, že Malone nedal chvilku před koncem samostatný nájezdy :( jinak některé Smityho savy byly neskutečné :o v hajlajtech je ukazovali alespoň třikrát :good: ...čekám je v saves of the week :yes:
dneska proti medvědům..bojím se, aby to nedopadlo výprskem, všichni víme, jaká je momentální síla Bostonu...nějak ale cítím, že Boston potrápíme a možná si i připíšeme nějaký ten bodík...
leci :bitka3: cepi
:)
Jo tak s Bruins jsme samozřejmě prohráli, ale to není překvapení, spíš sem všiml, že od té poslední výhry nad Preds jsme začali dostávat cosi moc gólů.
Je to posledních 6 zápasů (2 body) a skore 14:25 !!! To je víc jak 4 góly na zápas (inkasované samozřejmě). To je hrůza toto!¨
Přitom už ani v posledních zápasech nebýváme tak brutálně přestřílení jak dřív, ani těch vyloučených tolik nebylo, ale vždycky to prostě někde vyhoří - nemůžem podat ucelený a komplexní výkon po všech stránkách. Teď to byla prachbídná produktivita...
leci píše:nějak ale cítím, že Boston potrápíme
tak jsme Boston trápili jen jednu třetinu. Opět dala gol naše momentálně nejsilnější trojce Lecavalier-St.Louis-Malone. Druhý jmenovaný dal gol, další dva nahrávali. Nakonec jsme nepředvedli až tak strašný výkon...ten třetí gol jsme dostali až 0,5 sekund před koncem, takže prohrát takhle s Bostonem není nic tak hrozného
leci píše: leci :bitka3: cepi
to mělo být samozřejmě naopak :D ale když jsem to včera spletl, asi jsem už tušil že prohrajeme :oops:
Barry Melrose, nedávno propuštěný kouč Tampy Bay, se vrací na televizní obrazovky. Společnost ESPN, pro níž pracoval do svého odchodu k Lightning od roku 1996, jej znovu angažuje od 1. ledna 2009. Objevit by se měl v pořadech SportsCenter a ESPNEWS

Je mi ho trochu líto. S tím asi nepočítal. :|
Znova, opět, zase, opakovaně a jako vždycky sme prohráli. My sme prostě schopní vyhrát jenom při velké shodě okolností - když Mike zachytá geniálně, když obrana nepustí 50 střel, popř. nemáme 15 vyloučených a když si i ostatní lajny kromě první uvědomí, že i ony by mohli dát sem tam nějaký ten gól. Pokud se všecky tyto tři věci sejdou, tak je to výhra.....že se to schází jednou za 10 zápasů je věc druhá....
Ikdyž zase toho Hedmana bych v týmu uvítal a při uzávěrce přestupů bysme zase mohli vyházet půlku kádru, když už nebude o co hrát!
Treba se to Leciho tuseni ohledne Bostonu vztahovalo az na ten pondelni zapas ;-) , tak drzim palce .

Jinak ... jak se vam libil zapas s BUF ? Neprislo mi to tak hrozne v obrane jak jsem si myslel (v tomhle zapase snad s vyjimkou Marka Malika, na jehoz hlavu pada 2 goly a jeden skoro gol), naopak mi prisel obcas tupy a bezzuby utok. Forchecking nula, osobni souboje minus (pravidelne u hrazeni vyhravaji souperi) ... ja to nechapu. Proc teda sakra posilame ty puky po hrazeni kdyz je pak nedokazem dojet ani vybojovat zpet ?

Jinak oni taky BUF meli poradnou porci stesti (samozrejme tlakem mu sli ale vyrazne naproti), jejich branky padaly hlavne z nahodnych teci (brusle, hul) pred brankarem ...
Já vám nevím lidi , už pocit'tuju takový ty pocity bezmoci ...

Nevíte někdo proč 2 x po sobě nehrál Lundin ??? Náš nejlepší bek ( alespon co se týče defenzívy a spolehlivosti ) a Tocchet ho nechá jen tak sedět ?? Jestli to tak je tak už fakt ničemu nerozumím ... Lundy je rozhodně lepší než Malík !!! Tohoto hráče nemůžu ani vidět , jak psal Safa , na jeho bedra padaj 2 goly z posledního zápasu ... ale to asi nikoho nezajímá , vsadím se že i dnes bude hrát skoro 20 minut . Neuvěřitelný

U nás snad platí pravidlo , řím hůř hraješ , tim víc hraješ :D zejména u beků ...

Jinak ted se ke mně dostala dost zajímavá zpráva :o

Český hokejista Radim Vrbata se ze zámořské NHL vrací do Evropy a do konce letošní sezóny by měl působit v České republice. Sedmadvacetiletý útočník tak vyřešil svou nejistou pozici v týmu Tampa Bay Lightning, kde v této sezóně nedostával mnoho příležitostí. Informovaly o tom webové stránky kanadské televizní stanice TSN.

Co na to říkáte ???

Na Waivers listu je podle všeho i Gratton ....
Znamená to, že se jim "pozastaví" smlouva a jejich platy se tak nezapočítavají do platového stropu? Na jednu stranu doufám, že jo, protože místo se hodí vždycky, mohli bysme někoho přivést, ale na stranu druhou, jestli děláme místo pro to švédské p....Sundina, tak to by byla pro mě poslední kapka....
Co tomu říkám? Radim určitě není špatný hráč, ze začátku hrál jak Stamkos, tak Malone prd, tak nemohli čekat, že on s nima v jedné lajně bude hrát kdoví jak dobře. Podle mě trochu unáhlené, dal bych mu ještě šanci (ono myslím, že kdyby nebyl čech, tak by ji dostal...).
Obratem bych ale na waivers doplnil Robertse, Malíka a Pettingera!
Jo, a ještě nám dneska odchází ledař (nebo rolbař, prostě ten chlápek co se stará o led :-) ), takže dnešek ve znamení odchodů. Bye bye Mr. Ice :frajer2:
Určitě bude štastný, že z Tampy vypadne.. v takovém kocourkově, by se nelibílo snad žádnému hráči. Jinde bude zase kapacita, to jsem si skoro jistý ;)
Jenže za 3mil ročně si ho nikdo v waiver listu nevezme. Grattona možná, ale jeho ne. Bude muset dohrát sezonu buď tady nebo jinde v evropě a pak se uvidí, jak se mu bude dařit....
„Nevím, čím to je, jestli jsme tak slabý tým nebo na to nemáme,“ řekl Mike Smith, gólman Tampy Bay. „Děláme stále tytéž chyby, o kterých jsme mluvili zápas od zápasu.“
Obrázek
3.milióny Vrbatovi nikdo nedá! To je utopie! Jen ať jde do evropy, aspon nás posílí na MS ve švýcarsku! No ale je ho škoda, kdo by to ještě loni čekal!! :?
Tampa tak aj naďalej prežíva hororovú sezónu. Jej nový majiteľ, filmový producent Oren Koules, je zodpovedný za päť dielov hororu Saw (Píla) - Hra o prežitie. Keď vstupoval do klubu, ani netušil, ako sa mu filmový námet prenesie aj do reálu. Jeho tím má pod sebou podpílený konár a hokejovú hru o body jasne prehráva. "Neviem, či sme hlúpy tím alebo si nezaslúžime hrať v tejto lige. Robíme stále tie isté chyby, o ktorých po každom zápase hovoríme...," takto sebakriticky načrel do vlastných radov brankár Lightning Mike Smith
Já jsem to po první třetině vypnul...jedním slovem, hrůza, jako vždycky. Ta "chemistry" týmu je totálně špatná, jedině Vinny a Marty něco hrajou, ještě ten Eminger celkem taky, a zbytek darmo mluvit (ještě Mike samozřejmě chytá dobře, ikdyž poslední dva zápasy taky nic zázračného).
Fakt mě zajímá, jak se tohle bude řešit, protože toto se samo nevyřeší, že by si to "sedlo". To si spíš my sednem na dno nhl (pokud tam ještě nejsme).
bohužel ty výkony jsou děsné a těžko se k nim více vyjadřuje, ale je to prostě bída...Vrbata zřejmě odejde do ČR ale smlouvu bude u nás mít dále, takže jej třeba vezememe zpět v další sezoně. Grattona si snad někdo vezme (letos to byla hrůza) a zbavíme se jej. Uvolní se tak místo pro Halperna, který by se měl co nevidět vrátit :thumbsup:
Najväčšia škoda je Meszároša a Mihálika (pravda, som Slovák, takže berte to aj s rezervou). Z Tampy sa stáva druhé Rangers spred lockoutu. Jednoducho "likvidátor dobrých hráčov". Hráči si mysleli, že tu získajú úspech, ale nezískajú ho.
c mon guys, hystoria nam hovori, ze kazdy vyborny team si musi prejst ocistcom, aby sa nim stal. Tampa hra velke houbi a to bolo reci, ze vyhra diviziu a ako potiahne do PO, tusim tu niekto spominal aj finale divizie, ale zase uvedomte si, ze tento rok aj ked sa to nezda ziskala velku buducu hviezdu Stamkosa, ak tento rok skonci opat posledna, pravdepodobne ziska Tavaresa. Casom vam budu aj v Pittsburghu ticho zavidiet skvelych centorv Lecavaliera, Stamkosa a Tavaresa, oproti ktorym budu aj Crosby s Malkinom vyzerat ako babraci :) :good:
U nás to klidně může dopadnout tak, že "hvězdného" Stamkose vyměníme za dva staříky....
A Tavarese bych nechtěl, radši toho beka Hedmana...ale snad na to nedojde a nějak se tahle situace pořeší.
Jinak Gratton byl poslaný na farmu a Vrbata dohraje v Boleslavi (podle nhl.com)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS