ale inak..nebyt tych dvoch rokovdejf píše:A jednoho jsme měli dva roky my, i když ty dva roky to taky tak nevypadalo.habs píše:Ne ne, jednoho z nich máme my, i když zrovna včera to tak nevypadalo...AndyF píše:Normalne ziram. LA se podarilo ziskat 3 nejlepsi golmany sveta.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
LOS ANGELES KINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A není to málo, Antone Pavloviči?AndyF píše:Normalne ziram. LA se podarilo ziskat 3 nejlepsi golmany sveta
Bernier musel kvůli přetlaku pryč, a to ještě nevíš, co dalšího mají Kings na farmě a v dalších soutěžích
Buď jak buď, Lombardi má na gólmany prostě čuch (duo Kiprusoff - Nabokov v SJ), angažmá Ranforda také nese svoje ovoce. Můžeš se jen těšit, že Hextall na to měl také výběr a výchovu gólmanů podstatný vliv a teď to dokáže prodat u vás.
Jones a jeho dvě nuly ze tří startů je určitě obdivuhodné, ale v NHL to znamená kulové. Scrivensovi začnu věřit, až své výkony bude předvádět dlouhodobě, jeho kiksy v Torontu mám v živé paměti. A Kvík? S konzistencí si taky netyká, ovšem má můj respekt zaAndyF píše:Normalne ziram. LA se podarilo ziskat 3 nejlepsi golmany sveta
Podtrženo, sečteno, kde jsou ti tví tři nejlepší golmani na světě?
Coach Darryl Sutter used Martin Jones in net on Tuesday because there were some bad habits creeping into Ben Scrivens game. Just little things.
Tohle mi na yahoo svítilo už v sobotu. Nebyla nějaká rvačka na tréninku nebo něco takovýho. TO přece není tak úplně normální čtyři zápasy po sobě.
Tohle mi na yahoo svítilo už v sobotu. Nebyla nějaká rvačka na tréninku nebo něco takovýho. TO přece není tak úplně normální čtyři zápasy po sobě.
Parda píše:Jones a jeho dvě nuly ze tří startů je určitě obdivuhodné, ale v NHL to znamená kulové. Scrivensovi začnu věřit, až své výkony bude předvádět dlouhodobě, jeho kiksy v Torontu mám v živé paměti. A Kvík? S konzistencí si taky netyká, ovšem má můj respekt zaAndyF píše:Normalne ziram. LA se podarilo ziskat 3 nejlepsi golmany sveta, ovšem všichni víme, jak to s ním bylo loni nebo letos, než se zranil.
Je mi celkem jedno, jak to myslel, já se k tomu prostě vyjádřil a nebyl jsem sámkajo píše:Parda píše:Jones a jeho dvě nuly ze tří startů je určitě obdivuhodné, ale v NHL to znamená kulové. Scrivensovi začnu věřit, až své výkony bude předvádět dlouhodobě, jeho kiksy v Torontu mám v živé paměti. A Kvík? S konzistencí si taky netyká, ovšem má můj respekt zaAndyF píše:Normalne ziram. LA se podarilo ziskat 3 nejlepsi golmany sveta, ovšem všichni víme, jak to s ním bylo loni nebo letos, než se zranil.
Ještě jsem se chtěl zeptat jak to vypadá s Quickem, kdy se vrátí? Jsem na Jonese hodně zvědav, jestli si udrží tuhle výkonnost i dál
Jones pustil gól, jo?
Dnešení zápas jsem neviděl, tak jeho výkon nechám bez komentáře.
Ke Quikovo návratu: od začátku bylo odhadováno, že by měl být ready někdy kolem Vánoc, v minulých dnech poprvé vyjel na led.
Scrivens: Na nějakou rvačku nebo hádku bych moc nesázel. Spíš jde o obvyklý Sutterův výchovný moment. Scrivens udělal chybu v zápase s Flames, která Kings stála gól a body, a Sutter ho při nejbližší možné příležitosti prostě posadil. Co je dovoleno koňovi (Quickovi), není dovoleno volovi (Scrivensovi). A když Jones chytá zatím tak jak chytá, nechá Scrivense trčet na lavičce, dokud ho nebude muset znovu použít. Sutter by vůbec nechal jednoho brankáře nejraději odchytat celou sezónu a nemá problém ani s back-to-back.
Ke Quikovo návratu: od začátku bylo odhadováno, že by měl být ready někdy kolem Vánoc, v minulých dnech poprvé vyjel na led.
Scrivens: Na nějakou rvačku nebo hádku bych moc nesázel. Spíš jde o obvyklý Sutterův výchovný moment. Scrivens udělal chybu v zápase s Flames, která Kings stála gól a body, a Sutter ho při nejbližší možné příležitosti prostě posadil. Co je dovoleno koňovi (Quickovi), není dovoleno volovi (Scrivensovi). A když Jones chytá zatím tak jak chytá, nechá Scrivense trčet na lavičce, dokud ho nebude muset znovu použít. Sutter by vůbec nechal jednoho brankáře nejraději odchytat celou sezónu a nemá problém ani s back-to-back.
Andy: Loni možná, taky moc dobrou formu neměl.
Rok předtím nastoupil 5x v B2B, pokud jsem dobře počítal, ale pod Sutterem z toho jen 3x. Ale to na věci nic nemění, co by Sutter rád a co skutečně může jsou rozdílné věci, zase to není ma*or, který by chtěl brankáře opravdu úplně zatavit.
Sutter se ke Scrivensovi vyjádřil v tom smyslu, že to, že na tým nejde tolik střel a že obrana je tak úspěšná, je způsobeno i určitým stylem hry brankáře. Scrivens od tohoto stylu v posledních zápasech údajně poněkud odstoupil a kdyby tak pokračoval, vedlo by to k zhoršení celé defenzivy týmu.
Rok předtím nastoupil 5x v B2B, pokud jsem dobře počítal, ale pod Sutterem z toho jen 3x. Ale to na věci nic nemění, co by Sutter rád a co skutečně může jsou rozdílné věci, zase to není ma*or, který by chtěl brankáře opravdu úplně zatavit.
Sutter se ke Scrivensovi vyjádřil v tom smyslu, že to, že na tým nejde tolik střel a že obrana je tak úspěšná, je způsobeno i určitým stylem hry brankáře. Scrivens od tohoto stylu v posledních zápasech údajně poněkud odstoupil a kdyby tak pokračoval, vedlo by to k zhoršení celé defenzivy týmu.
zdroj: http://www.latimes.com/sports/la-sp-kin ... z2nD8QlBwO" onclick="window.open(this.href);return false;As for Sutter, he said he noticed some "little things" creeping into the game of Scrivens two or three games ago.
"You can't do that at this level," Sutter said Friday. "You're going to get scored on.… We did a lot of work with Ben in training camp to get into our program. There's a reason that they don't give up many shots.
"There's a reason they don't spend much time in our zone. There's a reason why we have the puck a lot. And the big reason is how the goaltender plays for us. If he's getting away from that, then he's not going to play."
http://www.latimes.com/sports/la-sp-kin ... z2nGNpM85U" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto nebudeme tolerovať, čas povolať Beruba. Benčni ho Darryl! V každom prípade je to zvláštne, najskôr sa Sutter vyjadroval v zmysle, že Scrivens odchytá všetko a odrazu bude rád, ak sa ešte vôbec do tej brány dostane. Nie že by mi súčasná situácia prekážala.sidney77 píše:Jones pustil gól, jo?![]()
Kings již 18 zápasů v řadě neikasovali v první třetině gól, je to nejdelší série v NHL od sezóny 89-90, kdy se tato statistika sleduje.
Kings vyhráli 6 zápasů v řadě a bodovali v 17 z posledních 18 zápasů. Daří se venku, v posledních 10 zápasech mají bilanci 8-0-2. Mezi mnoha překonanými klubovými rekordy lze zmínit ten, že Kings již v 18 zápasech za sebou nedostali více než 2 góly.
Včera v Ottawě se blískl nově sestavený útok King - Kopitar - Carter. K občasnému spojení Kopitara s Carterem došlo v uplynulých 2 sezónách několikrát, ale vždy to vydrželo 1 - 2 zápasy, protože při hře 5 na 5 se spolu vůbec neprosazovali. Teď tomu dal Sutter větší šanci a zdá se, že se to vyplatilo.
Obvykle chválím brankáře, ale je třeba také vyzdvihnout hru obrany, hlavě Doughty má obrovský dopad na hru celého týmu. V posledních základních sezónách zůstával za očekáváním, olympijská sezóna mu jde k duhu, zápas co zápas předvádí nájezdy s pukem před soupeřovu branku a letos to konečně nese i ovoce v podobě gólů, viz. dnešní Stollova dorážka. S Muzzinem si rozumí, čas od času se ani jeden nevyhne hrubým chybám, ale klady vysoce převažují.
Jsem zvědavý, co bude s Greenem. Už je zdravý (stejně jako Lewis, naopak na listinu zraněných putoval Fraser), vystřídat v sestavě by měl Martineze, ale ten by si vůbec nezasloužil sedět jen na tribuně.
Edit: v zápase jsem to nepochytil, ale Mitchell má nějaké zdravotní potíže, takže situace s Greenem se nejspíš vyřeší sama.
Kings vyhráli 6 zápasů v řadě a bodovali v 17 z posledních 18 zápasů. Daří se venku, v posledních 10 zápasech mají bilanci 8-0-2. Mezi mnoha překonanými klubovými rekordy lze zmínit ten, že Kings již v 18 zápasech za sebou nedostali více než 2 góly.
Včera v Ottawě se blískl nově sestavený útok King - Kopitar - Carter. K občasnému spojení Kopitara s Carterem došlo v uplynulých 2 sezónách několikrát, ale vždy to vydrželo 1 - 2 zápasy, protože při hře 5 na 5 se spolu vůbec neprosazovali. Teď tomu dal Sutter větší šanci a zdá se, že se to vyplatilo.
Obvykle chválím brankáře, ale je třeba také vyzdvihnout hru obrany, hlavě Doughty má obrovský dopad na hru celého týmu. V posledních základních sezónách zůstával za očekáváním, olympijská sezóna mu jde k duhu, zápas co zápas předvádí nájezdy s pukem před soupeřovu branku a letos to konečně nese i ovoce v podobě gólů, viz. dnešní Stollova dorážka. S Muzzinem si rozumí, čas od času se ani jeden nevyhne hrubým chybám, ale klady vysoce převažují.
Jsem zvědavý, co bude s Greenem. Už je zdravý (stejně jako Lewis, naopak na listinu zraněných putoval Fraser), vystřídat v sestavě by měl Martineze, ale ten by si vůbec nezasloužil sedět jen na tribuně.
Edit: v zápase jsem to nepochytil, ale Mitchell má nějaké zdravotní potíže, takže situace s Greenem se nejspíš vyřeší sama.
Martin Jones vyrovnal s 8 vyhranými zápasy ve svých prvních 8 zápasech v NHL vůbec rekord NHL ze sezóny 82-83, který dosud držel philadelpshský Bob Froese. Hned v pondělním zápase se Stars tedy může rekord překonat.
Jones si drží vynikají statistiku 0,96 obdržených gólů a 0,966 úspěšnost zásahů. K tomu má na svém kontě 3 shutouty.

Absolutní rekord NHL v počtu výher v úvodních zápasech kariéry ale drží Ray Emery, jeho 9 výher z 9 prvních zápasů bylo ale rozloženo do sezón 02-03 a 05-06.
Jones si drží vynikají statistiku 0,96 obdržených gólů a 0,966 úspěšnost zásahů. K tomu má na svém kontě 3 shutouty.
Absolutní rekord NHL v počtu výher v úvodních zápasech kariéry ale drží Ray Emery, jeho 9 výher z 9 prvních zápasů bylo ale rozloženo do sezón 02-03 a 05-06.
Chudák Scrivens, robiť dvojku Quickovi a teda vedieť, že veľa šancí nedostanete. Potom, čo sa Quick zraní predvediete skvelé výkony, máte TOP 3 čísla v celej lige a v tom príde „nejaký no namer“ a ste tam kde ste začali.
Lewisovi by som už doprial nejaký ten bod. Nehrá zle, ale mať 0 bodov v 28 zápasoch pri ice time okolo 14 minút je dosť prúser. Skoro taký prúser, ako že som mal vo Fantasy tíme Jonesa, Kinga aj Toffoliho a všetkých pustil na FA.
odkiaľ je ten chalan, však on ani nebol draftovaný ?sidney77 píše:Martin Jones vyrovnal s 8 vyhranými zápasy ve svých prvních 8 zápasech v NHL vůbec rekord NHL ze sezóny 82-83, který dosud držel philadelpshský Bob Froese. Hned v pondělním zápase se Stars tedy může rekord překonat.
ale chytá skvele, to klobúk dole, až neskutočne
Z Vancouveru. Willie Mitchell v jednom rozhovoru řekl, že si ho snad i z Vancouveru pamatuje. Jeho otec je viceprezident organizace, co provozuje arénu Canucks, takže Jones měl přístup na pořádný led a mohl se učit od nejlepších. Sám říká, že to je výhoda, kterou měl oproti ostatním. A zjevně toho dokázal využít.
Kings zakončili rok sérií 4 proher v řadě, navíc úplně bez bodu. Podobnou sérii měli Kings naposledy v prosinci před 2 lety. Ano, to byla zrovna doba, kdy skončil Terry Murray, nastoupil Sutter a Kings sezónu zakončili ziskem SC...
Momentálně se zase jednou nedaří střelecky, zázračné výkony brankářů jsou také již věcí minulosti. Ačkoliv Jonesovi se nepovedl pouze 1 zápas (prohra s Dallasem 2-5), jinak je stále vynikající. Scrivens obvykle chytá velmi dobře většinu zápasu, ale poslední 3 zápasy pustil vždy minimálně 1 gól, který by měl mít.
Výkony celého týmu asi nejsou nijak odlišné od těch předchozích, jen prostě kombinace obou faktorů (tedy neschopnost dát gól a 1 potřebný brankářský zákrok navíc) má za následek současnou bezbodovou sérii. K tomu se přidává trend posledního měsíce, kdy Kings pravidelně v každém zápase hrají víc oslabení než přesilovek, i to se musí jednou negativně projevit.
Po polovině sezóně je víceméně jasné, že alespoň co se produktivity týká, bude mít hodně podprůměrnou sezónu kapitán Brown, zatím má na svém kontě po 40 zápasech 7 gólů a 6 asistencí, ačkoliv obvykle má na konci sezóny přes 20 gólů a mezi 50-60 body. Snad ho Olympiáda probere, jinak bude nejspíš před TDL znovu předmětem mnoha spekulací...
Poslední dobou poklesla výkonnost Mike Richardse, který se párkrát dost podstatně podepsal pod několika obdrženými góly. Ten trochu odnesl hru svých křídel, Toffoli je už nějakou dobu naprosto neviditelný, a když má na druhém křídle Lewise, nelze potom čekat žádné bodové hody. Sutter se Richardsovu situaci snaží řešit jeho přesunem na místo Stolla mezi Browna a Williamse.
Momentálně se zase jednou nedaří střelecky, zázračné výkony brankářů jsou také již věcí minulosti. Ačkoliv Jonesovi se nepovedl pouze 1 zápas (prohra s Dallasem 2-5), jinak je stále vynikající. Scrivens obvykle chytá velmi dobře většinu zápasu, ale poslední 3 zápasy pustil vždy minimálně 1 gól, který by měl mít.
Výkony celého týmu asi nejsou nijak odlišné od těch předchozích, jen prostě kombinace obou faktorů (tedy neschopnost dát gól a 1 potřebný brankářský zákrok navíc) má za následek současnou bezbodovou sérii. K tomu se přidává trend posledního měsíce, kdy Kings pravidelně v každém zápase hrají víc oslabení než přesilovek, i to se musí jednou negativně projevit.
Po polovině sezóně je víceméně jasné, že alespoň co se produktivity týká, bude mít hodně podprůměrnou sezónu kapitán Brown, zatím má na svém kontě po 40 zápasech 7 gólů a 6 asistencí, ačkoliv obvykle má na konci sezóny přes 20 gólů a mezi 50-60 body. Snad ho Olympiáda probere, jinak bude nejspíš před TDL znovu předmětem mnoha spekulací...
Poslední dobou poklesla výkonnost Mike Richardse, který se párkrát dost podstatně podepsal pod několika obdrženými góly. Ten trochu odnesl hru svých křídel, Toffoli je už nějakou dobu naprosto neviditelný, a když má na druhém křídle Lewise, nelze potom čekat žádné bodové hody. Sutter se Richardsovu situaci snaží řešit jeho přesunem na místo Stolla mezi Browna a Williamse.
To zas bol zápas. Z extrému do extrému. 
EDIT: Aby som to trochu rozvinul. Prvá tretina nebola zlá, šancí bolo dosť, ale už tam sa objavili prvé kiksy v obrane, ktorých postupne iba pribúdalo. Presilovky katastrofa, oslabovky to isté. Neuveriteľné, čo potom začali predvádzať vo vlastnom pásme od 2. tretiny. Ten 4. a 5. gól. A to ešte mohli po chybách padnúť ďalšie 2 podobné predtým, napr. po Richardsovej chybe.
EDIT: Aby som to trochu rozvinul. Prvá tretina nebola zlá, šancí bolo dosť, ale už tam sa objavili prvé kiksy v obrane, ktorých postupne iba pribúdalo. Presilovky katastrofa, oslabovky to isté. Neuveriteľné, čo potom začali predvádzať vo vlastnom pásme od 2. tretiny. Ten 4. a 5. gól. A to ešte mohli po chybách padnúť ďalšie 2 podobné predtým, napr. po Richardsovej chybe.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé