Beru tvuj názor i když mám na něj jiný pohled... aspoň se v té poslední větě shodnem ( což se často nevidíGetzo5 píše: by som ho v úvahu nebral, je po Rolstonovi prvý na odstrel Langs, pretože tak ako hovoríš, do budúcna je Clarkson prospešný, podobne po dobu dvoch rokov zostávajúcich v jeho kontrakte i Zubrus...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ja bych moc neplanoval co bude do budoucna, skoro bych rekl ze v planu je Cup jiz letosMartin #27 píše:Beru tvuj názor i když mám na něj jiný pohled... aspoň se v té poslední větě shodnem ( což se často nevidíGetzo5 píše: by som ho v úvahu nebral, je po Rolstonovi prvý na odstrel Langs, pretože tak ako hovoríš, do budúcna je Clarkson prospešný, podobne po dobu dvoch rokov zostávajúcich v jeho kontrakte i Zubrus...)
NHLDevils
Devils have assigned G-Mike McKenna, D- Matt Corrente, C- Jacob Josefson, RW-Mattias Tedenby to Albany (AHL). Rob Davison placed on waivers.
2 minutes ago via TweetDeck
1.Zubrus ostáva hrať 3 centra?
2.Rolston bude predsalen trejdnutý?
3. Že Urbom aj napriek veku spraví tím sa čakalo, ale aj Taormina? (
4. Dumpneme teda White-a?
5. Prečo Corrente zatiaľ nespravil tím? Bude zapísaný ako útočník do 4tej lajny/7.bek?
6. Čo pozícia Salmelu?
7. Znamená toto isté miesto v zostave pre Pelleyho?
8. Aký je dôvod poslania do Albany Tedenbyho je jasné, aký je ale u Josefsona?
9. Nakoľko sa tento obraz zmení po zajtrajšku a kto bude teda povolaný späť?
a trvalá otázka - čo bude so Salvadorom?
Je to veľmi zaujímavé. Zajtra môžme očakávať Final CUT-down... :frajer2:
tak o tom co sa udeje je zbytocne aj polemizovat..nemame ani sajn..ci uz to ma lou cele v pohode pod palcom co predpokladam, alebo bude musiet niekoho dumpnut..snad sa dozvieme v najblizsom case..som zvedavy a zajtra si to budem netrpezlivo kontrolovat vzdy ked bude cas..
jedine co ma teraz napadlo s tymi farmarmi, ze dole boli poslaní hraci s vyssimi zmluvami..u tedenbyho sa to dalo cakat..ale josefson ma vyssiu, mair(mozno 3 center zo zaciatku sezony) nie je este podpisany..taormina ma nizsiu ako corrente(blba fraserova jednocestna zmluva)..pelley ze zatial ostane mi bolo jasne.. takze mozno je snaha aj o tu trochu znizit cap hit, netusim co sa udeje ale lou to ma urcite presne poratane a mozno to ma suvis s jeho dalsimi krokmi..to ma napadlo len tak na vecer ked som sa pozrel na mena poslane dolu..samozrejme to moze byt predzvest nasej zostavy na zaciatku sezony..ale ako som napisal, odhadovat teraz nieco je zbytocne, pretoze sa moze stat kopa roznych veci.. jedine co mozem povedat ze riesit salmelu teraz netreba, ten je dlhodobo mimo, na to je cas..
jedine co ma teraz napadlo s tymi farmarmi, ze dole boli poslaní hraci s vyssimi zmluvami..u tedenbyho sa to dalo cakat..ale josefson ma vyssiu, mair(mozno 3 center zo zaciatku sezony) nie je este podpisany..taormina ma nizsiu ako corrente(blba fraserova jednocestna zmluva)..pelley ze zatial ostane mi bolo jasne.. takze mozno je snaha aj o tu trochu znizit cap hit, netusim co sa udeje ale lou to ma urcite presne poratane a mozno to ma suvis s jeho dalsimi krokmi..to ma napadlo len tak na vecer ked som sa pozrel na mena poslane dolu..samozrejme to moze byt predzvest nasej zostavy na zaciatku sezony..ale ako som napisal, odhadovat teraz nieco je zbytocne, pretoze sa moze stat kopa roznych veci.. jedine co mozem povedat ze riesit salmelu teraz netreba, ten je dlhodobo mimo, na to je cas..
myslim ze posledni zmeny jsou jen docasne a myslim ze svedy i Correnteho v tymu uvidime. Podle me to bude Zubie do AHL. a jmenovani zpet do NHL. tohle je jen dalsi Louv uskok a snaha ziskat cas na nejaky trade.
jo a uz jsem to psal do relevantniho topicu, ale nechtel by nekdo hrat fantasy league?
jo a uz jsem to psal do relevantniho topicu, ale nechtel by nekdo hrat fantasy league?
Aj rád, hokejovú som ešte nehral, avšak neviem či by to malo zmysel, časovo by som to flákal, to by som bol ľahké sústo. Navyše, s futbalovými mám skúsenosti bohaté, o tých ľadových viem asi toľko čo ty teraz o "PM"megaton píše:jo a uz jsem to psal do relevantniho topicu, ale nechtel by nekdo hrat fantasy league?
ja o tom taky nic nevim. dnes jsem si udelal ucet na yahoo a udelal prvni draft. docela dobre je vysvetleny system v topicu tady fantasy league. a pak dal uz nevim jak dal. pak jsou nejak zapasy, trejdy a tak (predpokladam)Getzo5 píše:Aj rád, hokejovú som ešte nehral, avšak neviem či by to malo zmysel, časovo by som to flákal, to by som bol ľahké sústo. Navyše, s futbalovými mám skúsenosti bohaté, o tých ľadových viem asi toľko čo ty teraz o "PM"megaton píše:jo a uz jsem to psal do relevantniho topicu, ale nechtel by nekdo hrat fantasy league?Potreboval by som na to inštruktáž. Neviem, či sa mi do toho ísť oplatí. Skôr nie.
Neviem no, ja na to asi mať čas nebudem. Maximálne si piatok nejaký tím vyskladám len tak na skúšku, ale neviem či sa tomu budem mať kedy venovať. Inak by som do toho šiel. Zas na druhú stranu, tieto fantasy sú občas dosť psycho, keď sa musíš radovať až ti za tím vstrelí gól Avery či asistuje Cooke. Nepríjemné mrazenie
tak ja taky nepredpokladam ze bych tomu venoval nejak moc casu. a samozrejme si vybiram hrace i podle oblibenosti. Gayveryho bych nevzal nikdy. ale vazne jsem uvazoval nad Prongerem ale nakonec ho (nastesti) nekdo vybral predemnouGetzo5 píše:Neviem no, ja na to asi mať čas nebudem. Maximálne si piatok nejaký tím vyskladám len tak na skúšku, ale neviem či sa tomu budem mať kedy venovať. Inak by som do toho šiel. Zas na druhú stranu, tieto fantasy sú občas dosť psycho, keď sa musíš radovať až ti za tím vstrelí gól Avery či asistuje Cooke. Nepríjemné mrazenie
jinak jak predpokladano zatim to vypada na 20 hracu proti Dallasu. Neodvazuji se tipovat jak to bude dal neb toto leto se zda se ponekud zamotane.
Tak, sme under the cap...Salmela a Salvador "neočakávane s LTIR"...20 men roster...nuž, Boh nás ochraňuj, Fraser na waivers čo najskôr nech sa môže podpísať Mair a do dvoch týždňov spraviť trejd, dva a vytiahnuť dvoch mladíkov do prvého tímu (Corrente ako 7th D/4th liner, Josefson ako center 3.útoku/Zharkov ako krídlo do tretieho/atp.) a sme za vodou definitívne. Už len to ustáť.
Sakra, teraz neštve len Rolstonov mamutí kontrakt, ale aj buyout Petersa napr.
Inak súčasná súpiska je fakt nabitá, pre náš pokojný spánok by ale zredukovaná jednoznačne byť mala, čo musí byť zrejmé hádam každému vrátane Loua, ktorý na tom intenzívne pracuje. Sakra, ten chlap nemal snáď dňa dovolenky v tomto kalendárnom roku. Chudák
Sakra, teraz neštve len Rolstonov mamutí kontrakt, ale aj buyout Petersa napr.
Inak súčasná súpiska je fakt nabitá, pre náš pokojný spánok by ale zredukovaná jednoznačne byť mala, čo musí byť zrejmé hádam každému vrátane Loua, ktorý na tom intenzívne pracuje. Sakra, ten chlap nemal snáď dňa dovolenky v tomto kalendárnom roku. Chudák
If someone were to go back to last offseason and say:
"This season, the Devils are going to trade a bunch of assets for Ilya Kovalchuk. During the offseason, they're going to trade for Jason Arnott, and sign Anton Volchenkov and Henrik Tallinder to multi-year deals. Paul Martin and Mike Mottau will walk. Pandolfo and Peters will be bought out. Jacques Lemaire will retire, Maclean will take over the bench. Then the Devils are going to sign Kovalchuk to a 17-year contract, which will be rejected on circumvention grounds. The rejection will be upheld by an arbitrator who is also a magician, and a new contract will be submitted for 15-years @ 6.666 million cap hit per year. This contract will be accepted, but the Devils will be fined draft picks for their circumvention contract. Then, because they are so cap crunched, they will take a roster of 20 into the season, with $84k worth of LTIR injury replacement cap space(annualized). Taormina will make the opening-night lineup."
Not even a question, I would laugh straight at the person that said that. It's utter madness.
Dyk je to vsudeWalt píše:už ste poriešili otázku platového stropu..? lebo som to zatiaľ nikde nezaregistroval...
Co mohli, poslali na farmu, co nemohli to dlouhodobe zranili (kovadlinou do zad a tak..
A jeste to musi byt nekdo, koho bez problemu protahnou pres waivers a vejde se tam se smlouvou misto toho zranenyho..
Ale neco mi rika, ze dlouhodoby zraneni draheho hrace (ktery by jejich problemy vyresilo) neni presne to, co by Devils chteli...
Ale jinak je Lou kabrnak :ja_neviem:
(opravte me pokud se mylim)
no neviem, v utorok večer ste to ešte v pohode nemali, tak preto som sa pýtal, ale ak je to ako píšeš, tak to máte ltt...AndyF píše:Dyk je to vsudeWalt píše:už ste poriešili otázku platového stropu..? lebo som to zatiaľ nikde nezaregistroval...![]()
Co mohli, poslali na farmu, co nemohli to dlouhodobe zranili (kovadlinou do zad a tak..). A nacpali se o nula nula nic pod strop. Takze ted jedou na 20 hracu a kdyz se jim nekdo zrani, tak bud musi dlouhodobe (takze zase kovadlina) a rychle nekdo z Albany. Nebo to holt potahnou o hrace min.
A jeste to musi byt nekdo, koho bez problemu protahnou pres waivers a vejde se tam se smlouvou misto toho zranenyho..
Ale neco mi rika, ze dlouhodoby zraneni draheho hrace (ktery by jejich problemy vyresilo) neni presne to, co by Devils chteli...
AndyF.neni co opravovat lebo sa nemylis
louovi zahralo do karat zranenie salvadora a hned zareagoval..tymto len ziskal dalsi cas na riesenie situacie..urcite si uvedomuje ze takto to dlhsie nepojde, preto nejake to riesenie ocakavam co najskor..takto sa daju odohrat jeden dva zapasy, ale neviem si predstavit ze by klub siel s 20 hracmi na trip :ja_neviem:
Opravdu nefandim Devils...Walt píše:no neviem, v utorok večer ste to ešte v pohode nemali, tak preto som sa pýtal, ale ak je to ako píšeš, tak to máte ltt...AndyF píše:Dyk je to vsudeWalt píše:už ste poriešili otázku platového stropu..? lebo som to zatiaľ nikde nezaregistroval...![]()
Co mohli, poslali na farmu, co nemohli to dlouhodobe zranili (kovadlinou do zad a tak..). A nacpali se o nula nula nic pod strop. Takze ted jedou na 20 hracu a kdyz se jim nekdo zrani, tak bud musi dlouhodobe (takze zase kovadlina) a rychle nekdo z Albany. Nebo to holt potahnou o hrace min.
pohoda, nakoniec som si to našiel... :smile03: (a stačilo tak málo)
http://www.nhlpro.cz/clanek/17796-devil ... ctem-hracu
http://www.nhlpro.cz/clanek/17796-devil ... ctem-hracu
prehra v predlzeni..teraz sa mi moc nechce pisat k zapasu,ale dallas hral vyborne..z nasho vykonu som rozcarovany..bolo to akotak znesitelne v 1 tretine..druhu nas rozbil dallas na totalku..tretia uz bola ovela lepsia, v podstate tak ako ma byt, kde to v jej druhej polovici lietalo zo strany na stranu v snahe rozhodnut.. nasa obrana skoro uplne ina ale vyzeralo to v obrannom pasme rovnako ako v minulych rokoch
nevadi, snad to bude dalsimi zapasmi lepsie..najviac sa mi dnes pacil asi arnott, pelley bol uplne mimo..takych bolo viac ale... radsej idem spat
Tak první zápass musím říct že jsem hluboce zklamán... Po prvních pár minutách kde jsme ze 2 šanci dali 2 goly ( Zip Line ) jsme byli uplně jaloví... Kromě 1 formace která si jako jediná uměla vytvořit trvalejší tlak byl náš utok totalně mimo ! Navíc proti zápasu Habs Leafs se hrálo asi v polovičním tempu... obrana taky moc dobře nepracoval. Taormina byl neskutečně nervozní ale beru to je mladý a má vše před sebou. Takový Urbom ten si vedl jinak
Co k tomu dodat byl to jenom první zápas ale je třeba hodně pracovat
PS: Jinak byla radost znovu kluky vidět. Už mi to chybělo ty probdělé noci...opener jsem si náležitě užil
Co k tomu dodat byl to jenom první zápas ale je třeba hodně pracovat
PS: Jinak byla radost znovu kluky vidět. Už mi to chybělo ty probdělé noci...opener jsem si náležitě užil
Tak skúste hádať kto dnes znova prespal zápas, ktorý by (podľa reakcií fanúšikov) jeden radšej nevidel? Dá sa to brať ako negatívum i pozitívum, každopádne ma to mrzí. Zápas si stiahnem, čo ma ale už vopred straší sú všetky možné menšie či väčšie kritiky, ktoré som si prečítal. Dúfam, že sa to urovná (ok, aspoň bod, čo už), každopádne od dôveryhodných ľudí som pripravený na slabú defenzívu...pevne verím, že sa párovanie obrancov zmení aspoň na schodný model (Volchenkov-Fraser? W-T-F?) a budú si viesť lepšie ako dnes, lebo Ovca nás roznesie na kopytách a nezáleží na tom, koľko náš útok opäť nastrieľa (aspoň to ma ako tak hreje, ale predsa, s chybujúcou obranou neradno hrať, v útoku ešte pokiaľ sa nezohráme nie sme žiaden Washington aby sme prestrieľali pravidelne súpera 5-3 a samozrejme, smerom do POs je niečo podobné absolútne neprípustné). Nejdeme s jediným zhodným párom, zato s dvoma nováčikmi do novej sezóny, to zákonite musí bolieť, ale preniesť sa cez to je jediná možná cesta k úspechu. Treba sa oklepať a zabrať!
C`mon DEVILS!
EDIT: Samozrejme na tento príspevok nemá vplyv zápas Caps v Atlante
C`mon DEVILS!
EDIT: Samozrejme na tento príspevok nemá vplyv zápas Caps v Atlante
tak v prvom rade verim ze dnes capitals porazime..minuly rok sa nam na nich darilo..
ale k zapasu zo stars..to snad ani nepamatam kedy si super prechadzal cez nase stredne pasmo ako noz maslom.. netusim cim to bolo sposobene.. cez zapas som sa na to nesustredoval..mozno keby si ho pozriem este raz ale nemam chut.. forceking? ziadny.. ako za lemaira..jeden to tam okolo modrej fakeoval.. len potom nechapem kde boli hraci v strednom pasme.zacalo to az v 3 tretine a vyzeralo to uz lepsie.. suboje sme prehravali a vsade sme boli neskor.. obrana bola ak za starych ,,dobrych,, cias.. getzo ono sa tocili 7mi obrancovia takze to neboli kombinacie len volchenkov fraser ale dokonca aj greene taormina v istom momente
to hrali kazdy s kazdym.. neviem preco urbom hral tak malo,podla mna zrovna on posobil z trojice on fraser taormina na mna najlepsie.. tallinder vyrobil minimalne dve absolutne hrubky.. bol z toho jeden zbytocny gol a aj pri dalsom sa mohol inak zachovat ale ten ide na ukor nasho tipickeho prehratia suboja v rohu, nevyhodenia puku a hlavne pelleyho ktory si nepokryl hraca..(velmi povedomy jav z minulych rokov) greene co vyrobil v predlzeni je nonsens..viem ze to myslel dobre ale puk krizom pred branu ked su traja nasi hraci v jednej urovni chrbtom k nasej brane??? to uz ziacikov ucia ze je to samovrazda(v zapase este mozno to prejde,ale v predlzeni??)..nastalo nevyhnutelne precislenie a boli sme potrestany.. obrana dnes proste cela zle..je mozne ze to bolo sposobene tym tocenim..kazde striedanie s niekym inym,na inej strane,s offensive bekom, s defensive bekom...snad sa johny mac pouci z toho..
utok.. prvy hral vyborne az na slabsie chvilky ale hlavne drel a makal cely zapas. trochu sa mi tam zdal zajac strateny a nevyuzity..ono ma na viac ako na nasej modrej posunut puk na kridlo, to by zvladol aj horsi center.. druhy utok mal momenty..aj elias mal skvele pasaze,aj arnott ktory sa mi velmi pacil, langenbrunner bol pomaly,prehraval osobne suboje a islo ma porazit ked v 3 tretine asi 3x po sebe stratil hokejku v snahe udrzat pasmo..a skeril sa tam ak retardovany co ma strasne iritovalo po minulorocnom PO
treti v predu nic nevymyslel,len naznaky.. pri mantineloch sa tocili..aj zubrus aj clarkson,lenze ako tvrdim tam nemozu mat rolstona co prehra osobny suboj este predtym ako donho ide..mne by tam pasoval rychlejsi a v rukach sikovnejsi hrac (zharkov) leblonda nejdem hodnotit..na lade takmer nebol a hral co sa ocakava..ale pelley
za 5 minut mat -2 a dosrat nam tak zapas.. zacal presne ako minuly rok..ze miesto toho aby to tam ustal, tímu skodi.. on nemoze byt na centri pretoze vo vlastnom obrannom pasme je uplne strateny v priestore.. snad po zapase s caps sa uz vse poriesi a podpisu maira.. brodeur za goly nemohol viac menej..sice skoda ze sa mu nepodarilo vytiahnut nejaky zazracny zakrok, ale tak co uz.... otrepat sa a pome na capitals :wawe:
ale k zapasu zo stars..to snad ani nepamatam kedy si super prechadzal cez nase stredne pasmo ako noz maslom.. netusim cim to bolo sposobene.. cez zapas som sa na to nesustredoval..mozno keby si ho pozriem este raz ale nemam chut.. forceking? ziadny.. ako za lemaira..jeden to tam okolo modrej fakeoval.. len potom nechapem kde boli hraci v strednom pasme.zacalo to az v 3 tretine a vyzeralo to uz lepsie.. suboje sme prehravali a vsade sme boli neskor.. obrana bola ak za starych ,,dobrych,, cias.. getzo ono sa tocili 7mi obrancovia takze to neboli kombinacie len volchenkov fraser ale dokonca aj greene taormina v istom momente
utok.. prvy hral vyborne az na slabsie chvilky ale hlavne drel a makal cely zapas. trochu sa mi tam zdal zajac strateny a nevyuzity..ono ma na viac ako na nasej modrej posunut puk na kridlo, to by zvladol aj horsi center.. druhy utok mal momenty..aj elias mal skvele pasaze,aj arnott ktory sa mi velmi pacil, langenbrunner bol pomaly,prehraval osobne suboje a islo ma porazit ked v 3 tretine asi 3x po sebe stratil hokejku v snahe udrzat pasmo..a skeril sa tam ak retardovany co ma strasne iritovalo po minulorocnom PO
Z toho čo píšeš mám pocit, že som snáď ten zápas už videl, aj keď ešte nie. Spôsobené je to tým, ako hovoríš, že mnoho vecí pripomínalo minulosť. Tak len krátko, heslovite (zatiaĺ len na základe referencií):
1.Urbom bol nezmyselne nevyužitý (pár s Tallinderom fungoval náramne, prečo sme to zmenili?
)
2. Taormina nebol najlepší, ale ani najhorší, chce to len čas, bude ok.
3. Tretia lajna v takomto zložení nesmie zostať. Že v nej musí byť Zharkov hovorím snáď celú dobu a to bez ohľadu na to, kto v tíme zostane a kto nie. Ten chlapec možno niekedy nežiari, ale svoje si odrobí, kreativitu v sebe má a hlavne NEROBÍ CHYBY
a na to by sa nemalo zabúdať.
4. Rolston proste musí, musí, musí preč. Nie žeby hral tak otrasne, alebo by bol úplne k ničomu, ale jednoducho tímu viac škodí než prospieva. Jeho kontrakt (už nejdem znova smrkať nad tým na kerú gutu sa vôbec podpisoval) nám ubližuje priam nehorázne. Ak bude obrana takto pokračovať (čo verím, že nie, ale...) tak je potrebné ju skôr (likely) či neskôr riešiť. S ním to proste nejde.
5. Fraser je jedna záplata, nič viac. Každý z bekov na jeho flek je lepší a to aj neskúsený of. bek Taormina, nehovoriac o Correntem, či Eckfordovi, ktorý ale asi nikdy prvý tím bohužiaľ nespraví.
6. Langsa ako hráča som mal vždy rád, ako človeka vždy naopak a ono sa to nemení. On je fakt strašný trtko, nemôžem si pomôcť. Už len si stačí pozrieť donášku predsezónnych permanentiek na NJDTV a človek pochopí. On je taký vidláčik, ruky vo vrecku, ozvať sa nevie, v tíme je pomaly najstarší a stále na mňa pôsobí ako decko. Čo sa potom dá očakávať na ľade? Nuž len ten priblblý úsmev či niečo podobné. Keby aspoň hral, čo chceme, pravda...
Som zvedavý, čo špeciálne si poznamenám po zhliadnutí zápasu. Na tie chyby Tallinder a Greeneho sa "teším" náramne
Každopádne pozriem si určite aj zápas ATL nielen pre Pavelca, ale hlavne pre Ramsayho bránenie, ktoré predpokladám muselo byť (podľa očakávania) slušné, ak si nechali streliť od Caps len dva góly...nuž a to ma trochu desí. Hádam to už máme za sebou...
1.Urbom bol nezmyselne nevyužitý (pár s Tallinderom fungoval náramne, prečo sme to zmenili?
2. Taormina nebol najlepší, ale ani najhorší, chce to len čas, bude ok.
3. Tretia lajna v takomto zložení nesmie zostať. Že v nej musí byť Zharkov hovorím snáď celú dobu a to bez ohľadu na to, kto v tíme zostane a kto nie. Ten chlapec možno niekedy nežiari, ale svoje si odrobí, kreativitu v sebe má a hlavne NEROBÍ CHYBY
4. Rolston proste musí, musí, musí preč. Nie žeby hral tak otrasne, alebo by bol úplne k ničomu, ale jednoducho tímu viac škodí než prospieva. Jeho kontrakt (už nejdem znova smrkať nad tým na kerú gutu sa vôbec podpisoval) nám ubližuje priam nehorázne. Ak bude obrana takto pokračovať (čo verím, že nie, ale...) tak je potrebné ju skôr (likely) či neskôr riešiť. S ním to proste nejde.
5. Fraser je jedna záplata, nič viac. Každý z bekov na jeho flek je lepší a to aj neskúsený of. bek Taormina, nehovoriac o Correntem, či Eckfordovi, ktorý ale asi nikdy prvý tím bohužiaľ nespraví.
6. Langsa ako hráča som mal vždy rád, ako človeka vždy naopak a ono sa to nemení. On je fakt strašný trtko, nemôžem si pomôcť. Už len si stačí pozrieť donášku predsezónnych permanentiek na NJDTV a človek pochopí. On je taký vidláčik, ruky vo vrecku, ozvať sa nevie, v tíme je pomaly najstarší a stále na mňa pôsobí ako decko. Čo sa potom dá očakávať na ľade? Nuž len ten priblblý úsmev či niečo podobné. Keby aspoň hral, čo chceme, pravda...
Som zvedavý, čo špeciálne si poznamenám po zhliadnutí zápasu. Na tie chyby Tallinder a Greeneho sa "teším" náramne
Tak ja to teda videl a mam velmi smisene pocity. Nesouhlasim uplne s tim ze Tao byl spatnej. Byl spis nejvic videt pac hral nejvic minut z obrancu (!!!) kdo z obrancu byl opravdu spatnej byl Fraser a moc nechapu proc neni na ceste do Albany a jeho prostor pod platovym stropem neni vyuzit na Maira, tak jak se to vcera latalo to moc dlouho nepujde a dva goly sme dostali prave ve chvili kdy tam byl spatlanej 4. utok a opravdu hrozivy Palley na centru, na kridle at mozna je ale centra bych z nej nedelal navic porad nechapu proc dostava prednost pred Sestitem. Kdo byl v utoku spatnej a jen me to potvrzuje mou domenku ze se bez nej obejdeme je (sorry Martine) Clarkson, furt pada na zadek, nic nevymysli, jedinej pohyb je stahovacka nebo wrap-around a je asi tak o milion preplacenej, pokud po nem Burke porad touzi, rad bych mu ho za novacka nebo draft i ve druhem kole nechal. Getzo ma pravdu ze napravo muze bejt Zharkov, Rolston byt v tymu musi, souhlasil bych s tim at jde pryc kdyby existovala nejaka moznost se ho zbavit, ale bohuzel...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim