... mmno ocekaval bys ze se Lawton a Melrose prijdou podivat sem ?mountain píše:Jestli čerpali z for, tak leda ze zámořských,
... jasne ze mam, oficialni messageboard:mountain píše:safa: nemáš pls odkaz na nějaké "spolehlivé" a ozkoušené zámořské forum o Tampě, ať nemusím hledat stylem pokus/omyl?
http://messageboard.tampabaylightning.c ... s.php?Cat=
... protoze jsou zraneny (jeden ma zraneni na horni polovine tela a druhy na dolni polovine ... dohromady jeden celej neposkozenej hokejista :smile03: ). Ja bych skoro rek ze zaplat pan Buh ze nehrajou a je misto pro ostatni. Nevim, jak jsem zmenil nazor na dedecka Recciho tak RObertsovi nejak ne a ne prijit na chut. Grats je mi sympatickej jako clovek ... ale na lede taky zadnej zazrak.Nevíte někdo , proč nehrál Roberts s Grattonem ?
Mimochodem, nevim cim to je ale vubec poprve jsem si na lede vsim Jednicky draftu s #91. Esli je to Tocchetem nevim, ale ten kluk viditelne pookral. Nechci byt prehnane optimisticky ... ale drzim palce aby to vydrzelo. K tomu pesimizmu ... zase Smithy Bozsky zachytal ... 35 strel NSH proti nasim 24 zase moc prostoru k optimizmu neskyta.