Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mountain píše:Jestli čerpali z for, tak leda ze zámořských,
... mmno ocekaval bys ze se Lawton a Melrose prijdou podivat sem ? ;-)) Jasne ze zamorskych ...
mountain píše:safa: nemáš pls odkaz na nějaké "spolehlivé" a ozkoušené zámořské forum o Tampě, ať nemusím hledat stylem pokus/omyl?
... jasne ze mam, oficialni messageboard:

http://messageboard.tampabaylightning.c ... s.php?Cat=
Nevíte někdo , proč nehrál Roberts s Grattonem ?
... protoze jsou zraneny (jeden ma zraneni na horni polovine tela a druhy na dolni polovine ... dohromady jeden celej neposkozenej hokejista :smile03: ). Ja bych skoro rek ze zaplat pan Buh ze nehrajou a je misto pro ostatni. Nevim, jak jsem zmenil nazor na dedecka Recciho tak RObertsovi nejak ne a ne prijit na chut. Grats je mi sympatickej jako clovek ... ale na lede taky zadnej zazrak.

Mimochodem, nevim cim to je ale vubec poprve jsem si na lede vsim Jednicky draftu s #91. Esli je to Tocchetem nevim, ale ten kluk viditelne pookral. Nechci byt prehnane optimisticky ... ale drzim palce aby to vydrzelo. K tomu pesimizmu ... zase Smithy Bozsky zachytal ... 35 strel NSH proti nasim 24 zase moc prostoru k optimizmu neskyta.
Obrázek1:4Obrázek

:clap:

první vítězství pod Tocchetem

„Je to skvělé. Přirovnal bych to ke vstřelení první branky v NHL. Předchozí dva zápasy jsme taky oddřeli, je tedy příjemné konečně zvítězit,“ radoval se po zápase Tocchet.

První třetina (11:10)

04:57 Lightning se dostali do tlaku díky dvěma přesilovkám a právě tu druhou využili. Vinny Lecavalier trefil odkrytou část branky přesně.

07:05 Vinny Lecavalier se trefuje podruhé! Marty St.Louis napadl rozehrávku Preds a puk se dostal k Lecavalierovi, který z prostoru mezikruží překonal golmana Ellise.

„V posledních třech zápasech jsme do hry vložili mnohem více energie,“ řekl Lecavalier. „Začali jsme lépe než soupeř, převzali kontrolu nad utkáním a naše střely končily v síti,“ dodal.

Obrázek

10:40 Jordinovi Tootooovi se podařilo snížit na 1:2. Kdo by tušil že to bude poslední trefa Predators?
Obrázek

12:17 Marek Malík vybojoval puk. Dojel s ním až před branku, odkud se přes Malone dostal puk až k Recchimu, který zvýšil vedení Bolts na 3:1.

Druhá třetina (15:7)

6:32 Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Prospal, který poslal Bolts do vedení 4:1. Asistenci si připsal Malone (třetí) a Stamkos (druhou).

Třetí třetina (7:9)

Nashvillu už se s výsledkem ve třetí části nic nepovedlo udělat. Pochvalu si za to určitě zaslouží Mike Smith. Bolts se tak raadují z výhry 4:1 :yahoo:

Obrázek

Hamhuis/Arťyukhin
Obrázek

Ellis (24/20)
Obrázek

Smith (35/34), druhá hvězda zápasu
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

[li]premiéra v třetích dresech![/li]
[li]Tampa Bay (6-7-6), New Jersey (10-7-2)[/li]
[li]Devils jsou před námi o 4 body[/li]
[li]Tampa má z posledních 3 zápasů 4 body, Devils z 3 zápasů 5 bodů[/li]
[li]Tampa zatím pod Tocchetem pokaždé získala alespoň bod[/li]
[li]chtěl bych 2 body, Devils jdou porazit[/li]
[li]v golech, asistencích, bodech, +/- a OT goals je u Devils nejlepší Zach Parise, takže na něj pozor![/li]
[li]zápas startuje ve 23:00[/li]
[li]z posledních 10 zápasů se Bolts radovali pouze třikrát, poslední 4 zápasy Devils vyhráli[/li]

Minulý zápas:

5. 11. 2008 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 4:3p
Tak po pěkné Parisově střele golfákem je to už 2:0, zatím nehrajete nic moc, občas vás Devils zavřou v obranném pásmu a několik desítek sekund se z něj nemůžete dostat, uvidíme jestli vyrovnáte
No zatím hrajem úplné prd, jak bylo řečeno, párkrát nás Devils pěkně zavřeli. Vytvořili jsme si jenom jednu dobrou šanci. Jednou perfektně zasáhl Kolzig. Zatím to nevypadá dobře, do druhé třetiny se musíme hodně polepšit, hlavně ohrozit trochu branku...
5:0 zatím, vypadá to tak na 9:1, znechuceně vypínám :cry:
Obrázek7:3Obrázek

po takovém zápase se mi ani nechce nic moc psát...první zápas v nových dresech dopadl strašně
hlavní hvězdou zápasu byl Zubrus, který dal 4 goly.
Obrázek
Obrázek

Od nás byl nejlepší konec druhé třetiny, kdy jsme se na soupeře pokusili dotáhnout třemi branky, ale nic víc jsme nedokázali.

„Předvedli jsme hodně špatný výkon. Byl to výbuch,“ uvedl po zápase trenér Tampy Rick Tocchet.

Za nás se trefil Vrbata (Prospal, Craig), St.Louis (Lecavalier) a Malone z trstného střílení. Všechny tři goly padly v rozmezí necelých 4 minut.

Do branky se postavil Olaf Kolzig, kterému se moc nedařilo (28/23).
Obrázek

"Rozhodně potřebuji hrát lépe,“ řekl Olaf Kölzig. „Bez nadsázky jsem mohl tři góly chytit. Opravdu se nemohu vymlouvat na nikoho jiného, protože jsem nehrál dobře.“

Brzy tak odjel střídat. A jelikož Smith se nám zranil (modleme se ať to není nadlouho), nastoupil nově povolaný Ramo (17/15).

Marty St.Louis dosáhl 500.bodu v NHL.
Kolzig si sice sypal popel na hlavu a je pravda, že tak ty 2 góly mohl určitě chytit, ale na druhou stranu dvakrát zázračně zasáhl (jednou skluzem špičkou levého betonu při přečíslení 2 na 1 a podruhé hokejkou na brankové čáře). Rozhodně ve "špatnosti" nijak nevyčníval, naopak, on byl ještě jeden z těch lepších (ale i tak to bylo slabé). Výborný kolektivní výkon v tomhle směru (ale špatný).
Problém je prostě v té obraně, jako celou sezonu. Doma dovolíme 45 nebo kolik střel, tož kde to sme. Podpora útoku taky žádná - 20 zápasů a naši obránci dali dohromady 3 góly (z toho jeden Niskala, který už nehraje). To bude určitě nejhorší z celé NHL. A to je tak pokaždé. Pak se ani nemůžem divit, že máme málo střel a dáváme málo gólů, když většinu času strávíme ve vlastní třetině a nárok na body máme pouze v případě, že to Mike vychytá. Jinak ne.
PS: snaží se mi Malone tím gólem dokázat, že k něčemu je? Kéž by, jen tak dál, ale budeš to mít těžké :lol2:
Mám takový pocit, že v současné době by se vám moc hodil Dan Boyle :smile03: Se svým perfektním zákládáním útoku se dá těžko nahradit. Teprve teď asi poznáváte, jak moc vám bude chybět
MartinFC píše:Mám takový pocit, že v současné době by se vám moc hodil Dan Boyle :smile03: Se svým perfektním zákládáním útoku se dá těžko nahradit. Teprve teď asi poznáváte, jak moc vám bude chybět

jj Danyho je škoda :( doteď nevím rpoč ta výměna byla...jooo kdyby se vedení nebavilo s Carlovýma rodičema, tak jsme ho mohli mít v týmu i teď :(
Mike Sullivan se po roce vrací na lavičku Tampy Bay. Bývalý kouč Bostonu bude u Blesků působit jako asistent dočasného hlavního trenéra Ricka Toccheta, tedy ve stejné funkci, jakou zastával v sezóně 2007-08 pod Johnem Tortorellou.

myslím že Sullivan měl loni na práci speciální formace...ty si myslím nefungovaly špatně, takže snad to nyní zlepší...
zdá se to ale jako další krok k tomu, že s Tocchetem počítá jako s koučem, který tuhle sezonu už dokoučuje

Tampa Bay vyměnila středního útočníka Wyatta Smithe do Phoenixu za blíže nespecifikované budoucí vyrovnání. Blesky v úterý navíc vrátili brankáře Karriho Rama na farmu do Norfolku.

Wyatt si u nás nezehrál. Do nabitého útoku se už nevešel, draft za něj tak nebude nijak vysoký. No a to že se Ramo vrací do Norfolku je skvělá zpráva z jednoho důvodu-Mike SMith je na dnešek připraven! :good:
ObrázekObrázekObrázek

[li]reparát za zápas s New Jersey[/li]
[li]Tampa Bay (6-8-6), NY Rangers (15-7-2)[/li]
[li]Rangers mají z posledních 5 zápasů 6 bodů, Tampa 4[/li]
[li]s Rangers jsme letos už hráli třikrát a pokaždé prohráli, dneska s nima hrajeme naposled, tak je musíme porazit![/li]
[li]HF derby-milos a spol. :bitka3: leci a spol.[/li]

Letošní zápasy vs. Rangers

6. 11. 2008 New York Rangers - Tampa Bay Lightning 5:2
5. 10. 2008 New York Rangers - Tampa Bay Lightning 2:1
4. 10. 2008 Tampa Bay Lightning - New York Rangers 1:2
Tak Leci získali ste dnes aspoň 1 bod, v dueloch proti Rangers. :smile03:Prehrali ste 2:3 po nájazdoch. Dnes v drese jazdcov odohrali supr zápas Näslund so Žerdevom a skvelý výkon korunovali gólmi v nájazdoch a Rangers si odvážajú cenné 2 body. :good: :good:
Ano , bohužel , zas jenom bod :( kdybychom aspon na ty nájezdy po*ebaný občas taky někdy vyhráli . Už ani Jokinenovi se nedaří :-(

Mike byl opět nad 94 % , ale stejně to nestačilo . Malík jako vždy tragickej , nechápu proč místo něj nehraje Heward :?: který se nejevil na začátku sezony vůbec špatně . Rozhodně lepší než Malík .

Zítra máme Wild , v 8 večer . Tak věřím , že po 2 zápasech opět zvítězíme !!!
Tak jak jsem Tampu nemusel, tak už vám fandím. Máte nehoráznou smůlu, jste naprostý opak Pens ti si snad teďka vybrali štěstí do konce sezony ;) Obrat snad přijde a blesky začnou zase kopat ;)
Obrázek3:2 SOObrázek

tak tak, ty nájezdy jsou letos bída, vůbec se na ně nedaří :(

nejzajímavějším momentem v první třetině byla určitě první bitka v NHL Stevena Stamkose, nevedl si vůbec zle...
Obrázek

Sg1VQWLfgvs&eurl=http://www.hockeyfights.com/fights/50624[/youtube]

Ve druhé části začaly padat taky goly. Nejprve se trefil Naslund.
Obrázek

Poté se podařilo dorovnat Malonovi (Lecavalier, Eminger), který má momentálně dobrou formu.
Obrázek

Jenomže díky Naslundovi se Jezdci opět dostali do vedení.
Obrázek

Ve třetí třetině Smithovi v obraně pomohl Paul Ranger, který chytil puk na brankové čáře za vyjetého Smithe. No a 40 sekund před koncem Mark Recchi (St.Louis, Meszároš) srovnal stav.

V nájezdech se trefovali pouze Rangers. Nejprve Naslund a poté Zherdev. Za Tampu nedal Jokinen s Vrbatou.

Obrázek
Obrázek

Za Bolts si taky zahrál David Kočí a hned se prezentoval :box: soubojem.

Obrázek

Mike Smith dělal co mohl...ale nestačilo to na 2 body :(
Obrázek
Tak hosi ... fandit :clap: :yahoo: a palce zatnout ! Doufam, ze Backstroma tentokrat pretlacime ...
ObrázekObrázekObrázek

[li]startujeme už ve 20:00 :!: :good:[/li]
[li]Lightning 6-8-7, Wild 12-7-1[/li]
[li]s Minnesotou se letos potkáme už podruhé, tedy naposledy[/li]
[li]z posledních 5 zápasů vyhrála Tampa jednou, Wild třikrát[/li]
[li]Minnesota má skvělé speciální formace, je čtvrtá nejlepší na přesilovky a první v oslabení[/li]
[li]v brance Smith a Backstrom[/li]
[li]Tampa se musí doztat z krize, 2 body by jí k tomu mohli pomoct[/li]
[li]Na straně Bolts neuvidíme hrát Kočího, který si v zápase s Rangers v bitce s Orrem zlomil ruku a bude chybět kolem 3-4 týdnů[/li]
[li]Bolts povolali z farmy mladého obránce Smabyho a útočníka Downieho, uvidíme dnes alespoň jednoho z nich?[/li]
[li]z posledních 9 zápasů se Wild radovali šestkrát, Bolts jen dvakrát, jednou byla remíza[/li]
HF souboj WildCelt, Minnesota1 :bitka3: leci a spol.

Poslední zápas s Wild:

18. 10. 2008 Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild 0:1p

Tak snad dneska uvidíme více golů...hlavně teda v brance Backstroma...Go Bolts :!:
Tak Downie byl IMHO videt vyrazne vic nez treba Vinny#4 ... je neco spatne ? Smaby si nezahral, skoda, treba priste.

Jinak ... nevim proc ale prislo mi ze se zacalo poradne hrat az tri minuty pred koncem. Taky mi prislo ze je to cely na prd, strely sice byly ale vesmes nic vic, nekdo moc netecoval, nikdo nedorazel, nikdo moc neclonil. Peknej prunik nebo chytrou prihravku to uz by clovek chtel moc. Pochopitelne ze pak je Backstrom za hvezdu. A to loveni puku u hrazeni ... ja nevim, skoly nemam, ale 90 procent souboju u hrazeni vyhrali Wild. Ostatne i sapas IMHO vyhrali zaslouzene :verysad: . Hmmm ... tak kdo dalsi ? Odpovim si sam, zejtra AVS ...
prekvapko sa nekonalo, co viac k tomu dodavat..
Obrázek
Obrázek
Obrázek :cool:
Musím se pochválit, ani za nadějného stavu 2:1 pro nás jsem nepřestal věřit, že prohrajem a nezapnul sem si to :-)
Dobře sem udělal, zas bych se akorát nasral....
Mě je jenom líto Mika, ten má teď zlomovou sezonu, daří se mu, každý zápas se může přetrhnout a zároveň sledovat (ikdyž on moc času na sledování hry v klidu nemá), jak mužstvo před ním není schopné dát víc jak 2 góly za zápas (v ofenzivě sme určitě nejhorší z NHL, se nemusím ani dívat...). Toto by mě osobně nechutně frustrovalo! Vědět, že když dostanu 2-3 góly, tak prohraju....
PS: ten Malone mě ale štve, zas dal góla :lol2:
PPS: aha, tak už to vidím na highlightech, zase se motal kolem prázdné brány když tam bylt zrovna puk...
preavda, ty výkony jsou hrůza, včera jsem se o tom přesvědčil živě...prostě je to letos další bída. DOwnie si za svůj výkon zaslouží pochvalu :thumbsup: no a k Malonovi...sice jsou ty goly nepěkné, ale aspoň mu to tam padá a jeho výkony teď nejsou špatné...no a Smityho je mi taky líto...dneska by měl cvhytat taky, podaří se konečně vyhrát, Colorado by jsme mohli zvládnout...
leci píše: Smityho je mi taky líto...dneska by měl cvhytat taky,
... Ee, Oli :
Gary Roberts will be back in the line up tonight after missing four games with an upper body injury. Evgeny Artyukhin will sit this one out as Rick Tocchet believes watching a game from the press box will do him some good. Olaf Kolzig will make the start in goal.
Hmm, tak Colorado zatím vede 2:0 a nevypadá to, že by bylo nějak horší. První gól byl obzvlášť vyvedený. Nádherná individuální akce od svatoše a neméně povedená koncovka leopolda :thumbsup:
3:0 po prvni tretine .... sakra ma cenu na tohle koukat ? Ze ja vul nesel radsi spat ... takhle zejtra budu jak po flamu a jeste nasranej ;-(
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES