Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bonino rozhodl zápas v nájezdech :giggle:
Bonino jediny moze :)
No jasne nie ze by vyhral jeden tim v zakladnej dobe, obidvaja musia bodovat
mitch píše:No jasne nie ze by vyhral jeden tim v zakladnej dobe, obidvaja musia bodovat
Nj vy vlastně chcete titul konference :-D
Leo píše:
mitch píše:No jasne nie ze by vyhral jeden tim v zakladnej dobe, obidvaja musia bodovat
Nj vy vlastně chcete titul konference :-D
Ja bych se moc nesmál.... :giggle:
Marman píše:Ja bych se moc nesmál.... :giggle:
Proč?
http://www.subwaysuperseries.ca/video/i ... 534e814de2" onclick="window.open(this.href);return false;

Jake v utkání skóroval (3:2 SO pro RUS).
Sens - Canucks 3:4 OT

Mělo to skončit tak 5:0 Ottawa nic nepředvedla krom těch dorážek :bee: Můžeme si za to ale sami, protože po každé brance jsme na Senátory počkali až srovnají a pak teprve zase začali hrát :hroza:

Hammy je letos strašně pomalej a Daniel nevystřelí ani kdybych ho prosil to raději udělá další 2 otočky před bránou, ale ta branka v prodloužení byla lahůdka :roll:

Dalšími pány na holení jsou kaktusáci tak snad se zlepšíme a bez problémů si pojistíme skvělou pozici v tabulce letos jsme ještě doma snad neodehráli klidnej zápas :neviem:
http://www.uticacomets.com/curtis-valk- ... he-comets/" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:
Vypínám :hroza: Prohrávat 4:0 po 2 třetinách se soupeřem, kterého půl zápasu jasně přehráváme je k smíchu... Ve 30. minutě 19:5 na střely, ale prd platný když Miller Hanzalovi pustil všechny střely :bitka3: Poslední dobou je to cedník a chytat měl Edward.

Aspoň Shinky mi udělal radost (2 branky).
Tak vysledok s arizonou potvrdil ze vancouver patri skor na spodok pacifiku.
mitch píše:Tak vysledok s arizonou potvrdil ze vancouver patri skor na spodok pacifiku.
:-D Ty jsi letos samá legrace :thumbsup:
Ta druhá branka Hanzala nebyla vysoká hůl? :shock: Ať koukám jak koukám,přijde mi to tak. :neviem: Né, že by to na výsledku něco změnilo..
Guddy.44 píše:Ta druhá branka Hanzala nebyla vysoká hůl? :shock: Ať koukám jak koukám,přijde mi to tak. :neviem: Né, že by to na výsledku něco změnilo..
Byla ale Batman je ko*ot a nemůže v každé aréně nechat nainstalovat o kameru navíc :hroza: Výsledek by to podle mě změnilo ten gól nás položil viz 3. branka.
Po té katastrofě s Kaktusama povinná výhra v Edmontonu a bod doma s Kačenama. Ani jeden zápas jsem sice neviděl, ale asi to byly hodně utrápený 3 body...

Celkově je poslední dobou Rogers Arena zakletá a brankoviště taky. Vždy byli golmani ti co nás drželi a letos je to spíš naopak. Miller sice sbírá výhry, ale poděkovat za to může hlavně produktivitě útoku. Když už máme ve staffu tolik ex-Canucks tak proč nepřibrat do party Kirka? (McLean)

Obrázek

Konečně :yahoo:

PS: Dresy si prohodili Lain s Actonem (EDM)
Kesler on game: "Just say I’m glad it’s over with now. Get back to the sunshine and enjoy. Get back home."

:-D :frajer2:
Obrázek
Leo píše:PS: Dresy si prohodili Lain s Actonem (EDM)
Součástí trejdu je i Mitch Holmberg :thumbsup:
IMO tenhle trejd je pro vas win :jj:
S Hammym to vypadá špatně zranění si vyžádá měsíc(e) ne týdny. Ikdyž jeho výkony letos nebyly nic moc a v párování nevidím problém očekávám, že to bude Benning řešit a nebude riskovat, že se ještě někdo zraní - sezóna je "rozjetá" slibně :hmm:
Ale koho by zohnal? dobrého obrancu len tak nezoženieš a zvlášť v tejto sezone nie, ked tolko tímov má velkú marodku v obrane.. Bos, Cbj, Phila..
Ohlund píše:Ale koho by zohnal? dobrého obrancu len tak nezoženieš a zvlášť v tejto sezone nie, ked tolko tímov má velkú marodku v obrane.. Bos, Cbj, Phila..
Kaberle? :-D
Nikitna vam dame :cinka:
Udájně měli Canucks k Melansonovi přibrat asistenta v podobě jistého Elieho Wilsona, který trénoval golmany pod Desjardinsem v MHT - což sám Willie nakonec vyvrátil :hmm:
:wave: Konečně doma pořádnej výkon :!: 4. lajna ve složení Dorsett - Horvat- Hansen hraje jako z partesu :shock: Jsem moc zvědavej co bude s Boem, protože mu zbývá poslední rozhodující zápas a hraje famózně dnes 3 asistence, na buly 80% !!!
1000. zápas pre Daniela :thumbsup:
Obrázek

1. hattrick v kariére pre Jannika, dnes bol ich útok ozaj parádny a Bo už asi zostane s tímom, som čítal že Benning ho chce nechať hore, potom by nebolo zlé vymeniť zrejme Matthiasa :neviem: za neakého obrancu.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG