Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
http://www.subwaysuperseries.ca/video/i ... 534e814de2" onclick="window.open(this.href);return false;
Jake v utkání skóroval (3:2 SO pro RUS).
Jake v utkání skóroval (3:2 SO pro RUS).
Sens - Canucks 3:4 OT
Mělo to skončit tak 5:0 Ottawa nic nepředvedla krom těch dorážek
Můžeme si za to ale sami, protože po každé brance jsme na Senátory počkali až srovnají a pak teprve zase začali hrát
Hammy je letos strašně pomalej a Daniel nevystřelí ani kdybych ho prosil to raději udělá další 2 otočky před bránou, ale ta branka v prodloužení byla lahůdka
Dalšími pány na holení jsou kaktusáci tak snad se zlepšíme a bez problémů si pojistíme skvělou pozici v tabulce letos jsme ještě doma snad neodehráli klidnej zápas
Mělo to skončit tak 5:0 Ottawa nic nepředvedla krom těch dorážek
Hammy je letos strašně pomalej a Daniel nevystřelí ani kdybych ho prosil to raději udělá další 2 otočky před bránou, ale ta branka v prodloužení byla lahůdka
Dalšími pány na holení jsou kaktusáci tak snad se zlepšíme a bez problémů si pojistíme skvělou pozici v tabulce letos jsme ještě doma snad neodehráli klidnej zápas
http://www.uticacomets.com/curtis-valk- ... he-comets/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vypínám
Prohrávat 4:0 po 2 třetinách se soupeřem, kterého půl zápasu jasně přehráváme je k smíchu... Ve 30. minutě 19:5 na střely, ale prd platný když Miller Hanzalovi pustil všechny střely
Poslední dobou je to cedník a chytat měl Edward.
Aspoň Shinky mi udělal radost (2 branky).
Aspoň Shinky mi udělal radost (2 branky).
Byla ale Batman je ko*ot a nemůže v každé aréně nechat nainstalovat o kameru navícGuddy.44 píše:Ta druhá branka Hanzala nebyla vysoká hůl?Ať koukám jak koukám,přijde mi to tak.
Né, že by to na výsledku něco změnilo..
Po té katastrofě s Kaktusama povinná výhra v Edmontonu a bod doma s Kačenama. Ani jeden zápas jsem sice neviděl, ale asi to byly hodně utrápený 3 body...
Celkově je poslední dobou Rogers Arena zakletá a brankoviště taky. Vždy byli golmani ti co nás drželi a letos je to spíš naopak. Miller sice sbírá výhry, ale poděkovat za to může hlavně produktivitě útoku. Když už máme ve staffu tolik ex-Canucks tak proč nepřibrat do party Kirka? (McLean)

Konečně
PS: Dresy si prohodili Lain s Actonem (EDM)
Celkově je poslední dobou Rogers Arena zakletá a brankoviště taky. Vždy byli golmani ti co nás drželi a letos je to spíš naopak. Miller sice sbírá výhry, ale poděkovat za to může hlavně produktivitě útoku. Když už máme ve staffu tolik ex-Canucks tak proč nepřibrat do party Kirka? (McLean)

Konečně
PS: Dresy si prohodili Lain s Actonem (EDM)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé