Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

uź to, čo som za neho ponúkala je veľa. Voráček má pred sebou skvelú budúcnosť a ak by sme akútne nepotrebovali obrancu, najlepśie na pravú stranu, po Bogovi nemáme dôvod ísť. Ani Russell nie je márny. Ale ak je Bogo naozaj flákač, nech radšej zostane tam, kde je.
mt-svk píše:uź to, čo som za neho ponúkala je veľa. Voráček má pred sebou skvelú budúcnosť a ak by sme akútne nepotrebovali obrancu, najlepśie na pravú stranu, po Bogovi nemáme dôvod ísť. Ani Russell nie je márny. Ale ak je Bogo naozaj flákač, nech radšej zostane tam, kde je.
To uz tady bylo ale nechapu proc se chces porad zbavovat po Nashovi nejlepsiho hrace :hroza: Filatov a spol. se muzou jit zahrabat.Vorys je hrac kolem ktereho mate spolecne s Nashem stavet a ne se ho zbavovat!
Môj osobný názor: Voráček je len complementary guy, na takom sa nestavia leo. Ale! - zbavovať by som sa ho nezbavoval :ee: s tým súhlasím.
Getzo5 píše:Môj osobný názor: Voráček je len complementary guy, na takom sa nestavia leo. Ale! - zbavovať by som sa ho nezbavoval :ee: s tým súhlasím.
V budoucnu bude dulezitej clanek i pro nasi reprezentaci ale kazdej ma nazor :)
leo píše:V budoucnu bude dulezitej clanek i pro nasi reprezentaci ale kazdej ma nazor :)
S týmto nemám žiaden problém. S tým "i" by som bol ešte opatrný, nič viac.
leo píše: To uz tady bylo ale nechapu proc se chces porad zbavovat po Nashovi nejlepsiho hrace :hroza: Filatov a spol. se muzou jit zahrabat.Vorys je hrac kolem ktereho mate spolecne s Nashem stavet a ne se ho zbavovat!
Problém je v tom, že nemáme koho ponúknuť. Filatovovi sa vďaka zraneniu /slabiny, neskôr vo Falcons krk a otras mozgu/ a následne psychike sezóna nevydarila /plus ho príliš podceňuješ a nielen ty, to ale rozoberať nejdem, o to sladšia bude budúca sezóna :yes:, teda ak ho nevymenia, čo s vysokou pravdepodobnosťou nebude/, jeho cena išla dole. Nash je samozrejme nevymeniteľný /ak odhliadnem od toho, že je náš najlepší hráč a ikona klubu/, podobne je na tom Umberger s Johansenom. No a koho máme iného meniť. Jedine Kuba. Okrem toho, síce nie som priaznivec jeho výmeny, ale ak chce Howson skutočne meniť hráća za obrancu, bude to bohužiaľ asi Kubo. Pretože pochybujem, źe by takej Atlante stačil draft pick v prvom kole. Ale opakujem, jeho trejd si neprajem, stále dúfam v útok Filatov--Vermette--Voráćek, jeho zaradenie k Brassardovi je nezmysel. Osobne preferujem trejdovanie nášho prvého draft picku, Huseliusa, trebárs aj Russella /i keď ani v jeho prípade by som šťastím neplesala, za neho máme aspoň náhradu/, prípadne mojich obľúbencov Pahlssona a Majorova /áno, aj Maxima/.
Burns je v budúcej sezóne UFA. Podobne sú na tom aj Pahlsson či Huselius, ale Russell má zmluvu až do sezóny 2013/14 plus z neho vyrastie výborný obranca, smola je tá, že my potrebujeme skúsenosť, kým nahradi´t ho môźu Goloubef, Savard či Moore. Plus Burns je pravák /podobne ako Bogosian, preto som aj o Bogovi uvažovala, Kubo ma ale vyviedol z omylu/

Neviem, či ho chcú Wild meniť, ale ak by prišla dobrá ponuka, výmena by sa mohla realizovať. ;)

Voráčka by som nerada menila, taktiež dúfam, že ho podpíšeme. Kubo má dobrú povahu a hokejové kvality, bola by ho škoda stratiť.
mt-svk píše:Burns je v budúcej sezóne UFA. Podobne sú na tom aj Pahlsson či Huselius, ale Russell má zmluvu až do sezóny 2013/14 plus z neho vyrastie výborný obranca, smola je tá, že my potrebujeme skúsenosť, kým nahradi´t ho môźu Goloubef, Savard či Moore. Plus Burns je pravák /podobne ako Bogosian, preto som aj o Bogovi uvažovala, Kubo ma ale vyviedol z omylu/

Neviem, či ho chcú Wild meniť, ale ak by prišla dobrá ponuka, výmena by sa mohla realizovať. ;)

Voráčka by som nerada menila, taktiež dúfam, že ho podpíšeme. Kubo má dobrú povahu a hokejové kvality, bola by ho škoda stratiť.
Burns je cenný pravák, má výborné hokejové vlastnosti. Ako vidím, toho mladého talentu je v obrane Jackets habadej :thumbsup: Čo je len dobre. Ak chcete skúsenosť, na odchode z Detroitu je Ruslan Salei :D . Ku Kubovi Voráčkovi: Kubo je mladý výborný hokejista, ktorý určite svoj talent ešte naplno ukáže. Pustiť ho by bola chyba, pevne dúfam, že sa s vedením Kabátov dohodne na nejakej rozumnej zmluve :)
Ak zažije Huselius či Pahlssson dobrú vydarenú sezónu, tak nepochybujem, že minimálne s jedným z nich ešte Jacks zmluvu predĺžia :)
Huesliusova sezóna bola ovplyvnená zranením, to by som až tak nehodnotila. probvlém je, źe my musíme posilniť obranu, nemáme tam vodcovskú osobnosť. Kristian by bol dobrým artiklom. U Pahlssona bude záležať na tom, ako bude v tejto sezóne hrať Johasnen, či sa do NHl presadí, alebo nie. Ak áno, tak bude pravdepodobne vymenený, ak nie, zostane. Problém ale je, že Arniel chce hrať na tri skórujúce útoky a v tejto činnosti Sammy akosi zaostáva.
Ak Rafalski skončí, bude to pre nás znamenať, źe defenzívu s UFA neposilníme. Niežeby sme ju bez toho posilnili, aj tak to vidím na výmeny, ale takto nebude žiadna šanca.
Začínam si myslieť, že na hockey future pracujú ľudia, čo sa do hokeja nevyznajú:

Čo napísali o Filatovovi:
but unless he can stick with the top two lines or drastically improve his defensive game, he’ll be forced to continue working on his game in the AHL.
To, že Arniel bol s jeho defenzívou veĺmi spokojný, a to, že mal iba stratený puk v 23 hrách, kvalitné +/- im asi uniklo. Aby som bola konrétna, čo povedal Arniel na jeho adresu:
В то же время хотел бы выделить его умение играть в защите - в этом плане он в последние месяцы проделал отличную работу.
preklad: Taktieź by som chcel vyzdvihnúť jeho schopnosť hrať v obrane, v tomto sa za posledné mesiace urbil veĺký kus práce /zo 14. januára 2011, celý je tu: http://hockey-world.net/nhl/25664-skott ... nee-v-sebe" onclick="window.open(this.href);return false;:

Taktiež napísať o Goloubefovi, ktorý bol ćasto zdravým náhradníkom /aj po ukončení rotácie obrancov/, že mal celkom úspešnú sezónu chce odvahu. Pritom často si nebol istý vo svojej hre a robil hlúpe hrubky v obrane, čo nie je nič prekvapujúce keď zohľadníme, že nehral pravidelne. Podľa mňa to bola nie celkom úspešná, skôr priemerná sezóna, ktorá vyvrcholila zranením. Cody sa ešte rok hrách potrebuje vyhrať vo Falcons. Cody má nesmierny potenciál, jeho videnie je úžasné, pohyb taktiež, plus je to rýchlik :D ale musí hrať a nie sedieť. Pre mňa je to náš najlepší obranný prospekt.
Nmáte niekto info, ako stojí podpis s Upshallom? chce ho Howson podpísať, alebo ho nechá ísť?
mt-svk píše:Ak Rafalski skončí, bude to pre nás znamenať, źe defenzívu s UFA neposilníme. Niežeby sme ju bez toho posilnili, aj tak to vidím na výmeny, ale takto nebude žiadna šanca.
A čo s tým všetkým má spoločné Brian ? :ja_neviem:
OndroNR píše:
mt-svk píše:Ak Rafalski skončí, bude to pre nás znamenať, źe defenzívu s UFA neposilníme. Niežeby sme ju bez toho posilnili, aj tak to vidím na výmeny, ale takto nebude žiadna šanca.
A čo s tým všetkým má spoločné Brian ? :ja_neviem:
pôjdete po UFA hráčoch ako Bieksa či Pitkanen, keďźe budete chcieť zaceliť defenzívu.
Neviem teda ako Dawe, ale ja očakávam, źe budú vymenení: Voráček, Huselius, Pahlsson, Lepisto a Russell. Stralman taktiež, alebo mu nebude predĺžená zmluva. Podpísaní nebudú: Clark, Moreau a Garon. Prísť by teoreticky mohol Bogosian, i keď skôr by bolo potreba lídra, mladíkov máme habadej. Nebola by som proti príchodu Mariána Hossu. Ak mám byť úprimná, kľudne by som vymenila Calverta. Na farme máme podobným štýlom hrajúceho Atkinsona, pritom Cam je hráčom kvalitnejším. Matt má po tejto sezóne slušnú hodnotu a aj tak bude maximálne hráčom do druhej, skôr do tretej lajny, takých je kopa.
O post trénera brankaŕov sa pravdepodobne rozhodne medzi dvojičkou Ron Tugnutt-Marc Dennis. Pravdu povediac, neviem, aká bola ich práca ako koučov brankárov medzi juniormi, neviete mi niekto poradiť?
mt-svk píše:O post trénera brankaŕov sa pravdepodobne rozhodne medzi dvojičkou Ron Tugnutt-Marc Dennis. Pravdu povediac, neviem, aká bola ich práca ako koučov brankárov medzi juniormi, neviete mi niekto poradiť?
Týchto dvoch si pamätám, keď ešte chytali v NHL :yes: To ti je už doba
Uvidíme. Já osobně očekávám nebo spíše doufám (zbožné přání) ve velké změny a velkou aktivitu. Na druhou stranu mám takové tušení, že Howson znovu jen a jen potvrdí tu svoji velmi opatrnou práci/tahy a ten tým bude vypadat znovu stejně. Což by bylo tedy velmi zlé protože prostě lídr do útoku (nepočítejme prosím Johansena...i kdyby se chytl tak prostě útočníka do TOP3/6 stále potřebujeme) a obrany chybí jak už jsem/jsme zmínil několikrát.
Kdo bude vyměněný a jestli vyměníme draft pick se mi nechce spekulovat. Nemá to moc smysl, ale pokud bys chtěla vědět můj názor tak dle mého nevyměníme ani jednoho z těch tvých jmenovaných.
Až vyplynou na povrch nějaké nové smlouvy, nebo nějaké spekulace, které ale budou důvěrné okomentuji to a vyjádřím se k tomu. Těch spekulací a našich přání jsme tady na fóru ventilovali už dost a já si teď rád počkám na ty činy Howsona, které slibuje. Ale momentálně se věnuji vyhledáváním informací k draftu a společenskému životu. :)
Pochybujem, ak chce zohnať skutočnú posilu do obrany, a on v rozhovore spomínal práve posilnenie obrany, musí vymeniť nielen 1. draft pick, ale aj hráča tipu Voráćek /nebola by som nadšená/ či Huselius /to by ma netrápilo/. Pretoźe úrpimne pochybujem, źe získame kvalitného UFA tipu Bieksa, ktorého ja uprednostňujem pred Ehrhoffom. Johansen je center, neverím, źe bude hrať viac ako dvojička Brassard-Vermette. Najradšej by som vymenila Dorsetta, hrá vysoký ice-time, pritom je to nie kvalitný hráč, najvyšším umením je nahadzovanie pukov, potom sa hovorí o bojovnosti, keď ich musí späť získavať. Na to sa môźem vykašľať, taký hráč môźe byť rád, že nehrá na farme. Nechápem, prečo ho Arny stavia ako pominutý. pri všetkej úcte, ale Boll by bol oveľa platnejší.

EDIT: Som zvedavá, aké budú mať iní GM požiadavky. Obávam sa, źe privysoké.
Jak říkám spekulovat se mi nechce a ani o tom jakou pozici si hráči během kempu vybojují.

Co se týče Dorsetta tak já ho mám vcelku rád. Samozřejmě, že využívat ho například v druhém, prvním útoku jak se párkrát letos stalo je hloupost, ale sezóna měla určitý průběh a zkrátka se to tak nějak všechno vyvinulo, no. Zranění, ztráta formy některých hráčů atd. Prostě Arniel zkoušel.
A nebo je to prostě taková tradice v Columbusu využívat hráče na úplně jiných postech nebo zadávat jim úkoly, které vlastně nejsou jejich devízou. :) Ale měnit ho? Tenhle hráč přeci nemá žádnou hodnotu. Za něho dostaneš nějaký hodně pozdní pick, který mi za něho tedy určitě nestojí. Zbytečný trade by to byl a nic by nám nevyřešil přeci.

Jaké budou mít požadavky? Pochybuji, že se je dozvíme. Ale tak tady vždycky záleží na tom co ten tým potřebuje doplnit. Pokud Howson bude pátrat tak najde mužstvo, které by rádo pustí elitního hráče za ne nějakou přehnanou nabídku. Prostě musíme čekat a uvidíme.
Dawe4 píše:Jak říkám spekulovat se mi nechce a ani o tom jakou pozici si hráči během kempu vybojují.

Co se týče Dorsetta tak já ho mám vcelku rád. Samozřejmě, že využívat ho například v druhém, prvním útoku jak se párkrát letos stalo je hloupost, ale sezóna měla určitý průběh a zkrátka se to tak nějak všechno vyvinulo, no. Zranění, ztráta formy některých hráčů atd. Prostě Arniel zkoušel.
A nebo je to prostě taková tradice v Columbusu využívat hráče na úplně jiných postech nebo zadávat jim úkoly, které vlastně nejsou jejich devízou. :) Ale měnit ho? Tenhle hráč přeci nemá žádnou hodnotu. Za něho dostaneš nějaký hodně pozdní pick, který mi za něho tedy určitě nestojí. Zbytečný trade by to byl a nic by nám nevyřešil přeci.

Jaké budou mít požadavky? Pochybuji, že se je dozvíme. Ale tak tady vždycky záleží na tom co ten tým potřebuje doplnit. Pokud Howson bude pátrat tak najde mužstvo, které by rádo pustí elitního hráče za ne nějakou přehnanou nabídku. Prostě musíme čekat a uvidíme.
ibaže hrať v treťom útoku taký čas... ten hráč by mal byť rád za 5 minút na ľade, nie 14. A eśte SH, to bol luxus. Trejdovala by som ho jedine preto, by som ho v tíme viac nevidela a Arny ho nemal možnosť stavať. :sarcasm:

Kde máme istotu, źe hráč bude pre nás oporou a z dotyčných mladíkov nevyrastú veľmi kvalitní hráči. Ako ich potom nahradiť? Práve preto je Howsie opatrný. Opakujem, my si straty ziskom UFA nevykryjeme. Len nech neurobí nejakú hlúposť, i keď pri výmenách Howsie hlúposti nerobí, to je fakt. ;) Nemám nič proti výmene 1. picku za takého Burnsa či Sutera /samozrejme v rámci balíčka/, ale mám proti výmene za Bogosiana či hráčov tipu Carle, alebo Gilbert. Posledne spomenutí nie sú pre nás NIJAKÝM riešením. Na druhej strane som ho ochotná vymniť za Maja Hossu. V tom prípade by sme kľudne mohli vymeniť Kuba Voráčka. Marián by nejaký čas ešte odohral, to by stačilo na rozvoj našich krídelníkov.
No Derek mi nijak zvlášť nevadí a do čtvrtého útoku je to platný hráč, ale na druhou stranu chápu tvé argumenty, ale taky musím říct, že jeho nasazování do třetího nebo druhého útoku nám sezónu nepokazilo. Takže nevidím důvod proč do toho neustále šťourat a řešit vlastně nepodstatného hráče.

Já nevím...Těžký to je. To neříkám, že není. Ale klub měl deset let na to aby vybudoval alespoň tým na hranu postupu do play off. Je to dostatek času. Nestalo se tak a teď tady máme docela složitou situaci, kterou nebude jednoduché vyřešit. Jsem zvědavý jestli Howson něco vymyslí. Nezbývá nám než čekat a doufat, no.

Jinak co s tím Hossou furt? Proběhly nějaké spekulace, které mají alespoň nějaký důvěryhodný podklad? Nebo je to jen tvoje přání? Osobně vidím trade Hossy do našeho týmu jako jasné fantasy.
Dawe4 píše:Jinak co s tím Hossou furt? Proběhly nějaké spekulace, které mají alespoň nějaký důvěryhodný podklad? Nebo je to jen tvoje přání? Osobně vidím trade Hossy do našeho týmu jako jasné fantasy.
To aj je fantázia.
Marián Hossa je prianie, ale keď Martin tak dlho omieľal Kovaljova až sa mu to splnilo, prećo neskúsiť a neopakova´t Maja Hossu a Burnsa, alebo Volčenkova /ešte sa rozhodnem :D/ :sarcasm:

K Dorsettovi, samozrejme, že to sezónu nepokazilo, ale ak je pravdou, že chceme hrať na tri skórujúce útoky, Dorsett nemá miesto. Boll je lepśí, podobne aj Murray, tí by mi viacej pasovali k centrovi MacKenziemu do štvrtého útoku.
Hossa nikam nepôjde, je to len zbožné prianie mt-svk :wink2:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA