Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:Prečo vždy keď vidím, že Habs prehrali a idem skontrolovať zápis tak už nejak podvedome očakávam, že chytal Price. Som si istý, že sa ho snažia prichystať na playoff.
Ale tentokrát to vůbec není o Priceovi, nýbrž o celém mužstvu. Carolinu jsme v prvních dvou třetinách totálně přehráli, ovšem naše koncovka byla hrozná a Ward výborný! Naopak v defenzívě jsme Pricemu moc nepomohli a z toho vyplynuly ty dva zbytečné a laciné góly, kdy navíc ten první si dal Hamrlík sám... O play-off bych ještě zdaleka nemluvil, protože jsme si to zase tak zavařili, že je otázkou, zda se v osmičce vůbec udržíme... :sad2:
http://www.facebook.com/group.php?gid=108020299222767 Kampan aby se Pat Burns dostal do Sine slavy dokud ma cas tuto poctu prijmout. Pridejte se !!!
phi -habs 0:1

doslova udolali sme ich..ale bola to drama..

inak zaujimava sprava na fore canadiens:

Price To Philly For Van Riemsdyk Or Giroux?
maro píše:phi -habs 0:1

doslova udalali sme ich..ale bola to drama..

inak zaujimava sprava na fore canadiens:

Price To Philly For Van Riemsdyk Or Giroux?
No včera opravdu nervy a hlavně naprosto skvělý Jaro Halák :thumbsup: ! To, co všechno pochytal, hlavně v poslední třetině, je neskutečné.
Ta zpráva s Pricem a Flyers je zajímavá, ale jestli by u nás Van Riemsdyk pálil šance jako včera, tak nevím, nevím... :D . Každopádně bych Priceho viděl raději někde na západě, proč zbytečně posilovat soupeře v naší konferenci?
tak ma, ale napada ,ci moze menit dres draftovany len tento rok?
Jaro Halák :taptap:
Martin #27 píše:Jaro Halák :taptap:
:poklona2: Obrázek :poklona2:

dost vystizne fotecky....

Obrázek :arrow: Obrázek
Joooo zase čiste konto, keby tak ešte dohnal do zufalstva Ostrovanov trebars 35/36 mohol by aj bojovať o Roger Crozier Award.
Halloweed10 píše:Joooo zase čiste konto, keby tak ešte dohnal do zufalstva Ostrovanov trebars 35/36 mohol by aj bojovať o Roger Crozier Award.
Zachytal sice opět velmi dobře, ale Ostrovani byli po většinu zápasu lepší a právem si odnesli vítězství. My můžeme být rádi za ten jeden bod, zbavili jsme se tím jednoho soupeře (Atlanta) a myslím, že prakticky už v play-off jsme. To by musela být pořádná smůla, kdybychom nepostoupili - vždyť Rangers by museli zbylé tři zápasy vyhrát a my bychom nesměli získat ze dvou zápasů ani bod! Když si vezmu, že Rangers hrají dva zápasy se stejně ohroženou Philou, vychází mi to pro nás celkem dobře. Vlastně nám stačí, i kdybychom nezískali už ani bod, aby jeden z těch vzájemných zápasů Flyers a Rangers byl rozhodnutý po základní době. Ale raději to nezakřiknout... :) .
verím, že MTL to zvládne, zahrá si PO a Jaro k tomu nemalou mierou prispeje. Myslím si, že práve on v týchto dôležitých zápasoch dostane šancu a určite zachytá skvele. Minimálne domáci zápas s TOR musíte a bude to v pohode, na druhej strane ako píšeš, jazdcov čakajú dva veľmi ťažké zápasy s Philkou a tam asi nebudú bodovať naplno.
Naši si tento rok PO nezahrajú, tak budem v PO držať palce vám...
To snad není pravda, my se do toho play-off nakonec nedostaneme!!! Poslední dva zápasy jsme zahráli hrozně a zrovna proti soupeřům, kde měly být body jednodušší... Jenomže náš herní projev v posledních zápasech je hrozný, vypadáme na hřišti jak leklé ryby... :-( . Teď to všechno visí na posledním zápase a to je navíc nevyzpytatelné derby s Torontem! I když hrajeme doma, Toronto bude hodně zlobit, o tom jsem přesvědčený. Takový dobrý los jsme měli a takhle jsme s tím naložili :-( . Jestli bychom měli v play-off předvádět to, co v posledních dvou zápasech, tak to ani nechci vidět tu ostudu!!!
Habs sa nemôžu spoliehať len na brankára, zlepšená hra z posledných týždňov nejako vyprchala, ale ešte by som nehádzal flintu do žita. Teraz sa bude rozhodovať a hráči musia ukázať psychickú vyspelosť v prvom rade. Dôležitosť zápasov si zrejme uvedomuje aj Jaro a jeho flegmatizmus dostal trhliny. Ja Montrealu verím a mne je takmer jedno kto ten posledný zápas odchytá.
Možno práve teraz je čas pre Pricea? :)
Bluesman píše: Možno práve teraz je čas pre Pricea? :)
Jo! To by bylo fajn... Treba by nam pak stacil s Rangers jenom bod... (na druhou stranu, narazit pak hned na Caps by nebylo taky zadny terno)
ideme dal.. plejaf vola..montrijol tu stenly kap..
Tak jsme tam, ale to, co jsme v koncovce předvedli proti Torontu, to byla naprostá hrůza! Víc jak dvě třetiny zápasu jsme Toronto k ničemu nepustili, pálili jsme jednu šanci za druhou, abychom nakonec prohráli v prodloužení... :hroza: . Tím jsme si nejspíš zadělali na Washington, takže naše letošní působení v play-off bude mít stejně rychlý konec jako loni - po prvním kole! Jen doufám, že alespoň jeden zápas uhrajeme a ne jako loni 0-4...
Timto dekujeme, ze jestli uz tam doklopytame, vyhneme se Washingtonu... :yahoo:
Gratulácie do Kanady. Som rád, že v PO Montreal chýbať nebude a budem mať komu fandiť. Aj keď podobne ako napísal habs to na dlhé putovanie nevidím. No motyka môže vystreliť, minulú sezónu to dokázal Anaheim, takže netreba skladať zbrane, PO je stále úplne iná súťaž, začína sa od nuly. Aj keď WSH je WSH. :)
GO HABS GO
AndyF píše:Timto dekujeme, ze jestli uz tam doklopytame, vyhneme se Washingtonu... :yahoo:
A já se na ten Was tak těšil, no nic, NJ mám také velmi rád, již jen kvůli klukům z toho nej topicu si to s nimi rád střihnu !!!!
:eek2: slabota..slabota..dufam ze was potrapime..a co sa tyka toho 7. miesta, myslim ze tam budu rangers
Ak Halák zachytá... nie ste bez šancí.
posledne vysledky naznacuju i to ze moze chytat price
:) Mám letos radost,že jsme se dostali do PO,ale tak nějak ze sezony a postupu divný pocit. :| Tohle zatim není nebezpečný tým,před kterým by se soupeři třásli strachy.Hraje tu skvěle pár jednotlivců včetně Tomáše Plekance a to je na větší úspěch málo.Jarda Halák je bezva,ale na vše stačit nebude.Musí mu pomoc i hráči v poli.
:? Celou sezónu hrajeme strašně nevyrovnaně.Po několika dobrých zápasech, přijde serie mizerných výsledků.Upřímně řečeno nebýt možnosti dalšího bodu v prodloužení,nebo po penaltách,asi bychom v PO vůbec nebyli.Jediné co považuju za pozivní,že Martin mužstvo celkem stabilizoval a dal také příležitost mladým a nadějným hráčům.Dokonce Pouilliot,Moore,Pyatt hrají již stabilně v základu a čekám,že brzy k nim přibude z farmy ještě Subban.Příští rok by to mělo být o něco lepší!!!!! :yes:

:? Nechci předčasně házet ,,flintu do žita", ale ať už dostaneme v PO kohoko-li ,nepřežijeme pravděpodobně první kolo.V opačném případě by to pro mne bylo milé překvapení!
Jen si přeju ať nás nesmetou jako loni medvědi.To by byla ostuda.Musíme pořádně vzdorovat a případně odejít z PO ze ctí!!!!
Do dalších bojů držim našim chlapcům palce a přesnou mušku!!!! :wink:
Cakaju vas Capitals a budete to mat tazke vyhrat aspon 1 zapas... ibaze Jaro bude carovat v brane.
jeste jednou jsem vam prisel podekovat.. Opravdu bych nechtel v prvnim kole Capitals.. :-P
AndyF píše:jeste jednou jsem vam prisel podekovat.. Opravdu bych nechtel v prvnim kole Capitals.. :-P
Mě by zase tak neštvali, to spíše Pens, proti nim hrajeme jako děti. I když MTL proti WSH vůbec nevěřím, tak bych jim to moc přálm aby předvedli zázrak a udělali s Capitals San Jose východu :D
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE