Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Som trochu prekvapeny z vlastnych predpokladov, Sabres nehraju zrovna zle, to ma celkom tesi.
a je to tu sable uz vyhrali 3zapas za sebou dva zapasi vyhrali na domacom lade a jeden na superovom parada :thumbsup:
Thomas Vanek to mal velmi tazke ale pomaly sa prebudza a myslim ze mu to pojde aj dalej. Nie nadarmo dostal odomna minuly rok hlas do allstargame.
Tak dnes musim pochvalit jednoznacne jedneho hraca za Buffalo je nim Rayen Miller to co v noci stvaral to ma prekvapuje niekedy dostane blbi gol ale ma na to aby sa ukazal este a dotiahol to do All-Star weekendu drz sa rayen :good:
Sabres ma nemilo prekvapili, ked zrovnali s ladom Chicago. Dobre, bola kriza, ale Sabres su porazitelny super! Akokolvek, zelam fanusikom Sabli co najviac radosti a vitazstva nad Kriplanders minimalne v pomere 10:0. To by som mozno otvoril aj nejaky skvaseny kompot na oslavu.... :D :clap:
Odchod Druryho a Briera je opravdu hodně znát. Není to ono, mám taký pocit, že to Šavle nedotáhnou ani na play-off, v současné době jen mladíci nestačí. Možná příští sezóna bude lepší, pokud mladí hráči nasbírají víc zkušeností.
Su to citelne straty, ktore by porazili aj vola, ale Sabres nie su na dne, ako niektori kuvikali! Co to znamena? No, Ryan Miller a dalsi borci predsalen daco dokazu uhrat...
chorche píše:Su to citelne straty, ktore by porazili aj vola, ale Sabres nie su na dne, ako niektori kuvikali! Co to znamena? No, Ryan Miller a dalsi borci predsalen daco dokazu uhrat...
Dokážu uhrát velký kulový..... :frajer2: !!!! Jak říkám, MÁSLA letos do toho našeho PO zkrátka nepůjdou a jestli přeci jen, tak se popakují ihned v 1. kole......... !!!!
Pshaw, velke gulove je plazit sa pod Washingtonom a nie byt nie tak vzdialeny od playoff, Buffalo ide nad predpoklady vacsiny!
sable sa dostavaju do formy....aj ked prehrali teraz posledne 2 zapasi vonku z NJ 2:1t..a dnes s PIT 2:0....ale aj su zatial na 5 pozici v konferenci...je to neuveritelne vysvihnutie sa z dna tabulky....chlapci gratulujem...play off je vase ja si to myslim...BUFFALO SABRES GO GO GO :clap:
Buffalo playoff neuhra, ale bude v hre on veelmi dlho. Inak prave chalan, podla ktoreho mas nick, je jeden z najoriginalnejsich zakoncovatelov. Dost ho obdivujem. je paradne rychly.
ja si myslim ze maju na play-off.....ja viem max afinogenov je moj hokejovy idol...ja si viem vybrat idola :good: ....skoda ze nema tento rok poriadnu formu
Tak jak dneska tipujete výsledek Winter Classic :?:
Já to vidím na poměrně vyrovnaný zápas, nějaký tým vyhraje o gol, max. o dva.
Zápas začíná v 19:00 a živě jej vysílá Galaxie-Sport.
Lecavalier-number4 píše:Tak jak dneska tipujete výsledek Winter Classic :?:
netipujem, uvidime :frajer2: dal som do KTLky X2 (pre PIT), bude to rozhodne zaujimava podivana..par pred zapasovych foteciek :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 449#p87449

Obrázek
uz to zacina. 73tisic divakov hokejoveho zapasu v buffale na novy rok. pri vodopadoch snezi ako svina.
crosby a armstrong hned z prvej akcie davaju gola. pekna show pred zapasom.
tak hned v druhej tretine na zaciatku prisiel velky tlak buffala na branku pittsburgh prisla prihravka Connolly potom strela Campbell a bolo vyrovnane na 1:1 super :good:
:o tucniaci pocas II tretiny vyslali na Millera 2 strely :roll: aj tie mali daleko od nebzepecenstva..pomer striel v II tretine 14:2 :eek2:
cepi píše::o tucniaci pocas II tretiny vyslali na Millera 2 strely :roll: aj tie mali daleko od nebzepecenstva..pomer striel v II tretine 14:2 :eek2:
ale kde ani jednu strelu teraz to vravili na galaxie sport
x-men píše:ale kde ani jednu strelu teraz to vravili na galaxie sport
:arrow: http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... gameType=2

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
cepi ale potom to bolo potvrdene ze Pittsburgh Penguins pocas druhej tretiny nedal ani jednu strelu na branu Buffalo Sabres Millera
no neviem..na nhloc.om je to jasne, ale aj tak je to jedno, tucniaci si vezu domov 2 body po triumfe v sn

:arrow: zaujimave photo zo zapasu najdete v sekvii Photo Galerka :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 485#p87485
velmi pekny zazitok. fanusikovia boli vyborni. taketo zapasy vonku musia pokracovat.
O zapase nerozhodol nik iny ako Sidney Crosby.

Pens nevystrelili ani pocas predlzenia. Inak celkom zaujimave su najazdy na snehu :lol2:
debil píše:velmi pekny zazitok. fanusikovia boli vyborni. taketo zapasy vonku musia pokracovat.
ale radsej len v severnejsie polozenych mestach. Neviem si to predstavit vo Phoenixe alebo na Floride v 30 stupnovej horucave :lol:
no tak to bol zapas Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins tento zapas som sledoval v TV na galaxie sport bol to zapas snov uz len ta otmosfera ze zapas sa odohraval pod holim nebol bola motivacia pre obidva teami zima nebola az taka ale husto snezilo niektory hraci boli vyzbrojeny rolakmi polokuklami dokonca brankar Miller mam ciapku na maske ale boli aj taky hraci co boli klasicky vystrojeny ako na normalny zapas ako napr. Afinogenov takze podme k 1 tretine hned na zaciatku prisla akcia Crosby a Amstrong a Amstrong dal gol ako 29 dal tiez Amstrong gol vytazni tieto teami sa stretli teraz po 2 krat tuto sezonu prvy zapas vyhral Pittsburgh Penguins 2:0 podme dalej k zapasu po rychlom gole Pittsburghu Penguins nastal utlm Buffala Sabres lebo hrali 3 krat pocas 1 tretiny oslabenie ale ani v jednom oslabeni nedostali gol potom sa uz Buffalo Sabres dostalo do hernej pohody a zacali viac utocit a hrozit svojmu superovi golom v prvej tretine padlo dost vela ticiek na obodvoch stranach prvu tretinu na goly aj na streli vyhral Pittsburgh Penguins a taktiez pocas 1 tretiny sa 2 krat upravovala hracia plocha k voli snehu 2 tretina hned na zaciatku prisiel velky tlak Buffalo Sabres prisla prihravka Connolly a strela Campbell a bolo vyrovnane 1:1a dalej pokracoval tlak Buffalo Sabres pocas druhej tretiny Pittsburgh Penguins neohrozil branku Millera ani raz ale za to Buffalo Sabres vystretli na brankara Conklina 14 krat a tak sa 2 tretina skoncila 1:0 pre Buffalo Sabres taktiez sa v 2 tretine niekolko krat upravoval lad 3 tretinu zacali aktivnejsie Pittsburgh Penguins potom zas boli aktivnejsi Buffalo Sabres ku koncu tretinu nastalo vylucenie kapitana Pittsburghu Penguins Crosbyho ale ani to hracom Buffalo Sabres nepomohlo strelit gol a ujat sa vedenia ku koncu 3 tretiny kezde v 3 tretine gol nepadol a 3 tretiny nevyriesli nic dockali sme sa predlzenia este pocas 3 tretiny sa po 10 min.menili strany takze podme k predlzeniu v predlzeni boli sance na obidvoch stranach ale tiez nepadol gol a tiez sa po 5min.vymienali strany kedze ani predlzenie neprinieslo gol prisli na rad samostatne najazdy a tie lepsie dopadli pre hracov Pittsburgh Penguins Crosby rozhodol v najazde o vytazstve svojho teamu ako spravny kapitan :frajer2: takze z dramatickeho zapasu sa tesil vytazstvom team Pittsburgh Penguins bol to super zapas esta taka zaujimavost brankari Miller a Conklin si na tento zapas specialne dali vyrobit masky :frajer2:
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS