konecne sa mi golovo presadil Ryder, postaral sa o oba goly hviezd (on + Jones mi zriesili aj GWG), Big Joe prihodil 3A a z waivru som si stiahol matrioskoveho Kovaleva
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše:zatial to mam rozohranev niektorych stats sa to este urcite pomeni, ale v tych G
silene
angazovat Martyho bolo zda sa dobrou volbou a Miller bol tutovkou
konecne sa mi golovo presadil Ryder, postaral sa o oba goly hviezd (on + Jones mi zriesili aj GWG), Big Joe prihodil 3A a z waivru som si stiahol matrioskoveho Kovaleva

Orlov je na bn... a o nastoupeni pjrviho a gusty sem se dovedel rano, kdyz jsem vstaval do prace ^^cepi píše:
Edmonton Oil Barons - pitak - mohol by si sa svojmu timu venovat trosku castejsie, vcera si mal na benchi 2 hracov a mas napr. na supiske aj N/A Orlova...
ja ako jeden z clenov komisie, som na neaktivitu GM dost zatazenyale sme len na zaciatku, takze na pokoju
pri tom prvom SO mal tusim tiez len nejakych 13-14 zasahovdejf píše:Ty paka z Nešvilu vystřelej na Haláka za celej zápas třináctkrát.
To se pak sbíraj Redymu SO, když si jeho brankář ani nemusí brát výstroj na zápas.