Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

Wanic píše:
1.Redy- Anty - Rono 2.Redy/Anty Já-Kajo 3. Redy/Anty - Ivan - Arek :jn:

ano presne tak som to uz spominal ale definitivne rozhodnutie este nepadlo..mozme to vyskusat ...ked to nebude vychadzat a ta trojka s Ronom nebude mat dobre vysledky tak budeme hrat na 6 hracov
Jak píše Wanic, to nadšení na 95% odpadne. Proto hraju už taky méně než jsem hrál před rokem, kdy jsem to taky furt pařil. Teď když si zahraju tři, čtyři zápasy za cca tři dny, tak mi to vyhovuje a tu nadšenost si tak nějak udržuju na úrovni, aby mě to furt bavilo. :neviem: Proto taky mám (asi) nejmenší účast v poslední době na inHF zápasech...
kajo píše:Tak s tym, ze nadsenie casom opadne mas mozno aj pravdu, ale ti traja sa snad zidu vzdy, aj keby sme mali hrat len v tej sestici :neviem: A nic proti Ronovi, ale za to, ze flaka inHF zapasy a aj tie priatelaky, tak by mal byt odmeneny najviac "ice time-om" ? :D Ale ako pises, ak zmeni pristup a ta trojica, ktoru si napisal sa v praxi ukaze ako najlepsia, nemam s tym problem...
no pod tohle se můžu podepsat..
No ale hlavne preto(ak sa teda rozhodneme ist do toho v sestici), ze niekedy sa mozno ledva zideme traja by sme mali skusat kombinovat hlavne utok..pretoze je jedno ci je vzadu Anty alebo Redy...no tie dvojicky by sme mohli niekedy preskusat inak.
Prave sme dali druholigistom na prdel v zlozeni Redy-Wanic-kajo...aj ked ten posledny zapas :hanba:
a dvakrát :wave: a to se mi navíc nezdálo že by nás celej zápas nějak dusili... držení míče tak 55 % - 45 % +/- bych řekl :cool: ...

s tim prokombinováním občas jsem za...
ja budem len rad ked to niekoho prestane bavit :D budem s vami poctivo trenovat a potom sa snad aj mne najde miesto :D
to finch: to je správnej přístup :cool: ... necháme je ať vykopou postup a pak si založíme béčko (já budu zatim nabírat cenný zkušenosti :-P , ať pak můžu vypadat jak matador :jn: ) :klobuk:

Jnk. officiálně si dávam od haxe nucenou pauzu (teď jsem hrál nějak častějc než je zdrávo a už mi to leze na palici :D )... na oficiální tréningy se samo budu snažit dostavit a jako že jeden tréning / přátelák za víkend by určitě měl bejt.. ať z toho úplně nevypadnu...

kvalitativně už jsem se svejma výkonama celkem spokojenej (až na to zakončení :bitka3: )... ono o moc lepší už to nebude :scare: .... doufám že nás s Kajem neroztrhnete... btw. poslední zápasy celkem ukázali že z dvojice Anty/Redy se v současnosti přiklánim k Redymu... ty občasný kombinace, ten beton :slintac: ... pro takový chvíle ten haxball hrajem :D
btw. co se týká tý naší trojky Redy-Kajo-já... celkově už se mi ta naše hra celkem líbí ... s takovejhlema výkonama už bych se vůbec nebál nastoupit do ligy... jediný co bych před zápasema řešil (pokud teda dostanem důvěru spolu) proti jakejm soupeřům si můžem dovolit zkoušet kombinační hax a kdy je třeba urpuntje a plnej beton.. protože mi tohle většinou poznáváme až po prvnim odehranym poločase a to bude v zápase pozdě... celkově bych nastupoval do zápasů s mindsetem hrát beton a pokud nám to soupeř dovolí.. třeba bych začal zkusit kombinaci.. ale doteď jsme to dělali přesně opačně a to ovoce moc nenese :hmm:
program playoff ...zase sa to trochu natiahlo :?
http://haxball.vherne.cz/3v3-acid-house ... e-playoff/" onclick="window.open(this.href);return false;

tipujem ze po sezone bude este 1 tyzden pauza na registraciu..snad nie viac
:?:
Pro me to hezky neni, ale je to vas boj..
Myslel jsem neco v tomhle smyslu
Obrázek
mno a proč je vlastně třeba něco upravovat? nemůžem tam jít s normálním logem HF bez těch haxballových vymožeností?
mozme wanic. Ja len ponukam alternativy :jn:
Mno Redy to včera napsal hezky.. proti těm prvoligovejm jsme tam vlezli jak lovná zvěř do klece a čekali až si s náma pohrajou (kde ty hlášky bereš? :giggle: ) ... ty bych neřešil, proti těm prostě nemáme na to hrát...

jelikož ale se mi ale furt zdá... že po tom place běháme občas absolutně bez myšlenky... hodim jsem aspoň dva obrázky toho, co v zápasech dělam já... toho co mam v palici ať už jsem na jakymkoliv postu zrovna... ať už jsem v zadu.. v levo v či pravo... tohle se s tim míčem vždycky snažim udělat (viz bílí šipky) a do těhdle prostorů se vždy snažím dostat (viz červený šipky) ... takhle hraju i fotbálek když se hraje 3:3 a docela to takhle vychází (tak proč ne v haxballu)...

Bohužel se mi zdá, že jsme se zase nějak odklonili od mý úvodní myšlenky dát úvodní rozehrávku jakkoliv k manťáku.. snažíme se to cpát furt do středu se mi zdá (což nemam za zlý, ale potom jsem na chvíli absolutně mimo hru, a hrajete v podstatě ve dvou, nebo zase jenom honíme míč po place :D )

Neberte to jako nějakou taktiku.. ale třeba Arek včera správně poznamenal, že spolu nejsme moc dobře sehraný... tak třeba nám to na tom place nějak pomůže...
Trenér Slovenské Haxballové reprezentace do jednadvaceti let :klobuk: naše poznámky jsem tam nechal úmyslně... ať jde vidět jak repre coache poslouchaj vidláci :D :klobuk:

Anty: teraz ako dame?
™: 1. Pri tycke VZDY musi stat niekto
™: 2. Snazte sa tvorit trojuholnik za kazdych okolnosti
™: 3. GK nech neriskuje, a nikdy nedovoli mat za sebou hraca, aj ked lagne ich hrac
Ivan: trojuholnik ma byt rovnoramenny alebo pravouhly? :D
Anty: :D :D
™: 4. V utoku ked ste v rohu, automaticky sa otocit a prihrat na brankara
Anty: rovnoramenny
™: brankar ma tvorit hru
Redy: hmm, na tom musime zapracovat anty :D
Wanic: pockej Ivan.. az to TM dopise
™: 5. Obranna hra vzdy vyhrava skor ako utocna
Ivan: sak jasne, len sa krutim :D
Wanic: tohle napiste Ronovi ;))
arek: urobte screen ronovi :D
Anty: tej petky sa drzime teda kvalitne :D
kajo: 5. bod je super
™: 6. Nepustajte supera na 2v1
™: Radsej si cuvnite 2
™: ako by malo byt 2v1
™: a to je tak momentalne k prvej l
™: ako by malo byt 2v1
™: a to je tak momentalne k prvej lekcii vsetko :D
To je jasne ze s betonom sa zajde daleko :D
myslim si ze po vcerajsom treningu situacie 2vs1 nam celkom solidne kleslo sebavedomie :lol2: do zaciatku novej sezony budem chciet aby sme to trenovali co najcastejsie
no mame tu informacie co sa tyka novej sezony..v sucastnosti prebiehaju finale vo vsetkych ligach..rozmysla sa nad dvoma alternativami ktore si mozte precitat v tomto clanku http://haxball.vherne.cz/3v3-acid-house ... ti-sezona/" onclick="window.open(this.href);return false;
ak sa zaregistrujete tak mozte hlasovat za niektoru z moznosti..za seba musim povedat ze neviem za co mam hlasovat..mozno by bolo dobre aby sme hrali fakt len nejaky Summer cup a od septembra by normalne liga pokracovala
no mne by sa celkom pacilo, keby sme sa rozohravali len v takej "neformalnej" lige, teda ten Summer Cup. Ale zas bude tam aj mnoho silnych timov, ktorym budeme akurat tak na smiech :lol2: :oops:
Dneska jsme byly svědky unikátní situace.. kdy jsme dokázali uhrát dvě plichty (pokaždé 1:1) s finalistama letošního ročníku ligy mistrů... abysme byly úplně fér.. nebyla nejsilnéjší sestava našeho protivníka.. i tak ale :klobuk: ....

Jako bonus přidávam malý přídavek v podobě videozáznamu jednoho poločasu.. byla to půle ve který jsem nehrál.. neboť jsem ratši nezkoušel, jestli bych unsel tu tího vědomí, že hraju před kamerama :jn:

btw. podle Redyho to byl jeho slabší den :slap: pro nás ostatní (kromě Anty, kterej takovýhle výkony taky předvádí už rutinně) by byl podobnej výkon v bráně asi vrchol kariéry :giggle:

tjdvory.wz.cz/2013-06-15-replay.hbr

adresu vložíté do prohlížeče... soubor si stáhnete, spustíte haxball.. zadáte své jméno a v pravo dole je tam možnost replay.. tam vyberte stažený soubor a kocháte se kvalitním betonem ... poziční hra modrého týmu :slintac: .. ty už z nás museli bejt zoufalý :giggle: :jn:
Wanic » sob 15 6, 2013 23:46 píše:. podle Redyho to byl jeho slabší den :slap: pro nás ostatní (kromě Anty, kterej takovýhle výkony taky předvádí už rutinně) by byl podobnej výkon v bráně asi vrchol kariéry :giggle:
Redy ma pravdu. jako defenzivne byl brilantni, ale v ofenzive byl priposranej jako vy vsichni :yes:
Wanic » sob 15 6, 2013 23:46 píše:.. poziční hra modrého týmu :slintac: .. ty už z nás museli bejt zoufalý :giggle: :jn:
Zase jsem se divil, jak klidne to nesli, kdyz jste dali gol z jediny akce na jejich pulce.
Ještě doplnil že zápasu přihlíželo celkem: 1 diváků. Děkujeme za návštěvu.

To AndyF: Pro oči haxballových analytiků to samozřejmě muselo být utrpení :giggle: , pro nás na place to byl ale heroickej výkon :yes: :giggle: :jn:
Wanic » Sob Jún 15, 2013 22:46 pm píše:tjdvory.wz.cz/2013-06-15-replay.hbr

adresu vložíté do prohlížeče... soubor si stáhnete, spustíte haxball.. zadáte své jméno a v pravo dole je tam možnost replay.. tam vyberte stažený soubor a kocháte se kvalitním betonem ... poziční hra modrého týmu :slintac: .. ty už z nás museli bejt zoufalý :giggle: :jn:
aha takze takto to vyzera ked to neseka hej? :hmm:
Wanic :cool: ...budes nas videoanalytik.
Inak ako som vravel vcera, nehrali perfektne a s tymto by v LM isto nic neuhrali :giggle: . Nebolo tazke ich ubranit pred branou, mali tam slaby pohyb a nepytali si prihravky do stredu. Rozdiel v kvalite sa ale znacne prejavil v drzani lopty :oops: .

btw nejde mi zaregistrovat sa na tom ligovom webe.

pridavam motivacne video, je to uputavka k finale 3v3 1. ligy. Takto na pohlad to vyzera tak jednoducho.. :giggle:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS