Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WILD HORSES

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Už nás je dosť:
Tiperka
Rosťa
Matiu666
Cepi

:cool:
Tak to vypadá, že přicházím s cílem pozvednout svým štěstím (Neboť schopnostmi to nebude :D ) Koníky z posledního místa :shock:
No uvidíme :-D
tak prvé kolo nám nevyšlo, no o všetkom rozhodlo posledné meranie síl, uvidíme v druhom kole , ja verím a predpokladám, že sa o min. 50 % zlepšíme :yes:
Tomu říkám start snů. :eek2:
Ježiši :slap: sa mi sníva asi :shock:
Začíná se naplňovat TTho prokletí. Jak jsem v týmu, nedaří se mi, když jsem bez týmu, je to v pohodě :jn:
Ale jestli se bude dařit vám třem, tak na mých nulách nezáleží :-D
Mal si ostať Azizek :-D :hroza:
Já chtěl mít stejné jméno na HF i na KTL, vypadalo to divně :-D
Tak dneska jsem to rozjel ve velkým, 4 body z tolika zápasů, to se jen tak nevidí... :hroza:

Hele nebude lepší když si za mě najdeš někoho lepšího? Po dnešku budu snad poslední v tabulce :-D
TT1905 píše:Tak dneska jsem to rozjel ve velkým, 4 body z tolika zápasů, to se jen tak nevidí... :hroza:

Hele nebude lepší když si za mě najdeš někoho lepšího? Po dnešku budu snad poslední v tabulce :-D
Jasné , že to bude lepšie.. horšie to byť už nemôže ako s tebou :hehe: :-P
Co kdyby sis hleděl svého a nekomentoval vše co napíšu? :)
Ale no nebuď jak baba....
vieš , že je to v rámci srandy len :wink:
U tebe právě člověk nikdy neví :jn:
Ale no prestaň ... :D ja som práve stále taký bol, že všetko som myslel zo srandy. :wink:
a keď už to myslim važne tak je to fakt poznať
Tak ono občas to co jednomu připadá jako sranda je pro druhého už trochu přes čáru :jn: Ale s tebou jsem nikdy problém neměl, ty ses pohyboval zhruba mezi "fajn" a "nezájem" :-D
šak trocha sme si toho pozaživali aj na ajsiqju :D
ale tak pravda to je stym že u jedneho tak u druheho tak , tak to teraz ber že to myslim stale zo srandy :good:
Jo jo, to byly časy :-D I na FB jsem tě tenkrát tuším měl, ne?
Môže byť... sa mi zdá a potom soi zoženštel a ked som ti 2 tyzdne nenapisal tak si si ma vymazal :lol2:
Ne, já mazal všechny protože se mi nechtělo zjišťovat kdo pustil moje fotky :jn:
Kam ?
Jednomu hlupákovi, aby je pak mohl rádobyvtipně upravovat, to je fuk, neřeš :-D
To máš zato že ty si tiež rád upravoval fotky :D zub za zub možno si mu to spravil tiež :D
Já ničí fotky neupravoval, akorát sis do podpisu hodil smajlíka "Jsem lama" :-D
Magore :D viem , ale ,že vtedy ma to dosť nasraloa t uším Openfirea som dosť z*ebal... :D No ale fakt to boli dobré časy keď sa nad tým tak ohliadam...
:good:
Yup, docela jsi zuřil :-D Ale jo, v něčem dobrý, v něčem špatný. Všechno má své dobré i zlé stránky :)
380 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO