Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:ciga:
momentalne ste mimo PO :scare:
petrik píše:momentalne ste mimo PO :scare:
Piranhas :rozlucka: :fucker2:
Selly8 píše:
AndyF píše:Je az nefer, ze musi byt ostatni s nami v lize...
To uz tu letos nekdo psal a jeho tym je zatim mimo plejof :scare: :jn:
Andy co ze nepises :?:
Selly8 píše:
Selly8 píše:
AndyF píše:Je az nefer, ze musi byt ostatni s nami v lize...
To uz tu letos nekdo psal a jeho tym je zatim mimo plejof :scare: :jn:
Andy co ze nepises :?:
Běhá po bazarech, kde by prodal svoji korunu, ten náš král. :D
:hroza: :hroza: :hroza:
Ach jaj, ach jaj, nevyzera to dobre, ale este nas cakaju 2 dni. Hrame proti pavukom, musime to vyhrat. Tak zaberme :cinka:
dejf píše: Běhá po bazarech, kde by prodal svoji korunu, ten náš král. :D
Voběh sem všecky frcy v Praze a víte co mi za ni nabídli??

:ho*no: :!:

Tak takovou cenu asi má

No co si budeme namlouvat, sereme to parádně.. Zpět! Seru to parádně. Ještě že už je po TD, jinak bych se asi pakoval. Chápu, když mě po sezóně propustíš. Ale co jsem já proti universu!

http://did_andyf_score.com
Obrázek
A je to tu. Pri dnešnom tipovaní som si dal extra záležať. Bral som do úvahy všetky možnosti. Ale ako vieme, býva to zradné takže treba dúfať, že to dnes vyjde a vybojujeme si miestenku do PO. :cinka:
Ked som rano videl, kolko bodov ste nahrali, tak som mal pocit, ze ani nechcete do PO postupit :hroza: . Ale nakoniec nam pomohli mnou neznasani krokodily, tak aspon ze tak. A teraz uz nemame co stratit, mozeme len prekvapit, tak si to PO vychutnajme a pochutnajme si na nasich superoch. :D
Inak skvela celosezonna praca chalani :thumbsup:
No sranda je, ze kdybych nechal ty puvodni samy 1, tak mam 12 a vo nicem se nebavime :lol2:
ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
dalsim cielom je nechat sa od falcons porazit vo finale ;)
petrik píše:ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
ale bolo to tesne, este ze si podplatil anjelov, aby ten posledny zapas pustili ... :D
Ivan píše:
petrik píše:ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
ale bolo to tesne, este ze si podplatil anjelov, aby ten posledny zapas pustili ... :D
No kdyz jsem po 6 zapsech videl ty 2 krasny 0 na konte Areka a Norvica, rikal jsem si, jestli je nekdo nepodmaz :giggle: Ale pak jsem tu trpel, aby Wings nevyrovnali. I kdyz to nakonec Kojoti pojistili.
Švolca bych naopak povesil za °|° do pruvanu
No hurá :clap: . Na to že jsme vynechali první kolo a šesté jsme vypustili, tak dobrá práce :klobuk_dole:
Ivan píše:
Alebo nás, aby sme anjelov nabili a nedali im šancu :D :-P
Dik za prejavenu doveru.... dufam ze moje posobenie v time bude prinosom a hlavne ze potrva co najdlhsie (do finale)!
Vítaj v teame Kower. Dúfam, že v playoff budeš pre nás ozajstnou posilou :wink: .
Hodně štěstí, snad zapadneš jak AndyF :D
Vitaj u nas Kower. Dufam, ze sa chytis a budes tahunom timu. Vela stastia :good:
Bluesfan.. :serus: To je panecku nastup do PO :lol2:
Pohoda. Ak by som stihol tipnúť, dal by som Tampu :D .
Mame proti sobě nýmandy, ale podařilo se jim nadraftovat (nevim co ti pred nima dělali).
Snad mu dojde dech..
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO