Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HUNGRY PIRANHAS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Voběh sem všecky frcy v Praze a víte co mi za ni nabídli??dejf píše: Běhá po bazarech, kde by prodal svoji korunu, ten náš král.
Tak takovou cenu asi má
No co si budeme namlouvat, sereme to parádně.. Zpět! Seru to parádně. Ještě že už je po TD, jinak bych se asi pakoval. Chápu, když mě po sezóně propustíš. Ale co jsem já proti universu!
http://did_andyf_score.com
Ked som rano videl, kolko bodov ste nahrali, tak som mal pocit, ze ani nechcete do PO postupit
. Ale nakoniec nam pomohli mnou neznasani krokodily, tak aspon ze tak. A teraz uz nemame co stratit, mozeme len prekvapit, tak si to PO vychutnajme a pochutnajme si na nasich superoch.
Inak skvela celosezonna praca chalani
Inak skvela celosezonna praca chalani
ale bolo to tesne, este ze si podplatil anjelov, aby ten posledny zapas pustili ...petrik píše:ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
dalsim cielom je nechat sa od falcons porazit vo finale
No kdyz jsem po 6 zapsech videl ty 2 krasny 0 na konte Areka a Norvica, rikal jsem si, jestli je nekdo nepodmazIvan píše:ale bolo to tesne, este ze si podplatil anjelov, aby ten posledny zapas pustili ...petrik píše:ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
Švolca bych naopak povesil za °|° do pruvanu
Alebo nás, aby sme anjelov nabili a nedali im šancuIvan píše:ale bolo to tesne, este ze si podplatil anjelov, aby ten posledny zapas pustili ...petrik píše:ako majitel timu vyslovujem so zakladnou castou spokojnost, zaroven gratulujem k dosiahnutym vysledkom a postupu do PO (nic mensie som ani neocakaval)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé