Brule a Brassard majĂş potenciál staĹĄ sa vĂ˝bornĂ˝mi centrami. Okrem toho, v zálohe je Fritsche. VĂ˝bornĂ©ho nahradĂ Voráček, prĂpadne Majorov alebo Legein. Picard mal neprĂjemnĂ© zranenie kolena, bohvie, ako to dopadne, kedy bude mĂ´cĹĄ plnohodnotne pomĂ´cĹĄ druĹľstvu. Ale to všetko bude aktuálne aĹľ v sezĂłne 2008-2009.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
NesĂşhlasĂm. VĂ˝bornĂ˝ je kvalitnĂ˝ hráč, bohuĹľiaÄľ, v Edmontone nedostával veÄľa prĂleĹľĂtosti.chorche píše:Vyborny je vyborny asi len v Columbuse, tam vidim jeho uplatnenie a vyznam. Fedorov je davno za zenitom, kym Foote je sice dolezity hrac, ale myslim si, ze si uz zasluzi konecne hrat znova v konkurencieschopnom time. Vymena?
Ale Montry, teraz sme si nerozumeli. Ja som tvrdila, Ĺľe je to kvalitnĂ˝ hráčmontreal píše:VĂ˝bornĂ˝ tÄ› dÄ›vÄŤe naštval,takĹľe ho zkrátka nemáš ráda.To ti nechci ani nemĹŻĹľu rozmlouvat.OsobnÄ› si myslim,Ĺľe pro Columbus je nepostradatelnĂ˝ a odvádĂ tam dobrou sluĹľbu.Já osobnÄ› ho znám ze Sparty a posleze reprezentace a nemĹŻĹľu o nÄ›m psát nic špatnĂ©ho!!!Jak za Spartu tak reprezentaci,vĹľdy odvedl maximálnĂ snahu,ale i vĂ˝kon a byl ĂşspěšnĂ˝.Dokonce si myslim,Ĺľe pĹ™i jeho suptilnĂ postavÄ› odvedl vĂc neĹľ bych od takovĂ©ho hráče oÄŤekával.UmĂ pĹ™ihrát,ale i trefit se,prokázal v reprezentaci,Ĺľe je i vĹŻdce a kapitán.V NHL nastupuje v prvnĂ lainÄ› proti tÄ›m nejllepšĂm a takĂ© se prosadĂ.Je pouĹľitelnĂ˝ na pĹ™esilovky a nauÄŤil se i poctivÄ› vracet.SamozĹ™ejmÄ›,Ĺľe na jeho mĂstÄ› by mohl hrát i lepšà hráč.A nevnucuji vám,Ĺľe je to TOP hráč tipu Zetterberg.Ovšem já se domnĂvám,Ĺľe v Columbusu nenĂ dost penÄ›z,a i cesta kterou zvolilo vedenĂ se neubĂrá cestou drahĂ˝ch hráčů.SpĂš vĂ˝chovou vlastnĂch draftovanĂ˝ch odchovancĹŻ!!Máte,pokud jsem dobĹ™e rozumÄ›l novĂ©ho manaĹľera tak tĹ™eba pĹ™ijdou zmÄ›ny!ZatĂm se ovšem nic podstatnĂ©ho nedÄ›je a vše je pĹ™i starĂ˝ch kolejĂ.Názoru chorcheho nerozumĂm.ProÄŤ by nÄ›l bĂ˝t VĂ˝bornĂ˝ kvalitnĂ jen v Columbusu??Pokud vim zahrál si tĹ™eba i v Edmontonu.A tady s tebou dÄ›vÄŤe tákĂ© nesouhlasĂm.PĂšeš,Ĺľe dostával málo pĹ™ĂleĹľitostĂ.UvÄ›dom si,Ĺľe to byla jeho prvnĂ seznamovacà štace v NHL a nÄ›kdy jsou v tom i jinĂ© faktory neĹľ je samotnĂ˝ vĂ˝kon hráče.TĹ™eba i to,Ĺľe je Evropan,jazyk apod.Záležà na trenĂ©rovi.
Keďže Chorche označil ako najtrápnejšà klub NHL Columbus atď. v téme Nashvillu, budem reagovať tu.
Ako niekto mĂ´Ĺľe nazvaĹĄ nejakĂ˝ tĂm trápnym? Ani ja nemám rada niektorĂ© tĂmy, ale zato ich neurážam. Okrem toho, tvoje znalosti NHL sĂş dosĹĄ biedne, staÄŤĂ mi porovnaĹĄ prĂspevky tvoje a prĂspevky napr. Baffyho, Debila, Cepiho, Phillyho, Montreala a podobne.
NemyslĂm si, Ĺľe Columbus je slabĂ˝ tĂm. Práve naopak, tento rok budeme na tom oveÄşa lepšie a play-off nám neunikne
. SkĂşsme sa staviĹĄ
.
Ako niekto mĂ´Ĺľe nazvaĹĄ nejakĂ˝ tĂm trápnym? Ani ja nemám rada niektorĂ© tĂmy, ale zato ich neurážam. Okrem toho, tvoje znalosti NHL sĂş dosĹĄ biedne, staÄŤĂ mi porovnaĹĄ prĂspevky tvoje a prĂspevky napr. Baffyho, Debila, Cepiho, Phillyho, Montreala a podobne.
NemyslĂm si, Ĺľe Columbus je slabĂ˝ tĂm. Práve naopak, tento rok budeme na tom oveÄşa lepšie a play-off nám neunikne
neviem mt, mozno to bol apel na chorcheho, ale ja tu stavku beriemmt-svk píše:SkĂşsme sa staviĹĄ.
s lecim som sa uz stavil o jedno triko hokejfora (este cakame na definitivny verdikt ohladom Teemu S.), tak paci sa, rad prijmem dalsiu vyzvu, samozrejme s tym, ze modrokobatnici zostanu opät pred branami PO
Na Chorcheho urÄŤite niecepi píše:neviem mt, mozno to bol apel na chorcheho, ale ja tu stavku beriemmt-svk píše:SkĂşsme sa staviĹĄ.
![]()
s lecim som sa uz stavil o jedno triko hokejfora (este cakame na definitivny verdikt ohladom Teemu S.), tak paci sa, rad prijmem dalsiu vyzvu, samozrejme s tym, ze modrokobatnici zostanu opät pred branami PO![]()
tak, tak montry vystihol si nielen moje slova..preto Vas chcem poprosit, aby ste pripadne antipatie riesili inde ako v hockey topicoch, resp. nereagovali, pretoze to je len potom neustaly a zbytocny spam_kolotoc..bodka..
fuuha mt, si zienka, no ca ja viem
neviem, opät môzem navrhnut to triko (ak bude niekedy k dispozicii..) ale ak mas iny navrh sup s nim..o to viac ma budu zaujimat vysledy Columbusu v novej sezone a budem si ho urcite vsimat pozornejsie ako tomu bolo v sezone 06/07, kde som o nich priznam sa, moc neskrtol
samozrejme, prichodom Tvojej osĂ´bky sa situacia ponekud zmenila :smile03:
fuuha mt, si zienka, no ca ja viem
:o Tedy děvče fantazie je to dobrá
Ovšem to už budu definitivně důchodce,než se to stane
Ale vlastnÄ› proÄŤ NE. SnĂš o krásnĂ©m princi,kterĂ˝ k tobÄ› hořà láskou a ráno se probudĂš a zjistĂš,Ĺľe je vedle tebe manĹľel
Viď děvče
Sny,jsou to krásnĂ©!!BohuĹľel tak nÄ›jak je to s tĂm našĂm finále modrokabátnĂci -HABS
.Ale nenà to špatná představa.
Montry, Montry, ty si to nebodaj zobral vážne...montreal píše::o Tedy dÄ›vÄŤe fantazie je to dobráOvšem to uĹľ budu definitivnÄ› dĹŻchodce,neĹľ se to stane
Ale vlastnÄ› proÄŤ NE. SnĂš o krásnĂ©m princi,kterĂ˝ k tobÄ› hořà láskou a ráno se probudĂš a zjistĂš,Ĺľe je vedle tebe manĹľel
Viď děvče
Sny,jsou to krásnĂ©!!BohuĹľel tak nÄ›jak je to s tĂm našĂm finále modrokabátnĂci -HABS
.Ale nenà to špatná představa.
2005-06 Columbus Blue Jackets 18 0 4 4 -3 0 0 0 26 20 0.00
2003-04 Columbus Blue Jackets 68 9 9 18 -19 2 0 3 109 63 8.26
2002-03 Columbus Blue Jackets 70 19 11 30 -25 3 2 3 108 113 17.59
2001-02 Columbus Blue Jackets 77 13 11 24 -40 4 0 1 120 100 10.83
2000-01 Columbus Blue Jackets 76 15 17 32 -9 4 1 1 140 140 10.71
Prostředà by měl znát,tak snad se mu bude dařit.Měl tu ovšem nejhoršà statistiky +/- za celou svou karieru.
Vyborneho sledujem uz nejaky cas a je to strasna papula. Dobry je len pre CBJ. Tam hra hokej, ked neuraza Slovakov, je to v poriadku. Inde by prepadol na plnej ciare, v CBJ moze byt aj slabsi hokejista clenom zakladnej zostavy, Vyborny by si napriklad v takom Detroite tazko skrtol.... mt-svk: CBJ ako JEDINY celkok nebol v playoff! Smiesna Carolina a luckeri z Anaheimu maju SC. Wild s nie zrovna bohvieakym kadrom boli v playoff dalej, nez v prvom kole. V tejto sezone sa tam konecne prepracovala aj Atlanta, spravila si hanbu, ale na druhej strane vyhrala diviziu. CBJ nedokazal dokopy NIC! A o nas bez nas, cize bezo mna sa tu za mna stavit nikto nemoze. Ziadnu stavku neakceptujem. Nikto nebude rozhodovat za mna. A este nieco: Kde si nabrala to, ze Wright bude hrat za CBJ? Link?
VĂ˝bornĂ˝ je kvalitnĂ˝ hráč, ktorĂ˝ by sa presadil v kaĹľdom tĂme. TieĹľ mám voÄŤi nemu silnĂş antipatiu ale jeho hráčske kvality uznaĹĄ musĂm.chorche píše:Vyborneho sledujem uz nejaky cas a je to strasna papula. Dobry je len pre CBJ. Tam hra hokej, ked neuraza Slovakov, je to v poriadku. Inde by prepadol na plnej ciare, v CBJ moze byt aj slabsi hokejista clenom zakladnej zostavy, Vyborny by si napriklad v takom Detroite tazko skrtol.... mt-svk: CBJ ako JEDINY celkok nebol v playoff! Smiesna Carolina a luckeri z Anaheimu maju SC. Wild s nie zrovna bohvieakym kadrom boli v playoff dalej, nez v prvom kole. V tejto sezone sa tam konecne prepracovala aj Atlanta, spravila si hanbu, ale na druhej strane vyhrala diviziu. CBJ nedokazal dokopy NIC! A o nas bez nas, cize bezo mna sa tu za mna stavit nikto nemoze. Ziadnu stavku neakceptujem. Nikto nebude rozhodovat za mna. A este nieco: Kde si nabrala to, ze Wright bude hrat za CBJ? Link?
Columbus má kvalitnĂ˝ tĂm, na minulĂ© sezĂłny zabudni. Teraz máme kvalitnĂ©ho trĂ©nera, pod ktorĂ˝m sa naša hra rapĂdne zlepšila. V druhej ÄŤasti sezĂłny sme skonÄŤili len bod za Anaheimom. V tejto sezĂłne bude dĂ´leĹľitĂ© zaÄŤaĹĄ hraĹĄ poriadne od zaÄŤiatku.
Atlanta vyhrala ÄľahkĂş divĂziu, okrem toho, Západ je ĹĄažšà ako VĂ˝chod. TakĹľe ak by hrala tu, na play-off šancu nemá. StaÄŤĂ sa pozrieĹĄ na jej káder.
Nestavila som sa s tebou, ale s Cepim
Oficiálna stránka http://www.bluejackets.com
Vyborny by sa veru v kazdom time stratil, presadit sa moze len v tych lepsich, za CBJ hra naozaj vyborne, neznasam ho, ale toto mu musim uznat.
Dobre, je tam ten Vyborny, Fedorov, ktory hra hlboko pod svoje moznosti, ale keby sa volal trebars Fedotenko, kazdy by ho obdivoval, Nash - hviezda NHL, Modin - slusny, demotivovany Foote, tma-tma-tma, nikde nikto, az potom nejaki draftovani mladici, ktori sa len snazia hrat na urovni NHL. A na brankarov zabudni. Norrena sice nie je zly, ale na jednotku nema, len v takom time, ako CBJ, inde asi nie. (Mimo L.A.)
Atlanta by hrala playoff aj na zapade, pochybujem, ci zrovna v Centralnej Divizii, ale na 100% by hrala. A JV je skutocne najslabsia divizia v NHL, slabsia, nez Centralna, tu je medzi troma tradicnymi muzstvami skutocna rivalita.
Link pozriem, dakujem!
Dobre, je tam ten Vyborny, Fedorov, ktory hra hlboko pod svoje moznosti, ale keby sa volal trebars Fedotenko, kazdy by ho obdivoval, Nash - hviezda NHL, Modin - slusny, demotivovany Foote, tma-tma-tma, nikde nikto, az potom nejaki draftovani mladici, ktori sa len snazia hrat na urovni NHL. A na brankarov zabudni. Norrena sice nie je zly, ale na jednotku nema, len v takom time, ako CBJ, inde asi nie. (Mimo L.A.)
Atlanta by hrala playoff aj na zapade, pochybujem, ci zrovna v Centralnej Divizii, ale na 100% by hrala. A JV je skutocne najslabsia divizia v NHL, slabsia, nez Centralna, tu je medzi troma tradicnymi muzstvami skutocna rivalita.
Link pozriem, dakujem!
To si nemyslĂm. A Nash je typ hráča, ktorĂ˝ sa presadĂ všade. VysokĂ˝, šikovnĂ˝, hrá tvrdo, je dĂ´raznĂ˝ na bránkovisku, rodenĂ˝ strelec. A to, Ĺľe je VĂ˝bornĂ˝ v kanadskom bodovanĂ pred nĂm, je vina jeho zranenĂ.
Inak, ako vidĂm, VĂ˝bornĂ˝ bude u nás aj následujĂşcu sezĂłnu. V tom prĂpade máme ale pretlak pravĂ˝ch krĂdiel: VĂ˝bornĂ˝, Ĺ˝erdev, Voráček, Pineault, prĂde Legein. To istĂ© sa tĂ˝ka aj centrov, Fjodorov, Brule, Brassard, Svitov, Malhotra, Fritsche (ktorĂ˝ hrá ÄŤasto na pravom krĂdle), Platt, NovotnĂ˝... . A pritom potrebujeme kvalitnĂ©ho ofenzĂvneho obrancu. Taká trojvĂ˝mena medzi Edmontonom, Montrealom a Columbuson, kde by sme zĂskali Pitkanena, Haláka + draft a odišli by Klesla (ktorĂ©ho ofenzĂvne schopnosti sĂş nedostaÄŤujĂşce) , Ĺ˝erdev a Leclaire.
Inak, ako vidĂm, VĂ˝bornĂ˝ bude u nás aj následujĂşcu sezĂłnu. V tom prĂpade máme ale pretlak pravĂ˝ch krĂdiel: VĂ˝bornĂ˝, Ĺ˝erdev, Voráček, Pineault, prĂde Legein. To istĂ© sa tĂ˝ka aj centrov, Fjodorov, Brule, Brassard, Svitov, Malhotra, Fritsche (ktorĂ˝ hrá ÄŤasto na pravom krĂdle), Platt, NovotnĂ˝... . A pritom potrebujeme kvalitnĂ©ho ofenzĂvneho obrancu. Taká trojvĂ˝mena medzi Edmontonom, Montrealom a Columbuson, kde by sme zĂskali Pitkanena, Haláka + draft a odišli by Klesla (ktorĂ©ho ofenzĂvne schopnosti sĂş nedostaÄŤujĂşce) , Ĺ˝erdev a Leclaire.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé