Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ale prichádza Boston, ktorý ho hádam preverí a ak aj toto zvládne, tak potom klobúk dole...
Úspěšnou premiéru si v noci na úterý odbyl v National Hockey League Michal Řepík. Teprve devatenáctiletý útočník pomohl Floridě jedním gólem k výhře 4:3 po prodloužení na ledě Ottawy. Řepík, jehož si Panthers vybrali ve druhém kole draftu v roce 2007 jako celkově 40. hráče v pořadí, vyrovnal v úvodu druhé třetiny na 2:2. O výhře Panterů rozhodl necelých deset vteřin před koncem prodloužení centr Stephen Weiss.

:taptap:
Tak Florida sa nam neskutocne chytila :good: Mozno nakoniec budeme mat 2 zastupcov v PO a prave od tymu, od ktoreho sa to najmenej cakalo. :clap:
Tak Panteri aj proti Atlante dali pár pekných gólov.Pekné akcie fakt,najmä ten Boothov gól to bola super kombinácia
Dufam ze tento rok postupia panters do p.o. zasluzili by si to po 9 rokoch :D
Dnes vyhrala florida 5-0 nad carolinou to bol dolezity zapas :D
tak florida to mysli vazne, s tym postupom do play off, potvrdzuje to aj nocna vyhra nad New Jersey Devils 4:0, dufam ze aj Zednikovi vydrzi forma a dostanu sa tam kde maju namierene
Driver 521 píše:Dnes vyhrala florida 5-0 nad carolinou to bol dolezity zapas :D
aj dnes vyhrala ale nad New Jersey v pomere 4:0.

Pre Tomáša Vokouna to bol 5 shootout v sezóne :good: , lepší sú leen Steve Mason (CBJ-7 SO), Nicklas Bäcsktrom (MIN-6 SO), Ty Conklin (DET-6 SO), spoločne s Vokounom má po 5 SO aj Roberto Luongo (VAN) a Ryan Miller (BUF).

V posledných zápasoch sa začína presadzovať aj ďalší zo Slovanov, je ním Rišo Zedník :good: (V posledných 5 zápasoch si pripísal na svoje konto 5 bodov).

FOTKY ZO ZÁPASU FLORIDA-NEW JERSEY

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
i když je Florida tým který je největší rival Tampy, tak jim letos to play-off přeju
i já jim to play off přeju...
v poslednom období robia dobré výsledky a najmä Rišovi to ide, čo som veľmi rád. Vrátiť sa na ľad po tom čo prežil nebolo ľahké, aj to svedčí o tom, aký je to húževnatý človek a bojovník. Veľká poklona Rišo :good: :yes:
.:Mike:. píše:i já jim to play off přeju...
keď sa tam dostanú aj PENS, tak tam môže byť aj Florida :D
Škoda, že tu to až tak nežije. Florida je veľkým prekvapením. Veľmi sympatický tím. Aj ja im PO prajem. Ale dnes sa Vám dúfam nebude dariť :wink: .
dnes to bude o niečo ťažšie, FLO má o niečo lepšiu obranu, ako v súčasnej dobe Tampa, čo bolo vidieť a v nočnom zápase, góly padali po chybách ich neskúsenej obrany, čo u FLO až tak jednoduché nebude.
Tak takhle prosrat zápas jako se to dnes povedlo Flo se jen tak nevidí, navíc mi tím "neskutečným" závěrem sebrali 2 b v PO KTL......... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
http://www.metacafe.com/watch/2556342/h … ame_boobs/

Takové fanynky by chtěl asi každý :lol2:
kisin píše:http://www.metacafe.com/watch/2556342/h … ame_boobs/

Takové fanynky by chtěl asi každý :lol2:
Tak to hej, už to sem cepi dával, no s cenzúrou, bez je to iné kafé, ja že prečo sú tie biele bodky také veľké... Takú faninku mať, ale je to skôr dáka ľahká žena...
jn přesně tak mrzí mě to přál jsem to Floridě :( aspon pojede snad Vokoun na ms no
Tak to ma fakt mrzi, ze je Flo mimo :( Dokonca som chcel, ze ked budete mat sancu na PO, aby sme vam ten posledny zapas pustili. Kua skoda, som sa tesil ze JV divizia bude mat 3 postupujucich, co by bola supa, ale aj tak sa nemate za co hanbit. :yes:
škoda,taky jsem to panterům přál :( ,ale aspon pojede Voky na MS... :yahoo:
Sakra, to je tady najednou fandů Flo........ :wink: . Já osobně jsem rád že nepostoupili, Rangers mají poměrně reálnou šanci vyřadit Bos, což by Flo fakt neměla. A Růžička alespoň může v klidu spát - viz. Vokoun......... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Nerekl bych ze fandu, ale i ja jsem jim to letos pral stejne jako Columbusu ci Chicagu :yes:proste tymum co uz si v play-off dlouho ( nikdy ) nezahrali. Ale zase co se tyka MS tak prijezd Vokouna jiste posilni nas narodak :yes:
"Panteri" ukázali, že vedia hrať aj bez Oliho Jokinen, ktorý pred sezónou idišiel do Phoenixu (momentálne hrá za Calgary). Prekvapil ma najmä Rišo Zedník, ktorého pasujem na víťaza Bill Masterton Trophy. V dobrom svetle sa ukázal aj Cory Stillman, ktorý odohral pravdepodobne najlepšiu sezónu za posledné 4 roky. Túto sezónu môžu na Floride nazvať úspešnou.

P.S. Dúfam, že nás Rišo posilní na MS :modlenie:.
Myslel jsem to krapet s nadsázkou, ale je komické jak hodně lidí říká že si Flo letošní PO zaslouží a Rangers ne - pokud vím hraje se na body a kdo jich má více je na tom lépe...... :wink: !!!! Ať každý hraje jak umí, když při tom bude sbírat body tak ať hraje klidně s 5-ti beky......... !!!!
ty mas doma isto nejaku gulu..kto tu pisal ze na ukor Rangers? To ze maju viac bodov tu aj tak nikto nespochybnoval, ale osobne sypmatie snad mozme prejavit bez toho, aby si to povazoval za smiesne..
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING