Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ja u kolegov stale cakam na svoju prvu vyhru :oops: momentalne som 20 :oops: ALE teraz to uz pustit nemozem, vcera som viedol 11:2, po vcrajsej noci by som to mal navysit, tak snad to uz nejako dokopem a zaknihujem svoj uvodny triumf, dost dôlezity pre zisk sebavedomia :D

luky k tej aktivite, no ja som dlho nic nemenil, ale ak sa nedari, pripadne ak su hraci IR, z formy, nie je co riesit a prakticky u nas uz vsetci aspon min. 1 vymenu poriesili (ja osobne som boil uz tusim 14x aktivny :roll: naposledy som poslal prec Ferenca+Winchestra a stiahol Brewera + Helma
Kaberle je boh! V tomto kole mi nazbieral 12 :!: bodov (z 33). :taptap:

:pleaseantry: Rozhodol som sa preto dat Malkina a Kovalcuka na vaiewr listinu. :pleaseantry: :D
arek píše:dnes necham kvoli katastrofalnym vykonom sediet na lavicke E. Staala aj Vokouna :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: som zvedavy.
S tim Vokounem ti to krapet nevyslo :lol2:
Kabelka potesila aj mna, podobne ako Rasky, dnes to uz nepustim a prenecham 20 flek niekomu inemu :oslava:

arek: :giggle:
Rask mi tiez velmi pomohol (aj arek, ze nenasadil Vokouna :smile03: ). Dnes mi hraju vsetci 4 brankari (Thomas, Rask, Garon, Varlamov). Az mam strach niekoho nasadit, aby mi nepokazil statistiky :hmm:
Dnes je posledni den match-upu ze? U me zatim golmani skveli, prumery od 2.0 do 2.7, jenze kajovi chytaji este lip, hlavne Rinne. Z hracu mi nikdo bodove neulitl, nejvic ma Ovca 5+1.
Ano, posledny den. Vzdy sa hra pondelok-nedela.
Mna tento tyzden bodovo taha Grabovski, ktory dal gol aj v oslabeni :thumbsup:
:yahoo: vyhral som i ked len 9:7 ale poteší ale tentokrát musím podakovať brankárom ktory získali 7 z mojich 9bodov
15:3 a hned som sa vysvihol na 15 priecku...tetkom vsak na mna caka super na mieste c.3 :roll:

inak zaujimava ponuka mi prisla...z free agents som si tak tyzden dozadu stiahol Helma z DET, v zapäti mi prisla ponuka ktorej som neodolal :) Helm za Bradley (WAS) + Eric Cole (CAR)..nevahal som..Cole pauzoval mesiac pre zlomeninu nohy, ale akurat vcera po 1x nastupil, je to borec do 1 lajny, takze konecne vymena, ktorej som prikyvol a urcite neprerobil :yes:
Vysledky 5. kola:

Boston Bears - Hviezdy Severu 4:10
Alberta Oilers - SF PartyCrashers 5:11
Springfield Icetopes - Winnipeg Knights 9:7
Louisville Regulars - Cleveland Lions 5:12
Hamilton Blackhawks - Fort Worth Guardians 9:8
Long Island Sharks - Providence Thrashers 5:11

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsdown: Brankari
Tim Thomas potvrdzuje skvelu formu s priemerom 1,46 golu. Varlamov a Garon mali stastistiky jemne podpriemerne a pripravili ma o body za brankarske statistiky. Rask odohral jediny zapas a aj to som ho omylom nenasadil. Mohol som si cisla trocha vylepsit

:thumbsdown: Obrana
Obrancovia nazbierali len 6 bodov a -2. Po dva body ziskali Morris a Visnovsky. Sklamal Barker s nulou a -3.

:thumbsdown: Utok
Utok zdecimovali zranienia. 7 utocnikov marodi(lo) :!: a s tym sa vyhrat neda. Devat bodov nazbierelala washingtonska dvojica Knuble - Fleischmann. Trocha sa prebral aj Koivu. Az 8 hracov, vratane obrancov neziskalo ani bod.
Som prvý. :clap:

Hodnotenie hráčov za posledný zápas.
Brankári: :thumbsup:
Paráda. Všetci traja mali viac ako 91% úspešnosť. Úžasné čísla mal Jon Quick. 2 zápasy, 95.6% a priemer 0.92. :thumbsup:

Obrana: :|
Najlepší boli Carle a Goligoski s 3 bodmi. Campbell, Letang a aj Jack Johnson mali vo všetkých štatistikách 0. :thumbsdown:

Útok: :thumbsup:
Prekvapil najmä Horton u ktorého to doteraz bola bieda a chcel som ho dať na waiver. Nakoniec sa stal najproduktívnejším hráčom (1+7, +5). Útočníci podali kvalitný, kolektívny výkon keď bodovali všetci okrem Clearyho. (navyše mal bilanciu -3 :thumbsdown: )
:thumbsup: Hagman (3+1), H. Sedin(2+2) Connolly(2+2), Dacjuk(2+4), Stillman (1+1, +5)

Za najväčšie úlovky v drafte zatiaľ považujem Connollyho (4+6) draftovaný v 22 kole ako 256.
H. Sedin (6+10) v 9 kole ako 105. Quick v 23. kole ako 273 a Miller v 10 kole ako 112.

Najhoršý výber - Kovalev (4+1, -5) v 6. kole ako 64.
Ja mozem ako najlepsi ulovok hodnotit Jamesa Neala (Dallas), ktoreho som bral v 24. kole (287). Zatial mi nazbieral 16 bodov a je druhy v bodovani tymu za Kaberlem - 12. kolo (143).

Sklamanim su vykony Saku Koiva (10.kolo - 119) a Alexa Tanguaya (11.kolo - 122), ktory sa uz z klubu porucal.

BTW. rekapitulacia pohybov:

Prichody

Mathieu Garon (Cls - G)
Jamie Benn (Dal - LW)
Brendan Morrison (Was - C)
Victor Hedman (TB - D)
David Moss (Cgy - RW)

Odchody
Toni Lydman (Buf - D)
Alex Tanguay (TB - LW)
Todd White (Atl - C)
Ryan Suter (Nsh - D)
No tak ked mam zhrnut svoj tim a najlepsie vybery, co sa bodovania tyka, tak by som mal zacat Heatleym, nieco pozbiera Richards a za najlepsie ulovky z FA povazujem del Zotta (4+8), Dubinskeho (3+6) a JVR (2+8).

S brankarskou stvoricou Emery, Luongo, Leclaire a Rinne som spokojny, zatial najlepsi z nich je Ray :twisted:
Proc tam pisou ze Spezza je zraneny, kdyz neni :nervy2: Hralo se hodne zapasu tak jsem nakonec posadil jeho a on je u vsech golu Ottawy :doh: jeste ze arekovi utocnici jsou mimo, u me to zatim pekne kazi brankari :thumbsdown:
Mne zas pisu, ze Malkin zraneny nie je a pritom nehrava. Neda sa im verit, treba sledovat oficialne info.
Pozeram na svoj roster a vobec sa mi to nepaci:

Drury - DTD
Neal - DTD
Malkin - DTD
Williams - DTD (v podstate IR - bude 2 mesiace mimo)
Hedman - DTD
Krejci - DTD
Kovalcuk - IR
Gagne - IR

Ako hovoria bratia Cesi -> vidim rude :evil:

Z 22 korculiarov mam 8 zranenych (36%) :!:
Vysledky 5. kola:

Boston Bears - Hviezdy Severu 4:10
Alberta Oilers - SF PartyCrashers 5:11
Springfield Icetopes - Winnipeg Knights 9:7
Louisville Regulars - Cleveland Lions 5:12
Hamilton Blackhawks - Fort Worth Guardians 9:8
Long Island Sharks - Providence Thrashers 5:11

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsdown: Brankari
Tim Thomas potvrdzuje skvelu formu s priemerom 1,46 golu. Varlamov a Garon mali stastistiky jemne podpriemerne a pripravili ma o body za brankarske statistiky. Rask odohral jediny zapas a aj to som ho omylom nenasadil. Mohol som si cisla trocha vylepsit

:thumbsdown: Obrana
Obrancovia nazbierali len 6 bodov a -2. Po dva body ziskali Morris a Visnovsky. Sklamal Barker s nulou a -3.

:thumbsdown: Utok
Utok zdecimovali zranienia. 7 utocnikov marodi(lo) :!: a s tym sa vyhrat neda. Devat bodov nazbierelala washingtonska dvojica Knuble - Fleischmann. Trocha sa prebral aj Koivu. Az 8 hracov, vratane obrancov neziskalo ani bod.
no kuva opät som dole 19 :evil: som utrel debakel 1:15 :doh: a tetkom mastim proti 2 v tabulke :roll:

Smitty co som si myslel, ze bude mojou akou takou 1tkou nic moc, za to Nittty..toho som mal akurat v KD :D chcel som preto ceknut Legaceho, ale jasne, ze ma uz niekto predbehol :x hm keby som vedel, ze G je tak dôlezity, cekujem ho v uvodnych draft kolach :? ta opät budem musiet cakat do dalsej sezony :scare:
ja som nevyhral este ani jeden zapas a som posledny v tabulke :lol:
getzlaf sa mi uz prebudil, ale eric staal stoji zatial za prd.
LOL, vyhravam 12:0 a pritom mam v statistike same nuly :D
Výsledky 6. kola.

Winnipeg Knights 6 : 10 Providence Thrashers
Alberta Oilers 13 : 3 Louisville Regulars
Hviezdy Severu 6 : 11 SF PartyCrashers
Springfield Icetopes 5 : 13 Boston Bears
Hamilton Blackhawks 3 : 13 Cleveland Lions
Long Island Sharks 5 : 13 Fort Worth Guardians

Prvé víťazstvo zaznamenala Alberta Oilers.

Priebežná tabuľka:
1. SF PartyCrashers 141
2. Providence Thrashers 138
3. Fort Worth Guardians 135
4. Winnipeg Knights 135
5. Boston Bears 129
6. Cleveland Lions 128
7. Springfield Icetopes 105
8. Long Island Sharks 101
9. Hviezdy Severu 97
10. Alberta Oilers 89
11. Louisville Regulars 88
12. Hamilton Blackhawks 82

Winnipeg Knights

Brankári: :thumbsup:
Ryan Miller - 3 zápasy, priemer 1.3 a 95% úspešnosť zákrokov. Quick aj Backstrom tiež super. V tomto zápase ma jednoznačne podržali brankári.

Obrana: :thumbsdown:
Gonchar a Letang zranení. V podaní tích čo hrali to bola katastrofa. Traja získali po 1 asistencii a celková bilancia +/- bola -5. Úplný prepadák Jack Johnson: 0 bodov a -5. Asi je na odchode z tímu, nahnuté to má už dlho ale držala ho v tíme protekcia. :roll:

Útok: :|
Výborne Afinogenov (3+2 a +3), H. Sedin (4G), Datsyuk (2+2), Raymond (1+3). Najhorší asi Hagman (0, -2).
konecne sa prebudili moji utocnici. 44 bodov, najlepsi vykon spomedzi vsetkych timov :clap:
brankari taktiez dobre zahrali
A jejda jsem prvni :ejha: Jinak je ta nase soutez dost vyrovnana :thumbsup:
Minuly tyden byl takovy nemastny, neslany, tusim ze muj nejlepsi hrac mel 5 bodu :roll: Ono bez Oveckina to moc nejde... Brankari celkem v pohode akorat premyslim co ze Smithem :scare:
Hodnotenie Boston Bears

:thumbsup: Brankari
Perfektny vykon podali brankari. Tim Thomas dosiahol dve ciste konta a Semjon Varlamov mal statistiky 1,02 GAA a 96,4 %uspesnost. Jemne zaostaval Mathieu Garon, ale aj on mal vyborne cisla.

:thumbsup: Obrana
Obrancovia nazbierali 8 bodov, najviac opat Tomas Kaberle. Trocha kazia statistiky Visnovskeho -3 body, ale v tejto kategorii som vyhral, takze je mu odpustene :)

:thumbsup: Utok
Kovalcuk a Malkin sa vratili do zostavy a bolo to hned citit. Spolu ziskali 11 bodov. Marco Sturm a David Moss ziskali len po bode. V pripade Fleischmannovych -6 plati to iste co u Visnovskeho.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS