Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Wanic píše:Mno lidi a jak to jako bude vypdat, když 12 lidí vybere hráče a 13. nepřijde... až do konce týdne... co zbylých 17 týmů.. ty vybýrat potom jako nebudou?
Proto chci aby mi kazdy dal cislo na mobil a ja bych z netu posilal sms....co byste navrhli vy?Preskocit ho?
hmhm máš recht... holt moje slovní zásoba, kterou dokážou napsat správně už se výrazně snížila ;))).... díky pár věcem ;)) :oslava: .... ale kdyby si to přečetl Slovák, třeba by to ani nepoznal ;)))
leo píše:
Wanic píše:Mno lidi a jak to jako bude vypdat, když 12 lidí vybere hráče a 13. nepřijde... až do konce týdne... co zbylých 17 týmů.. ty vybýrat potom jako nebudou?
Proto chci aby mi kazdy dal cislo na mobil a ja bych z netu posilal sms....co byste navrhli vy?Preskocit ho?
Přeskočit ho.. ale po jaký době ho přeskočit? ... Já nevim... já bych žádnej časovej termín nedával... a když jo... tak alespoň že pokud dotyčnej neodhlasuje do 2 dnů přeskočí se a může potom hlasovat kdykoliv dojde ;)))
Ja proste stanovim na kazdy kolo tyden aby o tom kazdej vedel,kdyz nejaky kolo probehne rychlejc tak se to jen posune....taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou :yes:
leo píše:taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou :yes:
Ja som tu každý deň :).

EDIT: Stanovme presný dátum, lebo ako vidím, tak sa nedohodneme nikdy :(.
Inak, čo keby sme St. Louis, Carolinu a Toronto presunuli až na koniec :?:

Vyzeralo by to takto :dole:

1.Columbus-kanter
2.Atlanta-ThrasherFan
3.Florida-dejf
4.NYI-Kika
5.Chicago-DIDI
6.Phoenix-yzy19
7.Tampa-painkiller
8.Pittsburgh-lubo-86
9.LAK-Lukas33
10.Washington-kisin
11.NYR-Dean
12.Minnesota-WildCelt
13.Edmonton-arek
14.Anaheim-Deco2508
15.Montreal-maro
16.Nashville-Bluesman
17.Calgary-debil
18.Boston-cepi
19.Buffalo-Fortune
20.Philadelphia-kajo
21.Vancouver-leo
22.Colorado-Dado
23.San Jose-Wanic
24.Dallas-ENGLAND-The3LIONS
25.Ottawa-danchez
26.New Jersey-Martin #27
27.Detroit-Jimi-70
28.St. Louis-ivan23
29.Carolina
30.Toronto

EDIT: Carolinu a Toronto by sme mohli vylúčiť.
Když se podíváte, tak zjistíte, že Ivan měl tady poslední příspěvek ve čtvrtek, takže ani neví, že hra začala. :D
nazdárek, ospravedlňujem sa, ale bol som neplánovane dlhšie mimo, tak som nestihol začiatok. Už to bude dúfam v pohode :smile03:
Yzy tipoval dobre, keď písal, že ivan vyberie Boyesa :wink:.
Kto má Carolinu :?: Ak nikto, tak ju vylúčme.
Nic se rusit nebude pockame chvili 2 lidi snad nejsou problem :?
Tak já si tu Carolinu vezmu, no :roll:
Alespoň mě tolik nebude mrzet, až se mi výběr nepovede, jako kdybych měl Atlantu :lol:
TT je kral :D Uz len toronto . :cinka:
Jen otázka...bonusy tedy ano, nebo ne?
The Thrasher píše:Jen otázka...bonusy tedy ano, nebo ne?
Ano
Zitra nebudu od 6 rano do 6:15 odpoledne doma takze doufam ze to nejak zvladnete beze me :D Pokud se nekdo sezene k Torontu tak normalne pokracujte a pokud se dostane rada na me tak si nedelejte starosti to je zarizene :wink:
Keďže som bol dosť dlho pre nestihol som svoj klub San jose...prečítal som si pravidla takže viem o čo ide... tak si aspoň vberiem TORONTO...tak a mate 30 hráčov :good:
Nebudem mat pristup na net par dni, tak niekolko hracov poslem pm-kou Deanovi. Ten bude "draftovat" za mna.
leo píše:Ja proste stanovim na kazdy kolo tyden aby o tom kazdej vedel,kdyz nejaky kolo probehne rychlejc tak se to jen posune....taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou :yes:
No, ale teraz si predstav, že bude situácia. Napíklad ja. Bol by limit týždeň - pondelok - nedeľa - ja som v škole na intráku a na intráku nemám net, čiže, som ôsmy, prvých sedem ľudí by draftovalo už v pondelok a potom by sa čakalo na mňa do soboty, a zase počas soboty a nedele by nemuseli byť prítomní všetci po mne, čo je pri 22 ľuďoch dosť pravdepodobné.
lubo-86 píše:
leo píše:Ja proste stanovim na kazdy kolo tyden aby o tom kazdej vedel,kdyz nejaky kolo probehne rychlejc tak se to jen posune....taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou :yes:
No, ale teraz si predstav, že bude situácia. Napíklad ja. Bol by limit týždeň - pondelok - nedeľa - ja som v škole na intráku a na intráku nemám net, čiže, som ôsmy, prvých sedem ľudí by draftovalo už v pondelok a potom by sa čakalo na mňa do soboty, a zase počas soboty a nedele by nemuseli byť prítomní všetci po mne, čo je pri 22 ľuďoch dosť pravdepodobné.
Tak mu napíšeš hráčov a on ich vydraftuje za teba. To ste tak sprostí ľudia?
Ja vam porad rikam at mi poslete PMkou cislo a budu vas z netu na mobil informovat a domluvime se :x
leo píše:Ja vam porad rikam at mi poslete PMkou cislo a budu vas z netu na mobil informovat a domluvime se :x
Myslíš že někdo bude na netu rozdávat telefonní číslo jen tak někomu? Kde to žiješ? :roll:
The Thrasher píše:
leo píše:Ja vam porad rikam at mi poslete PMkou cislo a budu vas z netu na mobil informovat a domluvime se :x
Myslíš že někdo bude na netu rozdávat telefonní číslo jen tak někomu? Kde to žiješ? :roll:
No ja kvuli vasi neduvere ke me nebudu menit pravidla :wink: Kdyz se vam to nelibi tak si hold budete muset hlidat kdy budete na rade nebo mi poslete cislo a ja vam jen v nejvetsi nutnosti napisu a nejak se domluvime na tom koho chcete :yes: Je to jen na vas ja ty cisla nebudu nikomu posilat ani si je nebudu psat do mobilu....Jen je budu mi ulozene tady na HF mezi PMkami :)
leo píše:
The Thrasher píše:
No ja kvuli vasi neduvere ke me nebudu menit pravidla :wink: Kdyz se vam to nelibi tak si hold budete muset hlidat kdy budete na rade nebo mi poslete cislo a ja vam jen v nejvetsi nutnosti napisu a nejak se domluvime na tom koho chcete :yes: Je to jen na vas ja ty cisla nebudu nikomu posilat ani si je nebudu psat do mobilu....Jen je budu mi ulozene tady na HF mezi PMkami :)
Veď nech ti pošlú zoznam hráčov, o ktorých majú záujem, aj náhradníkov za tých, o ktorých mali záujem a boli už vydraftovaní. A bude po všetkom.
teoreticky mozem podpisat aj Sakica a presvedcit ho v pokracovani karieri :?: :D
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS