Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

DIDI píše:Neni co :D
Vždy sa niečo nájde :wink: .
Súperi nám po dnešnej noci trochu odskočili, ale ešte nie je nič stratené. Stále máme pred sebou 12 dní :yes: . Zaberme, aby sme skončili v prvej trojke :!:

:!: :povzbudzovanie: GO KNIGHTS GO :povzbudzovanie: :!:

TABUĽKA NAŠEJ KONFERENCIE A DIVÍZIE (5/17):

Přílohy

S dnešný výkonom som veľmi spokojný :D. Druhý najlepší výkon dňa :good: a posunuli sme sa na piate miesto :): K tretiemu miestu nám chýbajú iba tri body.

V noci sa hrá osem duelov, takže minimálne 20 bodov musíme získať :twisted: .

Dostali sme sa na tretie miesto :yahoo: . Zaberme, aby sme boli prví :!:

kanter píše:Dostali sme sa na tretie miesto :yahoo: .
Po dnešnom dni sme sa prebojovali už na druhú priečku s 154 bodmi :!: Na FD strácame 11 bodov a pred MB, ktorí sú na treťom mieste, máme náskok štyroch bodov.

Tak sa zdá, že v tejto téme budú ešte dlho iba moje príspevky :nervy:. Veď píšte niečo :!:

V treťom k kole sa nám zatiaľ darí veľmi dobre, treba ešte trochu zabrať, aby sme dobehli prvé dva tímy a obsadili lepšie miesto.

To tretie miesto ma začína :censored: . Zaberme, aby sme sa :box: aspoň o druhé miesto.

Posledný deň tretieho kola :!: :!: :!: Stále sme na treťom mieste o bod za MB a dva body pred AS. Dúfam, že obsadíme konečné druhé miesto :frajer2:.

Od dnešného dňa sa našim najväčším rivalom stali Evil Insiders, pretože ich GM sa stal yzy :). Konečne nie som najmladší GM :yahoo: .

EL tešte sa :box: .
kanter píše:Od dnešného dňa sa našim najväčším rivalom stali Evil Insiders, pretože ich GM sa stal yzy :). Konečne nie som najmladší GM :yahoo: .

EL tešte sa :box: .
Ok, neviem, čo sa týmto dokáže, ale dáme vás.
S výsledným tretím miestom som spokojný :good: :good: :good: . Pred ročníkom sme boli najväčšími outsidermi, ale všetkým sme ukázali, že sa mýlili :frajer2: . Dúfam, že v týchto výkonoch budeme pokračovať aj počas nasledujúceho kola.

GO KNIGHTS GO :!:
Dnes vstupujeme do štvrté kola :). Zatiaľ sa nám darí a priebežne sme na skvelom druhom mieste za FD. V nasledujúcom kole by som chcel, aby sme skončili na prvých troch miestach :) a udržali si spomínané priebežné druhé miesto.

Všimol som si, že komunikácia v našej téme je na mŕtvom bode :sad2: (väčšinou tu prevláda môj monológ :(). Niekedy sa mi zdá, že PainKiller, DIDI a Lukas-sk tipujú iba tak a vôbec ich nezaujímajú výsledky tímu :verysad: . Dúfam, že sa diskusia v našej téme do týždňa rozbehne :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:.
Kanter, napriklad mna zaujimaju vysledky timu , ale neviem co mam take do nasej temy napisat :D Tak sorry :D :cinka:
Dnes sme nahrali 17 bodov :beee: .
kanter píše:Dnes sme nahrali 17 bodov :beee: .
O trochu menej bodov sme nahrali dnes :D (šesť), no i tak sa držíme na bodovaných priečkach :povzbudzovanie:.
EL sú pred nami :nervy: :nervy: :nervy: :nasraty: :nervy2: . To musíme zmeniť :!:

Som spokojný s DIDIM, ktorý opäť predvádza skvelé výkony :oslava: .

:povzbudzovanie:
kanter píše:EL sú pred nami :nervy: :nervy: :nervy: :nasraty: :nervy2: . To musíme zmeniť :!:

Som spokojný s DIDIM, ktorý opäť predvádza skvelé výkony :oslava: .

No neviem kanterík, ak nám to takto pôjde ďalej a budem nám priať aj nejaké to šťastíčko, tak veru to budete mať ťažké. :D. Včera si vravel, že pred vás nepôjdeme, no čo nie je môže byť :box:
yzy19 píše:No neviem kanterík, ak nám to takto pôjde ďalej a budem nám priať aj nejaké to šťastíčko, tak veru to budete mať ťažké. :D.
Však sa dosmeješ, keď budeme pred vami :razzi: :razzi: :razzi: .
Asi sme nahrali 14 bodov :evil: . Aj EL nahrali 14 bodov :scare: :scare: :scare: .

DIDI: :nervy: :nasraty: :nervy2: :buch: :cosi: :fight: :bitka: :pc:

kanter píše:Asi sme nahrali 14 bodov :evil: . Aj EL nahrali 14 bodov :scare: :scare: :scare: .

DIDI: :nervy: :nasraty: :nervy2: :buch: :cosi: :fight: :bitka: :pc:

Dík, že si to už prerátal, ale mňa sere, že keď som dával zrovna remízy, tak ani jedna nepadla :D Trafil som len 3 zápasy zo 6, takže niekto trafil 4, tipujem, že androj :D Zatiaľ je to dobrý súboj chalani :fucker:
Dnes zaboujujeme a zosadíme EL zo 4.miesta :cinka: :razzi: :razzi: :razzi: .

P.S. Dostávam sa do formy :yahoo: .
Lukáško asi nenatipuje, lebo je veľmi lenivý :!: Však ja mu dám. Ani mobil nedvíha (u neho to je normálne :D).

Super :!: Dnes sme podali opäť skvelý výkon a patríme medzi najlepšie tímy :biglol: . Škoda, že mám nádchu :| .
V našej konferencii to je dosť "našlapané", takže pre nás je dôležitý každý bod :!: Preto musím zabrať, aby sme skončili na tých miestach, ako v prvých troch kolách :fan: .

Dnes sa hrá 12 zápasov :32: .
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING